Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] vicc tényleg milyen csapatot lehet összerakni. Aztán majd leszopat egy rare gold pl csapat de mindegy
.Mondjuk az is jó lenne ha az embernek lenne kedve játszani is ezekkel a szuper jatekosokkal..
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is elkezdtem ezt a 93+ icont, még 4 csapat kell, de nullára lemegy a klubb
De sebaj, azt hittem ki se tudom rakni 
-
Kristof_94
nagyúr
Na, hosszas pakkozás után újabb pick.
Dalglish - Cruyff (dupla) - Lineker - GULLIT- Del Piero!
-
bodnar123
őstag
Tegnapiban Richarlison volt a csúcs... Ma 93 Bou.... Ez a szar továbbra sem ad semmit. Lehet érzi hogy eddig az elmúlt 5 évben 7500 forintot költöttem rájuk amikor megvettem a tavalyi Fifát áprilisban...
-
K.J
senior tag
Nálam ez lett a vége. Neymart még lefrissítem a TOTW-re, mert egyéb speciális lapja nem akar jönni és annyi.
Mit gondoltok, tots B. Fernandes jobb, mint futties Sissoko? Nem igazán támadó felfogásban játszana, úgy vettem észre, hogy a védekezést megoldja Sanches.
Amúgy Ramos fifa pályafutásom ELSŐ TOTY lapja, tots Diast váltotta, kicsit megfáradt. Lényegesen jobbnak érzem a spanyolt, nem gyorsabb Diasnál, viszont jól helyezkedik.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk olyat még videón sem láttam, hogy valaki a 8 milliós TOTS Neymart two rare gold players packból nyitotta ki.
-
HdRew
őstag
Sancho megérkezett, 3 meccs 7 gól.

-
HdRew
őstag
Jött egy TOTS Sancho a 88-as csapatért, be is tudtam építeni, igaz talán máshol picit gyengébb lett a csapat.
Még az icon picket megcsinálom újra, kíváncsi vagyok kit ad még.

-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam ezt az új küldetést, ahol a végén egy ultimate csomagot ad. Az egyik kis csomagból Sterling, utána az utolsó előttiből egy duplicate 98-as Hazard, szóval az ultimate csomagot egyelőre nem tudom kinyitni.

-
Woodslave
félisten
Mi ez a pick már megint. 88-as squad 90%-ban tots lapért
Szerencsére nem maradt semmi kiszenvedtem ma még egy ikon picket Dalglish. . szívesen kipróbálnám majd ss Cr7 padozik. Egyébként Cantona egész jó csereként jött be döntött el meccseket. Mondjuk pont az utolsón a 89-ben hagyott ki egy ziccert de hát ez a játék
-
HdRew
őstag
Én is kiraktam egy icon picket. Barnes - Ferdinand meg még valaki volt, Ferdinandot vettem ki, egy istencsászár szerintem. Nem gondoltam volna.

Előtte persze gyorsan ránéztem futbinen mennyiért mennek, Ferdinand még mindig jó drága ahhoz képest, hogy elméletileg vannak nála jobb védők is.
Ma reggel 4 win az 5-ből, az az egy vereség is tizivel ment el, így lett meg a gold3, 14 win. (Ma reggel kezdtem el játszani Ferdinanddal.)
Korábban a swapokkal kivettem Kakát inkább, egész jónak mondhatom a csapatot ahhoz képest, hogy mikor szálltam be és mennyit játszottam vele.
-
Zimmi91
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
bodnar123
őstag
Na ismét sikerült a gold1... Mondjuk most húzósabb volt. A gold 2 4 hátralévő meccsel lett meg. Na mondom azért lejátszom hogy meglegyen a rivals rank 1. Olyan jól sikerült hogy rögtön 2 win. Innentől megint tétje lett a dolognak,de 4. meccsre meglett. Mondjuk sok értelme nincs már. Cr ma estére meglett... Ilyen icon piccekhez meg se pénzem se kedvem. Ja és amúgy sem dobott semmi értékeset ez a szar soha. Szerencse hogy Messi Ronaldo átigazolt. Így őket ki tudtam grindolni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem kész a következő 93+...

Bergkamp - van Basten - Butra - CRUYFF - van Nistelrooy
Cruyffnak nyilván örülök, de a többi siralmas! A holland trió természetesen megint megjelent, de szerencsére Cruyff is hozzájuk csapódott.
Mára ennyi, holnap jó lenne pár rivalst lenyomni, mert szerda óta semmi. WL-t is 2 hete hanyagolom.
Na meg kellene 4 token a meglévő 1-hez és akkor kiveszem a 83 illetve 84+ csomagokat, hátha ki tudok rakni még 1 ikont.
-
EA's hit
addikt
Kiraktam még egy ikon picket: Xavi, Giggs, Larsson...
-
Kristof_94
nagyúr
Boldog születésnapot mindkettőtöknek!
Közben nyomom a picket, egész jól adja. Vannak üresjáratok, de most pl. egymás után Verratti és Chillwell... Mindkettő dupla, szóval mennek a 93+ pickbe.

-
Zimmi91
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Igen?! Múltkor már néztem a nevednel a számokat 😀
Köszi köszi, neked is 😉
-
Woodslave
félisten
Ez igen
én is azt hittem hogy ez lesz a legjobb wl 5-5 10-7 de ezért a qrva silver1-ert mindig szivok. 17-11 de ma már nem hiszem hogy játszani fogok. Aztán lehet este raprobalok.Viszont játékélményt tekintve eddig lehet ez a legjobb. Normális játékmenet kiélezett meccsek mindegyiknél akár nyerhettem is volna ha nem baxom el a végén. Szóval ennek örülök tényleg jól szórakoztam.
Ha nem zavarna hogy még mindig ilyen béna vagyok akkor pláne jó lenne
-
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem nagy kedvencem a "The Battle For Middle-earth" második része és kiegészítője, plusz van hozzá egy nagyon ütős rajongói mód, mostanában megint rákaptam.

-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Agyalok hogy utolsó dobaskent megcsinalok egy ilyen attacker picket. Mondjuk idén ikonokkal nem volt szerencsém. Megmarad a kezdő 11 meg mondjuk Atal aztán ennyi. Úgyse szoktam már nagyon cserélni max ha átállok három középpályás formációra. Ez a wl se mozgat már meg a 22-es xirxarokat meg úgyis loan kártyákkal kell megcsinálni
-
EA's hit
addikt
Nálam is összeállt a végleges csapat, ez már csak akkor változna, ha valamelyik top lapba, vagy egy top ikonba véletlenül belenyitok, illetve ha megszánnak az utolsó napokra egy Buffon sbc-vel
Úgy sikerült ezt összehozni, hogy igazán top nyitásom egy sem volt, a legtöbbet érő nyitás kb. gold CR volt még novemberben, illetve október vége óta transfer banom van. Elégedett vagyok, a csapat kurvajó, élmény velük játszani, már amikor a gép is engedi. Az már más kérdés, hogy mire ezt sikerült elérni, tényleg elveszett minden motiváció, és az egész csapat arra lesz jó, hogy kb. 2 hétig poénkodjak velük... Ingame 4-1-2-1-2, Ederson - Cuadrado, Militao, Chiellini, Carlos - Acuna, Matthaus, Bruno - Cruyff - Dybala, Eusebio. -
EA's hit
addikt
Bobby Moore, Dalglish, Van Nistelrooy. Dalglisht imádom, de megvolt a moments lapja, abszolút nem használtam már, mert legalább 5-6 jobb csatárom biztosan van nála, nemrég ment is sbc-be. Poénból kiszedtem inkább Nistelrooyt, hogy még egy hulladék ikont kipipálhassak az "ezt a szart is kinyitottam már" listán
Ratingre ugyanaz, és az eredménye is ugyanaz lesz, 0 meccsel megy majd sbc-be. Ettől még szerintem én vagyok az első a világon, aki Dalglish helyett inkább Nistelrooyt pickelte ki 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Legalább nem ment rá a gatyád is!

Amúgy ezt a random PIM picket nem 3 hanem 1 csapatért kellene adni. De ezt az örömöt sem adják meg nekünk.

Remélem dobnak még 1 olyan picket, mint a múltkoriak, ahol 5-6 rare gold lapért kaptál egy 82+ picket vagy ilyesmi. Kell a fodder...
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam a 93+ picket fodderből, plusz ugye 40 csomag felgyűlt.
Bergkamp - Dalglish - Lineker - Puskás - Baggio... Nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Nyilván már nincs sok jelentőségé, de azért valamelyik top jöhetett volna. Puskás mentette meg a dolgot, még ha árban kevesebb is, mint az sbc. Megvenni nem tudtam volna.
Bergkamp minden átkozott pickben ott van... -
Woodslave
félisten
Kicsit piszkantja a fantaziám. De akkor Varanet el kell adnom és ebbe tényleg mindenkinek bele kell mennie. Ráadásul ennyi alacsony chem bántja a szemem.. mondjuk valszeg akkor se tudom kirakni. Meg valszeg összességében nem is jelentene az ss-hez képest akkora előrelépés mint amennyit a csapat romlik
-
Mrguba
őstag
Na valaki.
Hogy kezdjek.neki crnek?
Van 87db 90+ os.lapom.
Elsonek.a.kicsikkel.vagy a nagyokkal.kezdjem? -
Woodslave
félisten
Ez igen.
Melyik divben tolod most? Wl? Nem mintha annyit szamitana a csapat
Ma reggel kezdtem el a wlt. Egyelőre 5/5 de nem sok motivációm van játszani
Azt hiszen így reggelente letolok 5-5 meccset aztán lesz ami lesz. Sztem a rivalsot is elengedem ha már semmi feladat nem lesz.Ezeket a 22-es feladatokat megcsinálom azért.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van két ikon pick. Olcsó 93+ attacker meg egy sima
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ez engem már nem érdekel R9 birtokában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

De sebaj, azt hittem ki se tudom rakni