Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz rokefeller #2504 üzenetére

hmm, akkor lehet, hogy én túl régi verziót próbáltam. meg mintha írtak volna a listára olyat, hogy a legacy alkalmazásoknak van néha baja velük (bár ez nem lehet a probléma nálam, mert az empathy nem kéne legacy legyen szerintem).

ismerem az ilyet, amikor mindnki jobban tudja. tényleg sok olyan kérdés meg felvetés van, ami le van írva a guideline-ban feketén fehéren, hogy miért van úgy. én tényleg végignéztem a leírást, hogy milyen gui elemek vannak, és miért úgy néznek ki, és mi a céljuk vele, de sokan enélkül írnak a listára.
    persze más részről meg vannak tényleg olyan fejlesztők, akik csak a saját orruk után mennek. régebben ezért szoktam le a miranda im-ről, amíg még win-t használtam, mert bár sok ezren kérték, hogy legalább az audio chat részt csinálják meg msn alá, de nem foglalkoztak vele, mert szerintük ez haszontalan funkció, és kész. és aki ilyet kért a fórumon, azt egy idő után bannolták, meg törölték az ezzel foglalkozó topikokat :/ oké, hogy tök ingyen fejlesztenek, de azért a felhasználókat így figyelmen kívül hagyni nem túl szép dolog.
    remélem a gnome team tényleg kitesz magáért, és megcsinálják szépen a shell-t :)
    amúgy ez a kde vagy gnome lesz a nyerő, erre mondta az egyik fazon a linux action show-ban, hogy néhány éve a kde volt az isten, aztán egyszercsak beelőzte a gnome hirtelen. de ez fordítva is megtörténhet akár, főleg most, hogy a kde 4.x már viszonylag kiforrott, míg a gnome-ot most írják újra.

Új hozzászólás Aktív témák