Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorp
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én pancser vagyok és nem tudtam megnézni appban, hogy mennyit csináltam, de naphosszakat ezzel szarakodtam. Neymaron és Mbappén kívül mindenki jött.
Toltam rengeteg moments picket is, azokból se jött Roberto Carloson kívül értelmes ikon.
Letolom az utolsó wl-t és bye-bye fifa. A 22-t majd valamikor akciósan beszerzem. A topikot azért figyelem majd. -
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért nem forgatod bele őket egy 87+ 10x-be? Aztán ha jön valami sbc (bár kétlem), akkor kinyitod és a benne levő duplákból kirakod.
-
taylorp
senior tag
A swapokból első körben kiveszem a 3 players pakkot 6 swapért, aztán ha lesz kedvem megcsinálom a maradék 12-t a 95+ momentsért. Kb. Cruyff lesz, mert őt kezdtem el kirakni, vagy Yashin, de lesz@rom.
-
taylorp
senior tag
7 win pick: Marquinhos. Még szerencse, hogy tegnap kiraktam a Futties lapját. Használja valaki a Tots lapját?
-
taylorp
senior tag
Tudtok olyan sbc kalkulátorról, ahova ha beírom a beleszánt játékos rating-jét, mutatja, hogy a hiányzó lapokat milyen rating-ből tudom kirakni?
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Nkunku.
-
taylorp
senior tag
Ezek tényleg gyógyszerre ittak. Mit akarnak a Gullit sbc-vel? Nevetséges, vagy inkább szánalmas.
-
-
taylorp
senior tag
Ezzel a 200 wines milestone-nal csak 1-2 hónapot késtek ezek a barmok. Ki az a mazoista, aki július közepén erre rámegy?

-
taylorp
senior tag
A hétvégém szabad volt, gondoltam wl-ezek 8 spanyollal.
Ezzel a csapattal toltam, amihez Ramos az utolsó 10 meccsre csatlakozott:7 wint terveztem, de szerencsére összejött a 15. Pickek semmi extra sajnos: Moreno, Coman, Neuer.
Most pedig jöjjön néhány gyöngyszem, hogy "emberek" milyen csapatokkal, milyen chemmel képesek játszani. Én meg görcsölök a max chemen. Nem is ez a legnagyobb probléma, hanem az, hogy a kedves ea hatványozottan meg is tolja őket. Minden meccs szenvedős volt, pártól sikerült is kikapnom.

A végére hagytam a legundorítóbbat. 2-1-re kikaptam tőle. Végig constans pressure, a silver védők simán semlegesítették a 99es Firmino-t. Ilyenkor gondolkodok el, hogy mi értelme is van a csapatépítésnek?
-
taylorp
senior tag
Srácok!
Mi a büdösrossebet csináljak, hogy 42 alá menjen a pingem?
Speedtesten 24 ms a ping, 21 Mbps a le-, 12 Mbps a feltöltés.
Bénának béna vagyok, de hogy mindig az ellenfél ér előbb a labdához, minden párharcot az ellenfél nyer meg, már a f.sz kivan. -
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi meg szidtuk őket, hogy nincs bennük semmi kreativitás.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megoldották egy CTRL C, CTRL V-vel, ahogy a season progress-t szokták.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ultimate-t adna is lófasz lenne benne, úgyhogy szvsz tök mindegy mit ad.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem egy finn és két ukrán hiányzik, de venni nem tudok. Majd talán pakkból jönnek.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aki olyan balfasz, hogy nincs 100k zsetonja, az meg is érdemli.
-
taylorp
senior tag
Várható mostanában egyet fizet, kettőt kap pack promó?
-
taylorp
senior tag
A szarházi ea próbálja menteni magát. Az új sbc-k mind eladható pakkot adnak. Fosnak a buzik.
-
taylorp
senior tag
Nagyon ötletesek ezek a barmok, berakták ugyanazokat az sbc-ket.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pénteken jön egy hét szünet, arra készülnek ezek a barmok. Majd holnap jön egy obj. silver játékos, hurrá, de jó lesz nekünk. Az utobbi időben már azokat se csináltam meg, mert semmit nem értek.
-
taylorp
senior tag
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ma nem jött, majd holnap, de ha holnap se, akkor holnapután, vagy utána. Szarházi köcsög banda.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi. Ki akartam rakni Dalglisht, de így már nem kell.
-
taylorp
senior tag
Ami most megy közvetítés a twitch-en, azért ad swap játékost ez a nagyon rendes cég?
-
taylorp
senior tag
FGS swapot még lehet szerezni?
-
taylorp
senior tag
Jó reggelt Urak!
A transfer ban kiterjed a packvásárlásra is? -
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezek nem érnek annyit, mint amennyibe kerültek.
Én ezt tuti nem rakom ki.
Mocskos lehúzó company! -
taylorp
senior tag
Belegondolva simán kinézem ezekből a tevesekből, hogy a top ligákból nem lesz külön-külön garantált sbc, csak a kisebb ligákból. Majd a végén egy összevont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Letolom az utolsó wl-t és bye-bye fifa. A 22-t majd valamikor akciósan beszerzem. A topikot azért figyelem majd.

Aki lassan egy éve kezdte, az meg le van tojva. Így gondoltad?
Én ezt tuti nem rakom ki.