Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

Én ebben az évben váltok Xbox One-ra, de még nincs meg a konzol, úgyhogy tettem egy próbát X360-nal, biztos többen vannak, akik maradnak old genen.

Azzal nagyon egyetértek, hogy ezen a platformon, ez max. egy erősebb frissítésnek felel meg.

- A pace abuse erősen vissza lett fogva, legfeljebb Ronaldoval tudtam erőből elnyargalni a védők mellett, de másokkal nem nagyon. Én is alapvetően lassúbb tempójúnak éreztem az egész game play-t, ami nem rossz.

- Az irányított, erős passz király, gép ellen a löbbölések nem nagyon mentek, viszont az AI ugyanúgy csal, mint eddig, de ez nem nagy meglepő.

- Grafikailag nulla változást észleltem, de ez érthető is, ebbe már nyilván nem fognak energiát tolni.

- Baromira zavart, hogy alig lehetett egy életerős lövést elengedni a játékosokkal. Olyan, mintha egy 10 kg-os medicin labdát püfölnének, alig száll a bogyó, pedig a végén már maxra húztam az lövés erejét és így is csak legfeljebb elcsorgott a kapuig a bőr. Arra tudok gondolni, csak bizonyos helyzetekben, és szögből megy ez jól, mert végül Lewával sikerült egy qrvanagy dugót beakasztanom 20 méterről, de addig elég sokat próbálkoztam.

- A Draft a lehető legjobb, ami a játékkal történt és ha az nem lenne, nagyon gondolkodnék azon, h kell-e az egész nekem.

Majd One-on nyilván sok minden máshogy lesz, ahogy megvan, azon is tesztelem a demót. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés