Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
+1 tapasztalatszerzésre.
én lassan 2 éve főzőcskézek (16 vagyok
), sima tojásrántottával kezdtem, most pedig egy húsleves spagetti kombó már egész jól megy.
de csirkemelltől kezdve a libamájig mindent megsütök/főzök, ha néha anya be is segít, nagyjából magamtól megy már szinte bármi.
én személy szerint nagyon szeretem a párolt zöldségeket tésztával/jázmin rizzsel.még valami, ha rizst szeretnél főzni, az aldis jázmin tényleg nagyon jó. nem a legolcsóbb, de messze a legfinomabb. aldiban egyébként nagyon jó alapanyagok vannak, érdemes szétnézni.
-
mark!
őstag
elfogyott a motivációm, mindig csak pár napra elég.
egyszerűen nem értem, hogy miért nem sikerül huzamosabb ideig edzeni.
vagyis tudom, hogy mi miatt (egy g*cidurva izomláz, tart 2 napig, utánna meg elmegy a kedvem az egésztől) -
mark!
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
keep it christian 😂😂
-
mark!
őstag
ritkán edzek már, sokat kell tanulni meg hát a WoW is sok idő

-
mark!
őstag
be kéne indítani valahogy ezt a topikot, mert eléggé halottnak tűnik. valami ötlet?

-
mark!
őstag
kezdésnek milyen gyakorlatokat csináljak? húzódzkodni egyelőre nem tudok hol, majd egy pár hónap múlva fogok edzőparkba menni.
jelenleg ilyen gyakorlatokat csinálok:fekvőtámasz, felülés, hasprés, guggolás. -
mark!
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
most legalább sikerült rávennem havert, annyira belejöttünk hogy ma 5órán keresztül beszéltünk ts-en, videókat néztünk, írásokat olvastunk, szóval komoly a szándék. aztán hogy mi lesz belőle, fene se tudja.
nekem kell valami sport suli mellé mert viszonylag későn fogok hazaérni, aztán heti 3x1óra magántanár, tanulás még otthon, de ha arról lesz szó simán kimegyünk a parkba éjszaka is. -
mark!
őstag
elkezdtem edzeni haverommal, mostantól fogva komolyan veszem. egyszer már elkezdtem, abba is hagytam, most nemfogom.
-
mark!
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
fölösleges fizetni.
először próbálj meg mondjuk heti 2x-3x edzeni, hogy bírod-e, itt még mehet minden ami belefér (persze amit tudsz
) aztán majd kialakul, magadnak is tudsz majd összerakni egy idő után.
de ha szépen kéred, lehet hogy valaki innen megcsinálja neked. -
mark!
őstag
Vadym Oleynik csatornája
hatalmas forma a srác, de szó szerint. -
mark!
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
könyvek, könyvek, internet, könyvek.
étkezéssel kapcsolatos: drugs bunny - sárga kapszula
gyakorlatokkal kapcsolatos: gödrösi ádám - street workout mindenkinekmeg ugye ott a yt, rengeteg oldal is van ami ezzel foglalkozik, ha tudsz angolul, összeszedek majd egy párat, és egyben berakom ide.
-
mark!
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
lebegjen a szemed előtt az a testalkat, amit el szeretnél érni.
egyébként az időjárásnak megfelelő öltözék kiválasztása nem olyan nehéz, csak jól át kell gondolni: vastag kabát, hogy ne fázzon a poci, vagy inkább 2 vékonyabb pulóver, hogy mozogni is tudj? utóbbi, mert ha mozogsz, izzadsz; hőt termelsz, nem fogsz fázni.
kesztyű szerintem minden évszakban jó.
van az olyan nadrág amit a futók meg a sportolók használnak, na, egy olyan, arra egy kényelmes melegítő, de arra figyelni kell, hogy ne legyen túl bő, mert az zavaró lehet (engem legalábbis alapon zavar, ha belecsavarodok a saját nadrágomba
)
talán a cipőt/zoknit a legnehezebb kiválasztani. itt figyelni kell arra is, hogy kényelmes legyen, ne szorítsa szét a lábad (ezért nem jó a vastag gyapjúzokni. otthonra kényelmes persze, ha nincs rajtad cipő.), de arra is, hogy ne izzadjon annyira a lábad, mert azt a szobatársaid sem szeretnék, és neked sem lenne jó érzés
itt ugye a cipővel eggyütt tapasztalgatni, vastagabb zokni-vékonyabb cipő/vékonyabb zokni-vastagabb cipő (bakancs)
sapkát nem írom, mert lehet hogy te is utálsz sapkát hordani, az már tényleg rajtad múlik, max. az egészséged bánja ha nincs rajtad sapka vagy kapucni.
de egy 4-5 alkalom után ki lehet tapasztalni.ja meg annyi még, hogy nemtudom délelőtt/délután járnál el edzeni, napszaktól is sokban függhet az öltözék. (ezt azért mondom, mert télen van hogy napi 2-3x átöltözök ha nem itthon vagyunk) ha reggel bundabugyiban és 15cm vastag gyapjúkabátban mész el suliba, nem biztos hogy abban szeretnél edzeni, legyen nálad mindig egy "edzősruha", sose lehet tudni hogy mikor lógsz el valamilyen óráról

-
mark!
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
megfelelő öltözékkel és kellő mennyiségű ambícióval abszolút tűrhető a szakadó hó is

tavaly aldiban vettem ilyen kézmelegítőt, az elég jó ha a zsebedbe berakod
-
mark!
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére

gerincferdülésem van (nagyon minimális) ezért testtartásommal van gond, de rendesen

-
mark!
őstag
mostanában elég sokat fáj a hátam. milyen gyakorlatokkal tudnék ráerősíteni? (ezt a topikot találtam legmegfelelőbbnek hogy feltegyem a kérdést
) -
mark!
őstag
Most normálisan be is melegítettem, menni fog ez, csak akarni kell
Igazából nem annyira nehéz ez, csak fekvőt is eddig nagyon lassan csináltam, most gyorsítottam, és sokkal jobb Feels good ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mark!
őstag
Edzenék, ha lenne normális edzéstervem, meg tudnám a normális ismétlésszámot stb. Valaki tudna nekem ebben segíteni, esetleg egy edzéstervet összeállítani?

-
mark!
őstag
Sziasztok! Talán már egy fél éve, hogy nem edzek semennyit se. Akkor sem voltam valami jó erőben, de most végképp nem. Alig megy 2-3 sima fekvő, ami elég gáz. Valaki tudna egy kicsit segíteni, hogy mivel kezdjek? Igazából időm az van (jó sok
), tehát szeretnék minden nap edzeni. Kondi kilőve, nem szeretném magam égetni
.Előre is köszi!

-
mark!
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Előre-hátra táska, ugyanannyi súllyal
(Én így csinálnám) -
-
mark!
őstag
Ne kérdezzétek hogy hogyan csináltam, de fekvőt akartam kinyomni és kiment a csuklóm. Majdnem sírvafakadtam ott mindenki előtt tesiórán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Atyaég, mifolyikitt? Egy délelőtt alatt 23hsz. Ilyen se nagyon volt még

-
mark!
őstag
Ezaz, ma sikerült (kapaszkodjatok meg, epikus teljesítményjelentés következik!!) 3db gyémántot, egyhuzamban

-
-
mark!
őstag
Tegnap edzés közben roppant egy jó nagyot a térdem. De tényleg nagyot. Baj??
-
mark!
őstag
Sziasztok! Egyszerűen elment már a kedvem az egésztől, mert ha nekiállok edzeni, másnapra izomlázam lesz, és így 2-3nap kimarad, mivel izomlázzal 1fekvőt alig bírok kinyomni. Mit tudok vele csinálni?
-
mark!
őstag
Hát mitnemondjak, eddig olyan gyakorlatokat aminek köze is volt a fegyencedzéshez, nem nagyon csináltam, viszont a testzsír%-om 20%-ról 14%-ra csökkent. Új év, új célok
-
mark!
őstag
Izomláz jó jel? Mert egy poharat nem tudok megemelni, olyan izomlázam van

-
mark!
őstag
Találtam kint a garázsban egy húzodzkodórudat, mondom még költenem se kell, minden van. 1. Próba:minden tök szuper, nem csúszik, profi vagyok
5-6próba:húzom magam fel, a rúd kettétörik, és én mind a 2 felével jól fejbevágtam magam. Tapstaps. És így álljak neki. Szenvedéssel jár, azt tudom. De érzem, hogy én 5x annyit fogok szenvedni mint bárki más 
-
mark!
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Csak legyen igazad
Fekvőtámaszon úgy könnyítettem, hogy a kezeim alá beraktam 2db 23cm-es hangszórót (házimozit remélem nem akarjuk mostanában használni
), azokra raktam egy füzetet, és csak azt számolom, ami érintette a füzetet.Szerk: mármint a homlokom érinti a füzetet.
-
mark!
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Hát, legalábbis hasamat lentebb vinni, mert eléggé ''hordó''
. Kiskoromban nagyon vékony voltam, aztán 8éves koromban elkezdtem hízni. Nem a fogyás ide a megfelelő szó, hanem a haslevitel (már ha van ilyen
) -
mark!
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Azaz
Mondjuk először lehet kicsit fogynom kéne, mert 5db fekvő után meghalok. 
-
mark!
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Na, erőnlétnöveléshez fontos.
-
mark!
őstag
Sziasztok! El szeretném kezdeni a street workoutot, ehhez szeretnék tanácsot kérni.
13 éves vagyok, 60kg, 165cm. Miket ajánlotok, hogy kezdjem, mivel. Annyit tudok, hogy a futás fontos hozzá. És itt kb. meg is állt a tudásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), sima tojásrántottával kezdtem, most pedig egy húsleves spagetti kombó már egész jól megy.

) aztán majd kialakul, magadnak is tudsz majd összerakni egy idő után.

Aztán elküldtek vacationre...

De én is kíváncsi lennék rá