Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
Na, dobok fel egy kérdést a FIFA19 kezdéséig

(én nem UT-zom, de szeretem olvasni, itt ki milyen csapatokat hoz össze, ezért is lenne pár kérdésem felétek, hátha megmozgatjuk kicsit a fórumot)
- Ki milyen ligából fogja összedobni az első csapatát? Ki mit favorizál ?
- Ha most össze kellene dobnotok egy kezdő 11-et (legenda nélkül, csakis most aktív fifa játékosokból) mire esne a voksotok ?
- Melyik stadion lesz a favorit amelyen a meccseiteket fogjátok játszani ?
- Milyen felállást favorizáltok? (így előre látatlanba) -
Cs1csó
titán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem értem amúgy miért nem próbálnak egy kicsit több réteget lefedni. Alapvetően a rock zenét szeretem de ha egy zene jó akkor az műfajtól függetlenül tetszik pl.:
- gangsta's paradise Coolio-tól
- Zayn ft. Sia / Dusk Till Dawn
- vagy a Sweet dreams Mayl Manson-os átirat
- Mr. Sandman - The Chordettes (iszonyat régi dal de nagyon ott van)Persze régebbiek de egy pár formabontó szám jó lenne pl. a mostaniban is van valami francia rap zene teljesen vállalható.
Az sem ördögtől való lenne ha lenn egy mappa ahová a x formátumban és minőségben bemásolod a dalokat és akkor azokat hallod a játékban.
-
Cs1csó
titán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jah meg az AC/DC-től a Thunderstruck, ez ne az a film...
Alapvetően én sem ezt a vonalat szeretem de vállalható, általában egyiket sem szoktam ismerni, csak meglepődök mikor hallom valahol, pl. rádióban vagy akár egy filmben.
-
gabesz82
őstag
Srácok! Ha veszek 1 Fifát és van a PS4en 2 külön acc, akkor ugye mindketten tudunk játszani (természetesen nem egyszerre)?
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na, azért a Genius csak megvan Sia, Diplo & Labrinth-tól. Samsung reklámban is ez megy...

Childish Gambino, Bobby Tarantino, Imagine Dragons...18-hoz képest ez több mint ütős.
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
A guru
addikt
Jók lesznek az új zenék!

-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És automatikusan átkerül akkor (gondolom feltétel, hogy ugyanazon az accounton legyek, tehát nem csinálhatok puszta vuduból másik accot originen)
-
Digestive
veterán
Erről jut eszembe és NEM kötekedni akarok. Tegnap vezettem 1 góllal és már 90+ perc volt. Elkezdtem ívelgetni keresztben, csóri ellen meg próbálta szétrúgni a játékosaimat. Volt vagy 15db 40 méteres kereszt ívelésem. Ballal, jobbal, hátvéddel, csatárral, valamelyiket le se kezeltem hanem kapásból. Az összes olyan pontosan ment és mindenki úgy kezelte le, mintha Dinho és R9 csinálta volna az edzésen fénykorában!
Nulla realitása volt az egésznek. Értem én h pontos labdák kellenek a pörgős játékélmény miatt, de ez szerintem túlzás. Szerintem ezen ronthatnának egy kicsit. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Csak vicceltem.

Nekem már az is elég, ha minden meccs tükörsimán fut, este 21:00 órakor, tavaszi 22 fokban, 0 szélben, szárazon, ugyan abban a stadionban és minden gombnyomásom tűpontos, a gép pedig nem csal.
Minden másra fosok.

A többi mehet offline, aki töcsölni akar.
-
Yodamest
veterán
Hát mondjuk nem kicsit növelné az egész játék immersionját, ha lenne benne rendes időjárás effekt. Amikor felerősödik mondjuk a szél simán a szélről középre ívelt labdáknak, keresztlabdáknak módosítaná az útvonalát. Amikor esne az eső a lapos gurított passzok sebessége váltakozna a tócsák sűrűségétől függően. Nagyon sokat dobna a az egész grafikai élményen is ez, hisz elég csak belegondolni, hogy pl. egy Driveclub-ban is milyen a grafika amikor semmi időjárás effekt nincsen és milyen amikor pl esik az eső, hát ég és föld. Fifa is kb 1 gennel szebb lenne tőle, hát majd egyszer...
-
Yodamest
veterán
- berohanó ember a pályára
Ez mekkora lenne bazz.
Csak persze szidnák mint állat, mert mindig pont akkor rohanna be és tarolná le a játékosod amikor a 93. percben az egyenlítő gólodat lőnéd! 
A statisztikák elvileg minden eddiginél jobban nyomon követhetőek lesznek, csak ha lesz is ilyen menü ne dugják el nagyon. Simán premier plánba mint Neymar kéjelgő feje a főmenüben, kint kéne lennie egy ablaknak, hogy eddig összesen, illetve mondjuk a legutóbbi meccsen mi hogy ment. Játékosoknál is kéne valami könnyebben megtekinthető normálisan vezetett statisutikai képernyő, hány percet játszott az alatt hány gól ilyenek, nem csak a meccsek száma / gólok azt csókolom.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sőt, védőnél és középpályásnál hány sikeres block, passz.
Mint amiket a meccs végén rendesen lehet is látni. Biztos sok helyet foglalnának...
Ez hogy csak gólt és asszisztot mutat még kapusnál is röhej. -
Digestive
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Akkor október végén már elindítom a youtube csatornám!
Kapok meccsenként 5 gólt, de nyomni fogom a cseleket, ha kell ha nem! 
-
A guru
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szeptember 11.
-
Cs1csó
titán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Van neki fóruma, gondolom olyan része is van ahol le lehet írni mit szeretnének a felhasználók lehet szavazásokat indítani stb. Azért ha egy adott fícsőrt több százezren vagy akár millió felhasználó szeretne akkor érdemes elgondolkodni a megvalósításán.
A taktikához játékos dinamikához stb. nem értek ez kőkemény programozás de számos olyan dolog van amiben lehetne frissíteni, a nagy része lehetne opcionális azaz kikapcsolható lenne:
- görögtűz, hatalmas füsfelhő stb. - úgy tudom ilyen nincs a játékban
- berohanó ember a pályára
- forró nyári napon lévő meccsnél ivószünet
- edzők acsarkodása
- a csapatkapitánynál lenne egy olyan lehetőség, hogy a közönséget kérje: bíztassa őket
- unalmas meccsnél a közönség hullámozhatnaegy csomó apróság amivel lehetne színesíteni a játékot.
Szerencsére azért van pár jópofa dolog amit beletettek : pl. a sorval szabadrúgás előtt tudja lopni a távolságot -felfújt vonal ellenére - ha nem veszi észre a bíró akkor nem is lesz lebukás.
-
A guru
addikt
válasz
getdizzy
üzenetére
Elég lassú lenne úgy a matchmaking és még finoman fogalmaztam. Minden esetre meglepődnék, ha csökkentenék a meccsek számát.
Amit régebben is beszéltünk 2 fajta WL kéne, egy kompetitív és egy sima, ahol 25 meccs van.Szigma: Na ezaz, 25 meccsből 22-őt még én is le tudok hozni, hát még a főállású prok...
-
Szigma70
addikt
Sztem is sok a 40 meccs, de.....
Minél több a meccs, az annál jobban szelektál a helyezéseden. 25-ből elérni a felét nem ugyan az, mint 40-ből.
-
Cs1csó
titán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ezt amúgy sosem értettem, a komplett márketing agyalós osztályt kukázni kellene egyszerűen a vásárlós visszajelzéseit, igényeit kellene beleépíteni a játékba és hasítanának.
-
Yodamest
veterán
Lehet kevesebb meccses lesz a weekend league.
https://esport1.hu/news/2018/08/31/esport-tzeus-2018-fifa19-weekeend-league-modositas-varhato -
Digestive
veterán
Srácok nekem meg is van asszem az egyik kedvenc cselem a 19ben. Ez sztem nagyon jól használható lesz. Lendületből érkezve, védő legyen a talpán aki ezt lereagálja!

Már nagyon várom... ez a skill éve lesz. Reszkess Lokelani, érkezek!

-
getdizzy
aktív tag

Hmmm érdekes amit most találtam

Origin Access and Origin Access Premier grant you playing the game from the 20th. the normal origin access for 10hours, access premier unlimited.
-
Kristof_94
nagyúr
-
v-man
őstag
Tölti lefelé a 19-et a konzol 😊
39.47 gb -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Toguro San
üzenetére
Sajnos várható volt... Hogy fogok így a Vidivel BL-t nyerni? Hogy lesz így Kiskokó aranylabdás? Hogy??? Kedves EA, még el sem nyerted méltó büntetésed érte!
-
Toguro San
tag
https://www.youtube.com/watch?v=gBikfxp3lVw
Ebben a videóban felsorolják "Rest of World"-ben (5:26-tól), és sajnos a Vidi-t nem találni...
Nem tudom mennyire végleges, de eléggé gyanús...
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Digestive
veterán
-
gabesz82
őstag
F310-et ne vegyél, szerintem nagyon kényelmetlen. Az a Trust pedig szerintem minőségre nem az igazi, nyomorgattam én is Media Markt-ban, de nem győzött meg. Végül maradt a jó öreg X360 kontroller (ahogy többen írták). A lényeg, hogy gyári legyen, eredeti MS, és szerintem vezetékest keress. Nekem még az első szériás van, már eleve használtan vettem, azóta leesett ("kicsúszott a kezemből"
) már párszor, de tényleg semmi baja. -
Yodamest
veterán
válasz
getdizzy
üzenetére
Na megnéztem ezt a fake-shot videót, hát skacok ezen aki elkezdett parázni, milyen OP lesz azt megnyugtatom, ez lófax!
Nézzétek már meg jobban, konkrétan passzív ellenfél ellen cselez! A védők csak állnak, lerakott kontroller ellen én is bemutatok bármit OP-ként, ez csak egy hype videó semmi több. Terület nélkül és normális L2 sasszézós védelem ezzeln ez semmi sem lesz, annyi csak, hogy legalább használhatóvá tették végre a fake shotot, mert kb soha senki nem használta eddig. Ez csak egy lájtos balance. -
-
Szigma70
addikt
Nekem az egész PS4 kontroller nem jön be sajna.
Évekig játszottam 360-on, soha semmi baj nem volt a kontrollerrel. 7 éve ugyan azok vannak meg.
PS4 3 éve van, már az 5. pár, tehát 10db kontrollernél tartok. Hihetetlen szarok.Az meg még ráadás, hogy néha fájnak tőle az ujjaimban az izületek. Komolyan van olyan, hogy ugye én este játszom, reggel felkelek, és érzem az ujjaimon, hogy este sok meccs volt.
-
Yodamest
veterán
csak Xbox kontrollert szabad venni PC-hez! Én anno 360-ast használtam, aztán váltottam one-osra, vettem hozzá egy play & charge kitet és tudom használni vezeték nélkül is PC-vel. Nekem még egyik xboxos kontrollerem sem ment tönkre, ezek a legjobb minőségüek én csak ezt ajánlom. A 360-ast is csak azért cseréltem le, mert a one-os sokkal precízebb és wireless.
csicso82 no offense, de én ezeket a trust és társait abszolút nem ajánlom, minden játék hivatalosan a microsoft kontrollereket támogatja, azokkal biztosan nem lesz gond és nem mennek tönkre, nagyon időtállóak. Én nem vennék mást. Munkámbl is kifolyólag sok kontrollert nyomogattam már és a boxosok után kész rámálom ezeket a gagyi speedlink, trust, enjoy és társaikat használni. A gombok recsegnek rajtuk, beragadnak, nem érzed a lenyomást áh nagyon rossz.

-
Cs1csó
titán
válasz
Yodamest
üzenetére
Sajnos ahogy akooos is írta. Az első gamepad-t kb. 6 évig használtam és éreztem, hogy már nem az igaz vettem egy újat ( Dual Action-t váltott egy F-310) és egyből éreztem a különbséget már jóval korábban cserélni kellett volna. A mostani karnál - kb. 2 éve van meg - már érzem hogy kicsit recseg a bal joy, tehát sajnos érik a cserére.
Mindenkitől kérdezem:
Jelenleg PC-re melyik dual analóg karos Joy a legjobb vétel?Jelenleg úgy látom (a PS stílust szeretem) ez a két lehetőség van:
- a már korábban is használt :Logitech RumblePad F310
- vagy: Trust GXT 540 Wired Gamepad EZT nem ismerem aki tud róla valami infót és azt megosztaná velem megköszönném.
-
Szigma70
addikt
Hár ami nekem van, az nem, hogy nem forog el, de még levenni is alig lehet.
De én nem ezért használom, hanem mert ami nekem van, az 3 magasságban változik. Ez azért jó,mert ha magasabb az analóg kar, sokkal finomabb mozgás érthető el. Fifában is jó, de inkább FPS- ben célzásnál jön jól.
-
Yodamest
veterán
de ha nem csesződik szét? A legtöbbnél az analóg karok kopnak szét egy idő után, leválik róluk a műanyag réteg, 400Ft-ból kapsz 10db ilyen védőgumit és a probléma megoldva.
Vannak nagyon rosszak valóban, én is használtam olyat ami nyomta az ujjam, meg forgott stb. de ezek amit linkeltem nekem beváltak, nagyon kényelmes használni! Nem kicseszésből ajánlom!

getdizzy ilyen hát, kompatibilis a PS4 és az Xbox one kontrollerrel is és mivel nekem mindkettő van így mindre raktam.
PS-re kéket a boxra pirosat, jól is néz ki ráadásul! -
-
Yodamest
veterán
Ezek nem olyanok, pont azért ajánlom, egyszer beáll egy irányba, de utána már nem forog, nem kell igazgatni meg ilyenek.
csicso82 Ezt a "pár évente úgy is érdemes kukázni" dolgot nem értem.
Mi a fenének dobnád ki a tökéletesen működő kontrolleredet pár évente? Ez olyan, mint hogy pár évente úgy is érdemes monitort cserélni mert csak...getdizzy nagyon finom gumis a borítása nem az a kemény műanyag amit gondolsz
-
Cs1csó
titán
-
Yodamest
veterán
Az analóg karokra már most rendeljétek meg a csúszás és kopásgátló gumikat, kelleni fog.

Nekem is ilyen van, csak jókat tudok róla mondani, iszonyat jól tapad rá az ujjad, és nem használódik el az analóg kar gyári borítása sem! Ha most megrendelitek még ide is ér a kezdésre.
Én betáraztam az évre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
getdizzy
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én még mindig nem értem mit parázol ezeken.

A timed finishinget megszokod pár nap alatt (de nem is lesz muszáj használni), meg azt is, hogy máshogy kell csinálni kicsit a drivent.
Az új skillekkel meg végképp nem értem mi a baj. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kész armageddon...aztán, ha nekem kiveszik a “csapattársak összefutását” is, akkor lemondom az előrendelést.

Attól, hogy valami megváltozik nem kell bexarni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos örült neki! 

) már párszor, de tényleg semmi baja.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)