Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Ez a WL egy vicc, mármint nem konkrétan ez hanem úgy általában. Mintha egy másik játék lenne, nem véletlenül nem szoktam nyomni. Legutolsó meccseim kaput eltaltáló lövések aránya 9-46 nekem. Hosszabbításban tudtam nyerni utolsó másodperces góllal 5-6-ra. Lehetne 10 win a token mert akkor meg tudná csinálni egy casual gamer is egy hétvége alatt..
@Bubuska: nekem az a tapasztalatom, hogy vasárnap amikorrra kb 10 meccset szoktam hagyni már annyira negatív az arányom, hogy elkezd gyengébb ellenfeleket dobni. Olyankor össze szokott jönni 4-5-6 win is a 10 meccsből, általában egy vereség egy győzelem mintára. Ha vesztésre állsz és nem akarod nyomni akkor befőttesgumi és nézz tévét amíg lemegy.

-
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Végigtoltad őket? Mett ha rage quit volt, akkor azt nem számítja vereségnek, és olyan mintha győztél volna és erősebb ellenfeleket dobál. Legalábbis a helyi legenda szerint. Én ezt korábban se éreztem ilyennek. Van hogy egyszerűen úgy sorsol hogy esélyed nincs nyerni. Máskor meg jobban megy.
A "besoroló" meccsek is elég random módon működnek. Állítólag az első 10 meccs a könnyebb. Állítólag... mert azért van hogy indítok én is egy 9win/1loss, illétve 3win/7loss -szal :).
A vége felé is dobálhat szintednek megfelelően játékosokat. Csak kérdés hogy kinek van ideje/kedve/idegrendszere végigtolni 30 meccset, sokszor igen nagy szembe szélben.Most ami elég stabilnak tűnik nekem az 4-1-2-1-2 formáció.
-
bubuska10
senior tag
Szerintetek mi alapján adja a Weekend League ellenfeleket? Lejátszottam ugye a besoroló 5 meccset ami 1-4 lett, aztán két olyan ellenfelet adott aki rommá alázott és még most is szédülök a sok cseleiktől.
Átlag 5 gólt kapok, tényleg nem OK a védelem így Romagnoliékkal...
-
RootRulez
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is arra voksolnék. :|
-
RootRulez
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Zimmi91
addikt
Diatta mostani 4 gólra kap még ugradet vagy nekik már lefőtt?!
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
#13987RootRulez
Ha visszaolvasol itt páran vettek ki moments or primeot és nem igazán volt kifizetődő...
A 91+ ugyanolyan szar mert szinte minden létező prime icon 91 vagy nagyobb mint Pires,Laudrup,Baresi,Moore stb... Nagyon kevés olyan ikon van aki nem esik bele így nem igazán látom értelmét az egésznek. -
sz_abika
addikt
Ez a korona gyerekek mindent tönkretesz :(
Most is rezignaltan vettem tudomásul hogy a marquee group reward csomagból ő lett a walkout, majd mögötte egy FB Atal bujkált, akit már tovább is adtam, mert extinct PSen, holott az xboxon kényelmesen kapható.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Már van 15 db icon swap 2 kártyám. Most hajtok a 16-ra. A kérdésem a következő:
A 12 swap kártyás Prime Icon Pack kiesik a pixisből, tuti a legszarabbat nyitnám.
Ami 14 swap kártyáért van, már inkább, mert 91+ Ikon jön belőle.
De ha meglesz a 16., akkor jöhet egy Prime or Moments Icon Pack.Szóval abban benne van, hogy kisebbet nyitnék mint 91+ pakkból? Hiába kerül több swap kártyába?
-
Nandinagy
addikt
Pontosan ezért nem csinálok meg ilyen játékosokat
Az utolsó ilyen küldis lap akit kivettem az Mukiele meg Mollet volt
Az elég is volt az évre. Decot fogom még kiszenvedni holnap Renatoba de annyi 
#13985thEndeR
Grat
Én csak kisebb Birthday lapokat kaptam(Günter,Sambia,Simon,Hwang). Abból a Thiago-Modric duóból ütős kis kp lehetne.
-
K.J
senior tag
Hihetetlen, hogy ez a kapus team baromkodás is fel tud húzni egy kicsit.
Összekaparok 42 chemet, az ellen meg jön 19-cel és nyer. Nem értem. Pedig még jobban is játszom. Nem vagyok pro, de ezt még én is látom.
Mindegy, mostmár megcsinálom 2 win kell még.
Biztos nem érdekel senkit csak kiírtam magamból. Itthon hiába emlegettem ezt a témát.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Mert jön a játék vége és a TOTS. Egyébként Aouar,Sterling,Adama fix 1 milla fölötti lap. Tavaly sem volt 2 milla feletti birthday lap Mbappen kivül. Bale volt 1.8 meg Hazard,Maxika 1.5 körül.
1 hónap múlva TOTS és már max egy Knockout stages promo fog jönni szóval azért nem drágák a lapok. -
Tomi0703
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Amugy ez fura. En csak toty korul kapcsolodtam be az idei reszbe, de eddig mindegyik promonal volt boven 1 milla feletti jatekos, sot 2 misi feletti is volt mindegyikbe. A mult hetinel meg a kezdeti par orat leszamitva mindenki bement 1 ala. Most azert jobb a helyzet, meg jo, hogy meghagytam a sok pakkot. Aztan ugyse jon semmi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aguinaga
őstag
Ez a több jutyuber által hájpolt Bernardeschi meg csak esik, mar 110 körül van ps-en. Még jó, hogy nem vettem meg, pedig tetszik.
-
Nandinagy
addikt
#13973gjoe
Őszintén szólva én alapból túl olcsónak gondoltam mindet. Tavaly sem feltétlen voltak jobb lapok még is kétszer drágábbak voltak. Szerintem csak rájöttek, hogy mennyire jók.
Maxika tavaly 97-85-83-94 és 5/5 volt aztán végig 1.4 milla
Idén meg egy Atal vagy Kent is hozza ezt a szintet fele annyiért. De lacazette is 800k-1 milla volt mikor szerintem egy 87 yedder szintjén volt statokban.
Amire még gondolni tudok az az , hogy idén nem fontos a weakfoot és emiatt az emberek nem akarnak sokat költeni ilyen játékosokra. Tavaly meg emlékszem, hogy a shapeshifter Atallal mennyire jól ment a low driven ballal-jobbal
Egyébként a team1nél sem értettem, hogy mitől ilyen olcsó pl. Inaki mikor a whatif Morales szintjét simán hozza fele annyiért.
-
Kristof_94
nagyúr
Na most reggel csináltam hármat. Az első egy 81-es, mondom jól kezdődik. Aztán Pique majd egy birthday Paulinho. Nem rossz lap, de sehogy nem férne be a chem miatt, de így is lesz haszna!
Látszik, hogy ha be is ad egy promo lapot, akkor azt általában a piaci érték alapján teszi. -
Nandinagy
addikt
Nem is annak örülök, hogy bevált hanem, hogy megvetted
Én is megvettem 610 körül és ahogy nézem azóta nincs a piacon. A legtöbbnek egyébként felszökött az ára ahogy nézem.
Aouar konkrétan 780 volt tegnap most meg 1.1 milla. De még csak Can is felment 500k fölé.. Tudtam, hogy megkellett volna venni tegnap
-
gjoe
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Nekem is jöttek dupla fodderek de pont ez miatt inkább benzemát raktam ki.
Lett egy 94-es lap, jó lesz Renato sbc-be foddernek. -
eM'82
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Ez a party bag javarészt coin-temető. Szarabb az esély mint az ikonoknál. Vagy csak a drop ratio van lehúzva, de nagyon. Elvedi volt nekem is legutóbb, azóta ilyet többet nem raktam ki.
Mrguba =
kicsoda?
Áá, hogy a küldetéses csóka. -
dkaro
őstag
Volt 40 pickem amibol jött sok board. Mivel sok volt a dupla megcsináltam a party baget. Legutóbb kihagytam mert eddig csak 10-20k értékű lapok jöttek. És most se lett máshogy, HL Rafinha.... Szánalmas
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tudod Kristóf valaki gameplayben kap valaki nyitásban valaki meg egyikben sem.
Az utolsóba nem szívesen tartoznék
#13960toxicjew
Örülök ha tudtam segíteni
Most ezt a dupla stickes emberváltást gyakorlom támadásnál. Pár embernél láttam és megtetszett, de még csak sbben vetettem be. Majd jövőhéten jöhet a rivals.
[link] -
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Nekem ha komolyakat nem is adott, de elég jól osztogatta. Werner, Alba, Verratti és hasonló 85-86-os lapok.
Közben elég sűrű hétvégém van/lesz, úgyhogy ma 4 meccsre volt időm és sikerült megnyerni mindet.
Utolsó meccsen hányinger volt az egész, természetesen olasz ellenfél olyan hátszéllel, hogy azzal egy 100 éves is 10 mp alatt futná a 100 métert.
Vezetek 2-0-ra, köze nem volt a meccshez aztán hirtelen kb. 2-3 perc alatt 2 gólt lő, onnantól kezdve csak szenvedtem de valahogy sikerült 3-2-re módosítanom. Erre jön a 90. perc, 1 perc hosszabbítás, majdnem gólt lövök és jött a kontra. 92:30-nál lőtt gólt úgy, hogy levitte a szélre és ott még forgott ide-oda, majd bepasszolta az érkezőnek. Másfél percet húzott rá, szánalmas szemét banda. Bezzeg amikor én az 1 perces hosszabbításnál 00:59-nél elhúztam Eusebioval a kapus mellett, rögtön lefújta a meccset pár nappal ezelőtt.
Hosszabbításban végül 5-3 volt a félidőben és kilépett.Csak az nem értem miért kapnak ekkora löketet, mégis miben mások mint mi?
Az EA egész évben tolja a különböző szövegeket, hogy mindenki egyenlő, szivárvány meg "no to racism" és hasonlók. Ezzel az ég világon semmi gond nem lenne, de hol van itt az egyenlőség? Mikor indulhatunk végre egyenlő esélyekkel? Soha...
Ez akkora képmutatás a részükről, hogy már én szégyellem magamat helyettük. -
toxicjew
addikt
Fú srácok, nem tudom hogy fogom kihúzni TOTSig, nagyon próbára tesz a játék. 6/4el kezdtem ami nem tragikus, de az a 2 vereség a kabaré kategória volt megint. Simán jobb voltam mind2 ellenfelemnél egészen addig a pontig amíg be nem nyomta a full presst, na onnantól persze már köpni nyelni nem tudtak a játékosaim. Persze nem ez az első ilyen alkalom, hiszen számtalanszor megtörténik minden hétvégén, de akkor is. Itt az új védelmem (SIF Tierney, Bender, Akanji, Mbabu) ami baromira tetszik de ők is megdermednek ha a játék úgy dönt. És ez nagyon lehangoló
Amúgy kösz a tippet Nándi, Akanji godlike módban tolja eddig és a directional nutmeg is nagyon effektív CR közreműködésével
Csak, hogy vmi pozitívum is legyen
-
Sinya_24
kezdő
Húha,próbáltam csinálni ezt az új küldetéseket a 87-es laphoz,de olyan lagg van amilyet én még wl-ben se láttam. Gondolom mindenki hirtelen neki esett,meg mindenki packot nyit és meg van halva a game. Inkább majd holnap,mert konkrétan kikaptam 7x egymás után még gólokat se sikerült szereznem,mintha más játszott volna helyettem.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem amugy ez a Payet lap is tetszik!
-
bubuska10
senior tag
Mega packból 89-es rare gold Benzema, party bagből 89-es Headliners streak Goretzka. Nem panaszkodom, mindkettő win.
-
Nandinagy
addikt
Oblak kapott fejlődős lapot a Barcából meg Griezmann. 2 kapusnak nem fognak adni
A kapus promo lap a játék legfeleslegesebb dolga. Lunint is vagy hatszor kinyitottam de mind a hat ugyanolyan vak volt mint az elődje
Annyira nem kell amúgy átszervezni. Vegyél egy if taverniert és hiperlink
Aztán úgyis jön majd belőle tots. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mittomén mire, legyen azt kész :D. Adama mire kapott? Szülinapos ebben a hónapban?

UCL Live Oblak? :)Depaynak Moments lapja volt, meg 3 IF, simán jöhetett volna egy boostolt.
A Winter upgrade is elmaradt. Kár érte.
Most a hülye Kent miatt vagy átszervezem a csapatom, vagy marad SuperSub. Jövő héten okosabb leszek az ikon pakk miatt.
Ja, a 2x86+-os pakkból 2db 86os esett.
Bubuska: Dalot spec. lapjával.
Atalt mikor érdemes megvenni? Ha jön R.Sanches akkor bukta.
-
Nandinagy
addikt
Stegen mire? Kapus így sem kapott promo lapot Mandandán kivül. Gondolom nem akartak egy 95ös kapust objectívbe rakni mert úgyis mindenki sbcbe használná. Depaynak meg idén
már vagy 6 lapja van
Gondolom azért nem adtak neki mégegyet. Kicsit Bruno szindróma.Ne tántorítson el a 80-82 pace egyik laptól sem. Az összes profi Bruno Fernandeseket használ aki megintcsak 80-82 pace.Vidal szintén. Kpra nem fontos annyira

Elképesztően vágyom egy Aouar-Sanches kpra de sajnos csak 600k körül vagyok most Aouar meg 820
Kipróbálom Cant a hétvégén. -
eM'82
addikt
Érdekes hogy akiket használt volna a nép (Can, Modric, Paulinho) max 80-82 a pace. Pont úgy kitalálva, hogy amnyira azért ne érje meg.
Mondjuk a Bernardeschi engine lappal érdekes lehet. 125k körül meg ajándék ! Outside Foot Shot traitje is van (bár 5/5-nél nemtom minek)Várom R.Sanches lapját. Hely van neki :). Atal meg akkor menne RW-be.
Nándi: mondjuk Depay, Ter Stegen lehetett volna, de az is igaz hogy túl sok volt a promó, elfogyott a lehetőség, kezdik újra :).
Kopogtat a TOTS, aztán EB. -
marcess
senior tag
Srácok! Most jött 75+ból 92 Kimmich, elég jónak tűnik, szerintetek felveszi a versenyt egy támadóbb cdm-nek? Renátó lett volna a cél de így nem biztos, hogy kiraknám.
-
bubuska10
senior tag
Hogy lehetne mindenképpen megszerezni vajon ezt a Tomorit???
Jönne ő, aztán mindenkit eladnék hátulról és a tradeable pakkokból, meg egy hónapig nem szórnám el a rewardokból jövő coint, és összeállna egy Serie A csapatba a Tomori-Smalling Angol belsővédő páros. Megnyerném a játékot. 
-
gjoe
addikt
10 pick és 40 csomagból
1 fb bernardesci, 1 gold benzema, és még 3 wo. persze mind untrade
Trade csomagok mind nulla volt. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tomori fikajó!
-
Nandinagy
addikt
Annyira nem értem a problémát egyébként...
Ha azt nézzük ki kapjon még? 5 topliga van ráadásul már az eredivise+mls is eléggé fel van pimpelve. 30 meg 40 paces játékosoknak nem fognak promo lapot adni mert akkor meg azért sírna mindenki, hogy semmire nem használhatóak a lapok.
A hetente jövő promo miatt nyilván ismétlődik pár lap. Ha meg nem jönne hetente az lenne a baj...
Aouar meg Adama is csak sbc lapok voltak tehát piacról nem megvehetőek. Így annyira nem bánom, hogy jött. Ráadásul Aouar szerintem lees-melou,camavinga meg sanches mellett a 4. értékelhető kp franciából. Ami valljuk meg édes kevés
-
thebigK
addikt
én Atalra pályázok (kurva kreativ brigád amúgy, az idei promo lapok fele, 2/3a szerepelt mondjuk tavaly, tavalyelőtt is vmi nagyobb promoban), ha jön majd Renato Sanches SBC, csak a lóvé kérdés, hogy honnan lesz meg rá
-
|AP|
veterán
lesz vajon mostanában újabb promó? Nekem ez a team2 nem igazán adja, csak Modric Laligás, vele viszont nem nagyon tudnék mit kezdeni, ráadásul Realos

Nem tudom elnyissam-e most a pakkokat vagy varjak valami jobbra.szerk: elnyitottam mindent:
5x85+-ból Alexander-Arnold és 4db 85-ös, party bagból 83 freeze SanéHát nem tért vissza a motivációm....
-
elod22
senior tag
Hát az a Can lap mégse lett olyan jó, túl kevés az acceleration, így marad prime Ballack.
-
gjoe
addikt
Aouart szívesen kinyitnám
-
Madn!ght
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
Nálam ugyanígy volt. Első pár meccs egész jól
ment, 6 meccs 4 win. Mondom legalább 8 winig játszok. Aha, sorozatban csak vereség, de ilyen 93. perces fordítás, meg tizipárbaj. Nem éreztem jobbnak az ellenfeleim, inkábba a szokásos “megvakulós” effektet tapasztaltam. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy 4 féle különböző taktikával sem lehet fogást találni az ellenfelen... Kedvencem, mikor a 89. percben vezetek 3-2re, a 92-ben meg kikapok 3-4re. A francért nem írja ki az elején, hogy nem enged nyerni, 20 percet megspórolna az életemből (meg pár ősz hajszálat). Utso pár meccsen jöttek az automata tizik is, mert másképp nem tudott az ellen kapura rugni...
15 meccsből 6 jött, szánalom hegyek...A csapat védelmét a tegnapi Sambia nyitàs utàn kicsit variáltam, nem tűnik rosszabbnak, mint az akanji-klostermann-Bender trió. Larsson és Roni helyet cserélt, mert Roni rengeteg ziccert kihagy (a hawkot most tesztelem, eddig ST poziban Hunter és Enginet is teszteltem). Ingame ez, 4-4-2, 5-3-2, 4-2-3-1 is forog, ugyanúgy passzív a csapat.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy 85+83as csapat kell érte.
Not bad. Kár hogy antipatikus a srác. -
thEndeR
aktív tag
Renato Sanches elmeletileg mikor erkezik? Kivancsi leszek milyen csapatokat fognak kerni, gondolom horribilis lesz.
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
hiába van laligás csapatom, nem hoz lázba
-
LendvaiFeri1
veterán
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Arsenal drukker vagyok, szerettem az öreg játékát is, ezért kérdezem.

Még várok vele akkor, ha tényleg jön Can, kell h maradjon pénz Akanjira is, mert már illene a védelmen is alakítani valamit.
Nyílt most packból ez a Sambia fiú, kipróbálom, hátha jobb lesz, mint Mendy.
-
Nandinagy
addikt
Persze hogy kiraktam. Ott ül 0 meccsel a klubban. Nem fogom beépíteni csak majd a játék végefelé mikor össze tudok rakni egy Arsenalt Sakával,Moments Henryval,Ödegaardal meg a többiekkel
Szóval nem tudok róla véleményt mondani. Podolskit raktam ki és használtam csereként de borzalmas volt szóval ment sbcbe. Özil támadó szóval ha csak nem vagy Arsenal szurkoló nem ajánlom. Ma jön egy Emre Can majd.. na vele érdemesebb Reus+Bendert+Akanjit beépíteni.Én is nyugdíjazni fogom Brunot és Can+Sanches kp-t tervezek összerakni
-
K.J
senior tag
Jött egy birthday Sambia(RB) valaki próbálta esetleg a lapot? Gold Mendy helyére menne LB.
Nándi:
Egy kérdés,
Özilt kiraktad már? Ő milyen? Ha jó, akkor kirakom őt és Reust is, Ballack adja nekik a linket. -
Raunchy
tag
Ma délelőtt játszottam 7 rivals meccset, div 2 ben vagyok, minden meccset több góllal nyertem.
Elkezdtem wl ezni 10/4
1 ember volt akire azt mondtam ez igen, ő 7-2 re intézett el.
De a többi vereséget tényleg nem értem.
Főleg olaszok ugye, én szerintem nem is használnak ezek pressinget, csak ekkora hátszelük van.
Sima 4-4-2 balance on vagyok, a 60. Percben már cserélnem kell mert mindenki kifingott.
Ők végig a seggemben vannak minden emberével, nincs egy normális passzom. Kaptam olyan gólt ami a 6. Felszabadítás után is hozzá került. Annyira gyorsan mozog hogy senkivel sem tudom utolérni és szerelni.
Olyan érzésem van mintha egyszerre több játékost irányítana, nála mindenki mozog.
Csodás lesz a hétvége, ennyit rég szenvedtem. -
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Hát a mostani kezdőid közül mind a négynél jobb bár ugye ez tőled függ, hogy kit akarsz meg nem akarsz lecserélni. Én Reus kirakása előtt összeraktam már 1 olyan kezdőt amibe Renato is befér. Csak így terveztem Reussal
Másképp ki sem raktam volna.
A wf érthető egyébként de Reus full 2 lábas. Sőt mint mondtam kicsit ballal jobb is mint jobbal. 10 chemen biztos jobban menne nálam is vagy egy hunterral. -
bubuska10
senior tag
- A sok török az Magyarországról játszik?
- Most hogy húsvét van, pénteken is gyengébb ellenfelek jöhetnek Weekendbe? -
Aguinaga
őstag
Néha voltak nagy gólok, mondjuk Gula pont nincs meg, de Pau Lopez, meg Navas eléggé nagyot ment nálam.
Nándi: az a baj, hogy néha nagyon érezni a lagot itt, szerintem, legalábbis volt meccs, elég sok, ahol még pluszba rátett az amúgy is bicebóca teljesítményükre, hogy mindent 1-2 másodperc spéttel csináltak meg. -
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Köszi a választ. A beépítéssel nem lenne gond 10-es chemen, van prime Ballack, Kroos, Özil.
Csak így Özil vagy prime Kaka kikerülne a csapatból, amit nem nagyon szeretnék. Akkor már inkább Özilt venném ki.
Nehéz kérdés, mert ha max chemet akarok kihozni, akkor RW-be be kell rakjam Tello-t, aki fejlődés után mondjuk, hogy elfogadható lesz majd (jelenleg nem az igazi).
Jelenleg Inaki- Kaka - Özil a támadó sorom, előttük pedig What If Jovic aki egy góllövő gépezet, őt se szívesen venném ki a csapatból.
Rájöttem, hogy nekem hasznosabb az 5*WF, mint az 5* skill.
És ha holnap érkezik Renato Sanchez, akkor megint mehet a matek, hogy alakítsak a csapaton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Átlag 5 gólt kapok, tényleg nem OK a védelem így Romagnoliékkal...
Modric, Hermoso es Inaki a pickbol jott, ugyhogy azt meg csinalgatom egy Aouar meg jo lenne.
csinaltam 15 picket en is, casemiro, lloris, werner, kb ennyi