Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
És ilyenkor még rámész valamelyik jobb rewardot adó rangra? (11, 14) vagy hagyod a pélóba?
Én kb szűk 3 óra alatt (tíz után valamivel indult a buli) hoztam a 10 győzelmet, de ahol 2-0s deficit volt onnan léptem is ki, hogy haladjunk. Kaptam ki utolsó perces góllal vaktól... De nyertem meg okádék gólokkal meccset, ahol az ellent jobbnak éreztem. Mezőnyben nem, de kapu előtt bőven.
Erre az etapra már bevásároltam (eladtam Atalt, jött De Jong + Messi + a brazil LB):
Utóbbi mintha a pályán se lett volna. Botrány.
De Jong: jó volt, de nem váltotta meg a világot.
Messiből csak az 5*Skill hiányzik nekem (a jobb lábával is tud lőni, csak merni kell lőni, és nem forgolódni). Amúgy patent kis lap. Jobbal is volt finesse 16oson kívülről. Bevágta. Termelte az assistokat + gólokat. Cruyffot akartam, de Barcásként most már muszáj volt a legjobb lapját kipróbálni.
Ugye nem ezen a hétvégén jön az Ultimate TOTS? Pihennék már egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest