Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Jaja, az összes áhított f.sza laphoz hozzá jutottam, kivétel Messi és Neymar. Csak a brazil kellene, Messit még ki tudnám rakni, de most kezdtem el Cruyff-öt, az egyik pack adott egy SS Sterlinget, ami dupla volt, így bezsebeltem 270k-t, ráadásul jött ez:
Megvan az MU-s lapja, de akkor is jó volt ott látni.
Szerencsés vagyok! -
lanikai
aktív tag
cca 300 upgrade kellett hozzá, de jött egy 99-es játékos CR személyében. ami viszont érdekes, hogy továbbra sem sikerült Viniciust, Militaot és Sterlinget nyitni
-
bodnar123
őstag
Na meglett a gold 2.... 3 meccs maradt. Szkeptikus vagyok azt illetően hogy menne a 100% xD végül sokkal rosszabb nem lett mint múlt héten. Akkor 4 maradt gold2nél. De ez a játékmenet. Siralom. Amikor 4 ziccerem kivédi, de neki kiszoritott szögből is átmegy a kapusomon
persze van amikor nekem is ilyen. De nyugodtabb játék lenne ha egyik oldalra sem csalna. -
bodnar123
őstag
És megint egy utolsó perces vereség. A kapusom úgy futott ki hogy a lába között egy kamion is elfért volna... XD persze hosszú indítás, kiszoritott helyzet meg minden. De nem baj. Lényeg hogy egyszer itt egyszer ott csal...
-
Barell
őstag
Sziasztok. Xbox One-on játszom a 21-el. Én csak Online Seasont nyomok, kérdésem az lenne hogy számíthatok e rá hogy lesz e még keret frissítés na játékhoz? Pl Unitedbe Varane, Sancho, Ronaldo, Lingard bekerül e? Eléggé fura amúgy mert pl Messi kb azonnal átlett rakva a PSG be de pl Ramos még nem.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát ezért a wl-ért tényleg felesleges volt... Bár azért az ellenfélnél rendre ugyanúgy befigyel pelé ronaldo. Szóval tipikus szintentartás. Viszont az egész egy robot pilóta. Ami történik. És tényleg ugrál a játék. Szóval sok mindent a gép csinál. Kb az eredményem is ilyen. Egy győzelem egy vereség. Néha minden is bemegy. Néha semmi. Na meg az utolsó percben is kikaptam vagy nem tudom hányszor. Ilyen védőm visszahűzza a lábát, a kapusom magzatpózba vágja magát gólok. Persze amikor én nyerek ott is telle van unnaturale dolgokkal. Mindegy. Legalább most összejött zidane. Nem sajnálom hogy másra használtam a tokeneket.
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
Na ezért az eredményes wlért kár volt napokat sbczni
Nem mintha kellene bármi de jó lenne nyerni néha
-
bubuska10
senior tag
Mi a legpraktikusabb módja annak PC-n, ha lősz egy szép gólt, és el akarod menteni videóba? Telóval felvenni a monitort olyan körülményes és gagyi...

-
Woodslave
félisten
Kezd kilenni a faxom hogy tök mindegy milyen csapatom van minden wl ugyanolyan
... Ok most egy Gullit Vieira középpálya semmivel nem jobb mint egy Acuna Renato de akkori is.
-
EA's hit
addikt
[link] Cafú, van Persie és Casillas hivatalosan is új ikonok lesznek a 22-ben. Cafúnak nagyon kijárt már

-
Woodslave
félisten
Van vmi lehetőség hogy az ea accot másik ps acchoz kössem? Na úgy látszik nem
-
bodnar123
őstag
Felbuzdulván egy kollégán Zidane Maradona nyitásokkal én is kiraktam egy icon mid picket... Raul Seedorf Pires Riquelme Giggs... Hmmm... elkényeztet...
-
lanikai
aktív tag
tényleg minősíthetetlen a játékmenet... nem volt olyan meccsem, ahol ne lett volna speedup lag. a midfielder pack viszont egész jól ad, hármat csináltam eddig, Maradona-Zidane-Vieira
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van ilyen de még akkor is max egy gol 80aslapot buksz kb... A következőn meg nyersz megint sokat...
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam egy 10*85+ csomagot, amiben volt egy 96-os Gomez, a többi 9 lap pedig 87 vagy az alatti...

-
bodnar123
őstag
Amúgy ok ez a szerver lekapcsolás, de azért wlt megvárhatták volna. Röhejes az egész. Nyomom a passzt, erre elveszik a labdát mert előreugrik fél másodpercet a játék. Mert az ok hogy a védekezés nem megy annyira jól, de gólt rúgni is alig tudok. Mondjuk az ellenfél is
-
Digestive
veterán
.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Na igen
Mondjuk én nem szennyezem be a PS5-t egy ilyen szar játékkal mint a 21 szóval rá nem fog felkerülni
Viszont a Spiderman: MM brutálisan szép, illetve majd délután megnézem a Vallhallát meg a GoT-ot.
De egyébként a Gow-on én is elgondolkodtam, hogy ki kellene játszani azok után, hogy kétszer már megvolt és mellé platina is.
Illetve home társamnak megvan a Demons Souls ha felakarom magam húzni egy játékon
Mostmár kiváncsi leszek a 22-re. 15.-én elvileg kapunk demot aztán majd kiderül
-
Woodslave
félisten
Gondolom úgy voltak vele megcsinaltatok minden pim ikont köcsögök? Hàt élvezzétek
Első két meccs tegnap álom a következő kettő ébredés. Mondjuk azokat gyerek játszotta eléggé kijött a gyakorlatból. Kipróbáltam ps5-ön egy sbt. Az a konti valami más szint a dualshockhoz képest...
szabadrúgásnál nem 5cmt remegett a kör
-
Kristof_94
nagyúr
Wl-re megint nem neveztem, de még odáig sem jutottam, hogy R9-t kipróbáljam...
-
Digestive
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Jó döntést hoztál!

Ugyanígy teszek én is. A következő részt meg se rendeltem. 4 év alatt egy hajszállal se lettek jobbak a feltételek innen kis hazánkból az online részhez. A játék alapból egész évben egy béta szintet üt csak meg és mellé folyamatosan érezhető, h hátrányban vagyunk azokhoz képest akik közelebb vannak a szerverekhez.
Az előző részekben a kereskedést még nagyon élveztem. Volt olyan nap amikor január környékén 2 milliót kaszáltam egy nap alatt.
De az idén már ehhez sem volt türelmem. -
Kristof_94
nagyúr
Csináltam egy PIM midfielder picket: Xavi - Matthaus (duplicate) - Giggs - Laudrup - Raul...
Rault vettem ki, anno kedveltem a prime lapját. -
toxicjew
addikt
Egyébként megragadom az alkalmat, hogy "elköszönjek". Már régóta úgy érzem, hogy szünetet kellene tartani, úgyhogy 3 év folyamatos FUT után asszem eljött az idő. A topicot azért fogom olvasni, úgyhogy vigyázz Kristóf, minden nyitásodról tudni fogok
Az sem biztos, hogy teljesen kimarad a következő rész, de az tuti, hogy jó ideig nem akarom a játékot "élvezni"
Nektek sok szerencsét és jó nyitásokat, remélem nem lesz akkora aids a játék, mint idén volt
-
bodnar123
őstag
Nektek is néha fél másodperceket ugrál előre a játék időben? Persze a lag jelző csak a meccs elején van kint. De ami van... RÁngat összevissza
-
bubuska10
senior tag
Pickeltem egy Ferdinandot, kipróbáltam 10 Rivals meccsen. Úgy mennek át rajta ahogy csak akarnak...ha meg véletlenül megakad benne a labda, akkor is gyorsabban visszaszerzi a 99-es Ronaldo vagy Messi, mire képes lenne elpasszolni, hiába nyomod meg azonnal a passz gombot.
Maldini gondolom ugyanez. Kár h a moments lapok után nem jött még valami prime icon moments moments.
Mert így Pelén és dagi Ronaldon kívül szinte majdhogynem mindegyik használhatatlanul gyenge. Pedig tök jó lenne tesztelni az iconokat, könnyen lehet h soha többé nem sikerül játszani az adott iconnal. -
K.J
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Na ja, így kellene kinéznie egy seasonnak. Túl sok a giccses hülyeség benne, amit nem is használok.
A játék elején készítettem egy Milan témájú stadiont és kb annyi. Nem beszélve arról, h kiválasztod , majd nyugtázod hogy megkaptad és azt is elfogadtad és ezt követően küldöd a klubba. Kicsit körülményes.
-
Woodslave
félisten
Na lehet tolni a jatekot pakkokert
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csináltam 4 simát, mind nesta és hasonló értéktelenek voltak.
És csináltam egy 93+ot is abból cruyf volt a leglegleg.
Amúgy befejeztem ezt a 85+ot is. Elég volt. -
bubuska10
senior tag
Embertelen lagg van, már a csapatkiválasztó menü is megfagyott.
Biztos az "utolsó WL" miatt. Rivalson meg csak pro jön velem szembe aki már letolhatta a WL-t: egy darab jó passzt képtelenek megcsinálni az emberkéim. Bár ez lehet h amiatt van h full icon csapattal tolom 99-re húzott kártyák ellen.
Az amúgy miért is van, h idegenbe nem mozognak a játékosok? Igaz, h otthon is szétalázva vernek meg, de ott legalább beindul a Lukaku.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valószínűleg igen, mert egyre több sima gold lap van benne...

-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neked egyben több jó lap volt mint nekem a négyben.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
te ebben a játékban xarba nyúlsz és gyémánt marad a kezedben
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kár. Meg az is, hogy nekünk százból se adná be.
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam én is egy ilyen sima PIM picket. Cruyff - Hernandez - Rivaldo.
Ez amúgy szuper, csak kár, hogy Cruyff duplicate.
-
Woodslave
félisten
na én egy Drogba pickel be is fejezem már nincs türelmem tovább
Szép ajándék volt így ez a végére
-
kapeti07
senior tag
Lehet ha ez az utolsó Wl én is benevezek, utóljár a Tots alatt WL-eztem. Bár szerintem mindenkinél R9/CR7/Messi lesz a csatár. De nem baj, hátha akkor majd engem tol a gép

-
Woodslave
félisten
na sima ikon pack Ferdinand.
-
bodnar123
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
nálam Dybala lcam - rcam vagy cserepadra szorult utóbb Mbappe érkezésével, most meg R9-al pláne. Ott nekem már nem adta (mármint nem cserepadon előbbi pozikban
) viszont Cr7 helyett bejött akkor parádés volt. Fene tudja. Most már tényleg annyi lap van hogy lassan R9 a kapus tényleg.Mondjuk ez most megmutatta, hogy tényleg a lapokért való küzdelem és a folyamatos fejlesztés a játék motorja. Ha ezt mondjuk október 5-én kiadják ezekkel a lapokkal 1 hónap múlva kutya nem játszana. Dobáljuk a 90+ lapokat sbc-be mintha common goldok lennének, már a végén azt is lexartam ha 89-es squadot égettem el 87-es sbc-ben. És a wl ugyanaz a szopás lesz gold3 -2 között mint majd' minden hétvégén.
-
kapeti07
senior tag
85+-ból csak előjött CR7 SS. Gondoltam végre sikerült életem első millió feletti értékű lapját kihúzni. Erre most néuem, hogy már csak 700 ezret ér.
Nembaj akkor is életem nyitása
Olvastam róla, hogy sokak csalódtak ebben a lapban, nálam Dybalát váltaná. Szerintetek jobb mint az argentín?
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
A rózsaszín, 1 meccses loan lapokat (amik a futties voteból maradtak) érdemes még bármi miatt is megtartani, vagy el lehet quick sellezni? Van vagy másfél sor belőlük, jelentősen felgyorsítaná az SBC-k kirakását.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem ez az utolsó wl. Legalább is sokan így hivatkoztak rá.
Wn Ronaldinhoba kezdtem bele a karbantartás előtt, most már befejezem estig ha addig élek is
-
Stylerr
addikt
Én ma behúzom 99-es SBC Messit, aztán tolok még egy WL-t a 99-es Neymar és 99-es Messi csatárduoval, csak az íze kedvéért.
-
kapeti07
senior tag
Már kiégett a szemem a sok 85+-tól. Neki akartam fogni még Viera-nak de nem fogok szerintem. R9-nek kivettem a loan lapját inkább. Majd a Friendly-ben kiélem magamat vele.
Ezen a csapaton már nem változtatok szerintem:
A padon is van jópár klasszis. 1 embert sajnálok, hogy nem lett meg végül Neymar. Egyszer sem sikerült idén kihúznom. Lehet pár nap múlva ha még lesz 85+ nekiállok hátha.
-
Woodslave
félisten
na én is kész vagyok R9-al. Lehet még egy ikon picket megcsinálok de miafaxnak
Firminot még nem próbáltam lehet nem érdemes miatta Toty Mbappenak vagy ss CR7-nek padozni nem tudom
Mondtam havernak az lenne jó ha sorcsere lenne nem csak 3 ember... -
Madn!ght
addikt
Nálam ugyanez. Egyre próbáltam rá, tudtam előre, hogy Nakata kb. kötelezően benne lesz.
Egy Cech-et választottam végül. A cimbimnek Kristófhoz hasonló accountja van, természetesen Eusebio benne volt az első rollban.
150k zsetonnal és pár fodderral én is belekezdtem a 85+ grindbe, aztán a nagy ratingueket elkezdtem visszaforgatni az R9 sbc-be (ha már kinyitni úgyse fogom soha). Meglepően nagyon jól haladtam, közben a (számomra) értèkesebb lapokat megtartottam, a maradék ment az sbc-be. Nos Roni pipa, és még maradt 50k zseton plusz ugyanennyi értékben eladható fodder.
A legnagyobb lapokat persze nem adta be, de 4+1 nagyobb ligás csapatot szinte kimaxoltam.
Az Etoo lapot szerintem kiveszem Roni mellé és annyi.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Woodslave
félisten
vicces webappon is nyitogatni. Lila Morales 88 aztán ott figyel toty Van Dijk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy... legalábbis remélem

szabadrúgásnál nem 5cmt remegett a kör
Egyetértek.