- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Bakker az így is 40 rugó/fő
Na én ehhez skót vagyok, talán ha háromszor vettem pontot, kb összesen 5000 Ft értékben, nem adott semmit ezek után le is mondtam róla. Durva és ebből lehet arra is következtetni hogy az EAnek milyen bevétele van in-game contentből, lootboxokból. Ezért lesz érdekes, ha tényleg változik a szabályozás, mert ezt a lyukat valahogy be kell tömni ha elzárják a lootbox-csapot a játékért(standard verzió, bár nem tudom ilyen esetben mi lehetne a nem standard) meg nem kérhetnek 100-150 eurót mert abból botrány lenne és nem biztos, hogy annyian vennék a játékot mint azt a cég/részvényesek szeretnék. Izgalmas kérdés, kíváncsi vagyok hogy alakul.Geradossz: kicsit olvass utána, a fő probléma az hogy ez így szerencsejáték, de az a fajta amiben még csak megtippelni sem lehet az esélyeket és virtuális tartalmat kapsz kizárólag érte aminek az értéke nagyon gyorsan csökken. Változtatnia kell a gyártóknak, nyilvánosságra kell hozniuk az esélyeket és emiatt lehet visszaesés a forgalmukban. Összetett kérdés, de az biztos hogy eddig nem volt korrekt a rendszer, azt sem tudhattad milyen esélyed van még akkor sem ha nagyobb összeget fektettél be.
-
Yodamest
veterán
Simán csak játékon belül vettétek a fifa pontokat vagy van esetleg olcsóbb hely? Faxomat én is felbuzdultam most a jó sok nyitás láttán
nem feltétlen Ronaldora értem, de nekem már pár 30-40K-t érő játékos kinyitása is nagyon sokat segítene itt az elején. Lehet holnap elnyitnék én is pár pakkot. -
Geradossz
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Csak nem fognak nyerni. Gondolod az eanek nincs penze ugyvedre? Miert nem vettek ki szted eddig ha nem ok nyernenek? Ez egyik orszag torvenye alapjan sem szerencsejatek. Ennyi erovel a chipsben levo jatekokat a kindertojast es az ujsagokat is be lehetne tiltani mert megveszed azbujsagot de pontosan nem tudod mi van benne, lehet szar az egesz. Szerencsejatekrol akkor beszelunk ha tét fizetese fejeben penznyeremenyre vagy vagyonra bevalthato nyeremenyre vagy jogosult, ilyenrol pedig szo sincs. Ennyi erovel a lottot is betiltjatnak meg mindent csak az a kulonbseg hogy ott profital belole az allam, itt meg nem ez faj nekik, nem az hogy jaj a kicsik szerencsejatek fuggol lesznek. Ha ez fajna betiltanának minden féle szerencsejátékot.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Totál igazad van, egy darabig kuss van.
Csak elsőre azt hittem, hogy a kontroller rossz, da a hivatalos fórumon is panaszkodtak.Fifaisshit: köszi!

Yoda: sztem publikus, ketten vettünk 36K fifa pointot. Tudom, hogy nem kevés, de ketten voltunk rá, plusz jól adott. 3 IF, 2 Perisic, Isco, Fernandinho, Manolas, Walker, Depay, Lacazette, Cuadrado, Mkhitaryan, plusz CR!!!
Menet közben is befektettünk, akiket megvettünk előre otw arany lapokat, majd Hazard előtt eladtunk, sztem 1,5 nap alatt jött belőle kb 250K!
Plusz a sok 5 ezres játékos, illetve akiket kiárultunk. CR nélkül most 1 milliónk lenne. 3 napja pörgetjük.

LedyGy: ne is mond, akkora buli volt, hogy még most is összefossuk a lábunkat, ha belegondolunk.

De a bulinak nincs vége, vettünk ki szabit, ma jön át Feri meccselni.

Szted?Cancelot ha kap otw-t akkor kéne megvenni, egy kis tarcsi befektetés maradt Radjaba meg Mahrezbe.

-
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tudom jó is volt
)
Kondiba nézték mi a faszt nevetgélek
) -
v-man
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Úgy éreztem jönni fog egy Mbappe 😂
-
Yodamest
veterán
válasz
Darabokra
üzenetére
Azért itt a lootbox botrány körüli felhajtás kapcsán kíváncsi lennék pontosan hány % esély van egy Ronira. Elvileg voltak erre ígéretek az EA részéről is, hogy ki fogják írni pontosan csomagnyitásoknál, hogy hány % esély van egyes játékosokra, persze ezt nem önszorgalomból, hanem rákényszerültek. Belgiumban mennek jelenleg is a bírósági perek, a belga kormány országos szinten be akar mindenfajta lootbox, szerencsejáték rendszert tiltani az ott megjelenő játékokban. Ha ők nyernek, valószínű más országok is csatlakoznak majd és világszintűvé is dagadhat a dolog.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
világos, csak vérszívás volt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nájsz team!
-
KaksziLajos
senior tag
Holnap hány órától lehet OTW-t nyitni?
-
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Otw re megyünk
)) -
Yodamest
veterán
tényleg Krisztián is holnap nyitja ki a valami 100K fifa pontját, bebaszna neki nem esne Roni annyiból

-
getdizzy
aktív tag
Tegnap esti gameplay összegzése:
Hát, hol is kezdjem, maga a játék az egyik legjobb az utóbbi évekből, de a folyamatos igen nagy koncentrációt igénylő gameplay kicsit lefáraszt
Viszont rengeteg a pingpong, és eléggé csapongó tud lenni a játékmenet.
Ezt még emészteni kell
Idén is a PL játékosok az OP, mellettük még a nem PL-es francia játékosok a durvák számomra 76-os ratingekkel, Augustin és társaik
Lingard, D. Sanchez egy félisten és a Kanté is de ő élőben is
Szóval a keretemet át kell teljes mértékben alakítani valami PL hibridre
Jelenleg így állok, jöhetnek a tippek, hogy építsem át, úgy hogy Mertens maradjon
-
KaksziLajos
senior tag
DIV 5 kettes szint, egy Fekir pottyant, meg néhány apróbb játékos 1000 körül. Nagyjából ott vagyok, mintha a lóvét választottam volna, 39 000-et. Talán Fekir a WL-kor feljebb megy még, addig várok. Én elégedett vagyok így.
(Bár lehetett volna jobb is.
) -
gorje
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Az azert nem rossz (milyen packbol) es Darabokra a tied sem

En csak trialban toltam a kvalin kivul 4 meccset. Ez milyen rank lehet? Ha jol emlekszek div5. Nem tudok donteni melyiket valasszam... Kutyauto packok ezek az a baj. Bar ki tudja mit ad. Ti melyiket valasztanatok? Lehet a biztos coinra megyek. Bar lehet azokbol a packokkbol legrosszabb esetben is ki lehet hozni azt a 32 ezret amit adna.
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Ki mit valasztott DR jutalomkent? Ha pakkot akkor adott valami ertelmeset?

-
Darabokra
senior tag
elvileg már kéne kapjuk ezt a Rivals rewardokat nem? Nem kaptam semmit.
-
Tigibeeb
tag
Hello
Érdeklődnék hogy rosszul tudom-e ,de megvettem a champions edition-t(PS4) és nem kaptam se BL-es pick-et sem Ronaldot Neymart, se mezeket.Vagy rosszul tudom hogy járna ?Vagy kell valamit külön csinálni ezekhez ?
a válaszokat előre is köszönöm
üdv. -
Darabokra
senior tag
vajon mikor raknak ki Salah-t a piacra PC-n? nála is price range az esélyes vagy mi?
-
-
lobokrisz
csendes tag
Sziasztok.
Miert lehet hogy teljesen random neha tálcára dob játék? Eleg zavaró tud lenni online meccs kozben. Más játéknal nem csinal ilyet. -
v_atis
tag
Nekem egy Rashford jött csomagból illetve Modric és Rui. Ronaldo nekem nem jött elő...

Modricot szerintem eladom bár nem tudom.Rashford öcsém egy állat. 6 meccs 8 gól 2 gólpassz.Rui iszonyú jó kapuban. Mikor csináltam a rivals besorolást jóval gyengébb volt a keret. Div 5be rakott. Most ott ezzel a csapattal 7 győzelemnél tartok zsinórban. Kicsit majd itt ott javítok a csapaton de egy ideig nagyvonalakban ezzel nyomom.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Az öt védős felállásokat idén próbálta már innen valaki? Milyen?
-
Darabokra
senior tag
azt mondja meg valaki, hogyan kell megnyerni squad battlesben legendáson egy büntető párbajt, mert kb minden 11-est kivéd a kapus, teljesen mindegy hova rúgom, és mikor húzom az analógot jobbra-balra, mindig érzi az irányt, ez gusztustalan...
-
vatafakk
aktív tag
szevasztok,
ha rivalsban lejátszom hamar az 5 besoroló meccset és lenyomok 1-et a divíziómban gyorsan, akkor kapok még rewardot?
utána következő hétre újra kell 5 besoroló meccset játszanom? -
DallasKorben
csendes tag
Grat a nyitásához MdewC és Feri!

Az hogy lehet a játék elején hogy valakinek már 2:iconja van. B@szki mo_aubanak van egy Gullitja és egy Vieira ja. Ja és persze Cr, Nj, Messi, Mbappe, Ramos. Durva, tudom hogy e FIFA player de akkor is, nem pályán mozgunk már elején hátrányban vagyunk. -
Kristof_94
nagyúr
Vettem egy Kondogbiat 30k-ért, jó vétel lehet?

Illetve szerintetek PC-n érdemes most a price range-t kapott srácokat venni? Pl. Fred . Vagy kiket? -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket, tanácsotokat kérném. Nagy dilemmába vagyok.Ez a 2. évem a fifában / UT-ben. Még nincs kész a csapatom, mivel nem ment a webappom valamiért de most újra jó lett.
1. Eladjak most mindenkit akit tudok és a játék indulásakor vagy lightening round-kor vegyek vissza mindenkit és ha marad akkor a játékosokba akiben van potenciál?
2. Nagyon úgy néz ki, hogy francia csapatot szeretnék (vagy PL? lentebb... Mindig OP volt, ezért lehetne az is). Mi a véleményetek? Kiket javasolnátok? Akár konkrét csapat is érdekelne.
3. Akik úgy értékesebb játékosaim: Cavani, Thiago Silva, Sokratis, Gundogan, Meuiner, Ben Yedder (őket megtartanám későbbre a TOTW miatt, van belőlük több darab is. Jól gondolom, hogy biztosan felmennek majd az áraik_?),
Carvajal, Sánchez és Fred (várható még 1 price range upgrade rövid időn belül?) Herrera, Allan, Auirer, Deulofeu, Rudiger, Williams, Oxlade, Bellerín, Mariano, Roussilon, Yedlin.
Van még 10-20db 3ezer feletti a többi 100 gold az mind kb ezres kategória. Eladjam most a 80 felettieket is 1000 alatt? SBCkhez jo lenne akár eladni is akkor.
4. Francia esetén ezekről mi a véleményetek? Rabiot, Golovin, Luiz Gustavo, Fekir, Buffon, Kimbeppe, Thauvin, Seri, Buffon.
5. 140ezrem van zsetonban ez nem nagyon tűnik elégnek de szerintem ki lehet hozni valamit ha nem is a "legjobbat". Lehetne több is ha mindenkit eladnék. Az OP PL játékosokat majd a WL indulása előtt adnám el, úgy gondolom hogy az Ő áruk jobban fog emelkedni mint a francia.Bocsi a hosszú dilemmáért
Sokat gondolkoztam rajta. Valahol azt gondolom adjak el mindenkit még a 82es lapokat is 1000 környékén és mikor kijön a játék vagy lightening round akkor vegyem vissza. DE ki tudja mit húz az EA.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Na jó, beszállok harmadikként hozzátok, a fennmaradó kis időt kitöltöm amíg Ti nem kereskedtek/játszotok. Jó lesz így?

Hihetetlen, nagyon ott vagytok. És ezt el is lehet adni ha kihúzzátok az Otw lapját
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Most 25980 pontom van a rivalsban és 21810 a rank 1 határa. Vajon ezzel meglesz még?
Grat a Ronaldohoz! Végre valaki nyitott itt valami jót!

-
Francesco003
aktív tag
Board....
St ....Portugál ...
Ki a péló lehet???
😁😁biztos Roni...persze íróniával...
JUVENTUS...????
Cancelo arany lapja st lett??fél perc csönd...
Sírás nevetés...
(Előtte terveztük If Hazardot...MDEWC kérdi....megvegyem hazardot ?MEgVESzEm!!😂😊😂
Köxi mindenkinek ez hihetetlen....Forze Juve..
Best Roni -
MdewC
nagyúr
Köszi srácok!!!

7,5K pakk.
Életünk nyitása, hatalmas sztori, Feri írja majd.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?

-
Dexar007
veterán
Mennyi szokott lenni az ara megjelenes utan 1-2 honappal hasznaltan?
-
v-man
őstag
Coutinho vert egy aprócska gólt 😁
-
törölt tag
Imádom, hogy minden 3. opponent meglátja a csapatom és kilép.❤️
-
majnkopf
tag
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni. a legutolsó fifa játékom a 17es volt. Előtte is sokat fifaztom online is 1. osztályos győzelmek megvoltak. A tavalyi kimaradt. nem igazán jött be a demo, illetve az, hogy 1-2 gombnyomással gyakorlatilag megoldható egy komplett védekezés. (bár nem tudom a teljes játékban ez mennyire volt így). Idén nem volt szerencsém kipróbálni a demot, tudnátok kis leírást adni, hogy milyen irányba mozdult el a játék a 17hez képest? Ráadásul látok valami újfajta lövés rendszert ami a lövéspontosságot befolyásolja. Ez online is van/lesz, illetve mennyire befolyásolja az adott lövés sikerességét? Érdemes megvenni összességében és beruházni a játékra szerintetek? Olyan sokat sem akarok várni vele, mert az elején lehet azért jókat farmolni. (tudom egyén függő maga a játék és az, hogy kinek mi éri meg, de azért mégis ha egy kis noszogatást kapnék trollkodás nélkül azt megköszönném
) -
Tajték
senior tag
PS Plus feltöltőkártyával tudok Fifa pointot venni?
Pénteken érkezik:
PS Pro,
PS Plus 12 hó előfizetés
PS feltöltőkártya 15.000 ftÉletem első konzolja
Mit össze fogok bénázni a kezdéssel, pl PS Account készítés stb.... -
Kristof_94
nagyúr
Vettem egy Kondogbiat 30k-ért, jó vétel lehet?

Illetve szerintetek PC-n érdemes most a price range-t kapott srácokat venni? Pl. Fred . Vagy kiket? -
Arem
csendes tag
Az OTW lapok miért olyan jók és mik is pontosan?

-
kiserik
senior tag
Emberek! Mik a tapasztalatok a gameplay terén? Flipper, nem flipper? Pace, nem pace? Momentum, nem momentum? Lehet tartani a labdát, nem lehet? Cselezni?
Az asszony nagyon ellenzi a megvételt ("idegállapotban vótam Mónika!"), de engem nem hagy nyugodni a dolog
-
Keller16
aktív tag
TOTW 2

-
IzI
senior tag
Megtudja mondani vki,hogy hogyan kell az átlépős cselt megcsinálni és hol tudok új mezt hozzáadni a fut csapatban?
-
Z'Z"
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen, időközben frissítve lett az oldalon, ahol szedtem az információt, csak én ezt nem figyeltem.
"Sep 25, 2018 at 1:07 am
First, let me update an information: the rewards are delivered on Wednesday nights.
You never know if you got rank 1 before the week is over because other players are still playing and you can be relegated." -
dvtkfan
senior tag
Kicsit el vagyok veszve segítsetek:
Most jelenleg div6-ban vagyok a "division rivals"-ban, több mint 20k ponttal és több mint 1100 "skill rating" ponttal...
Ahogy nézem 1200 skill ponttól már div5 van...amihez nekem nemsok kell...
És itt vagyok elveszve: ha most átlépem az 1200 skill pontot, akkor átkerülök div5-be, és nullázódik a több mint 20k weekly score pontom?
Mert ha így van, akkor most már nem játszok ma, hisz annyi meccset nem tudok már letolni, hogy div5-ben is meglegyen a "Rank1"...és így akkor ha feljebb jutnék szinte semmit nem kapnék, mintha maradok ott ahol vagyok jelenleg...remélem érthető a kérdésem
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem kell szó szerint felsőkategóriásnak lennie, amik adott poszton árkategórián belül a legjobb opciók közé tartoznak, azokat vinni fogják mint a cukrot, főleg a PL játékosokat. Nem tud akkora kínálat lenni, hogy ne menjenek fel.
De más bajnokságokban is vannak ilyen alacsony ratinges meta lapok, mint Goretzka, vagy Kondogbia, ezt a két játékost minden Bundes, illetve La Liga csapatba be szeretnék majd szerezni.
Konkrét példát mutatva, tavaly például 82-es Sané ugyanaz a kategória volt, mint most Rashford, mínusz a 4*/4*. Ha megnézitek a 18-as topikban, Sané 10-25k között volt a megjelenés előtt, futbin-en meg lehet látni, hogy 37-40k köré ment fel utána.
Aki PL csapattal akarja tolni és már van valamennyi pénze, de azért nem tud százezreket kiadni szélsőkre, az nagy eséllyel őt fogja választani.
Persze aki emellé még nem is lesz nyitható, mert várhatóan OTW lapot fog kapni, mint pl Mahrez, vagy Fred, azok még jobb befektetések.
-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Is-is, de inkább használhatósági szempontból pl: Jesus, Sane, Nainggolan, Sterling, Goretzka, Mahrez...
-
Yodamest
veterán
Na jó megnéztem hivatalos oldalon SZERDA ÉJFÉLKOR van division rivals reward osztás!
"The rewards are delivered every week, as soon as the event ends, on Thursdays, at midnight GMT."
A WL van hétfőn valószínű, akkor ezt kevertem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix 8GB Garanciával!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Sony PS4 slim 500gb + (játékokkal )
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na én ehhez skót vagyok, talán ha háromszor vettem pontot, kb összesen 5000 Ft értékben, nem adott semmit ezek után le is mondtam róla. Durva és ebből lehet arra is következtetni hogy az EAnek milyen bevétele van in-game contentből, lootboxokból. Ezért lesz érdekes, ha tényleg változik a szabályozás, mert ezt a lyukat valahogy be kell tömni ha elzárják a lootbox-csapot a játékért(standard verzió, bár nem tudom ilyen esetben mi lehetne a nem standard) meg nem kérhetnek 100-150 eurót mert abból botrány lenne és nem biztos, hogy annyian vennék a játékot mint azt a cég/részvényesek szeretnék. Izgalmas kérdés, kíváncsi vagyok hogy alakul.
nem feltétlen Ronaldora értem, de nekem már pár 30-40K-t érő játékos kinyitása is nagyon sokat segítene itt az elején. Lehet holnap elnyitnék én is pár pakkot.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mit össze fogok bénázni a kezdéssel, pl PS Account készítés stb....