Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Helló, kösz a választ.
A parancsot lefuttattam, de nem derült ki mi a driverem.
"snd_emu10k1"-ra tippelek, de azzal nem működik a mentés/viszaállítás.
Ebből valószínű kihámozod mi kell nekem.Grafikus hangerőszabályzó alatt azt értettem, hogy jelenjen meg mindaz, ami az alsamixer-ben, ami kb 3 képernyőoldalnyi szabályzó/lehetőség. A "csend" hibát az okozza hogy nem megfelelőek az alapbeállítások, pl. az spdif van bekapcsolva. Az alsamixer -c0 nem csinál semmi különöset, mivel az az ATi kártya HDMI kimenetére mutat, amit nem használok, amúgy is az F6-al kell kiválasztanom az SB audigy 2 value-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest