- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller #2497 üzenetére
igen, azt a bejegyzést én is néztem, csak ne mvolt még időm rendesen végigolvasni, eddig csak átfutottam. igazából próbáltam már fedorát feltenni, azt hiszem a 14-est, csak akkor még nagyon nem volt stabil az én hardveremen. most már jobb, azóta a kernel kezeli rendesen az újabb intel vga-kat.
nekem az volt a bajom, hogy sajnos annyira nem vagyok azért otthon linuxban, hogy bármi megoldjak önállóan is konzolban, vagy valahogy. még leírások alapján megy a dolog, de ebből sincs mindig használható. fedora alatt meg minden kicsit más, pont annyira, hogy ne találjam megaz rpm csomagkezeléssel nem is az a bajom, hogy rpm, vagy sem, hanem az utóbbi 2-3 év alatt annyira kinőtte magát a deb rendszer, hogy már mindent szinte abban hoznak először, nem is beszélve a rengeteg ppa-ról, ahonnan lassan két kattintással be lehet szerezni a legújabb programokat. ez inkább az a része, amiért "ölni tudnék"
a shell amúgy nekem nagyon tetszik. sokkal szebb és előremutatóbb, mint a unity. de van egy-két dolog, ami nagyon bosszant benne, mint például az, hogy amikor érkezik egy értesítés, akkor az kb 3 másodpercig ott van alul a buborék, aztán semmi nem jelzi a képernyőn, hoyg valami történt. ha egy ablak urgent státuszt kap, akkor semmi nem jelzi. amíg elő nem hozod az értesítés panelt alulról, addig nem is lehet észrevenni.
meg kicsit az active corner is zavar, mert ha véletlen odatolom az egeret, akkor rögtön hozza is be az activities-taz alt+tab tényleg jobb lett. meg az animációk, a panel, stb. bár nekem hiányzik a shutdown. inákbb az kéne, mint a suspend
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest