Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
A live cd betöltésekor is fut már az anaconda? Mert sajna még a "live" asztal sem jön be. Ezért próbáltam DVD-ről egyből telepíteni.
Mondjuk a "DVD-ről telepítem karakteres módban" dolgot még nem próbáltam.A lemez tuti nem lehet gond, mert már öbbször leszedtem, és többször meg is írtam. Ja, és azt nem írtam az előbb, hogy ugyan ez van a pendrive-os telepítésnél is.
Lehet hogy a 10-es is menne rendesen, de a végén már annyit állítgattam azt a rohadt biost, hogy lehet azért volt lassú. Szvsz nyomok rajta egy alap beállítást, és neki futok mégegyszer

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest