Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
szeva000 #2266 üzenetére
Hello, pár dolog ami neked kell:
1. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor nem birizgálod a gnome-os jelszókérést. le lehet tiltani,
de az nagyon nem biztonságos. Ha mégis le akarod állítani: http://rvokal.livejournal.com/4916.html itt le van írva hogy kell
2. Flash, mp3 alap tárolókban nincs. Fel kell telepítened az rpmfusion repository-t. www.rpmfusion.org-ra felmész,
és a free meg a nonfree repo rpm-jét felteszed. Utána lesz mp3 is meg flash is. Mp3-hoz én a banshee-t szoktam használni, olyan mint az itunesSzóval, szerintem a legegyszerűbb ha felrakod az alapértelmezett progikkal együtt, aztán az rpmfusion-t, aztán vagy megszokod a jelszókérést,
vagy kikapcsolod ahogy a linken írják, és mondjuk installálsz egy banshee-t, egy gnome-mplayer-t, egy flash-t meg egy xsane-t, és öröm és boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest