- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Na megnéztem a mapot. Van benne pár száz megányi duplikált fájl meg felesleges cucc. Először nem értettem, miért van a mapon ekkora hígfostároló telep.
Később megértettem. Szegény jáki lakosok. Súlyos emésztőrendszeri gondokkal küzdenek!
Óránként 450 adag "matéria" egy magánháztól. Matekozzunk
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve opcionálisan : mivel 4000 egység a max. kapacitása ennek a szennyviz aknának, igy gyakorlatilag nem egész 10 óra alatt megvalós az "ön-trágyázás". Nem kell trágyázni, ha már bokáig járunk benne. Ötletes!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a katonásan egyfelé, egy méretre növő fák, meg a német infralámpás disznóól se kutya

Remélem a készitő nem sértődik meg ezért a kis kritikáért

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel