Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Akkor én deviánsnak számítok, ha nekem meg tetszik?

Egyébként mindig voltak sláger témák: hol a pulseaudio, hol a yumex, hol más. Most épp gnome3.
Engem nem zavar, mondjuk lxde spinre váltottam. Elég puritán így, és van néhány bug. Néha ez az elszáll...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest