Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nekem sikerült az utolsó WL-t egy gold1-gyel zárni.
Ez volt a második alkalom, hogy eljutottam eddig, rivalsban div3-ban járok, nekem ezzel van vége ennek a szezonnak.
A jövő heti WL-t nagy valószínűséggel kihagyom, akkor már remélem nagyban a 22-vel ismerkedek PS5-ön.
Nekem ez egy viszonylag élvezetes hétvége volt, jó meccseket játszottam, nyertem szoros, kemény csatákat, és csak az utolsó meccsen szopatott taknyosra egy right-stick-abuser
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
jelenleg nehéz összehasonlítani, mert bronz-ezüst csapattal próbálom felvenni a versenyt div8-ban a 96-98 ratinges csapatok ellen
Nyilván minden játékosom használhatatlanul lassú. Egy 6-4-es vereség volt az eddigi legjobb eredményem
De igen, a grafika szebb (láthatóan, meccs közben is), bár hiányzik a 120hz, azt már megszoktam PC-n.
Na meg ez a felkeményedő ravasz, ahogy fárad a játékos... ezt mindenképpen ki kell kapcsolni. De ez most csak próbálgatás így egy héttel a 22 előtt, kíváncsi voltam milyen ps5-ös fifával játszani. Az igazi az lenne, ha a PC-s csapatomat tudnám kipróbálni, de arra nincs lehetőség
-
|AP|
veterán
kipróbáltam én is a 21-et PS5-ön.
Hát.. ez a felkeményedő ravasz ez k.rvára idegesítő. Hirtelen meg sem néztem, hogy ki lehet-e valahol kapcsolni, bezártam a francba
Csak remélem, hogy igen.
-
-
|AP|
veterán
nem gondoltam volna, de még ma is sikerült meglepnie a játéknak:
Rivals meccs, lövök egy gólt, az ellenfél megállítja. Aztán megy tovább, de nem mozdulnak a játékosaim, a kontroller mintha meghalt volna. Nyomogatom össze-vissza, amikor észreveszem, hogy az ellenfél játékosait irányítom
Beszarás komolyan... a félidőben meg csak simén kifagyott az egész a picsába... -
|AP|
veterán
csináltam unalmamban egy 93+ ikon picket... azt hiszem ez egy jel, hogy hagyjam a francba az egészet

A maradék két hétben szerintem már csak rivalst tolok, vagy valami teljesen más játékot.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
hát igen, ezzel a 85+ sbc-vel gyakorlatilag bárki kirakható, akihez van az embernek türelme/ideje.
Nekem inkább az utóbbival van gond. Most elég sok más dolgom van, hogy munkaidőben webappon lógjak, ha meg van egy kis szabadidőm, akkor inkább játszanék a csapattal amit eddig összeszenvedtem......azért Cruyff-ra még lehet rámegyek
-
|AP|
veterán
annyi dupla jött ebből a 85+-ból, hogy csak megcsináltam az attacker pick-et: Eusebio.
Nem rossz, de jelen állás szerint csak egy Pelének vagy R9-nek örültem volna
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
párat én is megcsináltam ebből az endless 85+-ból. Már van egy szinte teljes TOTY védelmem (Neuer, Ramos, van Dijk, Davies, meg csomó duplicate 90+-os lapom
)Mondjuk nem is igazán tudom ki jöhetne még, aki tudna dobni a csapaton. Jött egy Jordi Alba meg egy Parades, akik eddig tradeable-k voltak, de már szinte eladni sem éri meg az eladhatót, annyira gombokért megy minden.
Szóval tényleg csak unalmamban csinálom ha rámjön a mobilapp nyomogathatnék. Nagyon jól adja, de ikonba már nem kezdek, a csapat meg már kész.
Úgy néz ki pénteken érkezik a PS5, most inkáb bamiatt vagyok besózva

-
|AP|
veterán
jelentem, a FIFA21-et végigjátszottam

Ez volt az első fut szezonom (meg úgy általában FIFA szezonom is), és a végére sikerült egy ilyen csapatig és div4-ig eljutni:
Nem gondoltam volna az elején. Ezt a bejegyzést kicsit magamnak is hagyom itt, hogy az is meglegyen honnan indultam. (igazából nem innen, de ez az első mentett csapatkép
)Ráadásul még mindig maradt egy csomó coin, meg fodder is, szóval Ronaldinho szinte ingyen volt. És még megmaradt a szívemhez közelálló Iniesta tribute társaság is (egy Puyolt még lehet veszek, ő sajnos a 99-es Messi áldozata lett...):
Szóval részemről ennyi, ha a game is úgy akarja lesz még pár rivals meccs ezzel a résszel, de így 3 héttel a vége előtt most már tényleg megérkeztem

-
-
|AP|
veterán
nem tudom, lehet én más játékkal játszom

Ha van egy jó finesse lövéssel rendelkező játékosod (Atal, Messi, de nekem még a 89-es Saul is nagyon durván nyomta), akkor a megfelelő helyről egy jó erővel elengedett finesse 80-90%-ban gól. A lényeg hogy jól el legyen találva az erő és ne legyen előtted senki a lövés pillanatában.Nekem szinte rögtön megvolt.
Meg is lett tegnap az 5 token, toltam bele a két fodder packba, összesen 11db 90+ -os játékos jött, ami nem annyira jó, de nem is tragikus. Egyre közelebb Ronaldinho

A maradék 4 tokenért már nem éri meg szenvednem, Kaka 92-es lapja nem ér meg ennyi energiabefektetést

-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
én Borast a stílusa miatt nézem, Ovvy-t a tutorialok miatt (szerintem tök érthetően és hasznosan adja elő), ItallionStalliont meg azért ahogy játszik és amiket gondol a játékról

Krasi-ról kezdek leszokni, mert sok újat már nem mutat.Ezeket nézem viszonylag rendszeresen, mást csak akkor ha valami tutorialt vagy player review-t keresek.
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
én váltok PS4-re, de csak azért mert lehet később megyek tovább PS5-re is. Igazából soha nem volt gondom a PC-s verzióval (egyszer ha kidobott valami ablakváltós hülyeség miatt), kíváncsi vagyok PS-en mennyivel lesz más/könnyebb/nehezebb. Lassan jobb is lesz ha elkezdem magam szoktatni a PS verzióhoz, mert PC-n azért szebb maga a játék valamivel.
Én is tolom még, van még egy utolsó cél, Ronaldinho. Ha már összejött ennyi nagy ratinges lap, akkor szeretném megcsinálni. Jelenleg 1,5millió coin van, 51db 88+-os lap (ennek több mint a fele 93-96), szóval talán van rá esély ha okosan csinálom.
Az kérdés mennyi értelme lesz az utolsó 2-3 hétre, de ha más nem mentek egy szép képet milyen csapatot sikerült összeszedni a végére

-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
nekem a fejesekkel szokott a legnagyobb gondom lenni. Vagy a kaput nem találom el, vagy kapásból lövi, fejelés helyett. Szerencsére az most nem kell

Öt tokent kellene minél gyorsabban összehoznom, ha még szeretném Ronaldinhot pár hétig használni... De néha annyira elvesztem a motivációt, ha belegondolok, hogy mire meglesz, kezdhetem elölről a 22-ben...
-
|AP|
veterán
nekem nem kell zsákbamacska ikon, csak Ronaldinho
Úgyhogy szerintem öt token lesz, az megy a 83-84-be, hátha jön használható fodder.
Ez az utolsó célom a játékban, de nem tudom lesz-e még időm használni
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
grat a gold1-hez.
Most nekem is nagyon közel volt, 18win lett, 1 meccs bentmaradt.
Én PC-n tolom (a 22-t már PS4-en majd), biztis számít a platform is. Nekem ez egy elég könnyű hétvége volt.Visszatérve a platformra: vettem egy alienware monitort múlt héten, sokkal szebb rajta a PC-s változat, mint a PS4-es. Jobb az élsimítás és a nagyobb frissítés is sokkal szebb eredményt hoz. Tudom nem fontos, de kinézet szempontjából így visszalépés lesz a 22
-
|AP|
veterán
egy 3/3-mal nyitottam ma, szóval a G2 is meglett, utána jött két vereség, így többre már nem volt esély, de akkor is látszik, hogy már kevesebben tolják. (Vagy csak extra szerencsés matchmakingem volt).
Azért néha meg is tolt a gép rendesen, én azt is elismerem ha az én javamra történik egyértelmű csalás
(utólag is elnézést attól, aki kapta...) -
|AP|
veterán
én ma úgy ébredtem, hogy van 1,3millió coin, jópár fodder, a csapat fullos, a játéknak meg mindjárt vége.
Talán itt lenne az ideje nekiugrani a másik kedvenc játékosomnak, Ronadinhonak.
Tényleg csak a rajongás miatt, a csapatba max. Mbappe helyére férne be, de jobb nem lenne tőle a csapat.
Alszok még rá párat
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem ugyanez volt az eMeNeM nevű csapatomra... nem tudom kit sértett

-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
szerintem nincs, ha a chemmel nincs baj. Tonali nagyon jó lap lett.
Én most azon dolgozom hogy tudnék olyan csapatot csinálni a Neymar-Mbappe-Messi trióból, plusz a Renato Sanchez- Atal párosból, hogy mindenki max. chemen legyen. Két verzióm van, mindkettő kompromisszumos.
1. Egész csapat 10-es chemen, de vagy Renato, vagy Atal csak csere. Viszont befér Acuna
2. Atalból csak a 91-es verzió, és még ki kellene hozzá rakni Mendest is
Igazából tudom hogy tök mindegy, de sok időm van most telefont nyomkodni, játszani meg nem tudok vasárnap estig
-
|AP|
veterán
hétvégén nem tudok játszani, ezért csak a webapp marad.
Ha már így alakult unalmamban én is kiraktam Messit, ráadásnak meg Renato Sanchezt.
Kb. 300k-val lettem rövidebb, de maradt azért még fodder is.
Most kicsit megint várom, hogy játszhassak, de szerintem az első rivals meccsig fog tartani
-
|AP|
veterán
ez a Fati sem egy rossz lap. Jöhetett volna korábban is. Épp most lett a LaLigás csapatomból Ligue1-Lali hibrid, és így már nem nagyon fér be a Neymar-Messi-Mbappe támadósorba
Azért megcsinálom szerintem -
|AP|
veterán
én is nagyon agyalok rajta, hogy érdemes-e kiraknom a TOTS lapja mellé. Kicsit jobb statok, 5* skill, de nehezebben tudom linkelni.
Bár...végülis valamire el kell b@szni a coint meg a foddert
Gondolom EOAE lap már nem jön, pedig az lenne az igazi, Barcás, RW
-
|AP|
veterán
unalmamban csináltam egy 88+ picket. Beletoltam 3db 90+-os lapot is meg egy csomó 75-öset.
Megjött belőle az utolsó lap, amire vártam: Llorrente.
Most már eladhatom 300k körül a tradeable verziót (1,2M-ért vettem
), számomra ezzel tényleg vége a játéknak. Egyszerűen nincs olyan lap, amiért hajtanék.
Ezt így leírva azért tudatosult bennem, hogy nagyon szerencsés évet futottam azért. Ami furcsa, hogy csomagból soha nem jött semmi említésre méltó, a pickek viszont adták nagyon:
TOTS De Jong, Messi, Mbappe, SS Neymar, zöld Acuna, Llorrente és még csomó jó/használható lap (Oblak, Goretzka, Foden, Hazard, Lukaku, Haaland, stb)Szóval én biztos nem fogok a szerencsémre panaszkodni.
Remélem játékban is sikerül fejlődni
-
|AP|
veterán
én ma elkezdtem PS4-en az online seasont, hogy szokjam a konzolt a 22 előtt. Ezzel még kevesebb időt fogok már tölteni a PC-s FUT-tal, de meglátjuk tartogat-e még valamit

-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ezt most tök komolyan mondom: szerintem csak próbáld élvezni a játékot, felesleges ilyenkor már lapokat hajtani.
Mondjuk ha neked ez is örömet okoz, akkor nem szóltam
Nekem erre a pár hétvégére a WL maradt a legélvezetesebb játékmód (soha nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok).
Nyilván ha más programom van, akkor emiatt nem szervezem át a hétvégét, de ha belefér, akkor szívesebben tolom a WL-t, mint akár a rivalst, akár bármi mást. Van valamennyi tét (bár már nem sok), gyors, két napra koncentrált.
A többi már valahogy nem tud lekötni, rivalsban az utóbbi időben csak kiidegelem magam (tegnap egy 1028 skill pontos szopatott szét... oké, csak 4-3, ra de végig én rohantam az eredmény után és olyan szinten szétcselezett, hogy néha csak a szerencsén múlt, hogy nem lőtt gólt - nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez valós skill pontszám volt...)Visszatérve az elejére: Tegyük fel legjobb esetben kirakod Ronaldinhot. Meddig fog tartani az öröm?
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
hát... én már majdnem két hete nem tudom hová tenni a rivalst... korábban kezdtem biztos lenni benne, hogy stabil div4 vagyok, most gyakorlatilag a 6-ba esés peremén táncolok

Ha a játék vége mutatja meg hol tart igazán az ember, akkor elkönyvelem magam 5-6-ba
Közben meglett a 200 wines milestone, nem emlékszem kik jöttek belőle, említésre sem méltó
-
|AP|
veterán
toltam most hétvégén egy elég durva grind-ot, meglett a memory lane ulti pack, meg 8 swap token.
Ulti pack wo nélküli, 8 tokenes icon pickből Henry.... meh.
Mondjuk teljesen mindegy amíg a DR olyan amilyen. -
|AP|
veterán
nálam a DR továbbra is kegyetlen... én nem tudom mi van.
Szedett-vetett Serie A csapattal megvan a G2 (most másodjára) WL-ben, de a DR mintha direkt szivatna. Jó ha 5 meccsből egyet megnyerek. Már lassan a div5-ből is kiesek...
Mintha 2-3 osztállyal felettem lévőkkel játszanék állandóan. Az én csapatom meg totál analfabéta.
-
|AP|
veterán
válasz
Mrguba
üzenetére
én kihagyom, ahigy Dybalát is. Egyikőjükkel sem tudok igazán mit kezdeni, pedig gondolom hasonlóan állat mindkettő.
Dybalátók már rosszul vagyok ha meglátom az ellenfélnél. Gusztustalan egy lap lett
Minden előtte marad, mindenhonnan mindent bever...
A két francia ligásat megcsináltam jövő hétvégére, aztán rájöttem, hogy nem leszek gépnél
Közben meglett a G2 is serieA csapattal. A három piros ment upgrade-be, Foden jött. Jó fodder
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
láttam én is 2db R9-et is, de felejthetőt is

-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
draft... brrr
Nekem furcsamód a WL a legélvezetesebb, legkonzisztensebb mostanában.
Hozom a szintet amit eddig is, ha becsúszik pár vereség, tudom hogy utána valóban gyengébb ellenfelet kapok, és ez így is van. A csapat általában működik, persze vannak tipikus "itt nem nyerhetsz" meccsek, de az én szintemen (cél a 15-17 win) ez belefér. Sokkal nyugodtabb vagyok mostanában egy WL alatt, mint DR-ben.A swaphoz meg: hát nem tudom.. tegyük fel összejön egy Dinho, R9, Zidane, stb... na és akkor mi van? Ugyanaz a szar lesz úgy is

-
|AP|
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
nekem tegnap összejött zsinórban 3 win... de mindegyik küzdelmes volt és volt előtte egy jó hosszú RQ-sorozatom. Egészen div5 aljáig.
Tényleg nem tudom mi történik...
Közben csinálgatom a swapokat, de igazából nem tudom miért
Nincs már motiváció. Úgy voltam vele, hogy a 22-ig még nyomom a rivalst és megnézzük meddig jutok, de úgy néz ki csak lefelé haladok
-
|AP|
veterán
tudom titeket nem, de engem valamennyire megnyugtat, hogy nem vagyok ezzel egyedül

Én is egészen Div5 aljáig meneteltem az elmúlt 1 hétben.Azt értem, hogy ilyenkor már csak a jobbak, meg a profik játszanak, de ők meg mit keresnek ilyen alacsonyan?
Már-már eseményszámba megy amikor sikerül nyerni egy-egy rivalst

-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
nekem is hasonló tapasztalataim vannak a rivals-szal az elmúlt napokból. Én nem tudom mi történt, de szinte képtelen vagyok nyerni. Ugyanúgy én is kb. -300 skill pontnál járok. Sokszor mintha nem is ugyanazt a játékot játszanánk, esélyem sincs. Pedig nem én felejtettem el játszani, WL-ben hoztam a szokásos szintet most is... a DR-rel történt valami furcsaság
-
|AP|
veterán
nekem nagy nehezen meglett a 15 win. A három piros ment az ultimate upgrade-be.
Két játékos van, akit van értelme innen nyitnom: Acuna és LLorente (mindkettőt vettem és eladhatom, ha kinyitom).Nos, beadta Acunát...
A játék végére teljesen Kristófi magasságokba emelkedtem... cserébe most már tényleg semmi de semmi cél nem maradt a játékban
-
|AP|
veterán
ez az egész Messi-dolog számomra abszolút kiábrándító. Úgy nagyjából az egész fociból...
Ronaldinho érkezésével kezdtem el nézni a Barca meccseket, folyamatosan a TV elé ültetett, muszáj volt néznem minden meccset és volt is miért. Így azt is láttam, amikor először cserélték be Messit és Ronaldinho gólt rúgatott vele. Azóta sem sok Barca meccs maradt ki, jött a Pep-korszak, Iniesta a mai napig (és szerintem ez már így is marad) a kedvenc játékosom.
De ami az utóbbi pár évben történt az teljesen kiábrándító... mi szurkolók az élvezetes foci, a dráma miatt nézünk meccseket, a TV előtt izguljuk végig az egyszerű bajnokitól a (jobb esetben) BL döntőig a csapat meccseit, de az ilyenek jól rámutatnak arra, hogy ez az egész csak a pénzről szól. Mindenki aki a közelébe kerül ennek a cirkusznak (játékosok, ügynökök, ligák, TV csatornák, stb) minél többet akar, minél hamarabb markolni.
Messi távozásához sok tényező együttállása (covid, előző vezetés balf@szsága, önző, pénzéhes csapattársak, és még sorolhatnám) kellett, de nagyon leegyszerűsítve a pénz az oka annak, hogy nem kaphatott egy méltó búcsút és ilyen gyalázatos körülmények között kell elhagynia azt a klubot, ahol felnőtt. -
|AP|
veterán
tegnap elkárhoztam, előrendeltem a 22-t PS-en.
EA Play előfizetéssel, játékból rendelve 28k-ért.
Az még nem tiszta számomra, hogy ha lejár az egy hónapos EA play, amit indítottam, attól még ugyanúgy meglesz utána is a játék, vagy folyamatos EA Play előfizetés kell mellé.szerk: a Messi-ügyön meg még nem tudtam túltenni magam. Várható volt, hogy egyszer menni fog (már tavaly is szeretett volna), de hogy ilyen körülmények között? Ez nagyon nem oké így
-
|AP|
veterán
én is agyalok nekimenjek-e a hétvégi WL-nek.
A 3 plusz pick miatt esetleg megérné, de a champions upgrade sbc-k csak holnapig élnek és nem tudom lesz-e helyette valami ahová lehet a pirosakat dobálni.
Na meg nincs normális CB-m se bundás csapathoz, ki kellene farmolni Akanjit, de nincs hozzá kedvem
Lehet hagyom a francba és max DR-t nyomok -
|AP|
veterán
ez a draft még továbbra sem az én műfajom... Nem tudok azzal mit kezdeni, hogy teljesen más a gameplay (vagy csak az ellenfelek sokkal jobbak), mint DR-ben vagy a WL-ben.
Folyamatos letámadás, se védekezni, se támadni nem tudok, nem mennek a passzok, nem működik semmi, ami máshol igen.Én ezt nem erőltetem tovább, eljátszogatok inkább div4-ben továbbra is.
-
|AP|
veterán
én szabin vagyok a héten, csak a webappra nézek rá néha.
Megjöttek a rewardok, nulla... mentek upgrade-be, FB Sane volt a legjobb lap.Szerintem büntetik azokat akiknek jutott az akciós Neymarból
-
|AP|
veterán
ezen a hétvégén a szokásosnál is több féreg bújt elő, nem tudom mi van, hogy pont most. Féreg alt+tabbal kilép gólba tartó labdánál friendlyben(!), dr-ben gusztustalan gólörömök és időhúzás, stb....
Korábban is találkoztam ilyenekkel, de most hétvégére nem tudom melyik állatkertet nyitották meg.
Na mindegy, most egy hét elvonó (nyaralás), aztán meglátjuk lesz-e kedvem még játszani. Kicsit nehéz már célt találni -
|AP|
veterán
meglett a 15 win. Pickek említésre sem méltók, mentek az upgrade-be. FOF Hazard...
Végülis nem rossz, de most már lassan leesik mennyire értelmetlen is volt ez a hétvégi WL
Pickeltem már Messit, Mbappet, jött egy 99-es Neymar... igazából nem tudom milyen lapért hajtok még
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
azt nem tudjátok véletlenül, hogy a FUT csapat és az ehhez tartozó adatok melyik fiókhoz vannak kötve? PC-seknek az originhez, PS4-en a PSN-hez?
Vagy mindenkinek az EA fiókhoz?Még mindig fosok kicsit, hogy ha PS-en az EA fiókommal belépek a FUT-ba, akkor esetleg képes lesz összeszinkronizálni és lenullázni a PC-s FUT dolgokat.
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
hát, akkor ezek szerint csak én sz@rom le ilyen látványosan a játékot

A spanyol csapatos WL óta szinte csak rivals meccseket nyomtam. Most kezdtem el pár SB-t is tolni a Tavernier-Alessandrini-Atal hármasért.
Lengle-t már rég elengedtem, Barca szurkolóként amúgy is sok fejfájást okozott
-
|AP|
veterán
nem tudom, én mindkettőt megcsináltam

Nekem Koke nagyon kellett, konkrétan az egyetlen középpályás (ikonokon kívül) akivel tudom rendesen linkelni Iniestát. Eddig Xavival volt, ami ugye sokkal nagyobb fun, de Koke minden szempontból jobbnak tűnik. Egyedül a sebesség, ami itt sem az igazi, de majd kiderül hétvégén

Más: tegnap beüzemeltem a PS4-et.
Egyelőre cask egy kick-off meccset nyomtam, de azért szokni kell... Más a játék tempója (lassabb), a kapuralövéseknél a labda valószerűtlenül lassan száll a PC-s verzióhoz képest.
Szerintem a hátralévő két hónapban elkezdek egy online seasont, az ultimate teamet pedig befejezem PC-n.Viszont: van ugye egy EA fiókom, amit a PC-s verzióhoz használok. Ha ezzel jelentkezek be PS4-en, akkor nem fognak "összeakadni" a fiókok? Vagy csinálnom kellene PS4-re egy újat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magisk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ZTE MF289D nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12/13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván minden játékosom használhatatlanul lassú. Egy 6-4-es vereség volt az eddigi legjobb eredményem