Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz Yodamest #167 üzenetére

Már miért ne lenne? :F
    Te jöttél a valósággal, hogy Ronaldo ára ne 50-100k közé essen. Akkor ennyi erővel ha nincs eladó miért lehetne megvenni? :F
    Én mondjuk nem értem ezt a min-max ár ellenes dolgot.. így legalább olcsóbban hozzá lehet jutni egy Ronaldohoz ha van eladó és nem kerülnek 4x annyiba, mert most éppen annyira tartják a játékosok és nem adják olcsóbban. Persze ha a min-max ár nem valami bődületes hülyeség egy adott játékosnál. Ha meg valaki azért nem adja el, mert "annyiért nem" de nem játszatja akkor rohadjon rá.. ez ember függő, ha számomra /jelen esetben/ egy játékos nem fontos azért nem fogom ott tartogatni a klubban, mert csak vagy azért, mert más ne járjon jól vele, mert én mínuszban jövök ki belőle. Ez a random játékos dobálás sem kellene a piacra, felesleges. Kupákból csomó pack jöhetne, amik mehetnének listára és kész. Bőven elég lenne az is. Amúgy meg szerintem még az is rendben van, hogy egy olyan "epic" playerrel, mint pl. Messi vagy Ronaldo nincs tele a piac kerüljön amennyibe kerül. Kb. megint értéktelen lenne a játékosok 90%-a, mert senki sem játszatná őket, mindenki Ronaldokkal szaladgál majd veregeti 35ről. Játék hasznos része ki is esne, mert megint Ronaldoktól várják a megoldást egy meccsen, közben másik 3 alternatív szélsővel szarba vered a gyökeret, mert azt hiszi, hogy Ronaldo=win

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés