Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig az egyik legjobb védő. Csak el kell ültetni.
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig már rád férne vmi jó lap, nem is tudom mikor nyitottál utoljára valami értelmeset.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Se fodderem, se zsetonom nincs rá, plusz nem lenne kezdo ugysem, majd jovo heten kirakom, Unitedeskent kotelezo, meg cserenek barmilyen posztra perfekt
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Meglepoen jo. Ketto problema van vele: az egyik, hogy Mbabu jo csak melle aki hullagyenge.
a masik meg, hogy kapuba csak Burki vagy Sommer mehet akikre ez hatvanyozottan igaz
.HL DC meg sajnos tenyleg csalodas. Nagyon sokszor jarkalt poszton kivul ami miatt folyamat a jobbszelsom lepett be a helyere ami miatt meg az o helyen jott a tamadas.
a masik meg, hogy borzalmasan gyorsult. Sima labdavezetessel kilehetett cselezni mert az elso 3 lepesnel meg en is megfutom
-
Nandinagy
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nagyon orultem volna neki mert van egy rttf Akanjim aki nagyon jo vedo igy lett volna neki egy zold link
Majd megveszem ha betudom epiteni.HL Diego Carlos csalodas de legalabb 430rol 500ra felszokott az ara. Eladom a meccs elott majd
-
sz_abika
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Delaney nagy nulla? 13db olyan játékos van aki Gullitganges (minden face stat 80+). Ő az egyik. Több ingame statja van mint prime Vieranak

Nekem ő jött, nagyon örülök neki - csapatba nem fér, megszűnt a Bundás vonalam, de nagyon jó lenne.
Ha valaki nyitná és van neki Koemanja a pickből, akkor kötelező CB/CDM swap! -
PRDZsolesz
aktív tag
Ide jött a pickekből egy Wilson meg egy Delaney. Mondom ez megint egy nagy nulla, ránézek a Delaney árára, 220k boxon. What?

Kár, hogy abszolút beépíthetetlen... -
LendvaiFeri1
veterán
A szokásos semmi.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi! Akkor még ki kell szenvedni 70 győzelmet...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A live fut friendly vagy a silveres 300 win? Elobbi nem utobbi igen
-
ImACeltic
őstag
Hali!
Aki PS5-ön játszik a dualsense kontrollerrel, az tapasztalt olyat, hogy valamelyik új tulajdonsága a kontrollernek eléggé furcsa hangot meg érzést ad át? Nem tudom pontosan, hogy melyik, de szerintem a ravasz visszatartás. Kattan egyet és közbe olyan hangja is van mintha hozzáérne belülről valami a kontroller burkolatához. Tegnap feltelepített egy patchet a játék amiben azt is olvastam, hogy visszavettek a ravasz visszacsatolás erejéből és mintha ez a hang meg érzés is gyengült volna.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nem. kipróbáltuk.
-
Kristof_94
nagyúr
300 győzelmes Friendly milestone-ba számít a barátokkal lejátszott is?
-
Mrguba
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
csak rivals div5
-
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
SB-ben lehetetlen annyit rúgni
Most komolyan:
88-as csapat worldclasson simán verem, 80-83-asok legendaryn simán megverem, 70-es silver legendaryn le...atott de rendesen azt sem tudtam néha hol a labda.
Most akkor hogy is van ez? Sima silverek voltak, nem totw csapat. -
Sziasztok!
Megvettem a dobozos FIFA 21-et, 1 hét alatt sikeresen felidegesített a FUT rivals része, eladom hát
Ha kérem az EA supportot, hogy töröljék teljesen az EA fiókomat, gondolom az eladott játékra nem lesz hatással, az használható marad. Jól gondolom? Illetve ha valami oknál fogva netán visszatérnék játszani mondjuk fél év múlva, akkor csak simán ismét kreálok új EA fiókot és hozzárendelem az Xbox fiókomhoz? A régi adatok nem igazán érdekelnek, nem sikerült csodát tenni 1 hét alatt
-
Aguinaga
őstag
Nálatok megy ez a szarrakás?
-
Mrguba
őstag
Na ROONEY mai termese
15 meccs 31 gol 25 assist
-
Madn!ght
addikt
Aki tradingben otthon van, kernem a tanacsat. Mult heten vettem egy HL Goretzkat 770ert, most az upgrade utan 1db van maxáron (1M) a piacon (ps4). Várható ilyenkor price range módosítás, vagy adjam el ennyiért?
-
K.J
senior tag
-
dvtkfan
senior tag
Srácok...Potm Brunot érdemes kirakni, ha kijön a klubból, vagy nagyon max 100k amit rá kellene költeni...illetve cdm-ben lenne If Renato Sanchez mellett...nagyon szívesen játszanék vele, de nem tudok dönteni...
-
gabesz82
őstag
Szerintetek TOTY lapok ára fog még feljebb menni?
-
Mrguba
őstag
Gyerekek ez a ROONEY egy allat.
St hunter prime OWEN mellett.
10.meccs 25 gol 20assist.
Es mellette Owen is megtaltosodott. -
Madn!ght
addikt
Skacok! Goretzka HL lapja miert nem kapott upot?!
-
sz_abika
addikt
Detto ezt érzem. Olcsóbb volt mint egy Veron, hogy Dybala berakható legyen és kezdek kibékülni az ő 3WFjével is lassan. Persze van hogy 16osról a finesse a szöglet zászlóra veszélyesebb, de elég megbízhatóan megveri a Mendy/Klaibereket. És a 93 positioning ellenére állandóan jó helyen mozog LCAM-ba, Sterling 99, Alessandrini 94, de mindkettőt keresni kellett állandóan...
IF Popeot vegyetek míg lehet. 42ről indult, 58 már, de szerintem ez közelebb lesz a 90-100hoz 1hét múlva.
Ja és CR3.5en nekem engine van, nem akarok vele semmit csak valahogy kimozogni-elfutni-eljuttatni a labdát Kakához.
-
Madn!ght
addikt
A low budget CR-rel kapcsolatban megosztanék néhány tapasztalatot én is. Nem vagyok valami nagy cselgép, viszont sztem egész jól lehet vele cikázni, kb. mint a gold lapja úgy megy. Én supersubként szoktam behozni csatárba. A helyezkedése és az agilitása adja, a jobb lába gyilkos, viszont ballal tényleg gyatra. Hawk chem style-lal használom. Get in behind utasítás van rajta.
Ja igen: 13 meccs, 7 gól. (Főleg wl-en utolsó pár meccsén használtam, 2. félidőben hoztam be)
-
eM'82
addikt
-
sz_abika
addikt
Viszont hogy squad battlest újra játszani kell, az még jobban fáj a többinél.
-
gjoe
addikt
Ma vettem egy új kontrollert, és mintha jobb és pontosabb passzaim lennének. Lehet csak placebó, de a 4-5 éves kontroller cseréjével azt érzem mint mikor a nagy tévéről monitorra váltottam és nyertem pár ms késleltetési időt
-
sz_abika
addikt
Postpatch:
Chipped shot kuka.
Bridge szerintem még mindig jó (én nem használom, magamon érzem
)
Valóban nem fújja le a spori indokolatlan időkben, cserébe megint van 5perces hosszabbítás, +1 kiírás mellé.
Ez a dekázgatás középkezdésnél még valahogy megy, de érezni hogy butított.CR3.5 nagyon trágya, kb egy 300ezres gold Adama Traore szint. Csak futni tud, passz, lövés,fejelés...semmi.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
1,5 órát szórakoztam vele futbinen, és 3 embert kéne cserélni, az meg nem éri meg.
De ha jön egy jó szoboszlai akkor stoichkov eladó lesz és jöhet puskás. Addig nem szórom a coint- sbc-re most már.
A mid ikonnál meg 1% az esélyem Öcsire, hát nagyon nem sok. -
bubuska10
senior tag
Miért mennek a harmadik világbeli ligák és játékosok silver lapjai átlag több ezer coinért?
-
gjoe
addikt
Nekem még előbb kell egy puskás
-
|AP|
veterán
akkor most a Future stars miatt megint jobb várni péntekig a pack nyitásokkal?
(bár a TOTY-ból kiindulva teljesen mindegy
) -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hagyjad mar
Es hogy epited be?
-
toxicjew
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
PCn játszom, itt már túl vagyunk a patchen. A többivel egyet értek, némely lapok nevetségesen túl vannak húzva. Remélem ma már jobban fog menni a játék, eléggé demoralizáló, hogy több, mint 2 hónapot vártam arra, hogy új csapat legyen és eddig teljes csalódás. De ez legyen a legnagyobb gondom az életben (sajnos nem ez
). -
Madn!ght
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Patch előtt általában hatványozottan mocsár a játék.
Egyébként olyat én is sokszor tapasztaltam már, hogy lecserélek pár játékost a keretből drágább és jobb lapokra, a játékom pedig teljesen lebutul. Eskü nem vágom ez miért van, de ebben a játékban már megszoktam, hogy a lapok színei és a ráírt számok csupán tájékoztató jellegűek. -
toxicjew
addikt
Tegnap elkezdtem tesztelni az új csapatot. Hát nem túlzok amikor azt mondom, a gold csapattal 3x jobban ment a játék. Azt hittem kihajítok vmit az ablakon... Nem tudom mi lehetett az oka, a gigantikus delay (ami persze 90%ban jelen van), hogy Hagi 1.5 mpig tutujgatja a labdát mire elpasszolja, holott instant nyomtam a gombot, vagy POTM Fernandes nem tud egy egyszerű passzt megoldani... Vagy csak új a csapat és meg kell szokni őket... Nem tudom, de nagyon csalódott voltam
A taktikán nem változtattam. Végül sikerült kicsit belejönnöm és győzelemmel zárni az estét, de az összes új játékos közül egyedül Capita az aki az első meccstől kezdve betonbiztos és már most látom, hogy kurva jó védő lesz. Lehet igazítani kell a taktikát az új csapathoz, vagy teljesen újat próbálni, nem tudom
-
marcess
senior tag
7:30-10-ig karbantartás lesz + érkezik az új patch konzolokra is.
-
gjoe
addikt
Greenwood még kaphat feature lapot? Ő RM/RW-be jó lenne.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért reménykedsz benne?
Esélyes,hogy Szoboszlai top3 lap lesz főleg ha idén sem kapnak SM+WF upgradet a future starok és kiadják őket 3/3-al meg 2/3-al
Camavinga 3/3 de neki elég lehet cm-be.
De például Saka(akit szeretek imádok) csak 3 skill moves amivel támadónak megint nem tudom használni bármennyire is a kedvenc játékosom. -
Kristof_94
nagyúr
-
gjoe
addikt
Korán keltem, hogy kirakjam a mid icont és Rooneyt de a 84-85 lapok ára az egekben.
Na remélem holnap a rewardok után visszazuhannak az árak. Addig jegelem a két sbc-t. -
dkaro
őstag
Kiraktam Prime Cannavarot, volt elég untrade fodderem bár még sose raktam ki ilyen drága játékost sztem, kicsit sajnáltam bele a lapokat

5 meccset játszottam vele és azt kell mondjam, hogy nagyon jó. Gomez helyére érkezett és az első benyomás, hogy ég és föld a két játékos. VVD-vel nagyon stabilnak tűnnek. Már csak szélre kéne Davis/Robertson és TTA .
Vmikor amúgy még nyithatóak lesznek a TOTY lapok vagy már csak a végén amikor szórnak mindent a parasztnak? -
Mrguba
őstag
Na nem birtam ki
KIRAKTAM PAPAT
UDV A KLUBBAN ROOOOOOOONEEEEY
-
K.J
senior tag
-
thEndeR
aktív tag
Valakinek van tobb meccses tapasztalata tesco Ronaldoval, erdemes kirakni?
Ezen a csapaton gondolkozok jelenleg, csak a vedosor van meg, ha esetleg Jota helyett van valakinek jobb otlete ~200-250k ig szivesen fogadom, a chem miatt neztem ot.
IG Ronaldo es Yedder lenne a csatar Jota menne a szelre. 4-2-2 vagy 4-2-3-1 (2) felalassal jatszok.
-
gjoe
addikt
Azért Rooney-nak illet volna PL lapot adni, így elég nehéz beépíteni.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miert erdemes vele varni az uj promoig?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Mrguba
üzenetére
Van rá 21 napod, szóval nem olyan nehéz! Meg azért érdemes várni vele, legalább az új promoig.
Amúgy kellemes csalódás ez a lap, még így nem rajongó szemmel is. Jó a workrate, wf/sm, állóképesség. Egy jó chem lappal nem lenne rossz CAM, de őt már végképp nem tudom beépíteni.

Pénteken jön a Future Stars promo, reméljük kapunk egy jó kis Szoboszlait, ha már egy nagyobb ligába került!
-
Mrguba
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Meg jo hogy kirakom MANUTD ikon bakker

Tegnap basztam el a lapokat OWENRE
FAxom ha ezt tudom...
NEm baj akkor is kirakom max megveszek mindenkit hozza
10 es chemen be tudom epiteni csak pulisicot meg aubat es wernert ki kell rakjam a caspatbol
Es venni egy STERLINGET vagy ikont balra -
eM'82
addikt
Qva jó lapnak tűnik CM posztra is. De ST-be se kevés. Outside Foot Shot trait is megvan neki.
Beépíteni viszont nem tudom. :(Fodderem már nemigen van, így Rooney marad a helyén, a kirakatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen program, ami...?
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox One
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont beépíteni akkor sem tudom

Ha kérem az EA supportot, hogy töröljék teljesen az EA fiókomat, gondolom az eladott játékra nem lesz hatással, az használható marad. Jól gondolom?

A taktikán nem változtattam. Végül sikerült kicsit belejönnöm és győzelemmel zárni az estét, de az összes új játékos közül egyedül Capita az aki az első meccstől kezdve betonbiztos és már most látom, hogy kurva jó védő lesz. Lehet igazítani kell a taktikát az új csapathoz, vagy teljesen újat próbálni, nem tudom