Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Upgradezni kell, nem pakkozni az Castro dolga!

Monduk ez a Ligue 1 lehet nem a legjobb az upgrade sbc-re, de most már mindegy. Nekem a PL után nem volt más liga amibe megérte volna ennyit beletenni. Összeszámoltam és egy kicsit több a most nyitott lapok értéke, mint amennyit beletettem, de így is csalódás.
Viszont azzal "nyugtattam" magam, hogy a csapatom már így is elég jó, ha lenne 1 millió abból is nehéz lenne olyan játékost venni aki normális chemmel beférne. Szerintem most már megvárom prime Puskást is, június legvégére meg is lehet rá a token. Meg azért CR eléggé felhúzta a kedvemet a sorozatos pick csalódások után, amik a tots alatt voltak. Főleg az elite rangnál, na az botrány volt.
Az EB alatt tuti lesz promo, de a legtöbb TOTS-nál már úgy sem tudnak jobbat mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest