Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
kk831228 #5625 üzenetére
nem, de itt a popsi, ahogy nézem a képen annyira nem jön át, de élőben atta a csaj nagyon
kis izmoska -
kolosanyi
veterán
Mondom a helyére, nem belőle.
Azért kell izmosodni, hogy ne csak a trükkök menjenek, hanem erős is legyen az ember.
Asszem ma nem alszom. Reggel nemzetközi és uniós jogból vizsgázok és ezt a szart magolom. Kínomban már folyamatábrákat készítek a Nexus 7-esen Quickofficeban, egész jó móka ezzel a prezentáció szerkesztés. Csak türelmes emberek kezdjenek bele!
-
corres78
tag
-
corres78
tag
Erőnléti fejlődésem 28 nap alatt:
61. nap (április 27.) : 24 húzódzkodás, 53 fekvőtámasz 8 perc alatt
75. nap (május 11.) : 28 húzódzkodás, 55 fekvőtámasz 8 perc alatt
82. nap (május 18.) : 26 húzódzkodás, 70 fekvőtámasz 8 perc alatt
(34 húzódzkodás, 90 fekvőtámasz 11 perc 31 mp alatt)89. nap (május 25.) : 31 húzódzkodás 68 fekvőtámasz 8 perc alatt
(35 húzódzkodás, 84 fekvőtámasz 10 perc 22 mp alatt) (kibasz.tt meleg volt és szúnyogok is betámadtak folyamatosan)Lassan, de biztosan haladok a kitűzött célom felé (június végére 50 húzódzkodás és 100 fekvőtámasz).
Ez pedig a hátam változása 4 és fél hónap alatt. (a baloldali képen látható állapot megfelel a február 26.-i állapotnak, amikor elkezdtem a húzódzkodást, tehát 3 hónap változása) :
-
Zoli133
addikt
válasz
kolosanyi #5633 üzenetére
Én se gyorsan terveztem szép lassan, például a napi ebédhez vett desszerteket szép lassan elhagytam. (Menzán vagy eyg krémes, vagy képviselőfánk vagy csokigolyó szinte mindennap becsúszott, ez annyira nem hiányzik, meg a tárcámnak is jót tesz)
Egyéb: Szükségem lenne valami húzódzkodórúdra, oprimális valami ajtókeretre szerelhető megoldás lenne, de teljesen belezavarodtam a kínálatba.
Gondolom a súlyomhoz. (Jelenleg épp 97,4 kg) nem kellene a 100as terhelhetőségűekkel szórakozni, kellene valami nagyobb teherbírású. Valakinek valami tipp/ajánlat? Néztem ezeket a keretbe szoríthatóakat, mert az jól jönne még az elején, hogy alacsonabbra is tehető, vízszintes húzódzkodáshoz, de később meg nem bírna el/nem lenne feltétlen elég magas. (188 cm vagyok) Tippp/ötlet? -
kolosanyi
veterán
válasz
Zoli133 #5632 üzenetére
Ha csak edzel, az is jobb, mint a semmi. Természetesen, ha komolyan veszed, nem árt odafigyelni a kajára, de egyelőre az is jó, ha csak az edzésre figyelsz. Kis lépésekben változtass, nem lehet egy huszárvágással felhagyni az eddigi megszokásokkal, a legtöbbeknél csak elveszi az egésztől a kedvet ha teljes változás áll be az életvitelben. Ilyen szempontból jobb a "fontolva haladás",
-
emiki6
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Because #5622 üzenetére
Ne haragudj, a katonai dolgokban nem vagyok benne, de ott is bértábla van, meg lehet nézni a várható illetményt, de ez beosztástól függ nyilván. Majd rákérdezek édesapámnál ezekre és megírom.
Ez az erdei izé viszont jól néz ki.
Zoli133
Jövő ilyenkorra már simán íjász fekvőnél fogsz járni, ha rendszeresen csinálod.emiki6
-
RBJ
addikt
Na ma strandolás volt. Finom hekk és egyebek felzabálása.
-
emiki6
veterán
Sanyi!
-
bagyulajuve
addikt
na megvolt a napi edzés: 3 óra kaszálás a kertben
-
Zoli133
addikt
Megvolt a nap neheze, reggel egy dombos 40km kerékpáron, délután pedig egy rövid edzés, utóbbiról pár szó.
A felemás guggolás nehéz, próbálkozom vele, de még nem az igazi.
A nap sikerélménye, hogy sikerült "fekvőtámasz"al eljönni a feltól és, ment pár darab előredőlve egy szék háttámlájának segítségével.Tudod, tudom ez hogy hangzik de 7 év szinte bármiféle mozgás mentesen telt el, így ez is siker nekem.
, a kerékpározást meg tavaly kezdtem a lábaim valószínű ezért jobbak.
-
brownus
veterán
tegnap kinéztünk az Erzsébet térre , SW selejtezőre, fasza volt, srácok durván nyomták
meg természetesen nem egy napipopsit láttam/tunk
egy képet lőttem majd felteszem
-
Because
őstag
válasz
kolosanyi #5621 üzenetére
követve az írásaid édesapád ha jól olvastam katona így talán tudsz választ adni. felvételkor mindenki egyenlő? én két szakmával (gazdasági infó. és mechatronikai technikum) és egy középfokú angollal mennék, leginkább műszaki területre, már ha van ilyen a szerződésesek között.. illetve az illetményeket mennyire adják meg? mert a szórólapon szépen szerepelnek és csábító is...
-
Because
őstag
most a katonasághoz (is) készülnék, hátha ott lenne munka... volt valaki hasonló cipőben, ha igen akkor milyen edzést folytatott?
-
andrisbandi
őstag
válasz
itouchfan #5617 üzenetére
Így találtam meg;
Pavel Tsatsouline - A meztelen harcos
:-)- Ez vót má?
[Workout on Low Bars]Jól nyomják!
-
-
válasz
itouchfan #5615 üzenetére
Mesztelen harcost olvastad? Abba egész szépen elmagyarázza Pavel.
Ma a lábazást bringázással letudtam, jó 30km dimbes dombos úton. 13:00-14:30-ig kb. Úgy sütött a nap, folyt rólam a víz mindenhonnan, még jó hogy szereztem ivózsákot. Tudtam folyamatosan inni. Mikor hazaértem eléggé elgyengültek a lábaim, kis bemelegítés és nyújtás oszt jobb lett.
-
kolosanyi
veterán
válasz
itouchfan #5613 üzenetére
"erőfejlesztés szempontjából se mindegy hogy 2x20-at vagy 40-et csinálok egyben"
De, teljesen mindegy, mert erőt egyik se fejleszt. Mondtam már régebben, 1RM 85-90%-a felett és 5 ismétlés alatt váltasz át erőedzésre. Saját súlyos edzésre lefordítva ez azt jelenti, hogy olyan gyakorlat variációból csinálj 4-et, 5-öt, amiből max 6 menne. Tehát ha mondjuk íjász fekvőből meg tudsz csinálni 6-ot, akkor abból csinálj 4-et 5-6 sorozaton keresztül 3-4 perces pihenőkkel. Ha meg állóképességet akarsz, akkor csinálj sima fekvőt köredzésben és dolgoztasd meg az egész tested ilyenkor.
-
itouchfan
senior tag
-
corres78
tag
válasz
Mr.Rain #5610 üzenetére
Ez szép teljesítmény! 63-at számoltam!
Nekem egy hónappal ezelőtt 41 ment egy perc alatt, ebből 39 púpolás nélkül.
[videó]Remélem mostanra már több megy szabályosan picivel. Kb. 2 hete 45 ment 1 perc alatt, da abból ugyancsak 39 volt szabályos.
Láttam pár hete a majd 2 órás 1000 ismétléses videódat. Nagyon komolyan nyomod! -
Mr.Rain
senior tag
válasz
brownus #5609 üzenetére
A karom teljesen nyújtva van fenn, alul pedig minimum derékszögben, vagyis a teljes mozgástartományt használom. Próbáld meg a videót megállítani fenn, nyomogasd a pause gombot és meglátod.
Rabbitf_24 : Igen. Viszont 100 fekvőt ilyen módon nem sokan tudnak megcsinálni, szinte csak az "elit".
Oda pedig jó érzés tartozni. Ezzel a programmal mindenkinek ott a lehetőség, mert működik.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
itouchfan #5606 üzenetére
A 100 fekvőtámasz programot a legtöbb ember félreértelmezi, sajnos a programban nincs megfelelően feltűntetve, hogy a program célja 100, vagy több
teljesen szabályos fekvőtámasz lenyomása EGYBEN, MEGÁLLÁS,PIHENÉS NÉLKÜL, EGY LENDÜLETTEL. Már 1 mp pihenő sem megengedett.
Tehát ez egésznek a lényege, hogy a programban feltűntetett ismétlésszámokat is egyben kell mindvégig megcsinálni, úgy, ahogy feljebb írtam. Enélkül értelmét veszíti a program. 100 fekvőtámaszt pihenőkkel bárki le tud szinte nyomni, aki fél évet edzett. Valakinek ennyi sem kell hozzá.
A videóban én vagyok, a fekvőtámasz a tempó ellenére teljesen szabályos, egy kisebb versenyt sikerült megnyernem vele. A 100 fekvőtámasz programban is így kell csinálni a fekvőket, és a végén a 100, vagy több fekvőtámaszt is így kell lenyomni.
Ehhez még hozzátartozik, hogy sajnos az emberek 80%-a nincsen tisztában még a szabályos fekvőtámasz fogalmával sem, ez soknak tűnik, de így van, és én mindig csak azt tartom fekvőnek, amit látok is.
-
itouchfan
senior tag
válasz
Apollo17hu #5595 üzenetére
Nem értem miért probléma, ha megnézed a w5 day 2-t ott úgy van hogy 2x19, 2x22, stb... szerintem annyira nem változik a dolog attól, hogy a 40-et 2x20-ban csinálom 10 mp pihenővel a kettő között, de nyilván úgy lenne az igazi ha egyben le tudnám nyomni. Egyébként én tovább lépek mert a következő az amit fenntebb írtam, de utána majd visszalépek erre hogy egyben megcsináljam.
-
corres78
tag
válasz
SkyS1gn #5600 üzenetére
Szerencsés alkat vagy, hogy a felsőd átissza magát izzadtsággal és az ott megáll és nem folyik tovább lefelé
Amúgy nekem a csám is izzad, mint a dög, amikor ilyen fülledt meleg van. Az autóba ilyenkor csak klíma használatával ülök be, mert a "bőr" ülésből úgy szállnék ki 10 perc után is, mint aki ülve beh.gyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest