Hirdetés

Aktív témák

• medve úr

csendes tag

válasz Rent #640 üzenetére

hát nézd, nem akarok imázsromboló lenni, de mikor beköttettem, haver mondta, hogy gondoljam meg kétszer (neki 1Mb-es csomagja van évek óta), meg hogy nem érdemes nagyobbat, mert úgysem tudják biztosítani...

én azért befizettem a 2Mb-es csomagra, kb 1 hónapig rendesen működött (230kb letöltés folymatosan), mondtam is neki, hogy miket beszél, mondta, várjam ki és tényleg, az elmúlt 3-4 hétben egyszer megy rendesen, egyszer meg mint írtam, vagy 10kb-ra leesik, a feltöltésről ne is beszéljünk, a 30kb helyett örülök, ha 9-et bír...

hétvégéken általában sovány, hétköznap olyan 9 körül áll be normálisra, szal nem tudom, lehet, hogy csak nálunk (mármint a mi kerületünkbn, vagy térségben, merthogy haver is ott van és neki is ugyanolyan), vagy lehet, hogy csak ideiglenesen (bár már 3 hete rendszeresen leesik ilyen alacsonyra)...

azért bízom benne, hogy helyreáll, akkor én is átváltok nagyobb csomagra, ha ilyen marad még egy darabíg, akkor nem és majd keresek más netmegoldást...

és nem, nem az ''én készülékemben'' van a hiba, mert másnak is ilyen errefelé, mondom, van hogy simán bekapcs és egy oldal nem akar betölteni, csak 15-20 másodperc múlva...

belinkelték itt valahol a fórumon azt a speedtest.net-es oldalt, azzal is néztem, szal vacak...

amikor beindul, akkor persze folyamatosan és stabilan megy, nem tudom, minek a függvénye...

reklamációt meg felejtsd el, max felveszik a hibabejelentést, azt 1-2 hét múlva jelentkeznek, havernak 1 hétig nem volt nete, persze nem voltak hajlandóak levonni a számlából, amikor reklamált máskor, hogy folyamatosan alacsony a sávszélessége, mondták, hogy bizonyítsa be, küldjön mérőprogramos scrrenshotot, meg ilyenek...

úgyhogy én nem reklamálok, mert teljesen felesleges... amikor kijönnének mondjuk, addigra úgyis rendben menne :Y

nem tudom, mit szarakodnak mostanában, dehát ez van, ha lett volna más lehetőség mondjuk alapban elkerültem volna őket, de nálunk kizárólagos fibernet uralom van kábeltéren, vonalas telefon nálam kikötve, de ha ez ilyen, akkor inkább bekapcsoltatom csak netre...

ez a 22.kerületre igaz, azon belül is mifelénk, ha javulás van, természetesen azt is jelzem, most hétvégén igen alacsony volt a forgalom (ki is kapcsoltam a gépet, mert még böngészni sem tudtam), úgy este 10kor helyreállt, még ma reggelig folyamatosan jó volt...

ennyi tapasztalatom van... :W

Aktív témák

Hirdetés