- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Kikapcsolt trainerrel valahogy jobb, mert nem idegesit a csíkocska

Viszont az biztos, hogy a demóban a beadások a legOP-bb mozdulatok. 3 meccsen 5 gólt szereztem beadásból -
Z'Z"
őstag
Srácok/lányok,
Ne kezdjük már el megint a PES vs. FIFA összehasonlítást, főleg ne egy FIFA topicba.

Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy melyikkel akar játszani.
Mindegyiknek megvan a jó és rossz oldala, mert olyan nincs, hogy minden játék tökéletes.
Természetesen szívesen olvasom továbbra is a game hibáit, de ne a másik ajnározásával egybekötve. -
unrealnoise
senior tag
Hát amúgy nálam is ez van, focit nem nézem amúgy, nem követem. Kevés nekem arra az időm, így sorozat / film / játék és szimulátor-buziként. És még olvasni is kellene...
Sajnos beleuntam a focit játékokba, régi FIFA/PES nagyon sokat ment, mikor melyik. Éjszakákon át. De ma már nem érik el azt a szintet, amit egykor, tényleg minimál a fejlődés, főleg az EA állt le...
Ma már eszembe nem jutna ennyit játszani ezekkel. Vagyis jutna, de durva mi van, az EA elkényelmesedett, a Konaminál meg töketlen balfácánok vannak, akik egy normális dizájnert és normális director-t nem képesek felvenni a fejlesztők közé.
A PES új része jó lett, nagyon jó. De ennél is sokkal több lehetne. A szaros menüt, és a külcsint sem akarják rendberakni, vicc. Nézzünk meg a Project Cars 1 és a Project Cars 2 menüje közti különbséget. Ég és föld.
Ez van, ha valaki európai, nyugati, amerikai, le merem fogadni, ha valami nyugati fejesek kezében lenne a cég, nem tehetnék ezt meg. Egyszerűen az a bosszantó a PES-ben, hogy a lényeget, a gameplay-t, a nehezét megoldják, erre pont a legkönnyebb dolgokba szarnak bele...
Érthetetlen...
AZ NBA-t is nagyon szeretném, sokkal jobb sportnak tartom, mint a focit, pedig gyerekként egész nap fociztunk amikor tehettük... De a 2K pénzéhes szörnyeteg lett, vicc... mikrotranzakció-hegyek, igazságtalanságok, nah és a PC-s csalók...
-
akooos
veterán
Nyomtam is egy meccset. Hát, érdekes lesz ez a lövés basszus élő ellenfél ellen.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
Nekem is hibát dob.

-
Cs1csó
titán
válasz
unrealnoise
üzenetére
FIFA 16-al 447 órát játszottam, a FIFA 17-el 207 órát, a FIFA 18-al 190-et, csak offline karriert tolok ha feltörik akkor ezt már meg sem veszem. Talán ha egyszer lesz jó netem akkor beruházok egy konzolra és arra megveszem és kipróbálom az FUT-ot.
Stylerr na igen a konzolok mindig is prioritást élveznek.
-
Stylerr
addikt
Psen is jön lefelé!

-
dejvid8
őstag
Xbox tölt!

-
akooos
veterán
Hopp, Xboxon tölt a demo webről indítva.
-
unrealnoise
senior tag
Hát ez szerintem botrányos...
Megvettem az előzőt, de nem sokat toltam vele. Ez viszont nagyon fos.
Fizika, grafika minimális változás, a fizika ugyanolyan FIFA-s mind eddig...A PES idei része sokkal szebb, látványosabb és jobb... Vicc, hogy mennyire biztosra mennek az EA-nél. Kicsit se mernek már belenyúlni a fizikába pl. Pár újítás, aztán ennyi...
Pedig ráférne a szériára...
Emlékszem mennyire jó volt az Xbox 360-as időkben a FIFA, még a PES-hez képest is... A PES 15 óta viszont egyre egyértelműbben a Konami játéka a jobb játékélményre.
Annyira nem élveztem most azt az egy próbameccset sem, hogy rohadjak meg, a meccs vége előtt bezártam. Ilyen én focis cuccnál még életemben nem csináltam...
Nem akartam megvenni a PES-t, mert a körítés, a menü, a zenék, a hangulat, játékként lehet a FIFA jobb, de gameplayre olyan rossz, hogy inkább a PES-el fogok bajnokságokat tolni, vagy beletanulok végre az NBA-be...

-
Expendable
aktív tag
@EAHelp
41 min41 perccel ezelőttWe are aware of connectivity issues with #FIFA titles on all platforms and are looking into it now. Stay tuned for updates.
Majd most:
@EAHelp
3 perccel ezelőtt
Tovább
#FIFA connectivity is restored! If you're still having issues try a quick power-cycle. Happy gaming! -
Szigma70
addikt
Jahhh
Én technika és kütyübuzi vagyok. Mindenem volt , lesz, van, szinte mindent kipróbálok, használok.
De az ilyen mű, semmiresejó, valamit helyettesítő divatbuzi felületeket gyűlölöm.
Csak azért használjak 8 üzenetküldőt, mert mindenki mást használ.
Mindenki máshol közvetít, mindenki mással hív.Hát a l.....aszt.
Aki akar, hívjon fel telefonon. Nem is fogadok hívást másképp.
-
Kristof_94
nagyúr
Két meccsre volt most időm, első bukó, a második győzelem. Hát, fura még most... Nem is jutottam oda, hogy toljak egy low drivent, timed is talán 1x volt. Lehet leveszem majd a legkönnyebre, úgyis a gyakorlás a lényeg. Nekem nagyon lassúnak tűnik.
-
arpo04
őstag
-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A játék sebessége milyen a 18-hoz képest?
Tudom, hogy egy teljes játékot nem lehet összehasonlítani a demoval, csak kíváncsi vagyok.
Van olyan mint a VB mód?
Sajnos én csak este tudom letölteni. -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
12 nem is fogod
bf1-be se lehetett az pedig 2 eve jott ki es azota se oldotta meg a dice&ea a problemet -
Kristof_94
nagyúr
Direct x 11-12 között a FIFA-ban vajon mi lehet a különbség? Én csak előbbit tudom használni a vga miatt.
-
LendvaiFeri1
veterán
Az új driven elég érdekesre sikerült.
-
kiserik
senior tag
Letöltés elindítva PS-en. Este meglátjuk mennyit engedélyez asszony pajtás
10 napja van a demónak, hogy meggyőzzön ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui.: amúgy már összeraktam a leendő kezdőmet

Később meg jöhet a többi Real-os

-
Aguinaga
őstag
Ezt jól kitalálták.
Fifa19 demo telepítése után kötelező gépújraindítás, utána már nem tud csatlakozni Originhez.
GG EA!
-
Expendable
aktív tag
De fent van, csak egyelőre nem engedi letölteni: Fifa 19 Demo Xbox
és ahogy elküldtem a hozzászólást, már engedi is

szerk 26...mégsem engedi, hibát dob
-
K.J
senior tag
Sziasztok!
Legyetek szívesek megosztani a véleményeteket és tapasztalataitokat a demoról. Csak azért nem szeretném letölteni, mert elő van rendelve és úgyis rommá lesz patchelve a teljes játék.
Köszönöm!
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi, innen tényleg jön.
-
Szigma70
addikt
válasz
Toguro San
üzenetére
Nálam az már 14 órakor frissült a 6.0-ra, pedig ha jól rémlik a múlt héten volt az előző
-
Digestive
veterán
Ennyi!
Először a PRO-k kapják meg pc-re!

-
Toguro San
tag
Enyhén összesz@rhatta magát a PS Store ha még a DEMO fülbe sem enged belépni túlterheltség miatt

-
Mrguba
őstag
válasz
Toguro San
üzenetére
En a storeban se talalom Xbox one-on
-
Toguro San
tag
Nálam még a PS Store is megadta magát

Nem tölti be a DEMO játékokat
-
bobby45
tag
Fent van ps store-ban de nem lehet tölteni...miért?
-
akooos
veterán
Na van már demo?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Toguro San
üzenetére
Nem véletlen...

-
zsolti72837
addikt
Elvileg 16:00
-
arpo04
őstag
Mikortol lehet szedni a demot?
-
dejvid8
őstag
Végre Demo nemsokára, nagyok kíváncsi vagyok az új lövési technikákra. Ez a timed finishing jó lesz! Ezt ha megtanulja tökéletesen használni az ember...

Na meg a driven shot is jó hogy nem olyan könnyű kivitelezni.
Ez lesz az első héten: Ödönkéék próbálnak mindig driven shottal lőni, úgy ahogy a 17-ben volt. Csakhogy most timed finishinggel azt fogja jelenteni, hogy "too early" a lövés, és a játékos kifogja rúgni a lelátóra a labdát.
Ekkor jönnek a "ménem működik a driven shot" kiakadások.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Biztos magassarkúban mérték

-
dejvid8
őstag
Márpedig Koulibaly valóban nem 195 cm, a neten vannak rosszul az adatok (főleg wikipédia, és mindenki onnan nézi).
A Transfermarkt szerint is 187 cm, és ami még jobban bizonyítja:
Pepe Reina 1.88, Raul Albiol 1.90, Koulibaly 1.87-1.88. Szerintem ez tökéletesen levehető a képről.
Tehát eddig volt rossz a magassága a FIFÁ-kban, most javították. -
Bobbysolo
tag
FIFA 19: The Good, The Bad, The Ugly
by FUT_Economist -
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Persze
inkasszót a számládon

@etaclan1984
Na ez hasznos lenne

-
LendvaiFeri1
veterán
Ha veszek origin accesst 1 hónapra, de a játékot nem originen vettem, akkor kapok plusz dolgokat a megjelenéskor?
-
törölt tag
Rivaldo 2* WF
-
Toguro San
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem lesz benne a játékban a BATE-val, Ludogorec-cel, Limasol-lal, Astana-val, Qarabag-gal karöltve.
-
Kristof_94
nagyúr
Vidivel mi a helyzet? Nincs hír róla, hogy benne lesz-e a játékban?
1 hét és jöhet a FIFA!
Vegyesek az érzelmeim, de várom! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
cristijAn
üzenetére
Köszi az infót!
Az lesz, de sztem már nagyon várja mindenki.

Szerencsére lesz Juve a demóban, de a párizsi duó is tesztelhető.

Krisz! Neked lesz új PS4 accod? Lehet majd néha meccselni?
Illetve srácok! Ha vki jön PS4-re, vegyen fel, hamarosan berakom a topik összefoglalóba ismét a profilokat, illetve ha vki kéri, akkor majd bővítem.
Jöhetnek majd a tesztek, vélemények, részletes leírások az új gomb kombinációkról, vagy begyakorolt tapasztalatokról.

Csak semmi sírás skacok, a teljes más lesz.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
De Te legalább tudod, h milyen ahhoz az 1%-hoz tartozni!

-
Kristof_94
nagyúr
Annyi játékos van, hogy alig látom át!
Mondjuk ez a sok 5*-os cselező meglepett. Depay, Promes, Zaha és társaisk nagyon komoly lapok és még ha majd kapnak egy IF-t is... Jesszus ezek mennyi kínt és örömöt(?) fognak okozni!
Ikonok: Az olyanokról, mint Cruyff inkább nem érdemes beszélni, mert az a lap kb. az 1%-nak lesz elérhető aki kinyitja vagy annyira profi, hogy előbb utóbb össze szedi WL segítségével, elite, top100. Nem tudom ki tetszene, nyilván "pénztárca" függő a dolog, majd elválik...
Próbáltam amúgy nézegetni a játékosokat, de úgyis majd meglátom milyen alapanyag lesz majd a szeptember 20-ai nyitásaimkor. Nekem az a fontos, hogy legyen egy jó all around középpályám az elején, valami gyors csatársor vagy majd amit a játék megkíván, alkalmazkodni kell az ellenfelekhez. Idén én is genyó leszek. -
cristijAn
tag
Magyar idő szerint holnap délután 16:00-kor lesz elérhető a demo. Menjetek nyugodtan iskolába, munkába vagy aludjatok sokáig ha pihenőnap van

[link] 1:10-nél mondják az időpontot tehát valószinűleg ez tényleg igaz.
-
v_atis
tag
üdv mindenkinek!
pár napja már elkezdtem olvasgatni a fórumot, illetve itt ott nézelődök a játékkal kapcsolatban. 18-at kb 2 hónapja eladtam de előtte még előrendeltem ezt

ott sikerült 2 ikont( egyiket a folyamatosan upgredelős módszerrel bronz->silver->gold->icon mert látni akartam ahogy kisétál egy a pakliból, a másikra összejött a coin) szereznem illetve egy számomra "szeretett" és tudásomnak megfelelően használható csapatot összerakni.
idén igyekszem okosabban kereskedni és cél a 3 ikon Best,Giggs,Figo,Ferdinad,RCarlos,VanDerSar hatosból.
nem lesz olcsó
de idén se vásárolok be points-ból. -
Stylerr
addikt
Urak, meddig lehet előrendelni a játékot?
-
v-man
őstag
BL packbol kit terveztek választani?
-
dejvid8
őstag
Fent van már nagyon sok játékos a futhead-en, lehet csemegézni.

Pár kártya, ami szerintem sokat lesz használva az elején, vagyis "cheap beast"-ek:
Támadók:
Gameiro(4*SM),
Depay(5*SM,ST)
Promes(5*SM,spanyol liga)
Rodrigo (4*SM,ST)
Inaki Williams(4*SM,ST!)
Zaha(5*SM,CF)Cheap CDM-ek, avagy az új Bakayoko-k:
Kondogbia (4*SM!)
Partey
NdidiVédők:
R.Pereira
Florenzi(4*SM)
Cancelo(4*SM)
Semedo(4*SM!,M/H!)
Lenglet
Murillo
PaulistaKifejezetten tetszik, hogy egyre több LB-RB kapott 4* skill movest. Sokszor jól fog jönni!
Mivel szerintem a PL-ben főleg nagyon drágák lesznek a játékosok az elején, szinte biztos hogy nem PL csapattal kezdek. Spanyol vagy Olasszal fogok, vannak olcsó jó játékosok ezekben a ligákban. A későbbiekben meg talán a PL-ben több lehetőség van, de kezdésnek mindenképp spanyol (talán olasz) lesz nekem. Nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

inkabb megint egy csodas szervezes eredmenye....

de idén se vásárolok be points-ból.