Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tibson
üzenetére
Ezt így előre lehetetlen megmondani
Ha nyitsz egy 1.5 millás lapot előrább vagy vele, de ha rosszat kapsz akkor Raphinha jó lett volna. Nekem tetszett volna Raphinha wingbacknek mert egész jó defje van de inkább rápróbáltam az icon packra mert ha szar jött volna is kész a csapat.
Szóval akkor icon packozz ha a mostani csapattal megvagy elégedve és nem fáj ha rossz jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha nyitsz egy 1.5 millás lapot előrább vagy vele, de ha rosszat kapsz akkor Raphinha jó lett volna. Nekem tetszett volna Raphinha wingbacknek mert egész jó defje van de inkább rápróbáltam az icon packra mert ha szar jött volna is kész a csapat.