Hirdetés

Aktív témák

• Z_A_P

addikt

válasz Nowhereman #10 üzenetére

Akkor miert szavaztam-szavazok a FIDESZ-re:
    1.
    En is valoban ugy ereztem,hogy jo iranyban indult el az orszag. Merek tervezni (most veszunk fel lakashitelt), bizok a jovoben. Az termeszetesen elofordulhat, hogy ha az MSZP lett volna hatalmon, akkor is igy lenne, de ezt NEM lehet tudni! A FIDESZ megtette - ezek tenyek -, szerintem megerdemelnek ijabb eselyt!
    2.
    A ket fordulo kozott a FIDESZ tenyleg felvette a tamado stilust: de gondolkodjunk mar, mi is tortent: az MSZP EZT (sot,durvabban) csinalja 5 honapja ! Es bejott neki?? Be!! Tobb szavazatot kaptak az elso forduloban! A FIDESZ gyorsan probalja 'utanozni', remelve nekik bejon. Nekem ez nem szimpatikus, de engem a 4 ev gyozott meg, nem ez az 1 het.
    3.
    kulpolitika:
    O.V.-nal ereztem azt eloszor, hogy hatarozottan (egyesek szerint bunkon) kiall a magyar erdekeltsegekben, meg akkor is, ha ez a draga szomszedainknal haragot okoz! De itt vagy A van, vagy B. Eddig mi volt? Ok mondtak: A lesz! Magyarorszag: jo. Nem tamadtunk nemzetkozi porondon, turtunk, mondtuk ok. Most:Ok mondtak: A lesz! NEM, B lesz, mert az jo Magyrorszagnak! Igenis, ki kell allni az erdekeinkert (a kulhoni magyarokert is)! Megha ez nem tetszik az adott orszagnak! Persze,hogy nem tetszik, de ez egy ketoldalu dolog. Vagy ide jo,vagy oda.
    4:
    Sokaknak tetszik Medgyesi 'targyalokeptelensege', vagy ahogy mondjak: szerenysege! De konyorgom: kepzeljetek el, ha vitazni, ervelni kell az EU-val, Romanokkal, Szlovakokkal Magyaro. erdekei mellett!? Nem Kovacs lesz ott, hanem M.! Ha mar MOST sem bir beszelni,mi lesz,ha ettol fugg MO. jovojenek fontos kerdesei!
    5.
    Az pedig,hogy Medgyesi multi-milliardos bankar (penzugyi szakember), bennem nem biztonsagot, hanem bizonytalansagot kelt, szerintem mindeki erti miert...

Aktív témák