Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elolvasom, meg értékelem én a véleményedet, csak Messi témában nem

A gamer lapos nálam nem játszik, volt már, de most már csak üzleti laptopokban utazok, mert a minőségi hűtéssel rendelkező gamer lapos fél millió környékén kezdődik, átlagos árkategóriában (2-300 ezerig) a dedikált vga csak arra jó, hogy szétfűtse a gépet, ami 1 óra játék után súlyos teljesítményesésben (throttling) nyilvánul meg.
Itthon van egy asztali gép, amin jól fut a FIFA (általában ezen játszom), így a kollégiumban jól jönne egy asztali gép még, nem mellesleg tervezőszoftverek is jobban futnának, mint laptopon.
Szóval egyetértek veled, és MdewC-val, jelenlegi helyzetemben én is jobbnak látom a PC-t, majd 1-2 év múlva, egyetem után lehet hogy a konzol kényelmét többre fogom értékelni.
Részemről is ez volt az utsó ilyen hsz, nem akarom szétoffolni a topikot én sem

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgatós találkozó
- BMW topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest