- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Akár lehetne szó arról is de én úgy nagyon kevés gólt kapok. Előre látszik kit akar indítani. Ha kicsit hamarabb odaváltasz vagy egy köztes játékosra akkor lefülelik.
Én azt a kamu kiugratást mondom mikor az egyik csatár fordulásból beindítja a másik csatárt abba az irányba amerről ő jött. Így nyilván az ottani védőm követi őt és lyuk lesz a helyén. Kb. az összes ilyennél elkéne vigyem a labdát de vagy átcsúszik a láb alatt/között vagy néha konkrétan a lábán
Mostanában a háromszögezést is képtelen vagyok levédekezni annyira túlcsúsznak a védőim.De legalább Cucurella lőtt mégegy győztes gólt
Elképesztő az ember.
Egyelőre Dalglish is meglepően jól passzol. Ettől az egytől féltem vele kapcsolatban de aztán rájöttem, hogy tök felesleges mert ha úgy akarja a játék Neymar vagy Ribery sem tud passzolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest