Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igen, éppen azon vagyok. a presto alapértelmezetten ott figyel, a fastestmirror-t majd megnézem, mert most néha azért belassul. inkább amúgy szerintem azért lassú érzésre, mert mindig betölti az összes repó adatait minden parancs előtt (ami például egy sima remove esetén felesleges, ráadásul ha éppen offline a gép, akkor itt el is hal). ha nem frissíést keresek, vagy valamilyen csomagot a search segítségével, akkor szerintem felesleges frissígetni mindig. mondjuk fel akarom tenni az easytag-et, akkor úgyis kidobja a kérést a repó felé, és megkapja a legfrissebb verzió rpm-jét, a függőségekkel együtt, nem érdekel engem olyankor, hogy az rpmfusion másik 17 ezer csomagja éppen hogy érzi magát

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robogó, kismotor
- Temu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Gurulunk, WAZE?!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest