Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
G2 behúzva, maradt 3 meccs, de annyira nehéz most a gameplay, hogy fölös rápróbálnom.
85+ IF Vasquez meg 4 szar fodder...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 2db 85 és 86 illetve egy 87-es Firmino. Nem ájultam el, de legalább nem csak 85 jött.
-
nyozo
aktív tag
Sziasztok!
Először is bocsánat, hogy ide írok, de a Fifa 20 topic már eléggé kihalt... Hátha találkozott már ilyen hibával valaki és tudja rá a megoldást. A hiba jelenség az lenne, hogy játék közben bármiféle hiba üzenet nélkül bezáródik a játék. Akár online játszok akár offline... Amiket már próbáltam: originen játék javítása funkció, offline legyen az origin, origin értesítések kikapcsolása, háttérben szokott futni az MSI afterburner, illetve HW info ezeket bezártam, rendszergazdaként futtatni, egyik se hozott javulást.... Valamikor akár 1-2órán keresztül tudok játszani valamikor már épp, hogy belépek a menübe és kilép. Más játéknál ilyen nem fordul elő, windows esemény naplóban sincs semmi erre utaló.
Előre is köszönöm ha elolvasod, és ha még segíteni is tudnál hálám örökké üldözne!

-
törölt tag
Ennek a sz*r fifanak lesz valaha igazságos a sorsolási rendszere? 18 FUT meccs van csak bennem, de ilyen CD, Neymar meg fele Icon csapatokat dobál, bár kilepek, nem annyira érdekel hányas Div.ben vagyok.
-
|AP|
veterán
"Szerintem nem vészes az SB. 20 meccs és megvan az elite1, + egész jó a reward. Jobb mint a wl. Csak ultimate-t nem szabad indítani."
Azt hogy? Ahogy én látom, 60ezer körüli pont szokott kelleni az elite1-hez. Legandaryn szoktam tolni, ott bármennyi góllal is nyerek, 2000-2500 körül ad max egy meccsért. Inkább 30-ból van meg nálam a fix elite1 (PC) -
thebigK
addikt
Jött jó kis lapégető 81+ pick, és 5x 85+ sbc formájában.
-
taylorp
senior tag
-
K.J
senior tag
Az a mozdulat megvan még, hogy szaladsz a szélen nagy sebességgel, melletted nyargal a védő, majd egy hirtelen mozdulattal visszasarkalod a labdát?
Na az melyik csel és hogyan kell kivitelezni? Esetleg kivették a gameből? Azt hiszem utoljára a 19-ben használtam. -
gabesz82
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én meglepő módon pl. nem vergődök full gold csapatok ellen (máshol kárpótol a játék
), a többit sajnos adom 
gjoe:
nekem ez a végigtotyorgom a meccset (a gép ezt csinálja) baromi idegesítő...PRDZsolesz:
Statjai alapján Hawk vagy Hunter chemmel még jó is lehet igen, az a mid workrate kicsit zavaró lehet (ill. a 78as stamina), de ki kell próbálni. -
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Mid Icon packbol esett egy Best, valaki próbálta már? Milyen lehet csatárban?
-
gjoe
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Szerintem nem vészes az SB. 20 meccs és megvan az elite1, + egész jó a reward. Jobb mint a wl. Csak ultimate-t nem szabad indítani.
Cselek: Nekem az a gondom vele, hogy nem nagyon megy.
40-50 ping-nél szerintem felesleges is, mert mire kezdenéd, a fritz már el is vette.
De a fő gond ami rendszerhiba, hogy ha cselben van az ellenfél azzal bénítja, a védőket. Hiába tudom mit csinál hová helyezkedjek nem engedi. Nem lehet elvenni.
+ a csellel odébb teleportáló mozgások ( rohadtul valóságosak.)
A lényeg mindenki megtalálja a maga stratégiáját, és játékstílusát mint a valóságban. De jó lenne ha a rendszer nem avatkozna bele.
Volt ma egy nagyon látványos erre. Ellenfél szögletét kifejeltem, az emberem kb 10 méterre a kipattanótól simán meglóghattam volna de a rendszer lefagyasztotta az emberem kb 2 másodpercre hogy a 20 méterről érkező támadóé lehessen a labda. Na az ilyenektől kapok hányingert. -
Madn!ght
addikt
válasz
evibly
üzenetére
- Konstant press fáradtság nélkül még a 90+ percben is
- kötelező gól a meccs első 5 percében, illetve a hosszabbításban
- alapvonalra leszaladok bepasszolom, kapásgól bármilyen körülmény között (a védő beszalad a kapuba, a támadó természetesen visszalép)
- októberben összerakott rare gold csapat a b@szó még február végén is (rashford, mendy, varane az isten)
- randon meccsenként ÁLL a csapat, taktikától, formációtól függetlenül.
- fejelés kuka, szöglet kuka
- csak a PACE! -
gabesz82
őstag
Haj... csinálom ezt a swapos silver küldit és újfent rá kell jöjjek, hogy az SB a legundorítóbb játékmód mind közül, ilyen idegesítő módon liveban se játszik senki. Kérdezném azoktól akik elite-ig mennek SBben passióból, hogy miért? És hogyan? És... és... je ne sais quoi...

-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez is olyan hogy nem mindegy hogy átlagpisti, vagy egy jóval jobb játékos használja. Legtöbbször levédekezem, de amit kaptam az egyik ellenféltől... Piszok jó időzítéssel tolta meg 16oson belül is labdákat. Széleken meg alig lehetett beérni. De lehet nem is a bridge volt, hanem simán ez a "dash" vagy mi, amivel gyorsítasz. Más volt, mint amikor én kivitelezem.
WL: 14 meccsből 8 win lett ezúttal. 3 tizipárbajos vereség a 6ból. Most ennyire futotta. Ma kiszedtem a Fáraót. Csereként eddig egész jól tolja. Tényleg Joao F. 2.0. Valahogy be kellene építsem a csapatba, de nehéz lesz. Neymar-hoz ragaszkodom.
[link]
Van még cka 1 Milla mozgatható ezen kívül, de PL csapatot nem építek. -
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Az a baj, hogy erről nem az emberek tehetnek. Ameddig szétbarmolják az összes többi lehetőséget addig mindenki úgy próbál érvényesülni ahogy látja a profiktól vagy streamerektől.
Próbálnék én szépen játszani de mikor 5 cselen kivül minden szar minek erőltessem? A la croquetta is teljesen meghalt nálam. Croqueta után 2 elrúgja a labdát amit sosem ér el. A cancel moveok meg a ball roll+scoop turn az egyetlen ami működőképes.Amúgy a bridge még mindig jó de már lényegesen gyengítették. Ha kicsit tudsz védekezni simán megfogod.
-
Kristof_94
nagyúr
Holnap reggel még kelleni fog 1 győzelem a 14-hez, nem sikerült elérni. Hiába vezetek magabiztosan, egyszer csak fordul a kocka és onnantól semmi nem megy, a mocskos olasznak meg persze igen. 6 vereségből szerintem az összes tőlük jött. Okádék. Vezet és utána 20-30 percig hátul passzolgat. Ráírni meg ugye az Origin fogyatékossága miatt nem tudok, pedig elküldeném a fenébe.
-
evibly
senior tag
Jaja, van ez a "nem tudok játszani, nem is érek el sikereket, ezért nyomon a meta dolgokat, hátha sikerül valami" starter pack:
- Pressure reggel, délben, este
- Bridge csel orrba-szájba, egyszer majd csak sikerül
- Oda vissza one-two passzok a két csatár között, egyszer úgyis elváltja magát a paraszt,
- Lézerpontos, előrevágott passzok, miután az egész csapat plusz a gyúró és a szertáros is védekezik,.... szabadon folytatható

-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az első megoldás szimpibb, én is valami hasonlóig jutottam, viszont lehet Reiniert hagyom kezdőben Rashford helyett, és egyelőre marad akkor Mendy-Varane, úgy őket is betudom tenni. Cancelot vettem is, Akanjit sem ártana akkor vadászni valami elfogadható áron és akkor CDM lesz Mbabu. Thx amúgy
thEndeR - nem rossz lap, de szélre kicsit lomha, talán a magasság meg a bodytype miatt, viszont középső CAM poszton nálam egy engine-el nem volt rossz.
-
thebigK
addikt
a 25x 82+-t is kinyitottam, csak fodder jött, KDB, Kroos, pár 85ös, 84es, annyi baj legyen. Viszont a 40 millás kérdés: hogy legyen Mbabu beépitve? Az alábbi játékosok vannak, akiket a kezdőben szeretnék, mindenki untrade, kivéve CR, de őt nem adom, magasan a legjobb lap idén, Neymaron is túltesz. Rendelkezésre áll kb 2 milla coin, várom a legéletképesebb ötleteket. Vagy CB, vagy CDM lesz a pali, ezt se tudom még, mindkét poszton beast, eszméletlen lap lett. A padon a használható untrade lapok láthatók, bár velük esélytelen linkelni.
[hozzájuk kéne] -
Bence910905
tag
válasz
Bohus84
üzenetére
Van akinek nem adja van aki hetente nyit promo lapot
83+25 82+25 a kettobol a legmagasabb 86 david silva.. 5 icon upgrade iden eddig egyik se er semmit.. TOTY alatt kb 200 pl upgrede semmi.. Es az idei legdragabb eldhato nyitasom 120 k szoval ja lenne miert panaszkodnom
-
Kristof_94
nagyúr
Én inkább várok egy prime icon upgradere, ha már egyéni ikon SBC 2 hónapja nincs...
-
Tudna valaki egy rövid összegzőt mondani az új részről?
Én kb 3-4 évvel ezelőtt teljesen elfordultam a FIFA szériától, pedig addig minden évben megvolt. Beleuntam a szkriptelt játékmenetbe, az Ultimate Team-es csalásba, és abba, hogy leszartak a fejlesztők szinte mindent, ami FUT-on kívül van (pl karrier mód), és a játékmenet is elment a valósághű futballtól egy irreális, felgyorsított árkád élménybe. Ahol egyébként ha egy egyszerű 10 perces félidejű meccset le szeretnék játszani, ilyen 5:3, 6:2 és hasonló volt az átlagos eredmény, ráadásul túl könnyű lett. A FIFA 16-ot nagyon eltalálták annak idején, lelassult a játék (már nem futóbolondokból állt), és nem volt túlzottan sok gól minden meccsen, de amik utána jöttek... az már nem tetszett nekem.Tudna valaki mondani valamit erre a részre, hogy az ultimate teamen kívül az egyéb játékmódok most milyen színvonalat képviselnek? De legfőképpen arra, hogy maga a játék, ami a pályán zajlik, az mennyire "normális"?
-
Bohus84
tag
Nem is azt várja az ember, hogy minden packban legyen Gullit. Csak mondjuk 3ból egy lett volna amit ki tudok próbálni.
Nandinagy:
Nem elégedetlenkedek, idei packluckom bőven átlag feletti. Csak mondom, hogy miket lehetne, ami elégedettebbé tehetné a játékosokat
Dehát az az eat nem érdekli -
bacsis
Közösségépítő
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Oksa, köszi srácok
-
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy melyik FIFA volt az utolsó, amelyikben van magyar kommentátor? És melyik FIFA az amelyikben van Magyar bajnokság is?
Köszönöm előre is
-
Nandinagy
addikt
Akár lehetne szó arról is de én úgy nagyon kevés gólt kapok. Előre látszik kit akar indítani. Ha kicsit hamarabb odaváltasz vagy egy köztes játékosra akkor lefülelik.
Én azt a kamu kiugratást mondom mikor az egyik csatár fordulásból beindítja a másik csatárt abba az irányba amerről ő jött. Így nyilván az ottani védőm követi őt és lyuk lesz a helyén. Kb. az összes ilyennél elkéne vigyem a labdát de vagy átcsúszik a láb alatt/között vagy néha konkrétan a lábán
Mostanában a háromszögezést is képtelen vagyok levédekezni annyira túlcsúsznak a védőim.De legalább Cucurella lőtt mégegy győztes gólt
Elképesztő az ember.
Egyelőre Dalglish is meglepően jól passzol. Ettől az egytől féltem vele kapcsolatban de aztán rájöttem, hogy tök felesleges mert ha úgy akarja a játék Neymar vagy Ribery sem tud passzolni
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem simán ment a beépítés (laliga csapatba könnyű
). A WLt és a kiugratásokat ne is mondd... ez az ő kiugrat az én védőm meg direkt mozdul egyet AI-ból ellenkező irányba, áhh... a meta-OP-hányinger "45 fokos" kiugratásról már nem is beszélve... és engem rendszeresen németekkel dobál össze és látom hogy nála fullos a gameplay, én meg egy szaros fake shottal is vergődök mint disznó a jégen. -
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Amúgy fura de Cucurella nálam nagyon jól lő. Csereként szoktam behozni kpra és már 2 meccsen is ő lőtte a győztes gólt
Nagyon jó lenne valahogy berakni a kezdőbe de sajnos esélytelen mégegy liga. Vettem egy Lees-Melou-t mert maradt coinom az új csapat után és azt kell mondjam nagyon jó kis kp. 4/4 ráadásul jobb statjai vannak mint IF Renatonak a pacet leszámítva. Ha valakinek kell egy francia cm tudom ajánlani.
A wl-nél meg tegnap óta zenben vagyok
. Rájöttem, hogy amíg ez a patch van felesleges idegeskednem. Amíg nem javítják ezeket a kamu kiugratásokat addig úgyis minden olasz és német ezt fogja játszani utolérni meg akkor se tudná a védőm ha kismotorral menne utána. -
Tibson
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Jó, hogy rákérdeztem, mert úgy néz ki vak vagyok és elnéztem
Azt hittem bal oldalon játszik, pedig nem. A jobb oldalon pont egy gold Salah van és meg vagyok vele elégedve. Ha eladnám is több mint 200k coint kellene beleölnöm. Ennyit összehasonlítva Salahval tényleg nem ér. Így marad a mid icon upgrade SBC.Nandinagy: Ha már így megemlítetted az 1,5 millás lapot, remélem bevonzod nekem
LendvaiFeri1: A mostani WL-en nálam is folyamatosan ez megy. Az ellenfél egész meccsen letámad, de Neymar, aki kezdő volt a hosszabbításban is simán lefut, pedig már a belét is kifutotta egész meccsen. Az én játékosaim pedig akiket a 60. percben hoztam be már lélegeztetőgépen vannak a hosszabbításban...
Több embernél láttam, hogy Mbappe, Neymar és több icon is van a csapatban mégis 84-85-ös rating-je van a csapatának, pedig jóval magasabbnak kellene lennie, szóval biztos, hogy a cserepadon vannak silver vagy bronz játékosai. Ennek van értelme? Így könnyebb ellenfelet lehet kapni?
-
LendvaiFeri1
veterán
Azt hogy az anyjába csinálja a fogalmatlan full icon féreg gyerek, hogy folyamat letámad az egész meccsen, de szinte semmit sem csökken a játékosai staminája?

-
mcwolf79
veterán
Na mivel kijött a klubból kiraktam Kroos-t. Holnap letesztelem hogy muzsikál. Egyelőre shadow van rajta, de lehet kipróbáltam catalyst-tal ( jó lenne egy baxó szabadrúgás mester a csapatba Messi helyett, bár ő is elég eredményes).
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tibson
üzenetére
Ezt így előre lehetetlen megmondani
Ha nyitsz egy 1.5 millás lapot előrább vagy vele, de ha rosszat kapsz akkor Raphinha jó lett volna. Nekem tetszett volna Raphinha wingbacknek mert egész jó defje van de inkább rápróbáltam az icon packra mert ha szar jött volna is kész a csapat.
Szóval akkor icon packozz ha a mostani csapattal megvagy elégedve és nem fáj ha rossz jön
-
Tibson
tag
Raphinha (be tudnám építeni, 87-es Pulisicet váltana) vagy mid icon upgrade SBC-t érdemes inkább kirakni?
-
törölt tag
Mik ezek a döntetlen után hosszabbítás és büntető meccsek? Nekem ha x a vége nem megy tovább. DR.
-
Tomi0703
addikt
válasz
CSMG91
üzenetére
Ha mar bug.
Olyan volt mar valakinek, hogy pause vagy bedobas utan a kamera a szurkolotaboron marad, de a meccs megy? Neha visszajon, de van, hogy csak pause utan. Mult heten WL-ben is elofordult es most bari meccsen is. Golt egyikbol sem kaptam, nem tudom, hogy az ellennel is bugolt-e.
-
gabesz82
őstag
Nah, jelentem beteszteltem 87es Cucurellat CDM pozícióban Anchor chemmel, hát egy beast a csávó, mindig mindenhol ott van, belepiszkál, gyors és baromi jól lehet vele a passzokat lefülelni, kontrákban is frankón lehet vele részt venni, jól passzol. Kapura továbbra se tanácsos vele lőni sűrűn ill. fejpárbajt se sűrűn nyer, de CDMben eddig (földön) hibátlan.
-
thebigK
addikt
Hamar meglett ez az Mbabu upgrade, ahogy latom. Jovo heten szerdan akkor kapja is a +2-t? Tenyleg be kell epiteni
-
Nandinagy
addikt
[link] Ez már megint mi? Minden meccsemen ilyenek miatt kapok ki. Elképesztő ,hogy g1 környékéről g3-ig süllyedtem 2 hét alatt. Nevetséges..
-
Kristof_94
nagyúr
14/10 az eddigi állás, holnap megpróbálok még 4 győzelmet és végeztem a hétvégére.
Tokenek már csak a sb-ből kellenek. -
Mrguba
őstag
Jaj hagyd..mondom jatszok egy francias meccset..engedek 1 golt..kapussal.elmegyek siman berugja unnepel..mondom jo erre elvez..rairok.nrkem csak 1 outside gol.kell..es nyerhet..erre nyom nyom senkivel se.megyek ra gol es.orom..akkor.kuakaszt kontroller...vegignyomta es rugta es rugta es orult...vegen rairtam THX ASSHOLE...na persze eut mar ilvasta es jelentette es kaptam 1 nap bant 😂😂😂igazi kocsogok..ja es irta utana higy easy..csak valaszolni nem tudok neki hogy ugyes volt..egyedul jatszani nem nehez
-
Nandinagy
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Annyi viszonyítási alapom van, hogy 2 helyen szoktam játszani:
-vidéken telekom-kábel net
-albérlet digi-optika
Vidéken 30-34 ms az albérletben meg 32-38 ms az átlag(most 44 alá nem megy)
A telekommal annyival jobb a játékmenet, hogy zongorázni lehet a különbséget. Amikor 2-3 hétig lenn voltam folyamat 14-4-t mentem míg az albérletben a pénteken kivül minden nap szenvedés. Most is 6-3-ban vagyok azt hiszem 5-1-ről úgy, hogy a vereségeknél egy ball rollt nem tudtam meghúzni normálisan+idegenben is voltam.
Mondjuk annyit meg nem ér a játék, hogy minden hétvégén lemenjek ezért szóval patt helyzet...
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett a 300. online barátságos győzelem, szóval kaptam egy 100k és egy 125k csomagot.
100k-ban "What if" Jovic, a 125k-ban meg egy dupla untrade Lloris. Mondjuk neki azért jobban örülök, mintha egy Mbappe jött volna.
Jovic nem tűnik rossznak, egy Kanténak vagy Smallingnak örültem volna a legjobban, de ez se rossz.
-
thEndeR
aktív tag
25x83 what if Mbabu, Navas, Veratti, Sommer ezek voltak a WO-k. Kemeny, hogy ez az Mbabu majdnem 500k, kar, hogy lehetetlen beepiteni a csapatomba.
-
thebigK
addikt
Ez a WTF vagy What If vagy mifene alejandro gomez szerintem eleg csabito. Nem.olcso, de ha valaki betudja epiteni, es esetleg kap +2-t, eszement egy lap lesz
-
toxicjew
addikt
Milyen meccset játszottam az imént... Meta Ferenc, 352, Szoboszlai balhátvédként kezdett
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt
Hatalmas elégtétel volt
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne varj csodat, en sokszor jatszok 20-22 ms pinggel, 30 felett el sem inditom es sokszor igyis felora mire elpasszolja a labdat. Csinaltam a swapot 20as pinggel inditottam a meccset a palya kozepen megakadt a jatek a kozeppalyas vissza passzolta a vedonek az a kapusnak a kapus meg berugta mindezt ugy, hogy egyszer nyomtam ra a passzra. Pont magyar volt a srac ram is irt, hogy miert csinaltam ezt.
Mindig olyankor akad meg amikor vagy en vagy az ellenfel tamad, hogy eselyem ne legyen vedekezni vagy golt rugni. -
|AP|
veterán
mi a búbánatos lóf@szt (már elnézést, de már teljesen kiidegelt) lehet azzal kezdeni, hogy állandóan kidob ez a szar a FUT-ból? Se a Friendly győzelmeket nem számolja, se a DR meccseket.
Próbáltam már kilépni, visszalépni, semmi -
CSMG91
friss újonc
Sziasztok!
Valaki tapasztalta már az alábbi bugot? Végig ez a figyelmeztetés volt kiírva egész meccsen a monitor középen.
Hátha van rá valami megoldás. Köszi szépen előre is. 
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Hát igazából ha ennyi ucl lapod van jobb lenne ha eladnád
Nem ér annyit az egész. Egyébként ha mindet kiakarod rakni akkor szerintem lényegtelen. Én sosem egyszerre raktam ki hanem apránként amikor volt bele lapom szóval visszafelé haladtam mert a nagyobb csomagokért csak 6-7 ucl lap kell. -
Nandinagy
addikt
Minek? Semmi értelme nincsen mióta kitalálták. A 19ben használták a profik azóta senki. Nálam konkrétan kivan kapcsolva. Tök értelmetlen plusz időt szánni, hogy megtanulj cselezni vagy védekezni mikor konkrétan látod, hogy az ellenfeled a közelében sincs a labdának és mégis megszerzik a védői az enyimek meg constant+team pressnél sétálnak.
Most kaptam ki egy gyerektől hosszabításban és még van arca rámírni. Annyira tipikus az egész. Ribery hosszabításban kapufa,CR 4 méterről mellé lövi, Neymar kapusba 5ről ő meg Baggioval betolja a védőim és megnyeri a meccset.Hozzáteszem Pavlenka volt a kapusa
Csak a szemem fogta ki. Mondjuk megadom neki nem nehéz úgy ha 4 méterről szándékosan középre megy minden lövés.5-4-be vagyok. Halál felesleges ezt a játékot játszani. Mindenki csak a sablon szar játékot játsza az egyérintő szarral meg a letámadással és hiába tudom mit akar. Jön a felesleges kilépkedés a gép részéről ami után belövöldözi résbe vagy csak simán átgurul a védőm lábán a labda.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lees-Melounak örülök mert eltudtam adni aki megvolt de ez nagyon vérszegény volt.

Nekem még szinte sose jött össze, pedig egész egyszerű L1+R1 és jobb analóg az irány.
), a többit sajnos adom 

(Van itthon ps3 és Ps4 verzió is a polcon)

). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje