Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hozzátenném, bajom nincs vele, semmi nincs elreccsenve pedig első nap frissítettem preupgrade-del (ott volt egy kis brékelés, mert az anaconda miért is ne reccsenne el ha a temped tmpfs). Azt nem tudom hogy ez rutin, vagy azért tényleg javul a release minőség.
Az előbb néztem meg, daily-re van állítva a frissítés, de nekem nem tűnik úgy mintha naponta reggel próbálkozna is, és volt vagy két frissítés amikor nekem jutott eszembe hogy na, van már valami új, és volt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest