Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom ez a community nevetségesen szánalmas
16-6-ban állok 8kor. Kövi meccs 5. percben a gyerek azt sem tudja hol a labda felrúg tizi. Kilép. Ráírok, hogy most remélem nagyon boldog. Erre azt a választ kapom, hogy ő nem tolerálja azt, hogy random nyomogatom a cseleket ezért lépett ki meg, hogy szánalmasan játszom
Úgy, hogy az 5 percben is végig pressureben volt.
Kövi meccsen meg nyilván végigment a meccs így nem lett volna időm 3-t nyerni tekintve, hogy ma 1 ember lépett ki. Szóval inkább én voltam a jófej és leadtam pár meccset.
Nem tudom mi volt az új patchben de iszonyat sok kapufát lövök. A kedvencem mikor Kakaval csinálok egy la croquettat és az ellenfél elhúzza a hosszúba kb. 4 méteres lyuk a rövidben erre kaka kilövi a kapufa belsejét. Szerintem a hétvégén alsó hangon 15 ilyen kapufám volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest