Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lujdzsi89
tag
A league & nation hybrid sbc-k csak loyalityvel jönnek össze?
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ugyan ez van nálam is.
Írtam az ea supportnak chaten. Elkérte a gamertegemet, meg az email címemet. azt mondta, hogy az originembe nem látja a fifát. Kérdezem, hogy ez, hogy lehet? Azt mondja biztos másik email címen van regisztrálva. Mondom neki, hogy egy email címem van, azzal van regisztrálva minden. Azt mondta, hogy sajnos ő ennyit lát, hogy nincs a fifa az originbe. Innentől annyit tudott tenni, hogy adott egy "hibakódot" meg egy linket, hogy arra írjak egy emailt és ők majd össze tudják hozni valahogy a két regisztrációt.
De nem is értem, hogy a pc-s originnel és az xboxos fifának, illetve a webappnak mi a szar köze van egymáshoz. Szóval már a végén én sem értettem igazából, de várom, hogy válaszoljanak az emailemre. Ez elvileg 72 órán belül fog megtörténni. Ez volt tegnap, ma ismét próbálkoztam, de ez a másik support ügyintéző is erre jutott.Szóval ezzel sokkal előrébb nem vagy, de én futottam benne két kört. Várom az emailt, aztán talán sikerül belépnem ebbe a csodába...
Rendesen felháborító, hogy nem tudja összehozni a support, hogy be tudjak lépni..
-
Garsza
veterán
Serie A Incons squad
Régen milyen playerek szaladgáltak az Olasz ligában. -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nézd meg a linket az 1870 HSZ ben. Ott van valamilyen ütemterv.
-
Kristof_94
nagyúr
Liga sbc-ről van valami pletyka? Jövőhét?
-
Garsza
veterán
válasz
Clapaucius
üzenetére
Igen az SBC -s packok mindég jobb lapokat adnak.
-
Clapaucius
tag
Akinek már van rá lehetősége.... Csináljátok az összes SBC-t, ilyenkor mindíg nagyon adja a jókat!
Nekem esett Son, Robben, 2 IF, Rashford stb.
Son pl azonnal (5 másodperc) és buy now 42.000-ért elment.Tavaly és idén is jött az SBC-ből rendesen a coin.
-
törölt tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Mindig feljebb mennek az árak ilyenkor.
Több nyitás lesz, ez igaz, de lesz is kinek eladni őket. Főleg akkor lesz nagy rájuk a kereslet szerintem, amikor az első WL-re kezdik összerakni a csapatokat.De egy lapot nem tartogatnék addig, nem ebből fogsz meggazdagodni, annyira azért nem fog elszállni az ára.
-
akooos
veterán
Lejárt a 10 óra trialom, kidobott egy meccs után azonnal. Most pedig nem enged be a companionba, mert be vagyok lépve egy másik eszközön és lépjek ki onnan
hat kösz, most keddig nem tudok akkor belepni vagy mi a fene?Div rivalsban rank1 vagyok, kicsit több, mint 8300 ponttal. Kíváncsi vagyok keddre mi lesz a sorsom.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Erre esetleg valaki?
.Más.
Van egy Edersonom, kb. 23 ezret ér most. Valaki feljebb írta, hogy érdemes várni az eladással jövő hétig, amikor is több pénze lesz mindenkinek es akkor feljebb mennek az árak. Nekem az jutott eszembe, hogy inkább lejjebb mennek, mert a sok kapott csomagból nyitnak és eladnak az emberek, szóval mindenből több lesz eladó...
Mit gondoltok?
-
Ajéndékcsomagból nyitottam egy TOTW Nicolas Pepét. PS4-en majdnem discard áron megy. Érdemes várni vele, hátha növekszik az értéke, vagy adjam el 10k-ért? Kb ez a játékos minden vagyonom.
-
TBMC
addikt
1órán belül 2x dobott ki a web app...
mind kétszet benne voltam player snipeolásba, majd bidelésben...aztán bedöb ilyen megoldandó "puzzle" egy labát kell rollolni amit láttok is. ha elrontod mindig 1el több lesz.
ami érdekes mindig ugyan jól rollolom, kipipálja és mindig a legutsót X re teszi, és azt írja, hogy rosszkor állítottam meg, miközben mind normálisan áll majd a végén bedob egy random képet mint láthatjátok is... és szépen így nő folyamatosan, sosem ér véget. kb 3perc próbálkozás után azthittem meghajlítom a telómat, inkább letettem.
mekkora egy fa***opó húzás ez az EAtol...szerk: most beléptem gépen, itt egyből elfogadta hehehe... mi másról szól ez is, ha nem az időhúzásoss szivatásról
ne bideljek. lol. -
thebigK
addikt
Ti az sbckbol, innenonnan szerzett nonrare jatekosokat kitakaritjatok, hogy legyen love fejleszteni, vagy tartogatni kene oket esetleges sbc-kbe?
-
Garsza
veterán
Itt vannak az előre jelzések
Miből kéne bevásárolni? Tippeket várom.(#1873) akisherczeg
Igen az sanszos. De inkább valami két kis csapat kéne. Ezüst lapokkal jobban lehet kaszálni. -
Garsza
veterán
A Zenit nem lesz benne a játékban? Marchisio miatt kérdezem.
25. jön az első MM tippek kik lehetnek majd benne?
-
getdizzy
aktív tag
Nyaralásnak vége, demo kipróbálva
Nagyon jó lett a játék, végre amit szerettem volna, viszont a lövéssel még küszködök

Ahhoz képest a TF elég jól megy viszont a beadások a legurított vagy a bepasszolt lövésekkel nagyon szenvedek
Ezekhez jöhetne egy kis segítségKözben elkezdtem én is az APP-ot használni
Sajnos a welcome back packok semmit sem adtak
viszont utána szépen berakosgatva sbcbe a játékosokat kis tradelgetéssel sikerült az alábbit összehozni, meg persze két szerencsés nyitásom is volt az sbc közül, jelenleg így állok
-
cristijAn
tag
Sziasztok.
Valaki aki PC-n tolja már a FIFA19-et be tudna nekem linkelni egy FULLHD képet az Ultimate Team kezdő menüjéről? Imgur.com-ra feltöltve a linket vagy valami ?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
-
KaksziLajos
senior tag
Sziasztok!
Meddig lehet előrendelni a játékot? Mi a határidő?
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy nekem az egyik meccsen a trainer átváltott és eltűnt a TF csík, helyette betette a nyilat...

Amúgy durva, hogy egy IF Wernerrel - aki ráadásul "szupercsere", tehát nem is a stamina miatt - nem tudom lefutni a védőket...
Ezt a rivalst amúgy tolni kell ezerrel, mert folyamatosan nőnek az adott helyezéshez szükséges skill pontok, mint az SB-nél. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Volt. Az, hogy nem idegeskedek, hogy 10-ből 9 alkalommal nem jön össze a great timing sem, nem hogy a perfect
ugyan annyi gólt lőttem kb nélküle, mint vele. Nincs jelentősége.#1860) MdewC:
Igen, szerintem mindenki kapott, általános felhívás, hogy ne vásároljunk coint
-
Kristof_94
nagyúr
Ha esetleg valakiben felmerült már a kérdés: Igen, van kick off glitch, jobban mint valaha!

-
Yodamest
veterán
Hát az nehéz lesz, mert nincs előrendelésem meg semmi, szóval én majd csak 28-án tudok játszani ha megvettem. Olvasom, hogy a web app ettől független működik még akkor is ha nincs meg a 19-szóval talán veszek fifa pontot PS-re és abból elkezdem felépítgetni ezt a csapatot.
-
Aguinaga
őstag
Jó, aki tud kereskedni, engem nem enged a transfer marketre, hiába van már 2 (!!) Bakajocim... nem is tudtam, hogy a Milanba igazolt..
Így nagyon fasza, kereskedés kilőve, sbc-k csak az alapok, ami épp esik a klubba.. Jó lesz ez, pedig Origin Premium Acces-szem is van. Játsszak 10 órát, tudom, de nem nagyon vagyok otthon, úgy meg nehéz. Nem érzem fairnek, tavaly se éreztem annak ezt a megkülönböztetést. -
Kristof_94
nagyúr
Valaki esetleg kapcsolta már ki a TF-t online? Volt valami pozitívuma?
50k-s játékos csomagban (SBC): Spanyol IF csatár, Bailly (15k) és David Luiz. Nem rossz, de azt hittem lesz valami 85 feletti

-
Yodamest
veterán
Itt a csapat, velük fogok kezdeni, jelenlegi árak szerint 20K-ból megvan az egész:
https://www.futbin.com/19/squad/13010Ami nagyon tetszik benne, hogy minden egyes játékos magas és jól ugrik, szóval levegőben iszonyat király leszek velük. Beadásokra tervezek játszani a felfutó RB, LB által, illetve szögletekből gólokat fejelni.
-
p0ty
aktív tag
ki milyen csapattal kezd? pl, laliga, seria, bundes?
és melyikkel lenne érdemes kezdeni ? -
Bobbysolo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat! Az alapján, amit cristijan mondott, én megtartanám első WL hétvégéig, amikor is elszállnak az árak.
-
Kristof_94
nagyúr
Nyitottam egy IF Wernert!

Vajon érdemes most megválni tőle? -
Kristof_94
nagyúr
Akkora input lag van a rivalsban, hogy már én szégyellem magam az EA helyett...

-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát ez az.
Pont ezért nem mindegy, a kereskedés miatt, hogy mibe fektessünk az elején.
Kedd hajnalban kiderül.
Tuti, higy fejlődnek, de ha vki minden meccset megnyer, akkor ott milyen rating lesz? Vagy vesztes meccsnél csökken az érték?
Az a nem mindegy, hogy lehet-e pakkból nyitni őket, vagy csak sbc?
-
underdark
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
mivel két-három éve én is PC-ről váltottam, így el tudom mondani, hogy nem fogja átvinni a dolgokat... én is toltam a webappot ezerrel, aztán amint megkaptam a játékot és beléptem PS4-re teljesen nulla volt a csapatom, a fifa szintem stb. az meg maradt ami PC-n volt, de a csapatom az egy frissen alakított klubnak volt elkönyvelve... így minden amit összesezdtem a webappban az vhol az éterben eltűnt

aztán lehet azóta változott a dolog, de nem hinném
-
akooos
veterán
Division rivalsban jelenleg rank 2-ben vagyok, de egy győzelemért csak 50 WL quali pont jár? 40 meccset kéne nyernem, hogy legyen 2000 pontom?
Hát nemár 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, megcsináltam ezt a két sbc-t, a pakkokból jött ma ennyi. Ma még nem kereskedtem, majd esetleg csak késő este.
-
törölt tag
A tegnapi 47-ből már 100k+ plusz van a Hybrid Nations és Hybrid Leagues SBC-knek köszönhetően.
Pedig most először elgondolkoztam rajta, hogy csak nem lenne rossz az elején egy kis fifa point, hogy legyen valami kezdőtőke, de örülök, hogy végül nem vettem.
(#1833) Kristof_94:
Szerintem kap, mert a szerződéséből is megy le. Viszont biztos nem kell egy félidőt végigjátszania, mert akkor is kapnak, ha tízszer kilépsz az első percben. Az a lényeg, hogy pályára lépjen.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha csereként hozok be egy játékost, akkor is kap lojalitást? Van valami kikötés, hogy pl. játsszon egy félidőt?
akooos: Elvileg nem fontos, mert ha csak egyszer nyomsz a lövésre akkor nem TF-t használ! Vagy nem?
-
akooos
veterán
Két dolog:
-ha kikapcsoljuk a TF-et, akkor division rivalsban sem azt kell használni
- a kapusok botrányosan viselkednek.. már 4-et próbáltam ki, de egyszerűen olyanok, mint a fadarabok. Ha egy üres széket raknak a kapuba, az is több lövést megfog
Bírom azokat akik jönnek a loan Ronaldoval meg Neymarral, a többi játékos meg bronz... hát persze, hogy a két kölcsönjátékossal szét tudnak alázni legalább egy féldiő erejéig

-
Kristof_94
nagyúr
Próbáljátok ki... Ez az egész egy komédia. A kirúgást szerintem valami elmebajos találta ki. A passzok? Na az a legjobb, már ha egyáltalán el tudod passzolni rendesen. Mert vagy odaér valaki mire csinálnál valamit vagy elrontja a játékosod. Nem tudom mihez hasonlítsam, mert az előző részekhez képest ez kb. egy lebutított single módnak tűnik. Mi az ami OP és ezt tolják majd egész évben? Na vajon mi?! Hát persze, hogy a lövőcsel.

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kezdődik....

-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért? Részletesebben tessék a tapasztalatokat megosztani!

