Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
hengelhof
üzenetére
Huhh, roviden elmondani eleg nehez volna, mert gyakorlatilag egy teljesen mas jatekot csinalt az FS-bol. Bevezette az evszakokat (innen is a neve, ugye) es pl. telen ritkan aratunk vagy vetunk (bar olyan van, hogy "tel ala vetes"), tehat minden tevekenysegnek megvolt a maga ideje, pl. tavasszal vagy osszel vetsz, nyaron aratsz az elozo osszel vetett termenyt, osszel felkeszules a telre (takarmany az allatoknak, stb), telen favagas, gepek karbantartasa. Szoval ez volt a fo koncepcio, de emellett olyan dolgok voltak, hogy nem volt mindegy, hogy hany fokban vetsz (a magok csirazasa miatt fontos), akkor ha lekaszaltad a fuvet, de nem szedted ossze es esett az eso, akkor az megrohadt, meg ilyen aprosagok, amik rettento sokat dobnak az elvezeti erteken es nemcsak arrol szol a jatek, hogy vetes-aratas-ismetles. Es akkor arrol meg nem is beszeltunk, hogy latvanyra is rengeteget dob rajta pl. a lehullo falevelek vagy a havas taj.
Remelhetoleg megcsinaljak a modot a 19-re is.
Bovebben: https://www.realismusmodding.com/mods/seasons/
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
hengelhof
üzenetére
.lua -ban senki nem fog tudni segiteni, mert a scripting API nincs kiadva még '19-hez.
.xml mi a kérdés?
#198 : garázs -> bérelt eszközök. De ne lepődj meg ha nem tudod leadni, első küldiből nekem is ott maradt ingyen egy 6R + Fendt Ideal
Kézzel kell törölni a savegame-ből, mert bug. -
rizsa41
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem, sajnos nem találtam sehol választ a kérdésekre, gondolom mert még elég friss a játék, amivel amúgy meg vagyok elégedve, bár azért rengeteg még a hiba
Nos az első, hogy a küldetés teljesítése után mikor és hogy kapod meg érte a jutalmat, mert én már 3-at teljesítettem, de lóvé az nincs
A mások, hogy az egyik küldetés után nálam maradtak a bérelt cuccok, azzal mi a jó fenét csináljak, hogy eltűnjön
? Mert használni nem engedi őket...
A válaszokat előre is köszönöm
Jó játékot. -
Zsolt1966
tag
A 19-es föld elég hibás.
Kukorica és napraforgo ültetésnél sok folt kimarad.
Meg lehet javítani?Vagy csak adjam el és vegyek egy másikat.
-
pokers
senior tag
Most akkor már a földekhez se lehet gyorsutazni

A varjakat ki lehet valahogy kapcsolni? Marhára idegesítenek...
-
chop
őstag
Na, beleraktam kb. 15 orat, szoval, ime egy rovid velemeny a jatekrol.
Az a helyzet, hogy a jatek valtozott, ketsegtelenul jobb lett, viszont amit kaptunk, az gyakorlatilag egy patch teljes jatekkent eladva. Foltozgattak, javitgattak a jatekmenetet, azzal, hogy mostmar tenyleg nullarol is indulhatunk, valoban erosen belenyultak az eddig koncepcioba, a nagy durranas viszont a gyarilag implementalt Seasons mod lett volna. Gondolom tudjatok mirol beszelek, en imadtam, mert sokkal realisztikusabb jatekmenetet generalt, nem a sima aratok-vetek-repeat-strategiat, hanem GONDOLKODNI kellett. Ennek ellenere jonehany dolgot atemeltek ebbol a modbol, en viszton csalodott vagyok: 2 ev alatt ennyit fejleszteni...ez konkretan lofsz...
Seasons modot mindenkinek!
-
Bomc
aktív tag
Hova rakja ki a tojásokat mert nekem kiírja hogy nincs hely de semmi nincs ott
[kép] -
őstag
őstag
Van platós kis pót. Mindjárt az első, Strauman Sek 802 konfigurálható bálaszállítónak, az jó raklapokhoz is.
-
Zsolt1966
tag
Esetleg valakinek valami információ a műtrágya készítésről, a 17 ben voltak jó kis trágyagyártó benzinkészítő telepek, mag készítők, ezek lesznek valamikor?
Most csak a zsákos műtrágyát lehet használni?
És valami platós eszköz amivel bálát lehet szállítani, mert azt sem találtam. -
őstag
őstag
Változott a fenntartási költségek számítása is. Végre nem látok fix nap költséget a járműveknek. A statisztikában sincs. Használattól függően kell karbantartani őket. Ez így jobb. Bár nem tudom melyikre mennyi, mert még nem jutottam el az első szervízig, de korábban zavart az egész fenntartási költség szisztéma annyira irreális volt. Én ennek ellensúlyozására használtam az általad említett opciókat. Így most nem hiányoznak.
-
IntelKiller7
nagyúr
Most, hogy nincs szélerőmű meg méhek stb, hogy lehet hasonló módon pénzt csinálni? Nem értem miért vették ki őket...
-
őstag
őstag
Gondoltam írok a bug report fórumba Giants -nek, van pár hibás tükör, össze is szedtem típusra pontosan. Azt írja előbb olvassam el miket jelentettek addig, hátha már van olyan. Nem olvasom át annyi van.
-
Kiss70
aktív tag
Köszönöm akkor ezentúl így tragyázunk.
A gyomosítást kikapcsoltam egyenlőre. -
n0tr3adY81
aktív tag
farming exe-t "-cheats" paranccsal inditani és gsC tabulátor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Promi
aktív tag
c:\Users\NEVED\Documents\My Games\FarmingSimulator2019\savegame1\ 2,3,4 mentések alatti mappában az alábbi fileokat szövegszerkesztővel megnyitni, money szóra keresni, és a tetszőleges összeget beírni mellé. Mind a 3 file -ba ugyan az az összeg legyen.
careerSavegame.xml
farms.xml
items.xml -
Bomc
aktív tag
Valahogy lehet pénzt addolni?
Mert én átirtam a savegame fájlt meg a cheatengine-l is próbálkoztam de nem ad több pénzt (amugy eredeti verzió) -
Zsolt1966
tag
Felfedeztem egy hibát, bár nem biztos hogy hiba.
A megrendelőhöz elmegyek és elkezdem betakarítani a földet. majd nem a kijelölt helyre viszem hanem egy másik helyen eladom. Mivel nem korlátolt hogy mikorra végezzek így ez lehet egy jó hitel is.
De a másik hiba lehetőség hogy nem adom vissza neki a terményt hanem megvásárlom a földet.
Így a 7-8000 font küldetési pénzt ugyan bukom de nem kellett ültetni trágyázni stb.
És a termény is az enyém.Ez így elég érdekes

-
-
Kiss70
aktív tag
A 100% tragyazást elérte már valaki?
Alapból kezdtem a játékot és akármit csinálok 50% ot érek el. -
Fel
addikt
A gyomírtás úgy néz ki, hogy
1. a gyomok a kultúrnövénnyel együtt fejlődnek.
2. több növekedési fázisuk van.
3. ha egyszer gyomírtóztál, akkor a későbbi növekedési fázisokban már nem kell.
3. az első két fázisban mechanikus gyomírtással meg lehet szabadulni tőlük (gyomlálók / weeder).
4. ha már elérik a harmadik növekedési fázist, akkor már csak a vegyszeres gyomírtás hat rájuk. (a vegyszeres gyomírtást alkalmazhatod az első két fázisban is, de költséghatékonyság szempontjából a mechanikus módszer jobb)
Tehát a növény kikelését követően kell elkezdeni a gyomírtást, és érdemesebb letudni az első két növekedési fázisban. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Arról tudtok-e esetleg infót, hogy a permetezés, mű/szerves trágyázás, szántás mennyi pluszt hoz a termésben?
Illetve mi a hatékony módja a gyomirtásnak?
Telibe gyomirtózom a földet, utána elvetem, és a gaz előbb kel ki, mint a mag
-
válasz
puhoska76
üzenetére
Én képtelen vagyok normálisan aratni. Amint leeresztem a vágóasztalt, a kombájn megáll, erőlködik, csak 1 km/h-val megy stb. (gyári kombájn, NH CR 10.akármennyi. Nem mod) És nem csak egy földön. Az egérprogramban az "eszköz leeresztése" gombot úgy programoztam be, hogy 25 ms-ént, amíg a gombot nyomva tartom, ismétli a le/fel parancsot. Így végig tudok menni.
A másik problémám, hogy amint a kamerát a nappal szembe állítom, úgy besötétedik a kép, mintha éjszaka lenne. Mintha árnyékba lépnék.
Elég régi gépen játszom, a grafikai beállítások szépen le vannak véve. De ennek ellenére szerintem a játék így is szép. Szóval ez utóbbival kapcsolatban lehet, hogy valamit még ki kellene kattintani. -
puhoska76
tag
Hova menti el a játék a telepített silókat és hogy miből mennyi van bennük?

