Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Hokoyumi
üzenetére
Hát... ez a duron ma már eléggé sovány:-)
Nekem is van egy, pont 1100-es, 512 ramot valahogy vadásztam bele, és amit sikerült kihozni belőle, az egy minimál arch openbox-szal, meg chromium.Megyeget, filmet játszik le mint a szélvész, de ha 3-4 alkalmazást megnyitok, akkor már recseg, flash lejátszás meg ugye hehe youtube-hoz, nem tudom a HTML5-ös verzió jobb-e, amikor használtam a youtube-without-flash script még ment, és azzal egész jól használható volt.
Egyébként nem értem hogy annak idején rendszeresen használt, jó gépeket manapság miért nem lehet használni még ezekkel a kicsontozott könnyű OS-ekkel sem... Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest