Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Kipróbáltam reggel Kimpembet igaz csak sb-ben. Azt hiszem nem fogom miatta felborítani a csapatot.
Kiváncsi leszek a garantált követelményére, mennyire lesz pofátlan az ea mert az a három játékos akiket az emberek szeretnének kb 0.1% eséllyel jön a többi meg nem ér semmit. Remélem egy 85-nél megállnak de inkább 86 lesz
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A topic összes lakója szurkol neked Kristóf, hogy egyszer végre szerencséd legyen a Fifa 21ben! Kitartás!
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi. Ki akartam rakni Dalglisht, de így már nem kell.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem jó ez így Kristóf
TOTS CR nyitás után nem sírjuk tele a fórumot ilyen szövegekkel
A nyugalom megzavarását okozza ez sokunknál.
-
Gaborz1
senior tag
Volland SBC jött és semmi más?
Durva a mai tartalom is... -
Kristof_94
nagyúr
Upgradezni kell, nem pakkozni az Castro dolga!

Monduk ez a Ligue 1 lehet nem a legjobb az upgrade sbc-re, de most már mindegy. Nekem a PL után nem volt más liga amibe megérte volna ennyit beletenni. Összeszámoltam és egy kicsit több a most nyitott lapok értéke, mint amennyit beletettem, de így is csalódás.
Viszont azzal "nyugtattam" magam, hogy a csapatom már így is elég jó, ha lenne 1 millió abból is nehéz lenne olyan játékost venni aki normális chemmel beférne. Szerintem most már megvárom prime Puskást is, június legvégére meg is lehet rá a token. Meg azért CR eléggé felhúzta a kedvemet a sorozatos pick csalódások után, amik a tots alatt voltak. Főleg az elite rangnál, na az botrány volt.
Az EB alatt tuti lesz promo, de a legtöbb TOTS-nál már úgy sem tudnak jobbat mutatni. -
Kristof_94
nagyúr
Újabb duplicate Laborde...

Remélem este dobnak valami normálisat. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az is igaz!

De amúgy valami jó drága, eladható nyitás kellene már, amit aztán bele tudok forgatni upokba!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még kinyithatod szeptemberig.

-
Kristof_94
nagyúr
Volt lehetőségem kipróbálni R9 prime lapját a draftban, brutális. Nem véletlen annyi amennyi...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
És ha mondjuk Bruno nyeri?
Alapvetően számomra érdektelen az egész mert vagy mocskosul drága lesz az sbc vagy annyira olcsó, hogy meg sem éri
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
"A PL szezon játékosa szavazáson a 8 jelöltből 7-nek már van TOTS lapja...
"Most ezzel az probléma, hogy a szezon 8 abszolút legjobb játékosának nem kellett volna Team of the Season lapot kapnia, vagy az, hogy olyanok közül kéne inkább választani, akik amúgy nem voltak a legjobbak szintjén?

Itt nem az a vicc, hogy 8-ból már 7-nek van TOTS lapja, hanem az, hogy csak 7-nek.
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Neymar gold lapja is csak 81es staminával rendelkezik, de bírja az iramot. :) Szinte sosem cserélem le, mert egy finess-re bármikor jó a pali.
Mindeközben:... (Kb 20 percig próbáltam app-ban megszerezni, nem egyszerű, de nem lehetetlen). Most már csak be kellene építeni :/.
Tuti ezzel is úgy járok majd mint TOTS De Jonggal
-
Kristof_94
nagyúr
A PL szezon játékosa szavazáson a 8 jelöltből 7-nek már van TOTS lapja...

-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Mármint Nani? erősen kétlem, hogy annyira drága lesz
A 81 stamina nagyon belerondít az összképbe. Muszáj vagy get forwardon használni mert másképp 60 percet bír kb. De ugye a mai metában meg minél több ember kell hátra mikor a szélsővédők is folyamat támadnak 
Ennek ellenére én mindenképp kiakarom próbálni. Tavaly is szerettem a TOTS lapját(az sbc volt ugye?) na meg Coutinhonál jobbnak néz ki az 5/5 miatt.
Szerintem ilyen 500k lesz. Azért lehet belőle kevés mert nem jött semmi olyan sbc pack ami miatt drága lehetne. Az emberek a ligue 1 premiumot grindolják abból nem jöhet
Majd rewardkor kell megnézni.#17261|AP|
Sajnos ez tök random. Nekem is volt már olyan, hogy mind a 4 meccsemen végig izzadtam aztán a következőben meg mindenkit 5-0-ra vertem. Abban sem vagyok biztos, hogy a döntőben csak olyat kaphatsz aki szintén döntőzik.Tegnap megcsináltam Kimpembét és furcsán gyorsan ment
Pedig féltem a fejestől de a defender assziszt mellett az lett meg a leghamarabb talán a 2. meccsen. Szerintem nagyjából 2 óra volt összvissz. -
|AP|
veterán
nem az én kommentem, futbinről van, de hátha valakinek hasznos lehet:
"Pro tip: The ultimate TOTS guaranteed sbc was an 89 rated squad with 70 chem last year. With how low the market is right now, It would be wise to setup a team ahead of time before prices explode. The formation last year was 4-4-3(4) and 4-4-2 in 2019 so having wingers is a safe bet. Oblak Potm is very good fodder as a 94 rated card so I suggest you do it ASAP!!
Just trying to help the community out!! "Most amúgy valóban lent vannak az árak és valószínűleg ez el fog szabadulni ultimate TOTS alatt, de én azért óvatosan költekezek, valahogy össze kellene kuporgatnom 3M coint, hogy meglehessen TOTS Messi.
Vadászok az eladható csomagokra, rivalsból is azt veszem ki, meg draftolgatok, hátha esik be pár eladható drága lap, meglátjuk.
Apropó draft: az első meccseket általában simán nyerem, több góllal, de a második meccsre akkora a szintugrás, hogy legtöbbször teljesen esélytelen vagyok (div4-div5 körül mozgok, WL-ben 14-16 win az átlag). Csak szerencsétlen matchmaking volt (többször is), vagy tényleg ennyire bedurvul már a második meccstől egy online draft? Három győzelemig még sosem jutottam, a kettő is ritkán van meg.
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Hát eddig egyik kapus sem jött be, főleg az ikonok.
Egyedül pope ért valamit, de most már próbáltam a totsokat és lényegesen jobbak. Főleg idén a speed számít náluk is.
Egy hónap múlva kb 300k lesz szerintem nani az mls miatt. Nem mindenki tudja beépíteni. Csak a portugál vagy ikon fog linkelni. -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ess vissza div5-be mert valószínűleg ott van a valós helyed.
Akkor könnyebb ellenfeleket fogsz kapni friendlyben is.
Mivel hétvégén mentél fel div4-be az nem a valós szinted.
A jobbak hétvégén wl-t nyomják rivalsban ilyenkor gyengébb ellenfeleket kasz.
A valós szintedet csütörtökön tudod lemérni mikor a jobbak játszanak rivalst a rank1 miatt wl előtt.
Ha nyugis játékot akarsz akkor div5. -
Woodslave
félisten
tegnap 3 és fél órát baszkódtam, ismét magamban megkérdőjelezve az épelméjűségemet. Kellene még pár meccsen gólt rúgni franciával és nyerni talán kettőt, de természetesen nem lép ki a nagy része. Én ezeket all in kezdem 4-1-2-1-2 constant press long ball mindenki előre. Csak ugye ezekkel a goldokkal ez hamar kifullad
Szóval ha az első 20percben nincs gólom akkor annyi. De mivel nem lépnek ki, játszani meg nincs nagy kedvem ezekkel ezért xar megint az egész. Ma már egynél kigumiztam reggel, de félidőben meguntam meg gondoltam inkább haladjunk, de annyira nem volt senki hogy ugyanazzal dobott össze kétszer is. Rivalsban meg - gondoltam megnézem a fő csapattal is ilyen xar vagyok - ellenfelet se talált.Mbappe világát nem tudja, Neymarral kettőt nem tudok fordulni azt se tudom sokszor hol van (kivéve ha Mbappe helyett rúg gólt) mondjuk egyik fejes az övé volt és csak ívelgettem befelé aztán lesze valami.
De amúgy mindenki b+ az életéért játszik ebben a qrva friendlyben még véletlenül se sikerüljön egy fejes vagy akármi. Jó mondjuk én is érzem a frusztrációt szóval ez ilyen.
Szóval élvezhetőnek egyáltalán nem mondanám aztán persze lehet azért van mert div 4- friendly és ennyivel jobb mindenki mint 5-ben.
Csináltam azért pár up packot, de még egyetlen tots se jött pedig olaszból és németből is nyitottam mondjuk ott volt jobb pack az igaz. Úgy döntöttem megcsinálom a garantáltat lexarom. Csak ne Mbappe jöjjön
-
zadir1
tag
Hali!
Kimpembéhez már csak 1 fejes kellene, de nem tudom sehogy összehozni. Ha nyomom közelről, messziröl xboxon a B-t, egyből kapásból ellövi. Beraktam 99-es jumping csatárt középre, csak lövöldöz.
Ti hogyan fejeltek egyszerüen? -
Kristof_94
nagyúr
Én közben megálltam, dupla Laborde vagy ki. Szóval remélem este jön valami jó 84+ pick vagy garantált cucc.
-
Aguinaga
őstag
Baszó lett a TOTS Tavernier
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy nem azért a két fillérért, de a POTM lapja nagyon kellemes meglepetés volt. Olyan Haaland feelingje van a töröknek.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
8TOTS-ot nyitottam. Andre,Yilmaz,Laborde,Caio. Ezeket kétszer
Kiraktam belőle Oblakot. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az pont 3 rare a 12es csomagból..neked nem is lehetetlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
evibly
senior tag
Nálam a Gold2 volt a cél, éjszakázni sem kedven, sem időm nem volt, úgyhogy szombaton nekikezdtem délután, 5-0-ban mentem át vasárnapra. Elég jól teljesített a csapat, és ahogy haladtam, persze jöttek a furcsa meccsek, de nem volt semmi kirívó.
Nagyjából éjfél körül 17-4-ben álltam meg, amiből egyetlen olyan meccs volt, ahol lefociztak, a többiben akadt pár érdekesség, szinte esélytelen állásból fordítás, mákos gólok, de ez ugye benne van. Sikeresen lebeszéltem magam a Gold1-ről, de nagy eséllyel meglett volna, de elfáradtam, jó ez így is.
Két meccs maradt meg: az egyik a klasszikus nutmeg abuser ellen. Tényleg, semmi bajom a directional nutmeggel, csak azzal, amikor valaki _állandóan_ ezt nyomogatja. Semmi másból nem állt a játéka, és persze ennek megfelelően brutál időzítéssel, jól csinálta, vagyis minden egyes gólja ebből született (főleg, ha TOTS Sonnal teszi mindezt, ugye). 3-3 volt az állás, lelkiekben készültem a tizikre, amikor TOTS Mertens a 16-osnál megkapta, nyomtam egy running fake shotot, utána egy finom krokettát, a kis belga gyönyörűen elment asszem Varane mellett, és úgy kilőtte a hosszú pipát, hogy csak füstölt, Na, ott felugrottam a székből ordítva, iszonyú jólesett
Nem bírtam megállni, ment a "GG, Nutmeg king
" üzenet, most már egy kicsit szégyellem is magam miatta
Az utolsó, Gold2-ért zajló meccs életem legunalmasabb mérkőzéseként vonul be a történelembe: 0-0, tizik, de meglett.
Nem egyszer fordult elő, h megszakadt a kapcsolat az ellenféllel, ami után nekem semmi nem lett beírva, mintha le sem játszottam volna, és szinte minden alkalommal akkor történt, amikor javában zajlott a meccs. Az egyik konkrétan, amikor Romarinho lába lendült ziccerben, és megszerezte a győztes gólt, és akkor jön a disconnent. (Egyébként olyan is volt, amikor az ellenfél vezetett). Ez valami cheat, vagy tök véletlen?
A csapatról röviden: Lewa egy isten, sőt kettő! Müller zseni, imádom, Bailey LW-ben csalódás, ment a piacra, jön vissza Sessegnon. Sabitzer elfogyott, egy sokkal harapósabb, defenzívebb CDM kellett, jött Kimmich, ő elég jól tolta. Amiri továbbra is a meglepetés ember, LB-be bekerült Theo Hernandez, egy Godzilla a pali, Tapsoba továbbra is top, Rousillion kényszerből most a CB, de sztem jön majd Mukiele. Még egy Goretzkát gazdálkodok is és erre az évre én megvagyok.
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom ez a community nevetségesen szánalmas
16-6-ban állok 8kor. Kövi meccs 5. percben a gyerek azt sem tudja hol a labda felrúg tizi. Kilép. Ráírok, hogy most remélem nagyon boldog. Erre azt a választ kapom, hogy ő nem tolerálja azt, hogy random nyomogatom a cseleket ezért lépett ki meg, hogy szánalmasan játszom
Úgy, hogy az 5 percben is végig pressureben volt.
Kövi meccsen meg nyilván végigment a meccs így nem lett volna időm 3-t nyerni tekintve, hogy ma 1 ember lépett ki. Szóval inkább én voltam a jófej és leadtam pár meccset.
Nem tudom mi volt az új patchben de iszonyat sok kapufát lövök. A kedvencem mikor Kakaval csinálok egy la croquettat és az ellenfél elhúzza a hosszúba kb. 4 méteres lyuk a rövidben erre kaka kilövi a kapufa belsejét. Szerintem a hétvégén alsó hangon 15 ilyen kapufám volt.
-
Woodslave
félisten
ezt a ligue 1. hetet lehet én elengedem. Kimpembét megcsinálom, mert tényleg több értelme van mint sb-zni vagy rivalsozni. Úgyse játszottam sokat Neymar-Mbappe duóval.
Nem hiszem hogy érdemes kukázni Tapsobat, Neuert meg Amirit. Aouar miatt. Ettől függetlenül lehet megcsinálom cserének. A nagyok közül kizárt hogy essen valaki arra már rájöttem hogy "game changer" (ami amúgy nem is lenne az) lapot nem fogok nyitni. A többiek meg semmi előrelépést nem jelentenének a jelenlegi csapattagokhoz képest. Aztán nyilván dobálni fogom bele a nagy lapokat a garantáltba...
-
|AP|
veterán
Nálam de Jong iszonyat jó. CDM-ben használom és bátran mondhatom, hogy az egyik legjobb lap, amivel játszottam, konkrétan szintet lépett vele a csapat.
Azt a Messit nagyon irigylem, nekem nem tudom lesz-e rá coin valaha...Én úgy tudom most jön az ultimate TOTS, legalábbis én már arra tartalékolom a csomagokat
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
3 ilyen upgrade-et csináltam meg, Sarabia mindháromban benne volt. Micsoda véletlen...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Utána jött a brazil lb, majd megint Fonte és legutoljára Navas. Fonte quick sell lett, ha nem felejtem el majd visszahozom.
Kicsit több, mint 100k ment bele. Annyira nem rossz, de nyilván nem ők a cél. Viszont a 3 top lap egyikébe belenyitni nem sok eséllyel kecsegtet. -
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
És ilyenkor még rámész valamelyik jobb rewardot adó rangra? (11, 14) vagy hagyod a pélóba?
Én kb szűk 3 óra alatt (tíz után valamivel indult a buli) hoztam a 10 győzelmet, de ahol 2-0s deficit volt onnan léptem is ki, hogy haladjunk. Kaptam ki utolsó perces góllal vaktól... De nyertem meg okádék gólokkal meccset, ahol az ellent jobbnak éreztem. Mezőnyben nem, de kapu előtt bőven.
Erre az etapra már bevásároltam (eladtam Atalt, jött De Jong + Messi + a brazil LB):
Utóbbi mintha a pályán se lett volna. Botrány.
De Jong: jó volt, de nem váltotta meg a világot.
Messiből csak az 5*Skill hiányzik nekem (a jobb lábával is tud lőni, csak merni kell lőni, és nem forgolódni). Amúgy patent kis lap. Jobbal is volt finesse 16oson kívülről. Bevágta. Termelte az assistokat + gólokat. Cruyffot akartam, de Barcásként most már muszáj volt a legjobb lapját kipróbálni.
Ugye nem ezen a hétvégén jön az Ultimate TOTS? Pihennék már egyet...
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam kb. 10 csomagot, jött egy Fonte. Jó fodder lesz, de előbb segít majd a Kimpembe küldetésben.
Viszont így mobilon csak szenvedés az SBC, szóval majd gépen... -
Woodslave
félisten
Ebből a 82-88 packbol jött egy tots cb nyilván 87-es meg Son...
-
sz_abika
addikt
Huuuu azért a prémium pickbol kétszer kaptam strokeot.
Kék
FRANCIA
bl mandanda...Nem bírom az ilyen izgalmakat már, off mára, meg marad kártya holnapra is
-
Nandinagy
addikt
9-2-ről 10-5
Az egyik vereségem megérdemelt volt ott 3-2-re kaptam ki egy mint utólag kiderült stabil elite2-es sráctól. Hozzáteszem, hogy Cou 2 kapufát lőtt de attól függetlenül jól játszott
A másik 2-t meg inkább hagyjuk... Muriel labdával átrohan Lacroixon majd Capitán is. Testel ütközött előbb az egyikkel majd a másikkal. Mindkét védőm elesett ő nem
Bár ez még nem is volt akkora kamu meccs 3-2 lett oda. Itt is Cou lábában maradt az egyenlítés
Ja meg abban, hogy az utolsó 10 percben maxra tolt pressure mellett meg sem mozdultak a játékosaim
Na de az utolsó vereségem.. védősor: gold davies-tots hummels-tots de vrij-motm cuadrado.
Elől meg Haland. Haland 3 gólt lőtt nekem jobbal 20ról
A másik oldalt a villámgyors játékosaimmal szétfutottam a gyereket csak éppen minden létező passz kb. 4 méterrel ment a társak mellé.Reggel befejezem. G2 a cél nem érzem most magamban a g1-t pedig jól indult
...
Bár 8kor 28-30 ms-el játszottam 9kor meg 38-45 szóval valami nem jó

-
dudu5130
őstag
Nekem az lig 1 premium players packból jött 1 TOTS Fonte, rare player pickbol 1 Veratti, meg valamelyikből egyik IF Modric. Alaba is jött még, meg pár 83-as lap. Jók lesznek a garantáltba majd.
-
sz_abika
addikt
-
|AP|
veterán
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Uh, bazz. Na akkor ezt a skippelem. Persze biztos lesz akinek beadja, de ez így nem ok.
Én azt nézem hogy talán a Ligue 1 Premium sbc éri meg, mert abból garantált Ligue 1 játékosok lesznek, de rare gold ott is elég sok van. Egy párat vsz csinálok, meg egy 83+-os rare gold upgrade-et.
Eltelt a hétvége, és csak pár meccset tudtam játszani. 4 win kevés. +10 win hétfő hajnalig remek lesz.
-
thebigK
addikt
Na, csinaltam eddig 15 picket, meg 20db ligue1 premium upot, a pickekbol 1db tots blind, a premiumokbol 4x jott bazdmeg ugyanaz a tots laborde vagy ki a tokom. Eleg is volt
-
gjoe
addikt
Az elmúlt két hét wl-hez képest most csak rivalst nyomtam.
Hihetetlen mekkora különbség van a játékmenetben a kettő között.
Wl egy undormány. Rivalsban működött minden, és élveztem a játékot.
Amúgy jó lenne ha vasárnap is lehetne regelni wl-re. Ezt nem értem miért nem engedik. -
freddyadu
senior tag
Ez a meddő vita tegnap még érdekes volt, de engem már inkább zavar...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem muszáj csak francia ligára korlátozni. Bundesnél is 80+ pick volt csak az összes lapból kaphattál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL48 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...