Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Milyen meccset játszottam az imént... Meta Ferenc, 352, Szoboszlai balhátvédként kezdett
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt
Hatalmas elégtétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Iszonyat all out attack volt, nagyon nehéz volt levédekezni. 3:4es állásnál az 57. percben Sissokoval felrúgtam, 11es és piros lap... Az ilyeneket már ismerem, tudtam, hogy középre lövi így kivédtem. Megállítottam, biztos azt hitte kilépek, de behoztam Kimmichet meg Dybalat. Utolsó percben 4:5 (gólörömjeit persze végignéztük), Kuluval sikerült egyenlítenem. Na mondom fasza, lehet jobb lett volna kikapni, de mind1 mostmár lejátsszuk. Behoztam Reinert (nem is tudatosan, csak rányomtam instant a meccs közbeni cserére), gólt lőttem, egyenlített, aztán Reinerrel egy fél ollós gól a 105. percben (itt már ő is megnézett egy gólörömöt
). Majd egyből még 1 gól Kuluval. Aztán feladta a köcsögje
Meccs után néztem, hogy a 8ből 7et Kulu lőtt