Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Amúgy fura de Cucurella nálam nagyon jól lő. Csereként szoktam behozni kpra és már 2 meccsen is ő lőtte a győztes gólt
Nagyon jó lenne valahogy berakni a kezdőbe de sajnos esélytelen mégegy liga. Vettem egy Lees-Melou-t mert maradt coinom az új csapat után és azt kell mondjam nagyon jó kis kp. 4/4 ráadásul jobb statjai vannak mint IF Renatonak a pacet leszámítva. Ha valakinek kell egy francia cm tudom ajánlani.
A wl-nél meg tegnap óta zenben vagyok
. Rájöttem, hogy amíg ez a patch van felesleges idegeskednem. Amíg nem javítják ezeket a kamu kiugratásokat addig úgyis minden olasz és német ezt fogja játszani utolérni meg akkor se tudná a védőm ha kismotorral menne utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagyon jó lenne valahogy berakni a kezdőbe de sajnos esélytelen mégegy liga.
. Rájöttem, hogy amíg ez a patch van felesleges idegeskednem. Amíg nem javítják ezeket a kamu kiugratásokat addig úgyis minden olasz és német ezt fogja játszani utolérni meg akkor se tudná a védőm ha kismotorral menne utána.