-
Zsolt1966
tag
21-es föld
Bevétel 18.094
Vetőmagköltség 962
Műtrágya 8649
Ezentul nem fogok mütrágyázni, 50% csak a haszon egy földön. -
A GE editor 8. elindul, majd pár sec múlva kilép- Mi lehet a baj?
-
KisBundi
őstag
Valaki kipróbálta már a virágbolti verziónál a patchet?

-
Werkly
őstag
válasz
Hannibal78
üzenetére
.ini fájlban átírod a language sort hungarian-ra az english helyett és csocsesz.
-
Zsolt1966
tag
Eljutottam odáig hogy vettem két földet, majd felvettem az 500.000 hitelt.
Van egy kombájn aratóeszközzel amit megvettem, és béreltem traktort bilenőkocsival és egy rakodókocsit. Most fogok bérelni vetőgépet.
Azért vettem meg a kombájnt mert annak drága a bérleti költsége!
A 20-as és 21 es földeket vettem meg, a 21-es földön Búza volt, amit eladtam, és 214703L szalmát adott.
A többi föld bérlést továbbra sem tudom használni mert mindig van rajta segéd.
A mai bevétel 10837 font
-
Fel
addikt
válasz
Hannibal78
üzenetére
Alapból tudnia kell magyarul (is).
-
Hannibal78
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sziasztok. Van magyarítás a 2019 es verzióhoz?? köszi.
-
Baaraanz
tag
Hali!
Tudja valaki hogy a dobozos verzió aktiválható-e steam-en?
Köszi
-
ObiGabi
aktív tag
Jó estét! A Steam-es verzióhoz érkezett frissítés: 1.1.1.0 Így már végig lehet vinni az oktató részt fagyás nélkül.
-
Zsolt1966
tag
Hát eddig csak kocsikáztam, próbálltam volna egy szállítási megbízást de nincs olyan cím amit a rendszer kiir. találtam pár raklapot egy párhelyen de semmilyen jármüvel nem lehet elszállítani.
A grafika az szép de a többi egyenlőre még rejtély, mert a küldetéseket nem lehet elindítani, mert mindegyikhez azt írja hogy már van segédje.
Így nehéz lessz gazdálkodni!!! -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne.
Van a 25-ös föld és oda szeretném a 3-4 földterület közé a telepemet felépíteni. Van rá lehetőség hogy ott kiegyenlítsem a talajt?
Vagy ti hova teszitek a telepet. Lehetőleg minden egy helyen legyen. Mert a garázsok azért nem kis helyet foglalnak.
-
Sanci7426
csendes tag
Sziasztok!
Nálam nem működik a használ gomb (R) Semmit nem tudok aktiválni sajnos
Nem tudom a mosót használni, sem mást. Újra telepítettem de nem változott semmi.
Valakinek van valami ötlete? -
chop
őstag
En egyelore a viragbolti verziot tesztelem, alapvetoen stabil, jatszhato, viszont eszi a memoriat: 8 giga ramom van es mar tobbszor kifagyott a memoriahiany miatt.
-
zsolti3434
újonc
G25 kormány nem érzékeli a gáz és a fékpedált. Van valami amit csinálni kell vele hogy jó legyen, vagy ez is egy hiba egyenlőre? Más játéknál nincs gond.
-
Zsolt1966
tag
Egy gyors érdés. Átirtam a mod mappát ahol a régi modok vannak, de egyiket sem látom. A karriernél nem látszik mint régen. most akkor hogyan tovább? elég furcsán adja elő így elsőre
-
őstag
őstag
Kicsit beizzítottam. Elég béta állapotban leledzik. Steam verzió, gondolom első javításon túl van.
Nem baj, majd a júzerek letesztelik, így olcsóbb a Giants-nek. Ráér utána foltozgatni.G27, Saitek side pad, bugok, bizonyos gombkiosztás választása után szépen fagy.
Beállítások alatt az egérkurzort fölé húzva vibrálnak a feliratok. De ezt sem mindig.Segítő átbóklászik a szomszédos táblába. Vagy nem tudja merre kéne fordulni.
Vágóasztal leér, a kombájn elakad.Giants fórumot olvasva nem sok elégedett komment jött. Nagy halom bug egyelőre az egész.
Mondjuk van pozitív is. Hangok nem rosszak.
-
Nagy kedvencem volt az Alignment Helper mod. Hogyan lehetne rávenni, hogy működjön 19 alatt is.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv! Az örömbe egy kis üröm is vegyült, amin a gyomláló eddig nem segített... Gondoltam az alapoktól kezdem a játszót (nem mintha eddig nem ismertem volna a gamét) és végig megyek szépen a bemutatón. Sajnos nem sikerült, ui. rendszeresen lefagy a játék, de olyan szinten, hogy csak a gép újraindítása oldja meg a problémát. Feladat kezelőből sem lehet kilőni. Steam-es verziót választottam, így már rajta a javítás. Megpróbálok egy karriert indítani, hátha az megy.
-
Tacsika
aktív tag
Igen, én most patcheltem, és igen szomorú vagyok az ui miatt, amihez finomítást ígértek de nem látok semmi változást. Ezt a rohadt áttetszőséget szeretném eltüntetni, amihez a '17-hez volt egy inverz text mód (a HUD fekete háttérrel), ott tökéletesen működik de már azt sem találom...
-
FrezeR
senior tag
Kint van a javítás.
-
alok
csendes tag
válasz
Gabesz1993
üzenetére
17, vagy 19?
-
Fel
addikt
A héten érkező Giants modok listája:
On Tuesday
Case IH 1660 Combine Harvester
Case IH 1030 Header
Deutz-Fahr AgroStar 6.61 TractorOn Wednesday:
Hürlimann H 488 Tractor
Ursus T127 Bale TrailerOn Thursday:
Ursus Z586 Bale wrapper
Case IH 1455 XL TractorOn Friday:
Kverneland Exacta El 700 Fertilizer Spreader
Fliegl DPW 180 Bale Trailer -
Gabesz1993
újonc
Sziasztok!
Beírtam a játékba több pénzt, ez meg is jelenik a mentett játék kiválasztásánál, de amikor belépek, csak a régi összeg jelenik meg ami eddig is volt és nem az amit beírtam. Hogy lehetne ezt megoldani? -
Zsolt1966
tag
Nekem most dobta fel a Steam

Még nem tudom mit takar de elkezdem telepíteni.

-
Bomc
aktív tag
Most nézem a dobozos pc-re 6k Ft konzolra meg 16k...pedig ezek a farmos játékok 10k körül szoktak menni konzolra... lehet megveszem pc-re ha a konzolosba nincs magyar nyelv
-
Fel
addikt
Még meg se jelent hivatalosan, de már itt is az első javítás: FS19 Day One Patch
Gondolom az online elérhetőség után lehet letölteni ezt a javítást a dobozos verziókhoz. A digitálisak pedig már alapból a friss verzióban lesznek letölthetők."General
- Various vehicle and tool fixes
- Tweaked some crops
- Rebalanced animals and husbandries
- Fixed various dog issues
- Fixed horse functionality
- Fixed the cirrus clouds
- Fixed rain collisions
- Fixed some shader display issues
- Fixed sound playback in various gameplay scenarios
- Improved the helper AI
- Fixed player movement issues
- Fixed flashlights in Multiplayer
- Fixed canola knives for various headers
- Fixed seat suspension
- Fixed ridge markers
- Fixed the player nodes
- Fixed parked car lights
- Fixed particle effects
- Fixed BGA functionality
- Fixed dynamic hose display
- Polished both basegame maps
- Fixed dynamic scaling of AI traffic collision box
- Fixed fill volumes
- Pedestrian system fixes
- Fixed milk statistics
- Weather system tweaks
- Fixed Night to Day transition
- Various loca fixes
- Added resolution scaling option (Windows/Mac)
- Improved default mapping of various gamepads/steering wheels (Windows/Mac)
- Added support for attaching steering wheels while the game is running
- Other minor tweaks and fixesStability and performance
- Improved performance on low-end systems
- Fixed CPU meshes
- Fixed performance warningsMenus and HUD
- Fixed translation inconsistencies for all languages
- Adjusted the UI in certain screens
- Improved Multiplayer management controls
- Fixed invalid in-game menu state when ShopConfigScreen is exited from external call
- Updated store with missing itemsOnline
- Fixed various sync issues in Multiplayer
- Fixed player permissions after merging the game
- Fixed horse cleaning in Multiplayer
- Fixed forklift in Multiplayer
- Fixed input context and Pause display if the sync occurs during Pause
- Fixed husbandry issues in Multiplayer
- Fixed GFX display on client side
- Fixed sounds in Multiplayer
- Fixed client side player position issues in Multiplayer" -
alok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem csak én vagyok ilyen szerencsés helyzetben?

-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi mndenkinek. Össze vissza számoltam, és belekavarodtam.

-
alok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Kint sincs? Szombat délután telepítettem :-)
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
hengelhof
üzenetére
Steam : 34.99 euro (digital release)
Farming hivatalos oldal szintén 34.99 euro (digital release, nem aktiválható steamen)SAD Games magyarországi disztributornál 6.990 + szállitás. (dobozos, lemezes verzió, nem aktiválható steamen)
Még kint sincs a játék hivatalosan, nem volt semmilyen akció/sale, miből gondoltad, hogy bárhol olcsóbb lesz?

ui.: a green-es linken ott a steam matrica jobb oldalon...
-
chop
őstag
Nagyon biztam benne, hogy lesz opcionalisan valaszthato Seasons mod (es esetleg Soilmod is), de sajnos nincs. Ez nagy kar, mert mire a modderek megcsinaljak, az tobb honap.
Viszont remelem a segitok intelligenciajan javitottak es mostmar nem csak a teljesen szabalyos alaku parcellakat tudjak megmuvelni...
Nekem egyebkent amit eddig lattam a jatekbol, az eleg keves. 2 evnyi fejlesztes utan olyan, mintha egy patch-et (lehet eladni foldet, meg ilyen aprosagok, nemar..) akarnanak teliaron eladni. Ez keves. Nagyon keves.
-
tangalele
csendes tag
Sziasztok!
Hallottatok e valami hírt a többszemélyes játékmóddal kapcsolatba?Ugyan olyan lesz mint az fs17 ben vagy lesz benne valami ujitás? -
Fel
addikt
És a többi D-F-ral együtt ment a Lamborghini, a Same és a Hürlimann is. Biztosan lejárt a korábbi modellek licensze, és újat nem akartak még venni (elég nagy megújulás volt mostanában a Same-DF konszernen belül). Szerintem tuti valami későbbi DLC-re tartogatják őket...
A streameket nézve, tényleg akad javítanivaló bőven.. Nem olyan sima a start, mint a 15, vagy a 17 esetén.
Ez pl. kimondottan aranyos... [link] (valamelyik konzol verzió)
De láttam olyat is amiben a játékos a vágóasztal pótkocsival gyűjtögette a bálákat, mert azok egyszerűen ráragadtak... -
alok
csendes tag
Aratás után, kombájnt (repce) kiürítve. Átállva egy másik mezőre, másik terményre nem lehet betakarítani mivel az előző repcét érzékeli. Újra üríteni kell, játék mentés után kilépni, majd belépni és mehet a másik fajta aratása

-
Mike 32
aktív tag
Tök jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kézzel kell törölni a savegame-ből, mert bug.

Mert én átirtam a savegame fájlt meg a cheatengine-l is próbálkoztam de nem ad több pénzt (amugy eredeti verzió)

Nem tudom a mosót használni, sem mást. Újra telepítettem de nem változott semmi.