-
Kristof_94
nagyúr
Hogy mekkora egy rakás sz*r ez az egész... Lehetetlen labdát tartani pillanatokig is, cselezni úgyszintén...

-
Darabokra
senior tag
nyitottam egy 82-es Fredet, de PC-n egy sincs a marketen belőle, gondolom arra várnak, hogy megemeljék a max árát, szerintem én sem teszem ki.
-
MdewC
nagyúr
PC-n se lehet még bl lapokat nyitni mi?
Gondolom nem.
Engem az érdekelne, hogy a sima fut-on belül lehet majd ezeket myitni, mert az bekavarhat az otw lapoknak, ha igen, akkor az otw-k is megkapják-e ezeket az értékeket, vagy vmi más módba lesznek ezek lapok, mint pl a vb mód? Persze ez csak találgatás!
-
etaclan1984
őstag
válasz
cristijAn
üzenetére
Nekem tegnap konkrétan mondta a chat-es support hogy amit most a PC-s webappal kereskedek és sbc-zek azok ahogy elsőnek hozzákapcsolom a ps4-es fifa 19hez átvisz MINDENT. Számomra is nehezen hihető de ha úgy nézzük az sem logikus hogy most 2 különböző konzolon vannak különböző játékosok és sbc-k. Főleg hogy ugyanaz a fiók. Szerintem érdemes lenne mindenkinek írnia a supportnak.
-
-
cristijAn
tag
Üdv PS4-es társaim!
Nagyvonalakban bele-bele olvasgattam a kommentekbe de sajnos most a 19 megjelenés előtt abszolút nincs időm az összeset elolvasni ezért ne haragudjatok de én PC-ről tértem át PS4-re és valami ilyesmi problémával álltok szemben. A következő történt nálam. 2 éve kaptam egy ps4-et amin csináltam egy psn fiókot, akkoriban engem nem mozgatott a konzolos fifa mert "noob" felfogásom volt és mindenáron PC-n szerettem volna tolni, mert a WL-re abszolút nem volt időm mert csak hétvégente tudok együtt lenni barátnőmmel. A lényeg, hogy psn accountba kaptam egy fifa17-et, hogy csináljak pack openinget. Ekkor én csináltam egy másik origin fiókot ami a psn-hez csatlakozott és ezáltal minden EA játékba automatikusan abba a fiókba lép be.. De ugye nekem a PC-s origin fiókom teljesen más volt , így felvettem az EA-vel a kapcsolatot live chaten, hogy szeretném ha a két account össze lenne kötve..Össze-vissza beszéltek, nem értették meg mit is akarok..3 különböző emberrel beszéltem, volt egy olyan barom közülük aki az email címeimet cserélte ki az accounton meg ilyenek..Tiszta káosz volt, utána mondtam hogy reseteljenek mindent a faszba úgy ahogy volt mert már kb egyik accountomba se tudtam belépni. Megtették..Aztán közölték velem, hogy a PC-s accountot csak úgy tudják hozzákötni PS4-hez ha ps4-en már van aktív origin ha a PC-s accountról letörlik az összes játékot amit idáig vásároltam..Na mondom ez egy viccel egyenlő, kérdeztem mi a teendő? Azt mondták a legjobb ha csinálok egy másik psn accountot és oda beregisztrálom a PC-s originem és megmarad a szint, minden de arra számítsak, hogy lehet a PC-s accountomon autómatikusan törlődik a FIFA18-as Ultimate Team..Ezután mondtam nekik hogy inkább hagyjuk az egészet, azóta az üres origin fiók van PS4-re beaktiválva amit ugye 2 éve csináltam, arra fogom megvenni a fifát és ennyi.. Sajnos vagy nem sajnos különböző szerverekről megy a PC és a PS4 és képtelenek összekötni, pedig a hivatalos oldalon az van irva, hogy simán megtudják csinálni..és mégsem..
Úgyhogy én nem is szórakozok velük mert tényleg olyan tudatlan ez a chateléses banda, hogy egy rossz viccel egyenlő. Akinek amúgy PC-t ír a web app annak szerintem 99% hogy nem fogja megkapni a cuccokat ps4-en, havernál ugyanez volt hogy össze lett kötve amikor még lehetett PC-PS4 account és sosem tudott web appon ps4-el tolni, mert állandóan a PC-s accountjára került rá a dolog, azt pedig nem lehet át transzferálni..No komment!

-
v-man
őstag
válasz
Toguro San
üzenetére
Nem feltétlenül a Te kérdéseidre, de már egyébként is akartam írni egy összegzést.
Már kijátszottam a tíz órát, kb 13 meccset játszottam le, ebből 3 v 4 volt csak offline (annyi kellett a különböző sbckbe).
Francia ligás csapatot raktam össze, legdrágább igazolás se volt 3e coin. Többnyire 3-4*-os játékosok. Nagyon szenvedek a befejezésekkel, legtisztább ziccereket is simán kihagyom, ennek ellenére is voltak vízilabda eredmények, 7-4 volt azt hiszem a legdurvább, de azért akadt kevés gólos meccs is.
Demóval nem sokat játszottam, így ahhoz nem hasonlítom.
A trainer online meccseken nem látszik, bár lehet beállítható, én nem piszkáltam.
Van pár tetszetős változás a 18hoz:
- kis térképen az ellenfél háromszög, a saját játékos kör alakú
- gólszerző lapját kirakja teljes stattal (ez most még nem számít, de tavaly sokszor érdekelt volna vajon melyik verzió a lap, mert kezdéskor nem figyeltem
- előre jelzi melyik játékosra vált az Lb gombbal -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem minden használható, népszerű lap fel fog menni.
Amúgy mik lehetnek ezek a BL kártyák? Van egy csomó az adatbázisban és már upgradelve vannak.
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Most jutottam el odaig, hogy elkezdjem a 10 oras trialt. Elso es talan legfontosabb kerdesem az lenne, hogy a Division Rivals-t van e ertelme most jatszanom? Lehet most a trial ideje alatt is reward-ot kapni? Ha igen akkor mikor zarul?
Masik pedig hogy mit javasoltok, mivel toltsem el ezt a 10 orat? -
Toguro San
tag
Na már csak egy hét és az alap játék és végre átvehető és a hivatalos megjelenés és itt van.
Kérdésem lenne azok felé akik már tudnak játszani a játékkal.
Leginkább magára a játékmenet élményeire lennék kíváncsi.Mennyire más mint a Demo, jó-e, élvezetes-e, eddig kinek mekkora volt a legtöbb gól hozómeccse? (kíváncsi vagyok hogy itt is jönnek-e a vízilabda mérkőzés szerű eredmények 6-6, 8-7.... és ilyesmik.) Bár a megnehezített befejezések miatt kétlem, de azért kíváncsi vagyok ki mit hozott össze eddig
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kereskedni nem tudom mivel lenne érdemes. Meg lehet próbálni snipe-olgatni, vagy csak nézegetni a népszerűbb játékosokat, hogy van-e valami jó deal, esetleg ezeket is licittel elhozni a piaci ár alatt.
Hosszabb távra meg bármi jó befektetés lesz, amit használnak fognak a WL-ben. Plusz TOTW lapok, OTW esélyesek, stb. Nem tudom, hogy lesz-e OTW sbc is, mindenesetre be lehet szerezni 84-es lapokat is, nem drágák még.
De ezekkel szerintem még ráerünk foglalkozni pár napig. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, csak játékosokkal.

A basic sbc-k között volt egy olyan, amihez 5 játékossal kellett kirakni egy középpályát, de viszonylag nehezebb volt, 1 nemzet, 5 bajnokság és asszem kellett 3 ezüst is kellett.
Gondoltam sokan csinálgatják ezeket, úgyhogy erre álltam rá. Brazil, angol és francia ezüst középpályásokkal kereskedtem szinte végig, főleg lm/rm poszton, de a brazilokból nagyon jó volt a cam és cdm is.
Licitálva 3-700 coin között lehetett őket elhozni, 600-1200 között mentek.
-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem is quick sellezni kell őket. Nekem sem adtak a pakkok semmi értékelhetőt, de mindent piaci áron kilistázva, meg a basic sbc-ket megcsinálva már bőven 5 ezer felett voltam.
Azért ha ezeket megcsinálod, akkor már nem 2k coinodnak kell lennie, akármilyen rossz játékosokat is adnak a pakkok. Mondjuk ha 5 ezerrel el lehet kezdeni, akkor 2-vel is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

hat kösz, most keddig nem tudok akkor belepni vagy mi a fene?