Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
És ilyenkor még rámész valamelyik jobb rewardot adó rangra? (11, 14) vagy hagyod a pélóba?
Én kb szűk 3 óra alatt (tíz után valamivel indult a buli) hoztam a 10 győzelmet, de ahol 2-0s deficit volt onnan léptem is ki, hogy haladjunk. Kaptam ki utolsó perces góllal vaktól... De nyertem meg okádék gólokkal meccset, ahol az ellent jobbnak éreztem. Mezőnyben nem, de kapu előtt bőven.
Erre az etapra már bevásároltam (eladtam Atalt, jött De Jong + Messi + a brazil LB):
Utóbbi mintha a pályán se lett volna. Botrány.
De Jong: jó volt, de nem váltotta meg a világot.
Messiből csak az 5*Skill hiányzik nekem (a jobb lábával is tud lőni, csak merni kell lőni, és nem forgolódni). Amúgy patent kis lap. Jobbal is volt finesse 16oson kívülről. Bevágta. Termelte az assistokat + gólokat. Cruyffot akartam, de Barcásként most már muszáj volt a legjobb lapját kipróbálni.
Ugye nem ezen a hétvégén jön az Ultimate TOTS? Pihennék már egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest