- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Mármint Nani? erősen kétlem, hogy annyira drága lesz
A 81 stamina nagyon belerondít az összképbe. Muszáj vagy get forwardon használni mert másképp 60 percet bír kb. De ugye a mai metában meg minél több ember kell hátra mikor a szélsővédők is folyamat támadnak 
Ennek ellenére én mindenképp kiakarom próbálni. Tavaly is szerettem a TOTS lapját(az sbc volt ugye?) na meg Coutinhonál jobbnak néz ki az 5/5 miatt.
Szerintem ilyen 500k lesz. Azért lehet belőle kevés mert nem jött semmi olyan sbc pack ami miatt drága lehetne. Az emberek a ligue 1 premiumot grindolják abból nem jöhet
Majd rewardkor kell megnézni.#17261|AP|
Sajnos ez tök random. Nekem is volt már olyan, hogy mind a 4 meccsemen végig izzadtam aztán a következőben meg mindenkit 5-0-ra vertem. Abban sem vagyok biztos, hogy a döntőben csak olyat kaphatsz aki szintén döntőzik.Tegnap megcsináltam Kimpembét és furcsán gyorsan ment
Pedig féltem a fejestől de a defender assziszt mellett az lett meg a leghamarabb talán a 2. meccsen. Szerintem nagyjából 2 óra volt összvissz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A 81 stamina nagyon belerondít az összképbe. Muszáj vagy get forwardon használni mert másképp 60 percet bír kb. De ugye a mai metában meg minél több ember kell hátra mikor a szélsővédők is folyamat támadnak