Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Undorító az egész játékban az outside, alapból szinte lehetetlen vele gólt lőni. Le vannak húzva a távoli lövések, meg ugye ott az autoblock, ami ilyenkor működik a legjobban, és persze a random 75-ös kapusok is ilyenkor védik szarrá magukat. Én normál meccseken Acunaval szeretek messziről lövöldözni, ballal, finesse-el halálos 18-20-ról. Ehhez képest tegnap szenvedtem én is a La Ligával, minden létező lövését védték 75-ös common kapusok
Végül a 4 wint összeszenvedtem, meglett 2 outside is 2 szabadrúgásból, szóval maradt még 4 outside, azt én is úgy csináltam, mint Guba, meccs elején rögtön 2 öngól, meg hagytam hogy meglője ami kell neki (outside, cross), aztán ha szerencsém volt, nem volt világtalan nyomorék az ellenfél, és hagyta ő is hogy meglőjem az outside-ot 
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
ja csak sok a fogyatékos akik nem fogják érteni, vagy nem akarnak egy friendlyben baxakodni 15 percet ha le is tudnak szopatni 2 perc alatt...
Meg ha így csinálom ennyi idő alatt megcsinálom a rivalsot is majdnem, nem mintha az olyan faxa lenne
Ma is kikalkuláltam, hogy minden 5-ik meccsen sikerül ez a qrva gól a kereséssel meg mindennel együtt már egy rivalsot lejátszok. Ott is lehet hogy nem tudok gólt rúgni de azért annak az esélye kisebb.
Pedig még ez a legbaxóbb csapat, de egyszerűen ez nekem nem megy
-
Woodslave
félisten
Na én feladtam ezt a laliga out box gólt. Ma próbáltam cselvarázsló baxógepek voltak csak
Szóval inkább megcsinálom a rivalst. Közben meg ezt a own liga cuccot. Prem és seriea megvan és már 7 a 15-ből. Megpróbálom ma délután elnyomni holnap reggel meg a sbt és le is xarom. A fodder pack miatt nem akarok már agyfaxt kapni
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért nem forgatod bele őket egy 87+ 10x-be? Aztán ha jön valami sbc (bár kétlem), akkor kinyitod és a benne levő duplákból kirakod.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem is fogsz GAME OVER
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ma sem szabadultam meg a dupláktól!

-
K.J
senior tag
ASAP: Tots Nani vagy tots Depay?
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
várható még valami jobb sbc? vagy csak toljam a 87x10-et?
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kurt? Ismerős a név, ő kicsoda és mi történt?
-
Mrguba
őstag
Na megerte ezt az SB-s pakkot kivenni
Igaz csak par meccs volt de 83 as volt benne a legjobb
Untam a banant nyomtam egy draftot
Szar csapatot adott elso meccs nyerve masodik vereseg...
egyik GOLD pakkbol meg kisetal TOTY NEUER
Jo hogy kb mar mindegy de sose nyitottam TOTYT
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
én Borast a stílusa miatt nézem, Ovvy-t a tutorialok miatt (szerintem tök érthetően és hasznosan adja elő), ItallionStalliont meg azért ahogy játszik és amiket gondol a játékról

Krasi-ról kezdek leszokni, mert sok újat már nem mutat.Ezeket nézem viszonylag rendszeresen, mást csak akkor ha valami tutorialt vagy player review-t keresek.
-
Nandinagy
addikt
Nem hiszem, hogy letette. Annyi, hogy ilyenkor már nincs mit streamelni szóval a legtöbb ember vagy más játékot streamel vagy egyáltalán nem streamel. Castronak pl ilyenkor már mi kihívása legyen a fifában mikor májusban is megvehette volna bármelyik lapot az UT-ben? Az embereket sem érdekli az ilyen packopening mikor ők is kinyitnak bárkit. Majd beindul a nagyüzem 3 hét múlva ha kijön a trial.
Nick28t-t nem ismerem, Nepenthez meg akkora baromságokat szokott mondani, hogy elég volt a twitterét megnézni egyszer(SS Ferland Mendy CAMba jó szerinte még a FIFA20-BAN
)
Gorilla meg ugye elsősorban profi játékos és utána streamer.
Bár én külföldi streamert nem szoktam nézni 2 kivételtől eltekintve talán(Boras,Tom) de őket is csak azért mert jól játszanak. -
Woodslave
félisten
[link] elég hosszú de ez az ember azért tud egy két dolgot a játékról. Mondjuk amit elmond azt mi is
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
én váltok PS4-re, de csak azért mert lehet később megyek tovább PS5-re is. Igazából soha nem volt gondom a PC-s verzióval (egyszer ha kidobott valami ablakváltós hülyeség miatt), kíváncsi vagyok PS-en mennyivel lesz más/könnyebb/nehezebb. Lassan jobb is lesz ha elkezdem magam szoktatni a PS verzióhoz, mert PC-n azért szebb maga a játék valamivel.
Én is tolom még, van még egy utolsó cél, Ronaldinho. Ha már összejött ennyi nagy ratinges lap, akkor szeretném megcsinálni. Jelenleg 1,5millió coin van, 51db 88+-os lap (ennek több mint a fele 93-96), szóval talán van rá esély ha okosan csinálom.
Az kérdés mennyi értelme lesz az utolsó 2-3 hétre, de ha más nem mentek egy szép képet milyen csapatot sikerült összeszedni a végére

-
bodnar123
őstag
Mondjuk én is tolom még de azért, mert a következőt kihagyom. És kell a jó csapat arra a heti pár meccsre amikor talál ellenfelet. Amúgy pc-n a next gen hiányában szerintem lesz aki marad a 21nél...
-
Woodslave
félisten
Basszus hamarabb lesz 15 gól rivalsban mint 16-oson kívűli gól...
Reggel két sbt letoltam de komolyan fájt annyira untam
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aham...10 pakkot.nyitottam ma...
Asszem 85.wijnaldum volt.a.max -
toxicjew
addikt
A mai csalódás után úgy döntöttem elkezdem Ronaldo sbcjét, van 2.6m coinom + olyan alsó hangon 1m még amit fel tudok szabadítani és rengeteg fodderem. Elkezdem csinálgatni, aztán jutok ameddig jutok. Swapból meg még kiveszem vagy a 84+ vagy a 83+ packot, hogy biztosra menjek.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mit vartok.meg oszinten?
-
Kristof_94
nagyúr
Komoly a mai kontent is.
-
Woodslave
félisten
Na 5 cross megvan. Egyik nem lépett ki és elveimmel ellentétben én se. Gumi aztán akkor raboljuk egymás idejét. De faxsag volt ennyi idő alatt lehet rúgtam volna kettőt
-
Woodslave
félisten
Mindegy
-
toxicjew
addikt
10 játékost lehet nyitni a packból. A 10 játékosból 7 az, akit sztem bárki szívesen elfogadna. De még Maldinit is beraktam volna szó nélkül, persze kicsit duzzogva, hogy miért nem vmelyik nagyágyú esett, de na. De nem. Nem, mert ez a játék úgy van beállítva, hogy te soha ne nyerhess. Még amikor azt hiszed, hogy nyersz, valójában akkor sem nyersz, csak elhitetik veled. Hatalmas legenda Öcsi bácsi, de mi a faszt kezdjek egy 4/3as játékossal? Azt hittem, ha 70% esélyem van jó játékost nyitni, akkor kivételesen nem a fasz rossz végére tesz a játék. Hát tévedtem
Egyél szart ea. -
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja, így már világos. Akkor megérte kiraknom tök olcsón azt a lapot. Hihetetlen jó. Simán érne vagy 500K-t, ha nem többet.
Én még néha próbálkozom TOTS Goretzkával, de esélytelen.
Majd nézek valami videót, hogy lehet minél jobb beadásokat nyomni, ez a Bellerín eléggé jó lapnak tűnik, meg kéne csinálni. A finesse shotoknál 8 különböző meccsen kell gólt szereznie spanyol játékosnak? (a másik 2 requirement sikerült már.) Tehát ez lehet mondjuk Adama Traoré is egyedül, ugye? Csak ez is mondjuk marha sok idő.

-
HdRew
őstag
válasz
kapeti07
üzenetére
Nálam Nani nagyon jól megy. Jobbal - ballal neki mindegy. Amúgy miért emeltek a lapján? Nem 95-ös volt? (valami 85 meccs 80 gól és 55-60 asszisztom van vele, próbálgasd még.)
Nekem az úgy lett meg, hogy outside of the box egy kipattanót befejelt TOTS Son.
De szögleteknél meg gólt idáig nem is fejeltem. Pedig próbálom a gombot időben nyomni és nem spammelni, hanem hogy minél nagyobbat tudjon ugrani az emberem.Más: Hogy lehet labdaátvétel után a leggyorsabban megindulni? Mert a futással irgalmatlan lassú, illetve pici ütemvesztés van akkor is, ha sarokkal hátra és a hátsó lábbal előre dobja magának a labdát a skill move-val.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én meg nem tudom mit vegyek ki.
A klubb fullos (Csak CR7, mbappe, és neymar nincs)
max 12 tokenem lehet, tehát Maradona, pelé, 94+pikk, vagy 95+
Nem tudom melyik legyen, bár hajlok fixen pelé felé
De ha véletlenül valami jó esne akkor firmino, vagy ronaldinho lenne az áldozat a csapatban. Még a legjobban most egy maldininek örülnék, de még zidane sem kellene. Szóval nem is tudom miért csinálom. -
EA's hit
addikt
Én is a 95+ moments ikon packra hajtottam, aztán a hétvégén elgyengültem, és nyitottam packot inkább, természetesen nem érte meg. Tegnap a Serie A-val egy tokent kiszedtem, az 1 tokenes packot még kinyitottam belőle, tots Salah, dupla de Ligt, plusz még 2 tots, 2 ptg, egy summer lap foddernek, szóval annyira nem volt rossz. Így az összes maradék tokent ki kell még szednem, akkor kijön a 93+ moments attacker pack, hátha lesz benne valami jobb is, mint Baggio, Van Basten vagy Henry

-
sz_abika
addikt
Kész a Jumbo pack objective...nem hiába ilyen adják ilyen olcsón. Volt benne egy 92es Sabitzer, a többi 82 ALATT!!!!!
Egy gold packből jobb a drop.
Ja és szarjon sünt az EA még azért is, hogy A SELECAO objective alatt portugálokat ért. Nyertem a BRAsilver csapattal 2 meccset mire feltűnt, hogy portugálokat értenek ezúttal alatta : ))))))))
-
Woodslave
félisten
jó ez a 88+ pick toty Van Dijk.
Egy toty Mbappe jó lenne még. De megint nincs semmi lapom
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
nekem a fejesekkel szokott a legnagyobb gondom lenni. Vagy a kaput nem találom el, vagy kapásból lövi, fejelés helyett. Szerencsére az most nem kell

Öt tokent kellene minél gyorsabban összehoznom, ha még szeretném Ronaldinhot pár hétig használni... De néha annyira elvesztem a motivációt, ha belegondolok, hogy mire meglesz, kezdhetem elölről a 22-ben...
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem az Outside of Box gól és az Assist with Cross szokott nehezen összejönni.
Köszben rájöttem, hogy a 97-es Nani nálam nem működik. Jól mozog, jól cselez, de nem tudok vele kapura lőni. A 100%-os helyzeteket kapufára vagy mellé/fölé lövi. Próbáltam LM/LW poszton, LF-ben 10-es Chem-el, Swap küldinél behoztam csereként csatárba. Semmi.
Nektek van róla tapasztalat, vagy csak engem szivat ez a kártya? -
Woodslave
félisten
-
Digestive
veterán
Mindjárt indul a 22, nullázódik az egész. Hogy az anyámba lehetnek még ilyenkor is olyan fos arcok, h kapok egy szabadrúgást a legelején a 16-oson One Leagueben és a veréb csicskagyász kilép azonnal, h szomorodna meg.

A másik nyomorék meg nem lép ki, mert mindenáron rúgni akar egy gólt és kiakasztani a kontrollert. Ahelyett hogy megcsinálna 5 meccset annyi idő alatt.

-
|AP|
veterán
nekem nem kell zsákbamacska ikon, csak Ronaldinho
Úgyhogy szerintem öt token lesz, az megy a 83-84-be, hátha jön használható fodder.
Ez az utolsó célom a játékban, de nem tudom lesz-e még időm használni
-
evibly
senior tag
Az előző swapból maradt 7 token, most gyorsan letoltam a Ligue 1 online küldit (még mindig gyorsabb, mint bármelyik SB), és rámentem a 93+ Attacker Moments picket, és sztem ez azért szerencsés menet volt
(bár, hova, ki helyére teszem, fogalmam sincs)
Mrguba:
Milyen csapatod van? Én lenyomom neked, úgyis kellenek a kihívások 😁 -
zadir1
tag
Hali!
EA Desktop-ban nem enged frissíteni, sem pedig újra letölteni a fifa 21-et.
Ultimate gamepasson keresztül játszanék PC-n, 1 hónapig kb. bírtam játszani vele rendesen, 1 hete nem megy.
Volt valakinek hasonló gondja? -
Woodslave
félisten
Szerintetek a libertadores játékosok silvernek szamitanak? Transzfer kidobja de a klub nem
-
toxicjew
addikt
2 token meg is van, sikerült osszekotni 2 sb swapot. Így már csak 1 kell a 95+hoz. Az izgalom a tetőfokára hágott
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én arra megyek rá. Úgy nézem most a kombinált csapatokat kihagyom túl drága
"kicsit" több szívás igy. 
Aztán úgyis kiesik az a két maradék token a 83+-ra de mindegy. Egy ikon rulettet még akarok. Idén nem is nyitottam ikon packot. Mert ugye R9 ugrik majd ki
nyilván.. Baggio lesz -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Én lehet hagyom, de majd meglátom. 1 tokenem maradt a múltkoriból, nem is tudom mi lenne a jó opció. Lehet gyűjtök még négyet és kiveszem a 2 legnagyobb pakkot. Vagy ott van az a 94+ pim att or mid csomag, de az is nagy lutri. Xavi, Lothar, Henry, Cantona, Basten, Baggio mind bukó... És ugye 6 token megszerzése nem 5 perc, főleg hogy ezek a féleszűek megint négyet tettek az SB-be ugyan azokkal a feltételekkel.
-
Woodslave
félisten
Na ez az outside meg cross assist kicsit érdekesebbé fogja tenni...

De legalább a 200 friendly win meglesz
-
Mrguba
őstag
Poenbol jatszottam egy RIVALST....
Mar szombat megvolt a RANK1..
De kedvem volt egyet jatszani
Friss reges emberunk felig gold felig special lapokkal jott 60 as chem.
Sejtitek a veget ugye es az egesz meccset ?
-
sz_abika
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Én 7 meccsel hoztam le a 2 silvert, gondoltam az a rengeted elpattant ér az agyamban majd jól kifizetődik a pickekkel. Hát a legjobb a Celtices francia Eduard lett, szóval el is engedtem a további ezüstözést.
Ja jut eszembe, valaki morgott már hogy van 1db 7 chemes lapja és milyen idegesítő...akkor ez a csapat remélem játszhatatlannak minősül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
gjoe
addikt
Ma lejar a 87x10 sbc
Jön helyette valami? Van valakinek infója?
Mert van négy duplam és ha nem jön semmi akkor inkább ebbe szornam bele. -
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én a "hét jó arca" díjat annak a játékosnak osztanám ki, aki a Silver csapatomat látva, ideadta a wint
Írtam is neki, hogy köszi, tesó, amire jött, hogy sok sikert a küldihez. Na, ilyen is van a világon, respect!
Egyébként pont ezzel lett meg a 6. silver win, a pickek 0 értelmest adtak, a FUT Champions upgrade szintén fos lett, de mindegy. A 90+ pack (mert nyilván kiraktam) dobott egy Verratit, vele kiegészítve a csapatot mentem még két wint, de ennyi.
A többi témához: a WL az ezüstökkel néhol fun, néhol agyfasz, de ezt más is írta, a main team meg atom, egyébként nagyon élvezem vekük a játékot. A Moments Cruyff nem él meg középső CAM-ba (így RCAM), de oda jött SS KDB, aki egy baromállat, nagyon bírom azt a lapot. 99-es Neymar, 99-es Messi, Verrati, Atal, szép dolgokat lehet velük alkotni. A WL-t meg abbahagytam 8 winnél...
-
Woodslave
félisten
ráadásul teljesen középszerű játékos vagyok szóval még az sincs hogy hetente ultimate pakkok tömkelege meg tots pakkok.
Jó nyilván ebből négy qrva nagy mák, csak Varane meg Parades eladható. Viszont a szerencséért is meg kellett dolgozni azzal a qrva sok upgrade sbc-vel meg pickkel.
De a játék tots szakaszában már egyáltalán nem számít mikor kezdted, hacsak nem tudtál összegyűjteni 10m coint akkor teljesen mindegy ugyanakkora eséllyel esik nagy lap (vagy nemtom de elvileg
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül a 4 wint összeszenvedtem, meglett 2 outside is 2 szabadrúgásból, szóval maradt még 4 outside, azt én is úgy csináltam, mint Guba, meccs elején rögtön 2 öngól, meg hagytam hogy meglője ami kell neki (outside, cross), aztán ha szerencsém volt, nem volt világtalan nyomorék az ellenfél, és hagyta ő is hogy meglőjem az outside-ot

)
kell egy Baggio.
(bár, hova, ki helyére teszem, fogalmam sincs)