Új hozzászólás Aktív témák

• dtrms

aktív tag

Most érzem először azt, hogy a stamina-nak és a strength-nek van értelme. Ha egy bengával vagyok és már elfáradt, akkor akármilyen nagydarab nem bírja leszorítani a kisebb, de fittebb játékost (és ez fordítva is így van). Az előző fifákban alig volt értelme cserélni, mert ha el is fáradt egy játékos leállt egy kicsit aztán nulla stamina-val de visszajött és ugyan olyan gyorsan futott; itt viszont nagyon elgyengül ha elfogy a stamina. Na meg az erő.... egy lassú védővel úgy lenyomtam Messi-t, hogy csak lestem. Simán kiszorítottam a labdától.

A másik meg a passzjáték. Szerintem zseniális lett ez a sima passz + trükkös passz + gyors és erős passz kombináció. Sokkal életszerűbbé és kiszámíthatatlanabbá teszi a játékot. Végre nem azt érzem, hogy egyszer én támadok aztán az ellenfél (mert mindig lehetett tudni hova fog passzolni és oda is értem).

Ha egy kicsit még finomítanak a mozgásokon és lecsökkentik a fejek méretét szerintem egy 10/10-es játék is kijöhet belőle (kivéve a menü-t, mert az borzalmas :D ).

Új hozzászólás Aktív témák