Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Na megnéztem a mapot. Van benne pár száz megányi duplikált fájl meg felesleges cucc. Először nem értettem, miért van a mapon ekkora hígfostároló telep.
Később megértettem. Szegény jáki lakosok. Súlyos emésztőrendszeri gondokkal küzdenek!
Óránként 450 adag "matéria" egy magánháztól. Matekozzunk
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve opcionálisan : mivel 4000 egység a max. kapacitása ennek a szennyviz aknának, igy gyakorlatilag nem egész 10 óra alatt megvalós az "ön-trágyázás". Nem kell trágyázni, ha már bokáig járunk benne. Ötletes!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a katonásan egyfelé, egy méretre növő fák, meg a német infralámpás disznóól se kutya

Remélem a készitő nem sértődik meg ezért a kis kritikáért

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel