- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Ez igaz, én se bronzokkal nyomtam. De a közepes 75 ratinges és a 80as játékosok között már nincs akkora különbség mint a 15-ben. Touréval a 68 pacel is simán meg lehet már állítani a gyorsabb csatárokat is. Pl. Valencia-val (unitedes) 89 paceel sem tudtam lefutni a tök lassú szélső védőt. Két három tolás után egyszerűen elfáradnak. Kénytelen vagy passzolni.
-
Azog the Orc
őstag
Na srácok a 3-5-3 megbukott nálam
Csak visszaállok a 4-3-3-ra méghozzá a CAM-es változatra 
-
boff
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
Majd ha több meccset játszottál neked is lesznek igazságtalan meccseid.
Pl a 85.-ik percig van minimum 5 kapufád amiket a 16-oson belülről lőttél 1v1-be és az ellenfél a sprintelek szlalomozok felbaszom a labdát taktikával játszik, majd egy 90m-ről Balotellinek felívelt labdát megpróbálsz ellőni a kapussal majd fejberúgja az érkező Balotellit és a fejéről pont a kapuba pattan, és utána az érzés felbecsülhetetlen.
Nekem az nem tetszik, hogy már a 9.-ik osztályba 200-400k csapatok jönnek játéktudás nélkül viszont a gagyi játékosaimmal nem tudom megfogni a 90+ pace-es és 85+ driblinges játékost mert 3 tolásból átvezeti a félpályán a labdát és addig az én védőim meg sétálgatnak reakció nélkül, feltételezem azért mert már az összes védő 40 éves kb nincs reakció idejük vagy nem tudom de el is adtam mindenkit inkább aztán kereskedni próbálok. -
dracox
addikt
Srácok most akkor ezt az online draft módot érdemes még hanyagolni a bugolás miatt ameddig ki nem javítják?
Valahogy nincs kedvem 15k-t kidobni az ablakon a játék elején mások f*szsága miatt... -
szpal17
őstag
Na este toltam egy 4-5 órát a gaméval. Eléggé belejöttem ebbe az új passzolási rendszerbe. Rb és passz nagyon jól használható. Gólokat nehezebb lőni, de szerintem ez nem probléma, sőt egy 1-2 gólos vezetést meg kell becsülni. Egyszer tudtam 5 perc alatt fordítani a 80. perc után. Még sokan nem érzik a játékot ez látszik, de div 8ban már játszottam izgalmas meccset. Most még nagy a szórás a játékosok között.
10-3-2 a statom. Két vereségből az egyik volt megérdemelt, jól nyomta a srác. Több döntetlen várható szerintem a meccseken mint eddig.Bojan Krkic nagyon jó lett a jáétkban. És végre nincsenek nagy különbségek a játékosok között. Pace nem számít mint a 15ben. Jó lesz ez.

Szerencsére meccs szakadásom nem volt, de a routert kiiktattam, hogy az se legyen probléma.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
De el is megy annyiért vagy csak annyiért árulják?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen mert 8k az ára

-
Garsza
veterán
Egy ilyet kéne össze raknom második vonalnak
Esetleg ha tudtok némely játékos helyett olcsóbb változatot ajánlani azt szívesen fogadom. Mert kicsit ólcsősítani kéne a csapatot.(#2489) Westside1989:
Próbáld a DirectX újra telepíteni. Futtatnia Ccleanert és esetleg Malwerbytest. -
Westside1989
újonc
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni,elindítom a játékot erre kiírja hogy a Fifa launcher működése leállt.Mi lehet a baj?A demónál ugyanezt írta ki.A gépem elég hozzá,de ha nem lenne elég akkor sem ezt kéne kiírnia,a Fifa 15 sem indult el csak miután beállítottam a vezérlőpultba az nvidia 3d támogatást,de már ezt is megpróbáltam.Ötletek?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az jó?

-
zsolti72837
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

-
Azog the Orc
őstag
Fogtam egy Giovinco-t 2k-ért azonnaliban

-
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
PS4 topic
-
Azog the Orc
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Dehogy kínzom magam, tökre élvezem a játékot
Én speciel az ilyen Amrabat, Jovetic, Palacio, Konoplyanka, Jesé, Berardi stb... kaliberre gondoltam,hogy nem adok értük 8-9-10k-t mert ezek nemsokára lezuhannak a felére (szerintem), a drágábbakról nem is beszélve..... 
De ha nem így lesz egy idő után és tartják az árukat akkor nem lesz más hátra mint előre és shoppingolok én is

-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Szerintem ebben viszont nincs igazad. Vagyis részeben, egyértelmű, hogy Neymar Bale nemér annyit, de hogy te most megveszel egy Barzaglit, Bonuccit, Candrevát akik kb most 10 k-val kerülnek többe mint egy hónap múlva fognak, csak kínzod magad egy hónapig, holott ha játszol addig kb 10 idényt (vagy többet) simán visszahozzák az árukat. Én felhúztam egy orosz második csapatot 25k értékben meg most próbálkozok egy bpl-lel olyan 50-60kért aztán nyomom a meccseket a coin boostért.
Mondjuk ez csak azén véleményem. -
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Igen igazad van. Engem is idegesíteni fog majd. De jelenleg nem. De az is igaz hogy jelenleg a összeset el bírom adni haszonnal. Lehet kivárok addig mèg elkezd telítőddeni velük a piac és eladom őket. Mert jelenleg kevés van belőlük és addig bistos nem csökken az áruk még kevés van belőlük a piacon. Lásd pl. Naingolan, Cuadrado, Manolas tegnaphoz képest emelték az árukat.
-
Azog the Orc
őstag
Sylerr:
Miért gondolkodsz az 5 védőn? Online vagy offline indíttatásból?
Garsza:
Én addig nem veszek drága játékost amíg nem normalizálódnak az áraik, kivárom inkább, nem akarom hogy bevásárolok aztán 1-2 hónap múlva a felét sem éri!
-
lanikai
aktív tag
válasz
marcess
üzenetére
nekem alapból ez a felállásom, csatárposztra pedig ott van még Icardi is a keretben. mióta megvettem Mertens-t, sokszor váltottam irányítós játékra, de valamiért akkor teljesen felborul a csapat (még 4-1-2-1-2ben is lyukas a kp), szóval maradok ennél a formációnál, Lulicot Marchisiora, JJ-t Chiellinire cserélném a jövőben (akinek van tapasztalata, Chiellini megéri a ~80k körüli árát?)
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Én sajnos nem bírtammegálni hogy ne vegyem meg ezeket a játékosokat ha már meg van rá a coin. Kereskedés meg nem nagyon megy nekem. De azért még ezt is van hová fejleszteni.
Középpályán elférne Pogba, védelembe Chiello, Meg Tevezt is jó olna beépíteni.Nem emelték némely játékos max árát? Mert Cuadrado most 55k ért megy én meg úgy emlékszem 37k volt a max mikor én vettem.
Közben nézem hogy Naingolan Cuadrado Manolas árát feljebb vitték tegnap még olcsóbak voltak mikor én vettem.
-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nekem pedig Fifás pályafutásom alatt először fordult meg a fejemben az 5 védős felállás használata. Idén sokat javítottak a védekezésen, már a védők mögé a belöbbölés sem olyan erős mint volt.
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Helló! Én már toltam 5 meccset offline 3 védős rendszerben. Annyi külömbséggel hogy 3412 felálást ezzel a csapattal. Èn egyàltalán nem éreztem a hátrányát a 3 védőnek. Sőt általában inkáb 7 volt a védők száma. Mert az ellen támadását lessítottam addig vissza ért mindenki. És támadásban sokkal könyebben alakítottam ki helyzetet. Az 5 meccsen összesen 2 gólt kaptam. És min 4 lőttem mindegyiken. Igaz nem túl bika csapatok ellen meg 3 profi szinten 2 WC szinten. De eddig nem ment így a játék. A taktikát 70-50 kötött 55-55-50 free 45-65-50 nem les.
-
vegitossj7
addikt
Na, már
23 coinhackerrel is találkoztam zsinórban...Ahogy nézem, most átálltak a coinsellerek a szerződés hibára...
Felrak az ember vagy 5 szerződést 50k-ért és kifizetik...
Remélem az EA ezt is kezelésbe veszi.
-
Azog the Orc
őstag
Üdv!
Visszavágtam a Leicester-nek

Indul a 3-5-2 tesztelése, mert az egy csatár sok esetben kevésnek bizonyul.
-
tigomigocika
senior tag
Akkor újra...
ebben tud valaki segíteni? -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Botos - ráxarik a légy/ny...
könnyezve röhögök!! 
Azog: még nem teszteltem, Ovvy dícsérte a 3-5-2-t és a 4-1-2-1-2-t is, teszteljétek.

Genji: Érdekes, majd kipróbálom én is.

-
_adaml21_
őstag
Így 15 órányi játék után az a tapasztalatom, hogy a játék tempója valami iszonyatosan gyors.
Nem tudom, hogy a 15 ulti is ilyen gyors volt-e, mert utoljára júniusban játszottam, és azóta csak menedzser mód/kick-off ment, de érzésre annál is sokkal gyorsabb.
Az, hogy a pace különbség nem jön ki annyira, valóban igaz, de azért az igazán sebes játékosok még mindig gyilkosak. Példának okáért BBVA csapatomba jobb szélre megvettem ezt a benga Bangourát, és az előző meccsemen 3 gólból 2-t az ő elfutásaiból szereztem (egyet kis szögletből, befutottam 5-ösig, másik pedig löbbölt indítás után).Összességében jó a játék, meg tetszik, hogy senkinek nincs még csili-vili csapata, de marha nehéz, és biztos ez is tele van OP dolgokkal.
-
yozsee11
aktív tag
Az előbb offline draft meccs, összesen 6, azaz HAT DARAB büntető, ebből 4 a gépnek...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Türelem kell a gép ellen, mert idegesítően tili-tolizik, ami még feltűnt hogy az összes csapattal azt a ........ stílust nyomja, semmi változatos, labdatartás oszt ennyi

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
3-5-2 a gép ellen nem jött be... 4-1-2-1-2 még jó lehet, azoon én is morfondíroztam...holnap tesztelem a gép ellen, de ha megint felhúz, akkor inkább nyomom online, mert már tényleg az agyvérzés kerülget a tikitaka géptől...főleg amikor hátul ívelget egyi kszélről a másikra...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Képzeld komám, én is azon filózok hogy 2 csatár kéne
Eddig a 4-3-3-akat nyomattam, njem rossz de nem is az igazi, talán a 4-1-2-1-2? vagy a 3-5-2? Holnap kipróbálom mindkettőt, először a 3 védőset, hátha elég most, legalább támadásban többen leszünk 
MdewC:
kolléga kipróbálta már a 3-5-2? Ha igen akkor nem kevés a 3 CB? Mondjuk attól hogy neked nem kevés lehet nekem az lenne

-
lanikai
aktív tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
szia!
10-15k-ből nem lesz könnyű, néhány, eddig olcsó (de jó) középpályás ára is megugrott PC-n (Borja Valero, Mati Fernandez, Bonaventura, Allan). LW-be Ljajic vagy Eder viszont továbbra is olcsó, RW-be esetleg Iago Falque, CAM De Guzmán, csatárposztra talán Destro, Zaza, Quagliarella vagy Dzeko
@Genji:
ez érdekes, nálam a balszellőn lévő Perisichez képest sokkal "szívósabb", pedig mindkettő fizikuma 74-es. persze viszonyítás kérdése, de nálam jól teszi a dolgát ebből a szempontból is -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
hasonló cipő...egyszerűen vannak oylan meccsek, amikor egy értelmes passzt nem tudok csinálni...ha passzolok, rá szarik a légy...ha driven passzt nyomok, akkor meg bottal kezdi el vezeti a labdát vagy felpattan a fejéig...
a labda persze hozzá tapas és ahogy mondod, csak úgy tud érvényesülni, hogy szélen lenyargal és bead, 1-et tuti befejel... 
MÁs:
első felháborodásomban nyomtom 5 seasons meccset...2 gy 3 döntetlen... az egyik meccsen az ellen rendre nyomta za új labda nélküli testcselt. észlelte vki, hoyg ilyenkor irányíthatatlanná válik a játékos?mintha földbe gyökerezne...
egyébként mintha jobb lenne itt a passz játék, itt is sok az eladott labda, de kevesebb...
egyébként nagyon úgy néz ki, hogy nekem kelleni fog a 2 csatár, 4-2-2-2 egyenlőre jobban adja, mint a 4-2-3-1, ami védekezésben jó, de támadás építésben vhogy nem az igazi... -
lanikai
aktív tag
válasz
marcess
üzenetére
szia!
ugyan nem engem kérdeztél, de ~60 FUT meccs után azt kell mondjam, Candreva nagyon jó. gyors, nehéz elnyomni, és távolról is jól lő
más:
főleg online meccseken a beadásaim szélről katasztrofálisak, mintha minden beadás a kapus kezét keresné. offline viszont teljesen használhatóak, nem igazán értem, mi lehet a gond. ugyanígy online, a through ball minimális erővel is 10ből 6x hosszú, a sima passzok pedig rendre lassúak, nagy erővel isdemo alapján azt gondoltuk/ták, hogy fut-ban nem a pace lesz a nyerő, hát sajnos de, semmi másról nem szól megint a játék. gyakorlatilag egy őrült rohanás egy-egy meccs, lényegesen gyorsabb a játékmenet, mint offline, vagy sima kick off meccsen :/
-
_adaml21_
őstag
Ezt az olasz csapatot kezdtem el megépíteni, eddig őket vettem meg.
Kb. 10-15k-t szánnék még a befejezésére, segítene valaki, aki jobban ismeri az olasz játékosokat?
Középpályára egy bitang Medel-Melo tengelyt gondoltam.Ezt a csapatot megépíteném, mellé fitnessnek hagynám a spanyol csapatomat, és elkezdeném a gyűjtögetést, farmolást

-
MdewC
nagyúr
válasz
marcess
üzenetére
Még nem játszottam vele annyit, hogy érdemben írjak, mert nem vagyok otthon és csak tegnap este vettem meg.
Többiek nagyon dicsérik.
Gyors, OP, jól lő, viszont nem hiszem, hogy a fej játékáról lesz híres, illetve nekem picit hamar fárad, de sztem megérheti, olcsóbban meg pláne. Ha neked a gyors, nem túl magas játékosok bejönnek, akkor igen.Candrevát nem próbáltam.

-
Azog the Orc
őstag
Megszületett a Fifa 16 meccseim első csalása offline
Soká érkezett, de biztos ami biztos megjött 
WC szinten tolom, eddig semmi gond nem volt de a Leicester ellen teljesen le lett butítva a csapatom, tök világtalan passzok, labdakezelés nuku, de hozzájuk eladott labda nélkül ragadt a bogyó a 70-es játékosaihoz
A 90.ben nyer egy beadással a semmiből.Na mindegy, tudtam hogy ilyen is előfordulhat

-
LendvaiFeri1
veterán
IF Kameni incoming...

-
Stylerr
addikt
Online Draftot tolja valaki PC-n? Esetleg aki tolja annál volt olyan, hogy kilépett az enemy, ragequit? Ha igen, akkor DNF lett a meccs vége, vagy folytathatta tovább a Draftot?
-
underdark
aktív tag
offline futban szamit az erosseg, hogy mit kapsz a vegen?
-
MdewC
nagyúr
Teljesen adom amit mondasz, annyit tennék hozzá, hogy elég sokszor hétvégén felmegy jó néhány népszerűbb játékos ára, attól függetlenül, hogy több van a piacon.
Mondjuk a tavalyi példából kiindulva, az IF lapok péntek estére és szombat reggelre lettek olcsóbbak, a szerda-csütörtökhöz képest...

-
boff
senior tag
Sziasztok!
Kb 6-8k-ból kihoztam egy kezdőcsapatot, div10 nem volt vele nagy nehézség viszont kupagyőzelemért jött egy erősebb seria A ami majdnem megfingatott de aztán a 90. percbe ollóztam 1-et.
Van most 8,5k, a kérdés pedig az, hogy mely játékosokkal éri meg kereskedni most? Előre is köszönöm a válaszokat. 
Itt pedig ez a fostalicska team:
-
_adaml21_
őstag
Most már én is be merem mutatni a kezdő csapatomat, DIV10-et könnyedén húztam be velük, BBVA csapat lett.
10k-ból építettem.Kellene egy cserecsapat 10k-ból, miből építsek, olasz legyen, vagy vágjak bele a BPL-be?
-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Hihetetlenül felcseszett ez az egész most. Ráadásul nem is a netem szakadt meg, hanem az ellenfelem lépett ki, úgy, hogy nagy fölénnyel vezettem. Most amiatt a marha miatt, meg a kedves EA miatt buktam 1000Ft-ot.
-
Genji
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Lehet a hülyékre is menni akik nincsenek tisztában az árakkal (vagy inkább nevezzük lustáknak őket, akik kiteszik mindig annyiért a játékosokat mint amennyiért vették), de ugye játékosokból sok van, mindenkit figyelni lehetetlen, viszont 1-1 consumables figyelni nem lehetlen és sok a fogalmatlan aki túl olcsón rak ki lapokat. Mielőtt veszel egy játékost érmes figyelni egy hétig hogy mozog az ára és akkor megvenni mikor legolcsóbb (esetéleg többet is és amikor felmegy az ára eladni). Az egész egy türelemjáték - idő kérdése minden. Olyan üzlet nincs, hogy megveszel valamit és azonnal tovább adod drágábban (kivéve ha kifogod az említett lustákat). Érdemes pár napot, hetet ráfordítani arra, hogy figyeled a piacot (egy egy játkost, consumablest) és megtalálni a pontot amnikor venni érdemes és a pontot amikor eladni.
A játék elején nagyok a rések, később mikor beállnak az árak és telítődik a piac nem lesz ilyen jó lehetőség. Most lehet megalapozni a jövőt, nagy az ingadozás.
-
Yodamest
veterán
Na ez hasznos tipp volt a közösség számára
De mit értesz az alatt, hogy éjjel vásárolni? Ez ilyen éjfél körüli órákat jelent?
Én az a baj nem látom ennyire az összefüggést pl. reggel valóban drágább volt pár játékos, de volt jó pár akiket reggel vettem és most majdnem 2X áron eltudtam adni. Szóval van aki most olcsóbb van aki nem, nem látom ebben a relációt olyan tisztán mint te. Úgy érzem, hogy inkább csak ki kell fogni, mint azokat amikor 1K-ért megveszünk egy Jesus-t vagy De Rossit. -
Azog the Orc
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Nem bizony, erre gondolhattak volna amikor kitalálták hogy nevezési díj kell rá és azlehet valós pénzből is, ezért elvárná az ember hogy legalább az a játékmód kezelje normálisan a kilépést, megszakadást stb.... írja jóvá, vagy legalább ne okozzon kárt a játékosnak!
Más:
Észrevettem egy olyan BUG-ot hogy ha rárakok egy játékosomra egy bronz szerződést akkor a rare gold-ot rakja rá megnövelve annyival a szerződést és elvéve egy db-ot a készletből???
WTF? Van már megint itt??
-
Stylerr
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A legnevetségesebb az, hogy egyértelműen Ő lépett ki, mikor pont berúgtam a 4. gólom. Erre én kapom a DNF-et, mintha én léptem volna ki, ezáltal odalett a rendes HUF-ért vásárolt Fifa pointom. Azért ez nem túl korrekt.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Még nem merültem bele az FUT online részébe, egyenlőre csak offline szokom az új fifát, de sorozatosan jönnek azon HSZ.-ek amik a szerver ledobásról, megszakadt meccsekről, DNF-ekről szólnak, hát mondhatom nem jó előjel

Ez szomorú és egyben nevetséges hogy ezzel még mindig nem tudtak mit kezdeni, főleg a ilyen népszerű játék legelején
-
Genji
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
jójó fifa pont boost nyilván sokat számít de pl egy-két kereskedés tipp: csütörtökön éjjel kettőkor bevásároltam egy BBVA csapatot kb 100Kért péntek reggel 150K-ért mentek el. Marha nagy az ingadozás csak figyelni kell a piacot. Hétköznap este pl lemegy Aguero 320K-ig reggelre felmegy 400-420Kig. Most 375K a legolcsóbb (hétvégén mindig olcsóbb minden mert több a játékos). Minták és tendenciák vannak (kis értékű játékosoknál ugyanúgy). Tessék éjjel vásárolni és reggel eladni. Azt is érdemes figyelni mennyi tétel van piacon hétköznap éjjel 400K most 730K. Amikor hiány van megnő a kereslet, én néztem csak tőzsdés filmeket?

-
Stylerr
addikt
Ez valami vicc? Fut online draft, első meccs, negyedik rúgott gólomnál kilép az ellenfelem, és nekem ad DNF-t a játék.. Odavan a 300 fifa pointom, vagy mi?
-
dtrms
aktív tag
válasz
marcess
üzenetére
Ahha. Így már mindjárt más
Akkor maradok a kis gyűjtögetésnél, pár hét alatt összejön jó sok aztán addigra hátha az árak is lejjebb mennek.+ Van valakinek FUT-os tapasztalata Ivanovicról (RB) ? lassú, de minden másban nagyon jó és az idei fifában ahogy eddig tapasztaltam nem feltétel az a 90 es futás. (Átmeneti szélső védő lenne, amíg nem szedek össze több pénzt egy Darmian-ra mondjuk)
-
dtrms
aktív tag
Ti hogy tudtok összeszedni ennyi pénzt? Nekem is vannak coin boostok (10-15K-sak) meg meccseztem is, a draft dobott egy Bentekét (ami gépen 15-20K), de ennyi. Nem igazán voltam még 20K fölött....kereskedni gépen nem a legegyszerűbb. Ha valakinek van valami jó pénzszerzési taktikája PC-re akkor megoszthatná
Egyszerűen egy jobb védőre pl nem tudok szert tenni. -
elod22
senior tag
Ez a draft mód offline szerintem egy kicsit lehúzás. Legtöbb esetben nem nagyon jön vissza még a befektetett 15K zseton sem, nem beszélve arról, hogy még egy óra játékot is rá kell áldozni.

-
Stylerr
addikt
Viszont azt még mindig nem tudjuk, hogy mikor és hogyan tudunk hozzájutni az előrendelői packkokhoz?!
-
Garsza
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Lehet mert úgy oldottam fel egyszerre mindent. Ez ellen mit tudok tenni?
Más.
Nem volt kedvem várni össze raktam ezt a csapatot
Buffon még nincs meg megy valaki más helyette, és indul a felállás tesztje. -
bucketb0b
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
éjjel nem sok licit van és akkor is általában 1-3 órára mennek a licitek, sokan estére otthagyják 11-12kor ami 1-2re véget ér ugye, csak ott kell lenni

én még csak kicsibe tolom nincs meg a nagy tőke, de 1-1 szerződésen 150-200 nyereség van, ha elmegy és mivel egyre többen játszanak lassan elmennek ezek.//más//
egy kis transfer
Most azon gondolkozom, hogy ha összekuporgatok 7500-t akkor vajon bepróbálkozzak-e egy pakkal, hátha dob valamit amit el lehet adni vagy próbáljak inkább játékosokat szerezni amiket eladhatok?!
vagy a szar totw miatt mindenképpen várjam meg vele a jövő hetet? -
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
az még nem is sok, de hatalmas mák kell hogy az ember 1. ként csípje el ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Háztartási gépek
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak visszaállok a 4-3-3-ra méghozzá a CAM-es változatra
Pl a 85.-ik percig van minimum 5 kapufád amiket a 16-oson belülről lőttél 1v1-be és az ellenfél a sprintelek szlalomozok felbaszom a labdát taktikával játszik, majd egy 90m-ről Balotellinek felívelt labdát megpróbálsz ellőni a kapussal majd fejberúgja az érkező Balotellit és a fejéről pont a kapuba pattan, és utána az érzés felbecsülhetetlen.

Én speciel az ilyen Amrabat, Jovetic, Palacio, Konoplyanka, Jesé, Berardi stb... kaliberre gondoltam,hogy nem adok értük 8-9-10k-t mert ezek nemsokára lezuhannak a felére (szerintem), a drágábbakról nem is beszélve..... 

a labda persze hozzá tapas és ahogy mondod, csak úgy tud érvényesülni, hogy szélen lenyargal és bead, 1-et tuti befejel...
egyébként mintha jobb lenne itt a passz játék, itt is sok az eladott labda, de kevesebb...