- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne varj csodat, en sokszor jatszok 20-22 ms pinggel, 30 felett el sem inditom es sokszor igyis felora mire elpasszolja a labdat. Csinaltam a swapot 20as pinggel inditottam a meccset a palya kozepen megakadt a jatek a kozeppalyas vissza passzolta a vedonek az a kapusnak a kapus meg berugta mindezt ugy, hogy egyszer nyomtam ra a passzra. Pont magyar volt a srac ram is irt, hogy miert csinaltam ezt.
Mindig olyankor akad meg amikor vagy en vagy az ellenfel tamad, hogy eselyem ne legyen vedekezni vagy golt rugni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Villanyszerelés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig olyankor akad meg amikor vagy en vagy az ellenfel tamad, hogy eselyem ne legyen vedekezni vagy golt rugni.