Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ne haragudj, de ennek pont az ellenkezője igaz
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével