Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen 3 nap, viszont az xbox store checker valamit elnézett most, mert a storeban nem 19k-ra jön ki, hanem 22-re. A champions kiadás jön ki épp 20-ra. Nem tudom megér-e 2000 forintot a +20 jumbo gold pack
Tavaly abból jött mondjuk Rui Costa, lehet, megéri . -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát pl. a sima verzió "nálunk" 5000 Ft-tal több, a többinél is gyakorlatilag ennyi a különbség. Nem tűnik soknak, de azért nem rossz.
akooos: Mondjuk az accesst bele sem számoltam, azt úgy is venni fogok 1 hónapra, tavaly is vettem aztán meg ha végleg kijön a játék lemondom, így legalább kapok 3(?) nap "előnyt". Csábító a prremier origin access is, de azért 15 euro kicsit sok érte, hogy kicsit hamarabb játszhassak.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xboxra EA Accessel ~19k körül jön ki az ultimate edition Szingapúri havertól. PC-re is ekörül van gondolom. Minek az a -10% ingame?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
etaclan1984
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Szerintem a 19-ben nem fogják ezeket megváltoztatni, feleslegesen is jár az agyunk rajta

(#192) arpo04 De még mennyit !
Hányszor keltem hajnalban hogy legyen raidre elég titan flask ! 
Sajnos tényleg ég és föld a két cég között, ezért is mondom hogy nevetséges hogy 2 fifa között szinte semmit sem javítanak ki. Ott meg földindulás volt ha valami bug véletlen bekerült és pár napon belül jött a javítás. Felfoghatatlan mert az EA is termeli dögivel a pénzt, tehát anyagi forrásuk meglenne rá. -
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
én sem arra értettem, hogy nyerésre állok és kilép az ellenfél, az még rendben lenne, de nekem azért jó pár olyan meccsem volt amikor:
1. Ő állt nyerésre, kilépett és kaptam a lolse-t WTF? Esélyem sem volt, fordítani...
2. Egálra álltunk, DE kaptam egy tizit, de mielőtt belőhettem volna kilépett és olyan volt mintha a meccs meg sem történt volna...Szóval ezekkel van a gond, ezért kéne hogy abszolút ne lehessen leavelni. Én akármennyire vesztésre állok sose szoktam kilépni, ha meg nyerésre akkor nem zavar ha végig kell játszanom egy győztes meccset, én így vagyok vele.
Írod: "A division rivals-ban nyilván minusz pontot fogsz érte kapni ha leavelsz."
Na meg ez az amiben én nem vagyok biztos, pont ezért írtam, hogy ez így lenne jó, de félek, hogy nem lesz érte semmilyen büntetés és mindenki az 1. gólok után inkább ki fog lépegetni, mert úgy van vele hogy az 50 pontot így is megkapja. Pont erre irányult hogy külön kéne kezelnie a leavereket és azokat akik végigjátszották a meccset és vesztettek.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A szingapúri rokon nem spórol már eleget rajta így is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mennyivel jobb, hogy ott veszed?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Ezt a 10%-os ingame kedvezményt valahogy fel lehetne használni a szingapúri originen való rendeléshez? A szingapúri rokonom sem tudja miként kell!

-
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Overwatch-ot ne keverjuk a fifaval. Elegendo kulonbseg, hogy egy blizzard altal fejlesztett jatekrol beszelunk. Fenyevekre van egymastol a ket ceg es nem az EA javara. Ha jol tudom te wow-t is jatszottad.
Orulok hogy jo uton haladnak. Jatszahatonak tunik es elvezhetobb is. Viszont quitre ne kapjon csak - pontot es nem fognak. Amit mar masok is emlitettek azt megoldhatnak. Ne cserelodjenek fel a bal- jobb bekk max ha free-re rakom. Lepjenek fel a tamadashoz es lassa az ai a teruletet. Ami nezve a vb meccseket a proknal is problema. Nem hiszem azert nem rakja ures teruletbe mert nem latjak, inkabb tudja jobb a biztonsagi jatek. Eleve tetre megy es nem kicsire. Hiaba probalok a elore gondolni 5-6 passzot ha erre az ai keptelen. Az ellenfel felallasat se lassam meccs elott. Ha ugyes vagy 20 sec es latod ha nem hat igy jartal.
Pozitiv dolgokat is latom es az uj pack rendszer valoban jo huzas ahogy az uj divisio rendszer is. -
getdizzy
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Fuuuh a Dota órákba ne is menjünk bele, meg se merem nézni

A mínusz pontot úgy értem, hogy ha valaki leavel vesztes állásból a loss-on kívül ne kapjon egyéb szankciót, viszont döntetlennél meg igenis kapjon, lehet rosszúl írtam akkor le, de így gondoltam.
Az meg csak a szokásos kérdés, hogy nyertes állásból lévő disconnect-val mi legyen?
Az nem büntetheted.Igaz összeteszem a két kezem, mert az idei szériában a WL-ben mindössze 1 volt ami megszakadt.
-
etaclan1984
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Én is dotáztam, van benne 3200 órám

Itt most a büntetésről beszéltünk amit a gép automatikusan ad ha kilépsz idő előtt, nem arról jó voltál-e vagy rossz, jól pickeltél vagy nem.
Azt írod itt nem látod miért kéne ilyen szankciónak lennie, utána meg hogy mégis kéne a minusz pont.
De ez foci, ha nem nyersz 0 pont jár. A division rivals-ban nyilván minusz pontot fogsz érte kapni ha leavelsz.
Az meg amikor 0-0nál pirosnál, vagy kap egy 11-es és kilép az gusztustalan. De ezt lehet jelenteni! Csak sajnos attól még neked nem lesz győzelem
-
getdizzy
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Dotázom is a Fifa mellett, és igen így, van.
Éles Ranked meccsen nem leavelhetsz, nem lehetsz inaktív, viszont pickelni azt pickelsz akit akarsz.
De ha miattad bukik egy lane vagy túl sokszor halsz meg indokolatlanul akkor a társaid reportálhatnak, de ugyanúgy kommentelhetnek is hogy jó voltál.Viszont itt én nem látom hogy ilyen szankcióknak kellene lenniük, jobb voltál, a másik nem akar szenvedni, hagy lépjen is ki.
Te megkapod a pontokat a másik meg igenis veszítsen pontokat.
Engem az jobbban aggaszt mikor valaki mondjuk a WL-ben kap egy pirosat vagy tizit kapsz 0-0 állásnál és ő instant kilép a játékból.
Na ez a kibaszás és nem az mikor győztes állásból lépnek ki.
Ezeket kéne valahogy kiszűrni, de szerintem ez majd csak jövőre fog körvonalazódni.De mindenképp az eddig hallottakat pozitívként élem meg.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Az ottani büntetések azért mások mert ott a csapattársaiddal kitolsz. Dota, overwatch, honban úgy választják a csapatot ahogyan a te pickelsz(legalábbis elvileg). Ergo ott ha kilépsz nyilván kitoltál a csapattársaiddal és szinte fix loss nekik. Ezért ott teljesen jogos is a nagy bünti mert 4 ember minusz ratinget kap miattad. De itt 1v1nél kilépsz vesztett állásnal semmi sem történik, az ellenfél megkapja a win-t, te a loss-t és mindenki mehet tovább. 15perc helyett jött mondjuk 2 perc alatt egy win. Mi a probléma ezzel ?
-
Yodamest
veterán
válasz
getdizzy
üzenetére
Pontot szerintem tuti nem veszítesz, mivel ha belegondolsz, hogy azonos képességűekkel vívsz a saját divíziódban, a hét végére mindenki kb 0 ponton lenne... egyszerűen csak sokat kell játszani ugyan úgy mint eddig is és gyűlnek maguktól a pontok.
Az lenne jó ha csak a VÉGIG játszott meccsek után járna vereségért is az az 50 pont, talán nem lenne annyi első gól után kilépegető. Én remélem így lesz, annyi csak hogy a vereség és a leavelés külön legyen választva, aki leavel az konkrétan még büntetést kéne kapjon, ugyanúgy mint BÁRMILYEN kompetitív esport játékban. Overwatchban is példának okáért, ha leavelsz elég nagy büntit kapsz, nem játszhatsz kompetitív meccset és csak leaverekkel dob össze quick meccsben is! Valami ilyesmi kéne ide.
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Abszolút én is így vagyok vele, jól össze lett foglalva.
De én tovább is mentem és ezekre a kérdésekre is rákerestem mert nekem is ezek hiányoztak.Bétákból leszűrve azt vettem ki, hogy ha egy közepes-magas rank-ba sorol be a gép akkor kb 100 fut champ pontot kapsz győzelmenként (azt nem tudom ,hogy ha veszítesz az mínusz pontot generál e vagy sem, ezért ez kérdés.) Összesen 1200 pont kell minden egyes WL tokenért.
De ha az elején mondjuk egy legalja bronzba sorol, akkor gondolom ott meccsenként kapsz vagy 10-et.
De ez csak egy tipp.A rendszer végre elérte azt, legalábbis nálam, hogy a hétközi meccseknek is legyen tétje.
Viszont ami örvendetes, ha mondjuk sokat dolgozol és egy hétig mondjuk nem tudsz játszani, a rendszer nem sorol lentebb, hanem abba a divízióba maradsz amiben eredetileg voltál
Kezdünk e-sportosodni, remélem a legjobbakat.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szerintem mivel az EA arra megy hogy tényleg mindenki a WL-t tolja még kevesebb win is elég lesz mint az eddigi silver2nél.
Amit viszont szinte tutira veszek hogy csak akkor kapunk olyan pontot ha befejezzük a meccset. Az idei 1000 lossomból 900 tuti csak a 30.percig tartott...

-
Yodamest
veterán
válasz
cristijAn
üzenetére
Pont most a reggeli kávéval hallgattam meg a videódat, köszönjük ezúton is! Nagyon jól összeharácsoltad az infókat, várok még hasonlókat.
Ami érdekes lesz a hallottak alapján, hogy ezek szerint már egyből a bronz ligából gyakorlatilag egy hét után, ha annyi skill pontod van, fel tud dobni a rendszer a legfelső ligába. Tehát nem feltétlen kell végigjárni a divíziók közti szamárlétrát, ha jó vagy egyből bedob a legtetejére. Viszont az jó, hogy egy teljes hétig ugyanabban a divízióban kell gyűjtened a pontokat, mert így legalább ki lehet élvezni amíg az ember még nem a prókkal játszik.
Az nagy kérdés, hogy vajon mennyi pont és meccs kell a WL részvételhez... szerintem ez egy jó út amit elmondtál, hogy aki feljebb van jobb szorzót kap, pl. elég neki 15 győzelem a héten, aki pedig akár a legalsó divben van az is ugyanúgy kvalizhat csak annyit kell tennie, hogy sok meccsek kell lejátszania, jóval többet, de ily módon a tudást ki tudja váltani idővel. Ez egy jó rendszer lehet.
-
Digestive
veterán
Nekem a kedvencem amikor indítani akarok egy CM-et mondjuk, csak egy picit rossz irányba nézek... Aztán 2-3 gyors passz, közben figyelem a felrohanó "CM"-et h hol tart. Majd realizálódik bennem, h az a mamlasz CM igazából Blanc elvtárs a hátvédsorból!
Hála az égnek az ilyen malőrből elég sok gól született, mert a flanszia ha úgy jön ki, akkor irgalmatlanúl beveri! 
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ez nálam is nagyon sokszor előfordul, meg ami idegesítő, hogy hiába vagyok default támadásban és mindenféle high pressure nélkül, szögletkor a legutolsó emberem kb a 20 méteren van a támadó harmadban

Így ha kifejelik már egyedül is megy a kapura akárki...
Ezért van az hogyi lyenkor, counter attack és ultra def... és akkor szépen hátul marad 2-3 gyors szélső védő
Vagy egyéb ötlet, hogy hogy tudom ezt kivédeni? -
Szigma70
addikt
Nagyon sokan beszopják a mai napig. Én mindíg így rúgom, és sok a gól.
Nálam sokszor azt veszem észre, hogy az LB-RB megcserélődik. Van, hogy viszem jobbon fel a labdát, erre mondja , hogy Telles, nézem mivaaan? Aztán visszafele látom, hogy a két szélső keresztbe fut vissza a helyére

-
etaclan1984
őstag
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
A legurítós szabadrúgás sem annyira OP már, köszönhetően annak, hogy mindenki fel van már rá készülve.
A felsorolt dolgokat pedig nem egészen értem, nálam sosem volt a CDM előrébb a támadóknál, a többit meg nem sikerült értelmeznem, de lehet ez az én hibám.

Digestive: Nálam is jó volt az első 20 meccs, 18 winem volt, aztán jött a szokásos szopó a 20-30. meccs között, ott lett 4(!!) winem, a végén meg ismét a szokásos 10/8 meglett.
-
etaclan1984
őstag
Én ettől nem is tartok, biztos ez lesz a legjobb fifa.
A legnagyobb probléma ahogy a két fifa között kezeli a hibákat, exploitokat az EA. Egyszerűen nem vesznek róla tudomást, javításokat meg felejtsük el. Azt pl nem értem hogy az ellenfél szabadrúgásainál miért a CDM-em van legelőrébb mintha csatár lenne. Ez csak nekem tűnt fel ? Tudom, idén lehet majd állítani. Engem is csak ezek győztek meg h megvegyem, ráadásul ps4el együtt.
-Vagy pl ez a baromság hogy gyorsan elvégzett szabadrúgás és engem nem enged rendesen irányítani mert elvileg "nem figyelek". Hát pedig baromira figyelek, mégis gyök2vel mozog az emberem.
-Vagy az ellenfél kirúgásánál nem enged a 16os és az alapvonal közé állnom, mintha egy láthatatlan fal lenne előttem, pedig a 16-os vonala még vagy 3 méterre van.
-Vagy amikor én végzek el szabadrúgást, az ő embere azonnal tud szaladni én hiába nyomom a gombot egyből az enyém nem reagál.
Ezek mind apró dolgok, de ezeket 2 éve nem sikerült kijavítaniuk, még év közben sem.
A legurítós szabadrúgásról nem is beszélve... -
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A demoval is elég sokat lehet szórakozni. A 15-ben volt 80 órám.

-
Digestive
veterán
Division Rivals
Végre 2 dolog ami eddig nagyon tetszik a jövőt tekintve. Ugyanolyan szervereken fog futni egész 7en, mint a WL és visszanézhetők lesznek a meccsek az eaetleges csalók kiszűrése miatt! Taps-taps!

-
Kristof_94
nagyúr
Nem mintha annyira hiányozna a FIFA, de még 1 hónapot kell várni...

-
MdewC
nagyúr
Srácok. Nagyon tré, de az off legyen vége.
Köszönöm.
-
törölt tag
Kicsit OFF, de olvastátok, hogy lövöldözés volt egy Madden tournament-en?

Nem linkelem be, de erősebb idegzetűeknek Twitch-en a GLHFGameBar csatornán elérhető még róla egy klip is, szerencsére látni nem lehet semmit, de a hang így is elég sokkoló...
-
cristijAn
tag
Felkerült a mindenes videóm amiben bemutatom az egész Division Rivalst

https://www.youtube.com/watch?v=mxkD7zl4paU
-
8148
csendes újonc
Sziasztok!
Tud róla bárki bármit, hogy milyen gépigény várható?

-
Toguro San
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Köszi, bár nem kell nagy ellenállás, mert kb 10 éve fifázok, de abból 2 nap volt amíg UT-val játszottam. Nekem nem nyerte el a tetszésem.
Engem a karrier mód teljesen "kielégít" Persze, az AI-val játszva is nem egy agyvérzésen vagyok túl, de ez másodlagos.
Engem a valós bajnokságok, átigazolások világa jobban vonz, minthogy egy Mendy, Ronaldinho, Pelé passzolgasson. Számomra ez már annyira nem valósághű, Vagy amikor úgy játszik UT-ban egymás ellen 2 ember, hogy a 11-11 játékosból 9-10 ugyanaz...
Nekem ez valahogy nem jön át.De hát kinek mi... Az emberek 95 %-nak meg a karrier nem nyújt izgalmakat! Teljesen megértem.
Én pl. úgy játszom, hogy minden nagyobb bajnokságban indítok 1-1 karriert, próbálok jó eredményt elérni, és az átigazolásaimat is arra akarom alapozni mint a való életben.... Tehát nem a legnagyobb neveket és tehetségeket vadászom, hanem nézem hogy az adott karrier módban, mondjuk más csapatokban ki hogy teljesít, milyen a formája és ez alapján eligazolom....
ez ilyen önmagam szórakoztatására teljesen elég
Nektek, meg minden elismerésem, az UT-be fektetett energia és ideg és szívizomszövet miatt

-
Szigma70
addikt
válasz
Toguro San
üzenetére
Sztem jól tetted

Nagy repspect, hogy kibirod offline, de lehet igazad is van
-
Toguro San
tag
Igazatok van! Visszamondtam a Champions Edition-ös rendelésem, és csak a "natúr" 18.999-est fogom előrendelni.
Nekem az offline játékhoz bőven elég ez a verzió is. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Quick sell szerintem 1500-1700 coin körül, az elején mindenképp érdemes eladni mindent. De inkább draftolnék a point-ból.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen idő lesz december 2.-án?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Egy 7,5k-s csomag átlagban kb. mennyi zsetont hoz vissza quick sell illetve piaci eladás esetén? A 19-ben kezdésnek nyitok párat.
-
-
arpo04
őstag
Sajnos 17-hez nincs osszehasonlitasi alapom. Igy remelem igazad lesz. Aggaszto viszont az EA uzletpolitikaja. BF is hatalmas bukas lesz es ez kihatassal lesz minden mas jatekara is. Valahol ertheto mert be kell hozni az ott bukot reszvenyarakat.
Majd kiderul Kurt velemenye mennyire helytallo vagy csak savanyu a szolo. Bar az bizakodasra ad okot, hogy a pesbol vettek at olyan dolgot ami jo. Sosem szegyen kolcsonvenni jo otleteket a konkurenciatol.
LendvaiFeri: szerintem azzal nincs gond. Inkabb Pique 87? pedig kedvencem a barca. -
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Umtiti 87 wow! Alba-Vidal-Umtiti trió eléggé rendben lesz.

-
LendvaiFeri1
veterán

Varane 86?

-
A guru
addikt
Szerintem közel sem ennyire drámai a helyzet, mint amilyennek most be van állítva. A 17-hez képest a 18 klasszisokkal jobb játék lett, nem jöttek a játékot elrontó peccsek (az utolsót kivéve), a szerverek okésak voltak, eget rengető hiba pedig nem volt a játékban szerintem. Ha egy hasonló upgrade lesz a 18-hoz képest, akkor én már teljesen elégedett leszek.
-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Igy igaz, alapok nem jok akkor mindegy mit csinalnak. Egy hiba kijavitasara tul sok idot kell varni. Ez szamomra nem profi mentalitas. Profit orientalt a szep szo ra csak van mas ceg is aki profit orientalt es megis par napon bellul jon a javitas ha valami nem kerek.
Nem erzem hogy jo iranyba halad a tortenet az EA-nal. Mas jatekuknal is jonnek a pofonok. Itt nincs jelenleg konkurencia es ez nem jo. Eredmeny pedig onmagaert beszel. Bar ugy erzem mindannyian mazoistak vagyunk. Azert vesszuk meg mert kell a fajdalom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szigma70
addikt
Biztosan van benne sértődöttség, de van elkeseredés is.
Egy biztos. Még nem tudom milyen lesz az új rész, de mindegy is,
ha jó, ha nem jó lesz, az irány akkor sem jó.
Nem a felszínt, meg a ficsőröket kell tuningolni, hanem először az alapokat kell rendberakni, állandósítani. Az AI-t fejleszteni, és legfőképpen az infrastruktúrát megfelelő szintre hozni.
Egy ilyen játéknál sztem a legfőbb dolog, hogy ha ma játszol, akkor ugyan azt kapd, mint 2 hete, és 2 hét múlva. Meglegyenek a különbségek a játékosok közt, a statok tükrözzék a teljesítményt, és jöjjön ki a player skill. Ha ezek megvannak, és tartósan állandó, játszható, hiba és kiskapu nélküli a gameplay, akkor lehetne kitalálni új dolgokat. Lehet most is, lehet jobb is lesz tőle a játék, de ha megmaradnak a betegségek, amik tönkreteszik az élményed, akkor nem sokat ér az egész.Ez kicsit olyan, mint mikor régen az Ezerötöst lefestették Ferrári pirosra, tettek bele sportkormányt, meg kamu Recarót koppány kipuffal. De attól még Lada maradt.
-
evibly
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem olyan egy kicsit ez az egész, mintha a múltkori bajnokságon beszívott kick off glitch gólok miatt venne bosszút az EA-n. Ez egy rinyatenger, sütött belőle a sértettség, a hiszti.
Már csak azért is, mert az összes kifogása olyasvalami, ami minden új release-re igaz volt nagyjából, és két patch (de néha csak egy) elég volt hozzá, hogy eltűnjön a játékból. Ha már szidunk valamit, legyünk minimál szinten konstruktívak. Kérjük számon az EA-n a kiszámíthatatlanságot, a folyamatos finomhangolást, amitől itt nagyjából mindenki agyf@szt kap, teljesen jogosan.
Ez a #provagyokmegmondomafrankót más (lásd InceptionX) képes sokkal értelmesebben, kevésbé bicskanyitogatóan előadni. A skill gap emlegetése is értelmezhetetlen számomra: értem, hogy neki fontos, de aki pro, az úgyis 2 hét alatt napi 24-ben elemzeni fogja, pörgeti, jönnek a rewardok, jó kártyák, best possible team, helló. Nehogy már attól ne nőjön a skill gap, mert lassú a gameplay.

Kicsit felhúzott ez a srác, sry

-
Toguro San
tag
Sejtettem, hogy Beckham-nél ez lesz, hogy a PES-sel áll szerződésben.
Zidane-nál is gyanítottam, hogy az edzősége miatt nem szerepelt tavaly, de az idei listába be lehetett volna tenni.
Idén Gerrard és Lampard is úgy szerepel az ikonok között, hogy edzők! Sőt hamarosan már Henry is a (Bordeauxnál ha minden igaz) Ez már nem lehet akadály...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Toguro San
üzenetére
David Beckham a PES-el van szerződésben.
kdavid94 kolléga már megelőzött.😁
Zidane eddig azért nem került bele, mert edzőként dolgozott. -
törölt tag
válasz
Toguro San
üzenetére
Zidane-t nem tudom, gondolom nem sikerült még valamiért megegyezniük.
Beckham viszont egyértelműen a PES miatt, velük van exkluzív szerződése. -
Toguro San
tag
Ahogy nézem az ikonok listáját, nekem 2 ember azért hiányzik (vagy csak nem szúrt szemet)
Egy David Beckham és egy Zidane miért nem került bele ?Pedig egy milyen jó kis galaktikus real madridot lehetne már összedobni a régi és a jelen sztárokkal
Egy kis Robi Carlos, Figo, Makelele, Ronaldo, Zidane, Beckham, Raul
Egy Ramos, Modric, CR, Varane-nal kiegészülve....

-
törölt tag
válasz
Toguro San
üzenetére
Akkor miért nem az alap verziót? Csak az UT-hez vannak extrák benne, nem?
-
akooos
veterán
válasz
Toguro San
üzenetére
Akkor miért azt rendelted elő, ha nem játszol FUT-ban?
-
Toguro San
tag
Én is a champions editions-t rendeltem elő 23.999 ft-ért
Én kizárólag a karrier móddal játszom offline
-
Szigma70
addikt
Fura ez a videó
Fura, hogy egy pro így kiakadjon egy még meg sem jelent játékra
és
Fura, hogy egy pro, így kiakadjon egy még meg sem jelent játékra
Az elsőre az a gondolat, hogy azért fura, mert nem tudom elképzelni, hogy pont Ő nem tudna lekezelni a változásokat.
A másodikra meg az, hogy ha így kiakad, akkor mi lehet a valós ok? És miért pont most?
Mivel Ő játszik a bétával, ezért lehet alapja a mondandónak.
-
A guru
addikt
Mindenki nyugodjon le, egy hónap múlva kiderül milyen a gameplay, videókból ez nem jön át, kurt meg ugye egy félisten, neki semmi nem jó ami evilági.

-
törölt tag
Ezt a lövés dolgot még mindig nem értem, nehogy már ne tudjon megnyomni egyszerre több gombot.

Meg én se szeretek trainer-rel játszani, de addig azért ki fogom bírni, amíg ráérzek a jó időzítésre. Persze jobb lenne, ha külön ki-be lehetne kapcsolni azt a csíkot, de azért nem érzem ezt akkora tragédiának.
Abban viszont sok igazság van, amit a vége felé mond. Meg a lassú gameplay-el kapcsolatban is, a meccsek hossza töredéke a valós 90 percnek, nem lehet megközelítőleg sem olyan lassú a gameplay, mint ahogy az igazi meccseken látjuk. Ne flipperezés legyen, meg kaputól kapuig rohangászás, de azért elég pörgősnek kell lennie.
-
MdewC
nagyúr
Egy picit én azért aggódok.
Kurt kitálal. Ha pici igazság van benne, akkor ... Inkább nem írok semmit.
-
Digestive
veterán
válasz
üzenetére
Nekem ez így nem tetszik elsőre. Vagy a gépre hagyatkozol, vagy ezt választod, de így igazából beleteszel egy plusz hibafaktort. Vagy tényleg úgy lesz megoldva, hogy ha jól csinálod, akkor annyira OP lesz, 50ről is beakad... Na az se lesz jó. Na majd meglátjuk, de szerintem még annak az édesanyját is szidni fogjuk, aki ezt kitalálta!
Ha nagyon oda szerettek vna b@szni az Ödönkéknek, akkor csak így lehetne jól lőni... De mint tudjuk a nagy lóvét pont ők tolják az EA zsebébe és ha minden lövést elcseszne nekik CR, akkor hamar kiborulnának. -
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Úgy ahogy a driven, meg finesse shotot is választod most, nem kötelező azokat használni, de bizonyos helyzetekben növelheted velük az eredményességet. De ettől még a sima lövéssel is betalálhatsz.
Ez is ilyen lesz. Ugyanúgy fog működni a lövés, mint eddig, csak lesz még egy plusz technika, amit ha bevállalsz és jól csinálod, akkor pontosabb lesz a lövés, mint egyébként.
De ez nem jelenti azt, hogy a szokásos módon nem lehet betalálni akár távolról is.Meg nem is arról van szó, mint mondjuk a gépi vs manuális védekezés esetén.
-
Szigma70
addikt
válasz
üzenetére
Na de hogyan választhatom? Ha 2x nyomom a gombot, akkor választom, ha 1x, akkor a gép csinálja? Akkor ez így ertelmetlen sztem.
Így Ödönke simán beveri Bakajocival 25 ről a fineszt, Te meg elbaszhatod a ziccert Pelével. Ez megint random faktor így, és adott a momentum nyilván ellened.Meglátjuk, majd ha lesz konkrétum kiderül.
-
Mrguba
őstag
Sracok hol erdemes megvenni a 19-et?
Xbox one-ra..
Van itt is olyan hogy kodot veszek csak? -
arpo04
őstag
Jon egy erre szakosodott fejleszto ceg es mar kidobott egy kontrollert ami macrozhato ms pontossaggal beallitasz limit idot. Hanyszor ismetelje magat es egy gomb nyomasra hany kombinaciot toljon el. Mar pedig lesz igeny ra. Inkabb minden gep altal vegzett dolgot vegyenek ki (szereles, passz stb). Aki profi az megoldja es maris a skill dominal.
-
Digestive
veterán
Jártatok már úgy, h a gép a csere játékosokat és a kezdőt összekutyulja sípszó után? Bebaszta nekem a bronzokat random módon az első WL meccsemen!
Le se tudtam hozni őket, mert mind az 5 darabot harcba küldte! Csak csatárok és bronzok voltak a pályán!
Nyomtam mint a marha. 88ban egyenlített egy mákos góllal. 116ban meg kikaptam egy öngóllal! Be is fejeztem! Ennyi volt! Viszlát 18! 
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Én erről beszélek, ez a jó, hogy aki van olyan szinten az ezzel előnyben lesz, hogy tudja a timed finishinget. Aki meg inkább a gépre bízza, annak is élvezhető lesz a játék, viszont a szoros meccseken valószínűleg nem a “gépre bízós” játékos lesz a győztes. Teljesen fair rendszer szerintem. (Papíron, aztán majd meglátjuk.)
-
törölt tag
-
Szigma70
addikt
Én nem ezt írtam
Azt mondom, hogy DIV ben, vagy WL ben egységesen lesz, nem pedig választható módon. Mert akkor ha valaki a gépre bízza, az lehet elönyben lenne. Ha pedig egységesen nem lenne, akkor minek csinálták volna
Viszont amit a kollega linkelt, ott opcionalitás van, ezt nem értem. Hogy engedhetnek össze valakiket, ahol az egyik használja, a másik meg nem. Sztem ilyen nem lesz.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
KB
Sztem a Wl ben, vagy online úgy lesz, mint a Legacy Def megoldva. Vagy lesz, és kötelező, vagy nem lesz. De egységesen valamelyik. Olyan nem lesz sztem, hogy valaki használja, valaki meg nem. Akkor valaki előnyben lenne.
Viszont ha nem lesz, akkor meg minek csinálták volna. Így nem értem az opcionalitást
-
Digestive
veterán
válasz
üzenetére
Zsír, thx. Akkor mindegyik lövésnél használható opcionálosan. DE ha nem kéred, akkor a gép megoldja, h Pistike beverje 30ról Bakajocival a pipába...

Viccet félre téve. Ez egy jó irány, HA tényleg nehéz lesz kivitelezni így a lövést és valóban SOKKAL nagyobb %-ban lesz így gól. Ha nem, akkor mi szivatjuk majd vele magunkat, Ödönke helyett meg beveri nekünk a gép automatán.

-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Csúszka nem lesz, a második nyomást akkor kell elereszteni, amikor a játékos lába találkozik a labdával, ekkor lesz tuti a lövés. Nyilván, ha túl hamar vagy később nyomod, akkor nem lesz olyan jó a lövés.
Arról nem tudok pontosat, hogy minden lövésnél van-e ez. Ha jól tudom, akkor választható, hogy bevállalod-e a második nyomást vagy a gépre bízod az egészet, de ez most nagyon nem 100%.
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ezt a kérdést ne nekem tedd fel mester!

Ugye a timed finishing miatt meg kellett variálni, szerintem is ez a leglogikusabb megoldás. A finesse gyakorlatilag maradt ua., a low finesse-re kíváncsi leszek még, a driven meg ugye ez a sok gombos cucc lett, ami mégegyszer mondom, szerintem azért jó, mert csumpika nem biztos, hogy normálisan tudja majd ezt kivitelezni, ergo kevesebb ilyen gagyi gól lesz. Aztán majd meglássuk, hogy ez a valóságban milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tavaly abból jött mondjuk Rui Costa, lehet, megéri .
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hányszor keltem hajnalban hogy legyen raidre elég titan flask !