Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na mivel kijött a klubból kiraktam Kroos-t. Holnap letesztelem hogy muzsikál. Egyelőre shadow van rajta, de lehet kipróbáltam catalyst-tal ( jó lenne egy baxó szabadrúgás mester a csapatba Messi helyett, bár ő is elég eredményes).
-
mcwolf79
veterán
Vilàgoljatok már fel , hogy a False 9 és a Target Man a gyakorlatban mit takar?
-
mcwolf79
veterán
DR Div6 közepe : 10-ből 8 nyomoronc meta PL team
Bàr zömmel sikerül megverni őket . Mindig mosolygok , mikor jönnek a nagy labdazsonglőrök, és nem tudnak átjutni a védelmen.
Mondjuk mára hagyom inkább, egymás után két meccsen ment kapufàra majd onnan Oblak hátára, majd a hálóba a labda . Ma nem szeret a játék
-
mcwolf79
veterán
Undorítóak azok, akik csak ezzel a passzolós módszerrel tudnak/próbàlnak eljutni a kapumig
Ez ellen van valami hatásos taktika az 5 védőn kívül? Mert ugye amilyen jó a vevő AI ha a passzsàvot fogok akkor gyakorlatilag végig tudja vinni a pályán a labdát. -
mcwolf79
veterán
Őszintén én leginkább a bele fektetett időt és pénzt (igen , gyarló és kecseg vagyok , hogy vettem coint-t) sajnálom amit belefeccöltem.

Mondjuk jó tanuló pénz volt, mert ha még egyszer ràszànom magam hogy megvegyem esetleg ha össze hoznának egy élhető FIFA-t, akkor pénzt nem fogok rá pluszban költeni, mert az én szintenen oly mindegy, hogy most gold vagy esetleg 1-2 stattal erősebb lappal játszom. -
mcwolf79
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
Oké igazad van, ott a hülye csapattàrsak a szűk keresztmetszet, de még az is kevésbé idegesítő, mint a FIFA. Jó ideje tankozok , vannak szar körök ,de WOT miatt még soha nem repült a kontroller. FIFA-nak már sikerült ezt kiváltani belőlem. Az asszony is azt mondta ne játsszak a fifàval, mert eddig ez a mélypont (mármint ez tud legjobban felhergelni).
-
mcwolf79
veterán
Nálam most ment az uninstall. Nem vagyok hajlandó tovább szopni ezzel a szarral. Lehet akármilyen csapatom a passzok teljesen random mennek, az elvileg baxó feka állatokon átmennek mint kés a vajon, passz a jó lábról 85+-os passz ràtàval kb. 70%-ban ellenfélhez megy (aki többnyire a megadott irány közelébe sincs). Most telt be a pohár. Ez volt az utolsó csepp ,és az utolsó FIFA amit megvettem. Remélem idén a PES jól pofánbaxxa a FIFA-t. Sajnálom, mert ha normálisan működik akkor jó meccseket lehet tolni, de sajna ez kb. 10-ből 2-3 meccs. Nektek kitartást és jó játékot (már ha ez lehetséges). Én àtnyargalok a Fortnite-ra és a WOT -ra, ott legalább többnyire ha bukom akkor csak magam okolhatom , nem a fostenger játékot.
-
mcwolf79
veterán
Azt valaki meg tudja súgni , hogy a RB M Llorente miért kerül másfélszer többe, mint a TotW Llorente ? Csak a RB titulus miatt? Mert gondolom amúgy annyival nem jobb.. Sőt, nekem a TotW Llorente jobbnak tűnik Boxtobox CM-nek.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Töff_PLS
üzenetére
Igen, van cross platform a két konzol közt.
Hulkobb :
Ja persze, főleg ha egymás után háromszor ugyanaz ellen a gyökér OP Toregrossa-s csapat ellen dob be, amelyik elpicsàzz 6-0-ra a fos túltolt lapjaival. Ilyen jó rotáció mellett biztos hamarabb meg lenne a gól. Az életkedvem elment már, mikor megláttam hogy megint ugyanaz a fos az ellenfél. Nem őt bàntom ezzel, nem teher róla hogy az EA kienged egy ilyen lapot, és akinek megvan az ezt ki is használja. Na jó, én nem ragozom tovább. Szerintem nem egyértelmű ez a maszek aranygól szabály, de nem vagyunk egyformák. Nem kell mindenben egyetértenünk. -
mcwolf79
veterán
válasz
hulkobb
üzenetére
És mi van ha esetleg neki még kell a rúgott gól?? Amíg nekem nem volt még a gólos küldi (szóval majdnem végig, mivel ezt tartott legtovább összehozni -> 12 gól Seria A játékossal) , ha nem volt egyértelműen sokkal jobb az ellenfél én sem léptem ki. Ha 3-0 volt és láttam hogy van sansz gólt rúgni én sem léptem ki. Volt hogy nyomogattàk az első gól után a pause-t, de úgy voltam vele hogy kabbe, mert nekem gól is kell.
Szóval szép és jó ez az aranygólos faxsàg, csak az a baj, hogy qrvàra nem veszitek figyelembe, hogy a másik esetleg még nem csak a win-re hajt. -
mcwolf79
veterán
Basszus az milyen már , hogy CAM -> CM pozíció módosítót gyakorlatilag hetek óta nem lehet kapni
Ha van is néha azt egyből levadàsszàk 
-
mcwolf79
veterán
Komolyan nem értem ilyen lapok hogy kerülhetnek be ebbe a szarba. Már a Tonali-s meccseknél is feltűnt párszor, de ez a lap valami überbrutàl (és akkor még finoman fogalmaztam) túl van tolva . Ez hogy a πcsàba lehet 74-es lap ??? Oké hogy ez a szám csak irányadó, de ennyire azért nem kellene fals adatot mutatnia.
-
mcwolf79
veterán
Ma a bírók megint toppon vannak. Az előbb mindhárom cserémet sérülés miatt kellett felhasználnom. Akkorát kaptak hogy az égig repültek. Mondanom sem kell a bíró meg sem mukkant. A gyerek egész meccsen szarrà rúgott, aztán gondolom a végén örült a csíra a döntetlennek.
-
mcwolf79
veterán
A Drop between defenders mit jelent ? Szó szerint tudom mit jelent , de a gyakorlatban ez mit jelent? Hogy a játékos szabadon mozog a két védősor között? Ezt hívjàtok box to box -nak?
-
mcwolf79
veterán
Hát már az idegbaj kerülhet
Komolyan , azon kívül hogy mindenkit get forward-ra állítok mi az istent kell még csinálni , hogy a Középpályások méltóztassanak elmozdulni az én térfelemről ??? Egyszerűen nincs kinek adnom a labdát, mert a másik csatáron kívül mindenki megáll a félpályán. És mindenki get forward-on van 😠😠😠 De még ha nyomogatom az R1-et akkor sem mozdulnak meg. Az agyvérzés kerülget komolyan.
Asszem meglesem a PES 2021-et game pass-ból, hátha az nem ilyen fos. -
mcwolf79
veterán
Na újabb 2 nap Xbox chat pihi, mert a gyökér időhúzó honfitàrsat elküldtem melegebb éghajlatra

-
mcwolf79
veterán
Na kiraktam Rooney-t, kb. 200k volt össz vissz a költség. Este meglátom hogy muzsikál, megy-e a frontvonalba Rashford helyett 4-1-4-1-ben, vagy megy a második vonalba CF-nek 4-4-1-1-be.
-
mcwolf79
veterán
Ma valahogy a játék olyan, mintha 0,5-szörös sebességgel futna. Elég érdekes.
Csepp a tengerben, de elég idegesítő, hogy gyakorlatilag a védősoron kívül mindenki get forward-on van, és hacsak nem nyomogatom folyamatosan az L1-t, akkor mindenki áll, mint az a bizonyos férfi testrész

-
mcwolf79
veterán
Ha egy küldetésnél a cél hogy midfielder -rel kell gólt lőni mi számít ? A játékos posztja, vagy azt hogy hol jàtszatom? Teszem azt az annak számít ,ha ST-t jàtszatok CM pozícióban? Vagy csak M végű pozi a jó ?
-
mcwolf79
veterán
Másnál is baxaxik az EA szerver (Xbox SX)? Most is nagy nehezen nyerek (0-2,2-2,2-4, 5-4 a vége ) , meccs után nézem a gólokat , erre ledob a szerverről. És miután visszacsatlakozok persze úgy érzékeli ez a fos hogy meccs közben léptem ki

Tegnap délután is ezt csinálta, le-ledobàlt. -
mcwolf79
veterán
Nem tudom mit akar annak a div-ben, de qrvàra nem úgy játszott, mint amivel ott a helye.
Én eddig div6-ban kényelmesen elvoltam, fel-felmentem div5-be, de többnyire vissza csúsztam 6-ba. De a div6-os teljesítményt stabilan hoztam. A csapatom jobb lett, gyanítom én is csak fejlődök, és érdekes módon mint mondtam a 850-1090-es territóriumomból bő egy nap alatt 650-re estem . Ennyire nem lettem szarabb. Még a csapatot is àtalakítittam (pontosabban a védő sort), hogy beépîtsem Pope-ot (aki mellesleg egy beépített cheat), mert Courtois folyamatosan kapta a potyagólokat. Rashford elfelejtett lőni , eddig 99 %-osan belőtte amit kellett, mostanában folyamatosan mellélő. Sissoko, Walker és Van Wijk mintha ott se lenne, egy az egyben átmennek rajtuk.
Mindegy , szar az egész. Játszani továbbra is fogok vele alternatíva híján. PES-t próbáltam, de nagyon darabosnak tűnik az egész játékmenet. Talán idén az új motorral összekapjàk magukat, bár licensz továbbra is kevés lesz benne. -
mcwolf79
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Ugyanezt érzem én is (igaz pár div-vel feljebb). Valamelyik nap az ellennél ezüst játékos is volt, nem is egy. Hát alig bírtam megverni. Mindig utolért, ha közelharc volt akarkivel voltam letarolt. Passzok mentek mindenfelé.
Mondjuk a derankolós majmokkal is tele a púpom. 450 skill pontos csávó úgy lealàzott hogy csak lestem. Csak kapkodtam a fejem miket művelt. Írtam is neki utána, hogy lesz szíves visszatakarodni div3-4-be , mert játéka alapján oda való. És mennyi ilyen van te jó ég 🙄 Nem 1, de nem is 2 ilyet láttam 400-700 skill pont körül. -
mcwolf79
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Akkor lehet nem csak én felejtettem el játszani. Gyakorlatilag 1 nap alatt 400 skill pontot estem. Pedig mondhatni a csapatom már számomra az ultimate team, de láthatóan szar ellenfelek ellen is képtelen vagyok nyerni. A bírók is extra elnézőek az ellenféllel, ütnek-vàgnak büntetlenül. Néha szaltót dobok olyat alàm vàgnak , persze sîpszó sehol.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
Tegnap én is így jártam el. Összefutottam egy minimum 6 misit érő csapattal ( gold lap nem is volt, csak néhány TOTW lap, a többi ikon). Na mondom ez most bucira fog verni. Hamar kaptam egyet,.na mondom ez itt a vég. Eleinte próbáltam kontrát nyomni, de az nem jött be. Azután lassítottam, kevesebb hosszú labda, inkább rövid passzos labdajáték. Sikerült nyerni 2-1-re.
Az a baj, hogy én úgy érzem ,hogy legtöbbször engem büntet a játék . Ha szar a forma, akkor akárhogy passzolok ellenfélhez megy. Ez a Courtois gyerek is olyan potyàkat bekap, hogy
. Ter Stegen nem volt ilyen ingadozó, az stabilan hozta a formáját. Pope megvan, de nem passzol a hátsó sorhoz. -
mcwolf79
veterán
Nem úgy volt hogy a saját vàlasztott labdát kell lesnem meccs alatt? Akkor ki a πcsàért vannak még a mindig nyomorék színű labdák a meccseken???

-
mcwolf79
veterán
Azért jó hogy vannak ilyen"rendes " emberek is. Delikvens beírja meccs elején, hogy neki longshoot gól kell, nyerhetek én. Írtam neki hogy oké, lövünk 1-1 longshoot gólt. Engedtem neki, ő már persze nem engedte. Úgy felbaxtam magam , hogy ki is kaptam. Írtam is neki egy szívhez szóló üzenetet.
Másiknak írtam , hogy 1-1 longshoot gól. Az még csak annyit írt, hogy nem . Jó dolog a segítőkészsèg.
Mondjuk jó példa is volt : srácnak írtam, hogy kellene longshoot gól, neki kell e valami. Írja hogy csak win kell. Kikaptam, engedett egy longshoot gólt. Következő meccs szintén ugyanaz a srác. Engedett egy longshoot gólt, majd ki is lépett. -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én is jártam már így. A gyökér beàllt a szöglet zaszlòmhoz, nagy nehezen el tudtam venni tőle a labdàt (kippattant vagy szabadrúgás lett mindig). Kiegyenlítetem, és az is maradt a végeredmény. De nekem már az is nagy elégtétel volt. Nem tudom , nekem ez még sem fordulna a fejemben. Lehet passzívabban játszanék, de ez hogy beàlljak a sarokba a labdàval időt húzni.. Hát az nálam nem pálya .
-
mcwolf79
veterán
Először is BUÉK mindenkinek
A taktikàknàl a szabadrúgás beàllîtàsnàl a beàllîtott játékos a szabadrúgást elvégző, vagy az akinek megy a szabadrúgás? Mert számomra ez nem egyértelmű.
