Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Milyen meccset játszottam az imént... Meta Ferenc, 352, Szoboszlai balhátvédként kezdett
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt
Hatalmas elégtétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Napelem
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt