Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ez akkor Messi vagy Neymar lesz

dehogy kövezünk.. élveznétek ti a kövezést ahhoz képest amit kaptok, viszont az nyugtat, hogy a játék jelenlegi formájában szerintem bármit is nyit az ember azt nem tudja maradéktalanul kihasználni, sőt... -
MdewC
nagyúr
Félünk a népharagtól, nem merjük feltenni a képeket.

Feri is meg én is nyitottunk ma.
Rivals, sb és coinból.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
chelseafan94
üzenetére
Én meg próbálom eladni Pires-t.
Nem kell innen valami Arsenal fannak? 
-
chelseafan94
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Az én Balotellimnél nem nyithattatok nagyobbat

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Na, tuti valami b*zi ikon!

-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Útjára is engedtem!

-
Garsza
veterán
OTW Naingolan ára mitől esett 100k? 370k vettem 3 azóta 330k azonnaliért is volt ma. Előtte meg 430k is el tudtam adni.
-
majnkopf
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Reust vagy a kollégát aki nyitotta?

-
p0ty
aktív tag
Courtois vagy Ter Stegen?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Na, Mr. Üvegláb, grat!

Szép profit! Nekem esett Martial, Mendy és Rodrigo (!), ez olyan 75k, de lehet Martial marad, mert be tudom tenni LW-be Lemar helyére.
Viszont vettem egy prime Pires-t 600k-ért licitben, most próbálom eladni 800k fölött, de nem sok sikerrel...
640k körül ha elpasszolnám még pluszban lennék, szóval egyelőre no para. De azért egy 100k profit jó lenne!
Amúgy Messit szerintetek érdemes megvenni? Természetesen CAM lenne. -
K.J
senior tag
válasz
BaleBalone
üzenetére
Én nemrég vettem egy ONE kontrollert, mert azt hittem az előző tönkre ment, közben kiderült, hogy a kábel volt szakadt.
(Én hülye)
Így vettem micro usb kábelt 3000 huf-ért. Én azt mondom megérte. Bár nincs rajta ferrit gyűrű, ami a környezeti zajokat szűri, de így is tökéletes. Ha lesz időm veszek egy hozzá tartozót, ami kb egy ezres.Azt mondom neked, h sokkal jobb a vezetékes(nekem az jön be). Volt vezeték nélküli egerem is, de katasztrófa. Feltételezem, h a 360-as kontrolleren is találsz usb aljzatot.
-
akooos
veterán
Vasárnap óta nem játszottam. Most nyomtam 8 meccset, 2 győzelem lett a többi vagy döntetlen vagy kikaptam mint az állat. Vasárnap nem ilyen volt a játék, brutális flipper folyik a pályán, eldobom tőle az agyam. A 8 meccsen volt 5 "öngól" is.... a kapus fogalmatlan, azt se tudom ki a szart állítsak a kapuba, mert az ellenfélnél Lössl mindent megfog nálam mindegy ki az, csak nezi ahogy becsorog a hosszú alsóba....
-
KaksziLajos
senior tag
Marcelo-Varane helyett egy Sandro-Manolas páros ?
Mit gondoltok? Az olasz páros jóval olcsóbb és nem számottevő a különbség... Használja őket valaki? Tapasztalat?
-
v-man
őstag
Végre nekem is hozott vmit az MM. Na persze nagy nyitást nem, de görög stket gyártottam camból, alapanyag 3000(+300 és +500 a két módosító) voltak, és 6500-7000 coinért mentek, megjátszottam 8 dbot pár perc alatt 😂
-
BaleBalone
csendes tag
Sziasztok! Van egy vezeték nélküli XBOX 360 kontrollerem és PC-hez szeretném csatlakoztatni XBOX 360 Wireless Receiver, ezzel szerintetek müködne-e? Vagy gondolkoztam azon, hogy vezetékes XBOX 360 kontrollert kéne venni. Ti melyiket ajánljátok? Esetleg tudnátok oldalt vagy linket küldeni az adapterhez, illetve a vezetékes kontrollerhez is? Előre is köszi!
-
Stylerr
addikt
Ez a Div Rival divizió lépés hogy működik? Div5 vagyok 1525 skill ratinggel. Csak akkor leszek Div4-es, ha 1600 skill rating meglesz? Illetve ha elérem az 1600-at mondjuk szombaton, akkor ismét kezdhetem előlről a pontok gyűjtését, ha a héten összeszedtem 10000 pontot mondjuk?
-
kiserik
senior tag
Egyelőre kész az alap csapat. Innen már csak "nagy" beruházásokkal fejleszthető szerintem (Firmino, Mahrez, kp), de a 200k-mat inkább be kellene fektetni amihez viszont hülye vagyok nagyon

Ami viszont a lényeg, a szuper csere. Zlatan. Első meccsén egy igazán jó ellenfél ellen (bundás csapat és nem mellesleg Best volt RF poszton nála... baromi gyors), a második felesre jött be Arna helyére (az osztrák vissza ment Kovacic helyére), mert 2-1-es hátrányban voltam. Ekkor elszabadult a svéd úthenger és egy laza mesterhármassal (jobbal, ballal, szögletből ollózva
) meg egy assissttal 5-2-re hoztam 
-
TBMC
addikt
szerintetek EZ mennyire játszható?
vagy ti hogy pakolnátok össze esetleg?werner, palinho, handa akik megvannak.
a keret kb 500k ezen felül.
előre is köszönöm!

-
v-man
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Fekir ára érdekes volt ma, reggel több napos mélypont (16-17e buy now), majd most estére szépen vissza kúszott az előző napok szokásos értékére (21-22e buy now).
Digestive, legviccesebb a silver packos olasz kirakós 😁
-
KaksziLajos
senior tag
Holnap reggeltől WL, de az árak nem igen mocorognak, sőt, talán a mai rewardoknak köszönhetően kicsit lejjebb is mentek.
Bár még holnap feljebb mehetnek, mégiscsak holnap kezd a többség még a csapaton javítani. Vagy nem?

-
dejvid8
őstag
Jesszus most nézem ez az IF De Marcos ilyen olcsó?

Jött is 3-5-2-ben RM-be 7 chemen. Futkározni, beadni, cselezni (4* skill) jó lesz. E mellett tud védekezni is, és nem is olyan gyenge mint O.Dembele.
E mellett ami nagyon fontos Dembelével szemben: De Marcosnak 96 staminája van, nem kell levinni lélegeztetőgépen az 50. percben, mint Dembelét... -
Delpo91
csendes tag
Sziasztok!
Aki játszik Career móddal, leírná nekem, hogy milyen formációval, és taktikával játszik? Évek óta FIFA-zom, World Class, és Legendary szinten, de most a 19-ben a World Class fokozat is nehézséget jelent számomra. Manchester United csapatával kezdtem el az említett játékmódot, de csak szenvedek. Persze nyerek meccseket, de szinte minden meccsen kapok gólt, és be-becsúszik egy-egy vereség is, sőt.
A védelmet alig tudom feltörni, ahogy megkapja az emberem a labdát már oda is lépnek, és elveszik, sok passzomat lefülelik, vagy pontatlan, mert elmozognak az embereim. Nehezebb lett számomra az idei játék.
És még egy kérdés. Nálatok mennyi sérülés, és AI szabálytalankodás van? Mert nálam 4-5 meccsenként követnek el ellenem szabálytalanságot, sérülés pedig még egyáltalán nem volt.
-
Digestive
veterán
Na akkor srácok kezdjétek el bemelegíteni az ujjaitokat! Snipera fel!

-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
hm... akkor ezt jól benéztem!
köszi szépen! -
prtvlogan
aktív tag
Srácok, rosszul emlékszem, hogy első belépésnél a coin-t át lehet hozni az új verzióba? Pár hónapja pénzé tettem a legtöbb játékosom a 18-ban, majd most belépve a 19-be, 500 coin-t látok.
-
tibi206
tag
Sziasztok! Fifa 19ben is működik, ha veszek fifa 18ba most Fifa Pontot akkor áttudom vinni a 19be?
-
majnkopf
tag
Őszintén? én hányingert kapok a jelenlegi játékmenettől
csak nem akarok a fórum sírója lenni, bár néha kitör belőlem -sajnálom
- de számomra ez a játék kuka
igazából csak az tart "életben", mert szeretem a focit, a fifat meg az online versengést 
most vagy nagyot fogok kaszálni vagy nagyot fogok bukni gyerekek a piacon, szinte 100ezret raktam fel játékosokra és hát olyan áron jutok hozzá Mandzukic és hasonló játékosokhoz (értsd: meg fogja venni millió egy ember, mert már csak a neve és statja miatt is), hogy az hihetetlen, pl. őt 2000 körül vettem, reggel már elkelt egy belőle 7ezerért. 3-4-5x yolo áron dobom ki a játékosokat vissza a piacra, de ilyen a Milanos Samu bácsi pl. és társai. bizakodom, hogy jön valami build vagy ilyenek aztán jön a lé

-
Fifaisshit
őstag
Japánban mi lesz a derby ?

Azért vettem pár Toronto és Vancouver játékost is mert ugye kanadai derby lehet elméletben az EA nel
-
Toguro San
tag
Amúgy ezek a patch-ek, miként várhatóak? Az 1.02-es patch ugyanazt tartalmazza mint konzolokra, mint PC-re?
Mert ha mondjuk specifikus hibák vannak, (Csak Xbox-on valami, vagy csak PS4-en...) akkor azokat külön feltüntetik majd a patch listában ? -
Digestive
veterán
Hát ez mi már? A fószer már nyitott egy sima CR-t, most meg egy OTW-t reward packból!

-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem a Szpartak - Villa is szimpi! Azokból is lőtem párat!

-
dvtkfan
senior tag
Hol tudom megnézni, hogy hétvégén mely nagyobb rangadók várhatóak?
-
alite
senior tag
-
dejvid8
őstag
Amúgy ma simán jöhet egy Európa liga marquee matchup is . Szerintetek?
-
alite
senior tag
Bevasaroltam ma esti MM-re, de van egy erzesem, hogy EA huz egy varatlant..

-
Aguinaga
őstag
Köszönöm!
Akkor teszek egy próbát vele, kell egy brazil CDM még Allan mellé a Serie A-ból.
#3632 KaksziLajos: Köszi neked is! Én is pont Allan mellé keresek valakit.
Digestive: Értem! Akkor ezt tuti nem próbáltam, mert nem is tudtam róla, majd lehet, hogy kipróbálom. Nagyon nehéz amúgy?
-
KaksziLajos
senior tag
IF lapja van nálam ST-ben. Persze, néha elnyomják, viszonylag könnyen, de állat nagyon... Furgesege kárpótol.
. Aguinaga Nálam Allannal vannak CDM-ben és szeretem, technikás, jól tartja meg a lasztit. Fejelés gyenge, ahogy Garsza írja, de nem érzem hátrányát. A legtobben a kirúgást úgysem középre rúgják.
v-man igen, abszolút. Mondjuk nálam stay back-en van, így mindig tuti hátra ér, de elég gyors és a dribblingje révén jól tartja a labdát és jól használja a testi erejét is.
-
Toguro San
tag
Valaki tudna arról nyilatkozni, hogy ps4-en a patch elérhető-e már?
-
gamegod
senior tag
marquee matchups sbc pipa -
Witsel OTW lap
-
Aguinaga
őstag
#3625 Digestive: Sajnos melóban nem tudok youtube-ot nézni, ez melyik ez a kapusirányítás? Az Y-os (xbox kontrolleren)?
IF Lucas Leiva-t próbálta valaki CDM poszton?
-
Digestive
veterán
Srácok ti használjátok a kapus irányítást? Én tegnap óta próbálgatom. Ha jól átlátjátok a szitut és gyorsan reagáltok, akkor ezzel rendesen meg lehet fingatni az ellen próbálkozásait!

Ja és még valami. Találtam egy glitchet asszem. Kapus kirúgásnál ha magatokhoz hívjátok a csapatot, akkor a gép az ellen játékosit annyira feltolja, h egy gyors max erejű kirúgásnál a fogadó játékossal megcsúsztatjátok a lasztit és a másik kiugró játékosotok már 1v1-ben viheti is kapura, mert az ellen hátvédjei még előre mozognak!
Rúgtam már így 10+ gólt, úgyh működik! Ha nem érthető akkor rakok majd fel videót róla. 
-
Digestive
veterán
válasz
chelseafan94
üzenetére
A 2 csapat tuti zsákutca! 1 legyen csak, amit kimaxolsz a lehetőségeidhez képest!

-
Aguinaga
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Dettó, igaz, csak kb. 7-8 meccset játszottam a héten, maradt a Div5 rank3, választottam a 2 Jumbo + 1 mega pakkos csomagot, a híg fos finom kifejezés a felhozatalra.. a megapakkban 8 item volt duplicate...innentől csak a coin.
-
Garsza
veterán
Insingne menyire használható lap? Menyire használhatók az ilyen kistermetű játékosok idén?
Arra gondoltam megveszem az IF lapját és meccs elején cserélnek Perisiccel Ő megy szélre Perisic meg ST nek.
-
tulokadam
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom topicot és egész jó kis társaság van itt gondoltam pár szóval beköszönök mielőtt semmiből írnám a hozzászólásokat. Már jó régóta nyúzom én is ezt a sportjátékot pc-n sajnos ami azért sajnos mert csalók kicsit kiborítóak tudnak lenni 1 idő után már

Nem tartozok óriás profik közé de tavaly gold 1ig sikerült eljutni wl-be idén viszont kíváncsi leszek ez az új lövésmechanika egyenlőre nekem sok kihagyott ziccert hozott.
Ez a divison rivals viszont mindenképp jó irány szerintem főleg hogy aki nem akar fifa pontokra költeni és unja squad battlest is tud coint szerezni végre. Én mondjuk most Rank 1 után a 8 packot választottam div4-ben és kapusgondom már nem lesz : Ter Stegen, Navas, Ruffier esett belőle
Viszont ea-t ismerve évre meg is volt pack luckom
-
Yodamest
veterán
Na összedobtam egy ilyet, durva kis team már 55K-ból megvan, de estére szerintem lesz ez még 50K alatt is:
OP Liga1-Bundes Hybrid -
dejvid8
őstag
Próbálta már valaki IF (84) Lucas Hernándezt? Jó lehet?
Statok alapján OP. -
chelseafan94
tag
A heti IF lapok ára mikor szokott a legjobban beesni? Pályázok egy IF Sigurdssonra, de nem tudom, hogy mikor vegyem meg.
-
LedyGyuszi
addikt
akkor nem kellett elbizonytalanodnom!

begyűjtöttem a pénzt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintem az első hónapban inkább a coin gyűjtés és annak a megfelelő befektetése a leglényegesebb.
mondjuk én jövő héttől úgyis ráállok a pack spájzolásra halloweenig...
-
dejvid8
őstag
Én a pénzt választottam, 58K. Jól jött

-
Scale
őstag
válasz
dezfafara81
üzenetére
Én nekem sincs sok időm hétköznap és kb majdnem csak a 4 offline meccset tolom le, meg a sbc-zek mellette ami mind "offline". Ezzel is tök jól elvagyok, lehet minden meccsnél kiválasztani a nehézséget, én nagyon élvezem ezt is

-
Yodamest
veterán
valami SBC véget ért vagy miért csökkennek az árak? Tolisso is már csak 6K, kb 35-40K-ból brutál kis bundes csapatot össze lehet rakni, Mullerrel, Wernerrel, Draxlerrel is akár.
-
alite
senior tag
Megemeltek Promes price ranget, legalabb ennyi jo van ebben a reggelben, azokat kiszortam

-
KaksziLajos
senior tag
Div6 első hely, 1 Rare Player Pack, 2 Prémium Gold Jumbo, 1 Mega Pack és semmi érdemleges nem esett. Az 59 ezer coinnal jobban jártam volna...
-
Chereiose
addikt
Packot vagy coint válasszam szerintetek? (Úgy, hogy most kb 15k-m van)

-
chelseafan94
tag
30 ponttal lecsúszni a Div. 5 rank 1-ről.. felemelő érzés.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már nem is örülök Reusnak... úgyh nyugodtan mutathatjátok! 

Mi nem merjük egyenlőre kirakni🤣🤣Megköveztek....

) meg egy assissttal 5-2-re hoztam

köszi szépen!
csak nem akarok a fórum sírója lenni, bár néha kitör belőlem -sajnálom