Thx
Oké közben láttam. A szabadrúgást elvégző játékos. -
mcwolf79
veterán
A qrva anyjával közösüljön az ilyen retek olasz patkány
5-4 , és a 85. percben kilép , hogy még véletlenül se tudjak egyenlíteni

Én nem tudom az ilyet miért nem díjazza a játék egy csinos loss-szal
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom melyik patch volt az , amelyik "javított" a bîrokon de sztem szarabbak mint voltak. Tiszta ziccer helyzetekben nem adnak előszabàlyt, majdhogynem 1-3 vs 1 helyzetekben lefújjàk a félidőt.lapokat is elég hektikusan osztogatnak.
-
mcwolf79
veterán
Na az új Varane lap ára egész szépen zuhan. Ha holnap délelőtt nyitok valami nagyobb lapot be is újìtok egyet a sima lapja helyett.
Amúgy amennyire inspirál a DR összeraktam egy LaLiga-s és egy Serial A-s 77-es csapatot a menedzseres friendly küldihez kiszedni a két LaLiga-s lapot. Egész élvezhető ez a játékmód így , hogy összeraktam viszonylag ütőképes 77-es csapatokat. -
mcwolf79
veterán
Basszus amúgy azt hogy tudták összehozni, hogy némelyik játékos rusnyàbb XSX-en , mint a Fifa20-ban XOX-en

-
mcwolf79
veterán
WL dijakat mikor kapjuk meg ? Silver2-ben végeztem, de semmit nem kaptam.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
Nekem még sosem volt ezzel gondom. Beállítottam két eltérő mezt, és eddig úgy adta ahogy kell.
Más: pénteken hirtelen felindulásból így döntöttem, hogy az elég jó LaLiga-s csapatot felszámolom, és kipróbálok egy másik összeàllítàst. Francia csapatot gondoltam , lássuk mit tud Mbappe és Neymar. Hát számomra csalódás lett. Mbappe csak papíron gyors , Messi után kimondottan lassúnak tűnik , pedig elvileg gyorsabb. Lehet azért nem vált be, mert azért én még nem vagyok olyan szinten , hogy labdazsonglőrködéssel átvigyem a labdát egy emberrel az egész védelmen. Ben Yedder és Depay tisztességesen tette a dolgát , de a "nagyàgyúk" számomra csalódást okoztak. A Messi & Felix páros hatékonyabb volt. Meg valahogy nem élveztem annyira a játékot , mint az előző csapatommal.
Szerencse, hogy gyakorlatilag egy az egyben vissza tudtam vásárolni a régi összeàllîtàst , két nap alatt nem borult fel annyira a piac.
Messi kiugratàsa továbbra is hatékony , és valahogy az egész LaLiga-s csapat jobbnak tűnik összességében.Hétvégén lejàtszottam életem első WL-jét , Silver1-ben végeztem. Tudom siralmas , de ennyire futotta (csak idén kezdtem a focit) .Hát asszem maradok a DR-nàl. Nem begyere , hogy Div1-es pro-k hülyére vernek, kapok 6-8 gólt, és ráadásul az összes gólörömöt végignézetik velem . DIV-ben legalább magamhoz való ellenfelet dob. Főleg így , hogy a WL beleszámít a meccseken, ez elég kibaxàs. Nem tudom mire vélni az EA miért vette ilyen karcsúra a figuràt.
-
mcwolf79
veterán
Kifutottam a szerkesztési időből.
Az normális , hogy Xbox Series X-en inditottam az első WL-emet, de a játék szerint a régióm USA. Viszont sehol nincs USA beállítva, mindenhol Hungary a régió. Ez valami bug? Van ennek jelentősége? Mondjuk abból talán érdekes , hogy eddig 150-es ping-ű ellenfelekkel nem akart összedobni. Most a WL-nél párszor ki kellett lépnem a mez választásnàl, mert 150-es pinget írt ki. -
mcwolf79
veterán
Egy millió felett van az új Varane lap
Ezek amúgy normálisak

-
mcwolf79
veterán
Az egyébként placebó , hogy úgy tűnik mikor a védőkkel nyargalok a támadók mellett mintha gyorsabb lenne a játékosom, mikor a gép irányítja? Mikor átveszem az irányítást szemmel láthatóan lelassul.
-
mcwolf79
veterán
Biztos noob kérdés: SBC -ben ha valamihez icon swap kártya kell az kit jelent?
-
mcwolf79
veterán
Asszem eddigi életem nyitàsa egy 50k-s pakkból. Lehet most kompenzált a játék az eddigi copàs miatt. Felmerült bennem hogy eladjam-e , de marad, mert kreditért nagyon nem tudnàm annyira már fejleszteni a csapatot , hogy megérné eladni. Az ikonok chemistry-je hogy alakul ? Ugye nekem LaLiga-s csapatom van , de nem rontotta le a chem-et az olasz RB játékos
-
mcwolf79
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én tegnap 0-4-ről egyenlîtettem ki, de már a srác (1300 skill pont, én 960-1050 között mozgok) 2. góljànàl láttam, hogy a középkezdésnél a fél csapata a kezdőkör körül tömörül. Na mondom benyomta a full press-t egész meccsre. Utána ràîrtam , hogy esetleg megtanulhat játszani full press nélkül is. Válasz : hát mert nekem van egy if Messi-m. Mondom oké.
Másik delikvens (mint a végén kiderült 1400-as) : kikapok 6-1-re, végignézeti velem minden gólja végén a majom tánc gólörömöt. Utána ràkérdeztem ,hogy ennek ugyan.ki értelme volt ?!? Válasz : looser vagyok , drága csapattal sem tudok nyerni. Megjegyzem neki sem low budget csapata volt, 85-nél gyengébb játékosa nem volt. Még sokszor amúgy sem azon múlik , ha a gép nem akarja 99-es csapattal sem lehetne nyerni. -
mcwolf79
veterán
A draft-ok milyen nehezek? A gép ellen milyen nehézségen kell játszani, valamint ha online játszom milyen ellenfelet rak be ellenem?
-
mcwolf79
veterán
Hát azért az elmúlt egy hétben azért kijött a minta, hogy kevés az új konzol . SX-en is elég érdekesen dobálja össze az embereket, gondolom PS5-ön még rosszabb a helyzet. Jelenleg div6-ban vagyok 900 körüli skill ponttal , de az ellenfelek 400-tól egészen 1300-ig vàltakoznak. Ez elég érdekes meccseket eredményez. Kevés az igazán jó meccs , mert vagy én verem hülyére az ellent, vagy engem vernek xarrà. Mondjuk azért már párszor sikerült megszorongatni ,vagy épp megverni 1100 körüli ellenfeleket.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Szjoci27
üzenetére
Nem feltétlen a net sebességgel van baj. Ha esetleg olyan a Szolgáltató vagy olyan helyen laksz lehet , hogy ezres nettel sem lenne jobb. Nincs feltétlenül összefüggés a letöltés sebessége, és a Ping között.
Fifánàl még aztán pláne. Hiába van neked jó pinged ha a német gyerek a szerver mellől hülyére ver a Ping előny miatt. -
mcwolf79
veterán
Valamit mókolhattak vele, mert nekem is Sergio Ramos eddig elég szépen fejelgette a gólokat. Az utolsó patch óta viszont a szélrózsa minden irányába fejel , kivéve a kaput.
Volt róla szó, hogy a beadàsokat nerfelik, lehet ez is hozzá tartozik a gyengítéshez , hogy elfelejtettek fejelni a játékosok. -
mcwolf79
veterán
Na hátha még egyszer:
A cserejàtékos chemistry-je fix 5? Ezek szerint a cserepadon tök mindegy milyen játékosok ülnek, fixen 5 chemmel lépnek pályára? -
mcwolf79
veterán
A cserejàtékos chemistry-je fix 5? Ezek szerint a cserepadon tök mindegy milyen játékosok ülnek, fixen 5 chemmel lépnek pályára?
-
mcwolf79
veterán
válasz
Szjoci27
üzenetére
Utolsó mondatod : dettó ugyanezt érzem én is. Felesleges költeni erre , mert még néha nyitna is az ember értelmes lapot ( nekem még összesen 2 Varane volt a csapatot csúcs , ilyen CR, Mbappe vagy tényleg valaki brutál lap csak álom számomra) , úgysem az dönt már azon a szinten. 80 felett nagyrészt tök random , hogy ki nyer.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Szjoci27
üzenetére
Tegnap én is buktam kb. 5 ilyen meccset. Már az első percben láttam (véltem látni) , hogy nem lesz gond, mert az ellenfélnek közé nincs a játékhoz. De ha a játék nem akarja hogy nyerj nincs mit tenni. Passzok elmennek a picsàba, az ellenfél betalál 20-ról lehetetlen helyzetből, 5-ről mellélő a saját játékosom.
Amúgy az miért van (tudom azért mert szar a játék) hogy ha egyenesen a játékosomon keresztül passzol az ellenfél akkor nem fogja fel, hanem ÀTUGORJA ?!? -
mcwolf79
veterán
De qrva jó . 2-1-re vezet , félidőben kilép és nekem vesztett meccsként könyveli el. Jó ez a rendszer

Pedig sztem ment volna a fordítás . -
mcwolf79
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Sztem nyugodtan le lehet törölni. Én Xbox SX-en játszok, de még nem kellett várnom ellenfélre div6-ban , pedig ugyebár Xbox -on jóval kevesebb a játékos. PS5-ön sem lesz probléma a játékosok számával sztem .
Amúgy ja, a csicska EA nem tudom miért nem engedi össze a konzolosokat ?!? PC-s cheater-rel nem kellene , de mindenkinek jó lenne. ,ha konzolos tudna konzolos ellen játszani. -
mcwolf79
veterán
Tyűha eddig is csinált érdekes dolgokat a labda , de most a patch után az EA-nàl megint újra értelmezték a fizikàt

-
mcwolf79
veterán
Messiből van ST verzió? Mert a transfer list-ben ST Messi-t látok. Mert ahogy néztem a normál jobb középpályás posztról nem lehet sehogy sem àtalakìtani csatàrra.
-
mcwolf79
veterán
Hát a FIFA nextgenről:
- valamivel talán élesebb textúràk
- van füst a nézőtéren
- lehet már jobban kihasználja a játék az SSD-t , mert mintha gyorsabban töltene be a játék.
Ennyi.+ ja , és a menüben most már dőlt a betűk stílusa , gondolom hogy új hatást keltsen
Azt tudja valaki , hogy SX-en fent kell hagyni a régebbi verziót is? Már csak abból gondolom ,mert a régi játék mérete 43 GB, az SX verzió pedig 35 GB.
Kipróbáltam, le lehet törölni a régi verziót. Ez a méretet tekintve érdekes . -
mcwolf79
veterán
Tudom hogy az új világban mindenki perelhet mindenkit, de ezt azért bizonyítani nehéz lesz. Arra nem hivatkozhatnak , hogy "érzèsre" sokszor nem úgy viselkednek a játékosok vagy épp a labda ahogy kellene nekik. Persze ezt mondhatni mindenki érzi, én ma három meccset "bírtam" játszani , mert teljesen felidegelt a játék. A passzok nagy része ellenfélhez ment, vagy épp félúton a gravitáció többszöröse kezdett rá hatni, és a természetellenesen lelassult labdát levadàszta az ellenfél.
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Azt mivel tudom beállítani, hogy a játékos feje felette ott legyen a lövés erejét jelző csík?
Valamint van valaki alap tutorial, ahol lövés fajtákról van szó ?
Thx -
mcwolf79
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Konzolt kell venni, problem solved

-
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az Anthem nem a Frostbyte motor miatt bukott meg. Egyedüli hibája ott motornak a hosszú töltési idők.
A content hiánya volt az egyik koporsószeg az Anthem-nek. Amúgy nem olyan vészes szerintem, mint ahogy az online sajtó elhordta minden szarnak. Maga a grafika gyönyörű, és kis dózisban szórakoztató. -
mcwolf79
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ne reménykedjetek , meg fognak egyezni . Kap egy kis zsebpénzt,oszt csókolom.
Amúgy ez akkora bullshit, hogy nem tudott róla. Ráadásul pont ő mondja ezt , aki (ha jól tudom) aktívan videójàtékozik. Persze lehet épp nem Fifàzik, de elég kamuszagú, hogy nem tudott róla , hogy benne van. Kell neki a plussz pénz ,erről szól az egész. -
mcwolf79
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Én 170-180 összpontszám felett Pro vagy World class szinten tolom, azalatt Legendary szinten. Ezzel a szisztémàval 95 %-ban nyerek.
-
mcwolf79
veterán
Mennyi a maximum az értékeknél ? 100 fölé is lehet tolni, vagy úgy kell számolni, hogy 100 a max? Azért kérdezem , hogy a chem lapokkal hogy gazdâlkodjak . Úgy értem , hogyha pl. Valakinek a pace 90 fölött van akkor érdemes ràrakni a hunter-t, tehát fel lehet 100 fölé is nyomni, vagy elég a hawk?
SB-ben de mocskos idegesítő a gép ellen játszani legendary és afelett 😤 Csak kergetem az ellenfelet, mert a passzainak 99,9%-a tökéletesen oda megy ahova kell, és egyfolytában csikicsuki passzos játékot játszik. Bezzeg az én passzaimbòl jópár az ellenfélnél landol , annak ellenére, hogy a beadott irány a labda útjának közelébe sincs. Szóval a szokásos.
Amúgy megvan Messi, tényleg elég jó . Get behind van megadva neki , és hát nem nagyon érik utol. Joao Felix mellett van csatárként , és hát tényleg elég hatékony. -
mcwolf79
veterán
Lássuk értem e:
Ugye itt múltkor ajánlottàtok, hogy Dembelét jàtszassam ST-ként. Azt hogy tudom úgy, hogy ne bánja a chem? Elinditom a meccset alap felállással ugyebár 10-es chemen, aztán becserélem ? Vagy ezt hogy lehet megoldani a legjobban? Mert ha jól láttam LM-et segít sem lehet "àtkonvertàlni" ST-re. -
mcwolf79
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nálam Dembelé ezért ül a kispadon. Oké hogy fut mint a nyúl, de a labdakezelés botrányos. Kezdve azzal , hogy kb. 6-7 méterre maga elé tolja a labdát, plussz rúgja mindenfelé, ha be akarom vele adni közèpre.
Nálam Hazard jobban bevàllt. Kicsivel lassan, viszont beadàskor oda lő ahová kell. Mióta ő ott van ahol, megszaporodtak a beadás góljaim . Persze ehhez kellett Felix és Griezman is, akik gyönyörűen ellövik reptében a labdát. -
mcwolf79
veterán
Oké, megnéztem, rosszul emlekeztem. Mindenki aki lehet Come back on defense-en van. Csak az ultra attacking-nàl marad fent a két csatár.
Ez a Felix gyerek nagyon jó tanács volt. Láttam már stream-ekben hogy eléggé jó lap , de személyesen is megtapasztaltam. Nagyon adja a beadàsokat egyből bevarrni, kár hogy erre nem mentem rá korábban. Még kellene kb. 2-3 beadàs gól a rare pakkhoz, de már nem lesz meg a szezon vége előtt , mert ma egész nap meló , este még már lehet nem lesz lelki erőm ezzel görcsölni. -
mcwolf79
veterán
A teljes vèdősor stay back while attacking -on van, Valverde balance-on. Ez a default felâllàs. Persze a támadóbb formàciómban a két szélső is megy felfelé, de eddig nem volt rá szükség , hogy agresszívebb támadásba kezdjek. Elég volt a default is.
Tudom már: valahol meg tudom nézni a FUT-os eredményeimet úgy mint a sima season meccsek eredményeit? Legalább az utolsó pár meccs eredményét jó lenne látni. -
mcwolf79
veterán
Na kicsit átalakítottam a csapatot, ez a kezdő felállás:

Nem tudom ennek tudható e be, de az utolsó 7-8 meccsemből a legrosszabb egy döntetlen volt. Nagyon adja most, olyannyira hogy már majdnem div5-öt is elérem. Nagyon a formàcióhoz sem kell nyúlni meccs közben, ez a felállás ezekkel a játékosokkal nagyon összeâllt.
Kérdés:
A cseréknél hogy alakul a chem ? Jól rémlik , hogy itt azt írta valaki, hogy 5-tel lép pâlyàra a cserejàtékos ?
Valaki még volt eszemben, hogy kérdezek, de elfelejtettem. Ha eszembe jut írok megint. -
mcwolf79
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Remek, akkor pont jó lesz az én gàrdàmba

-
mcwolf79
veterán
Érdekesek ezek a divíziók. Most 7-ben vagyok, és az ellenfelek szórása elég érdekes. Van mikor izzadok azért, hogy ne verjenek rommà, vagy azért, hogy nyerjek 1 meccset.
Még vannak ilyenek
Az a 2 gól is csak azért csúszott be a végén , mert már a fejemet fogtam néha , mennyire nincs pályán az ellenfél.
762 skill pontos ellenfél., és nem volt gyenge csapata (84-es). Van amikor a 650 körüliek megizzasztanak. -
mcwolf79
veterán
Oyarzabal nekem csalódás volt, akkor már inkább Dembelé, pedig én LM-ben tőle sem voltam elájulva. Bár itt azt mondják ST-ben kell jàtszattni.
Viszont nekem a sárga Portu bejött. Viszonylag gyors, persze nem Dembelé, de tűrhető. Viszont nekem sokkal labdabiztosabb ,mint pl. Dembelé. -
mcwolf79
veterán
Az ilyen suttyók miatt kell kisatîrozni a zsetont. A másodiknàl elfelejtettem, de úgy voltam vele csak nem kötnek bele. Hát tévedtem. Téged miért zavar, ha én veszek pontot és nyitok pakkokat? Van közöd hozzá? A te pénztàrcàd bànja? Nem . Akkor meg mi a faxt kóstolgatsz ?
A WOT topicban is vannak suttyók akik a másik aranyàval vannak kiakadva, ott is mindig satírozni kellett, mert sok suttyó egyből beleàllt az emberbe, mintha bármi köze lenne hozzá bárkinek, hogy mire költöm a pénzt, ami én keresek meg munkàval. Nem apuci és anyuci adja, én gürizek meg érte. Nem nem találom fel magam ,csak mivel biztos vannak itt nagyobb szakik (én a FIFA 20-szal kezdtem) , azért kértem tanácsot a gyakorlottabbaktól, hogy min lehet még alakítani.A témàhoz:
A legtöbb játékos trade-elhető, talán Varane aki untrade, de sztem ő jó helyen van ott ahol van.
Köszönöm annak aki tanácsot adott, majd akkor àtgondolom a csapatot. Aki meg inkább a coin-omat lesi az inkább törődjön a saját dolgával ahelyett, hogy a másikat kóstolgatja , mert épp költött erre a szarra! -
mcwolf79
veterán
Portu José Callejon-t váltotta, nekem bejött. Gyorsabb , hasonló labdakezelés mellett.
Én is Messivel szemezek , csak még kevés a zseton.
Dembelét próbáltam, nekem nem vált be , igaz én bal szélen jàtszattam . Utána jött Hazard, nekem az jobban bevàllt. Hiába gyors, ha hála a szuper játéknak sokszor még a nulla staminàs védőt sem bírja lefutni. Arról nem is beszélve, hogy olyan hosszan szökteti magát , hogy könnyen elveszik tőle a labdàt. Elméletben jó, de gyakorlatban nekem nem jött be . Akkor szoktam többet jàtszatni, ha az ellenfélnek lassabb védői vannak (amiket ha a játék úgy akarja még a pace különbség mellett sem képes lefutni). -
mcwolf79
veterán
Életemben először összejött a beugró a wl-be. Kérdések:
- ez lejár valamikor? Úgy értem kötelező belépni a következő wl-be? Vagy akár két hét múlva is beléphetek?
- A wl-ben is a div-emnek megfelelő emberek ellen rak be? Most div7-ben tanyàzok. Most már hogy van normálisan működő kontrollerem hirtelen felindulásból feltoltam magam div9-ből div7-be. Amúgy ez minden div-re jellemző hogy ennyire szóràs van az ellenfelek tudàsàtv illetően? Úgy értem hogy most többnyire nyerek, néha becsúszik egy döntetlen vagy vereség. Viszont némelyik ellenfél szinte a "pàlyàn sincs" úgy elverem. Oké nekem is van szarabb formàm, de legalább küzdök. De némelyik már a 15. Percben lép kifelé a 3. gól után, annyira nincs köze a játékhoz. Egyáltalán az ilyen mit keres div7-ben? -
mcwolf79
veterán
Aki SX-en játszik Fifàt : hogy lehet elindítani a játékot? Letöltöttem az SX verziót, de kell a sima is ? Mert a játéknál csak 280 MB-ot ìr . De nem ír semmit hogy update-elni kell , csak ha próbálom elindítani akkor kivág a játék Store menüjébe. Ott már írja hogy megvan a játék , launch gomb, de ha megnyomom akkor kezdődik elölről.
-
mcwolf79
veterán
Most ez a rating szám hogy van? Mert pl. ott van José Callejon és Cristian Portu. A dribbling-get leszámítva mindenben jobbnak tűnik Portu, jobb a WF és SM, viszont az mégis csak 83-as , JC pedig 84-es . Ez miért van így ?
-
mcwolf79
veterán
Na visszaraktam a 20-at , délben tudok nyomni pár meccset . Kíváncsi vagyok én vagyok e bafax, vagy a játék xaródott el idén. Én utóbbira tippelek. Nem vagyok egy nagy pro, de igen furcsán visszaesett az a kis tudásom is ami a 20-ban volt.
-
mcwolf79
veterán
Ez a játékosok önálló váltogatàsa full manuàlis módban csak nekem borzolja az idegeimet ? Nem nyomom sem L1 gombot , sem a jobb stick-hez nem nyúlok ,mégis embert vált. Akkor idegesítő főleg , mikor a védőről pont akkor vált el ,mikor támadnàm a tàmadót. Vagy másnak is előfordul ez?
Valamint letezik olyan, hogy bizonyos játékoknál a gombok reszponzívabbak? Ugyanis az L1 gombot itt jóval erősebben kell megnyomni . Megnyomom a szélét, kattan is, de olyan mintha nem venné be a parancsot. Erősebben kell nyomni ,hogy vàltson embert. Azt hittem az Elite 2 kontroller szórakozik velem , de a gyári is ugyanezt csinálja. Más játékoknál ilyen problémám nem volt , ha nyomtam az L1 gombot akkor csinálta amit kell . -
mcwolf79
veterán
Az új patch után a labda fizikàt meghazudtoló módon képes repülni . Eddig is voltak érdekes passzok , de most olyan röppályán repül , hogy csak àmulok és bámulok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bàr zömmel sikerül megverni őket . Mindig mosolygok , mikor jönnek a nagy labdazsonglőrök, és nem tudnak átjutni a védelmen.

Ha van is néha azt egyből levadàsszàk