Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Nagyon hasonló konfiggal játszom én is, csak a cpu egy i5 4590 és a monitor egy 1920x1200-as felbontású Dell, a vga, ram ua. A beállításokban vissza kellett fogni magam, hogy jobb legyen a framerate.
Ezekkel az értékekkel az esetek kb. 75-80%-ban megvan a 60 fps. Biztosan lehetne még valamit reszelni rajta, de nem volt kedvem..
Arról nem írtál, hogy milyen részletességi beállításokkal játszol, de valószínű, hogy a kijelző felbontásához és a beállításaidhoz már kevés a 1050 Ti. Próbálj meg hangolni a beállításokon, vagy vga csere..
-
mrzed
senior tag
Szerintem csak még optimalizálatlan az új grafikai motor.
Nálam is be-beröccen néha I7-8700+R9 290 alatt.
Korábban már volt róla szó, hogy lehet a frame limitet feloldani:
#362 -
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Olyan gondom van az FS 19-el hogy nem fut rajta szépen a játék állandóan szaggat 30 FPS van mindegy hogy hova állítom a grafikát. FS 17 be 60 FPS van max grafikán semmi gond. A gépem: Alaplap Gigabyte B85 m hd3 Processzor I5 4690K Ram 2x4GB 1600 Mhz Gigabyte GTX 1050 TI 4GB SSD Samsung Evo 860 250 GB 1 Tb HDD Monitor LG 34 UM 68-P 20560x1080 p Ha valaki esetleg tudja vagy sejti mi lehet a gond kérem írjon! Sadgame azt írta hogy bírnia kellene. Válaszokat előre is köszönöm.
System Information
------------------
Time of this report: 12/13/2018, 16:29:41
Machine name: DESKTOP-B88JH0A
Machine Id: {904C7337-7315-4D31-95A3-E15568CB2355}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17763) (17763.rs5_release.180914-1434)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: B85M-HD3
BIOS: F1 (type: UEFI)
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz (4 CPUs), ~3.5GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8092MB RAM
Page File: 4090MB used, 5281MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.17763.0001 64bit Unicode -
mrzed
senior tag
Próbáltátok már, a korábbi verzió mentéseivel nincs gond az 1.2-es patch telepítése után?
-
Bomc
aktív tag
A lovak nem szaporodnak??? Amzgy offolom az egészet inkabb a 17-tel jatszok...
-
IntelKiller7
nagyúr
Fú ezeket a teheneket jó nehéz tenyészteni.. :/
-
ObiGabi
aktív tag
-
őstag
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Itt lehet nyomon követni a fórumban. Sajnos a konzolokon tényleg semmi.
-
Bep
őstag
Bekaphassák..... konzol megint kimaradt, talán egy héten belül...
Konzolosok megint le vannak tojva nagyívben... de legalább 2x-es az ára a konzol verziónak...
-
őstag
őstag
Egyébként már kint van a végleges 1.2.0.1
-
Zsolt1966
tag
Letöltöttem de nekem Steamos játékom van és mindig azt írja hogy nincs magyar fs19 telepítve, bemásoltam több helyre is de nem sikerült, így várok a hivatalos frissítésre.
Please note that this update cannot be used for the Steam or Mac OS X version of Farming-Simulator 19. If you have a Steam or Mac OS X version your game will be updated automatically. This update contains all prior released updates.
Ezek szerint nem lehet telepíteni
-
Fel
addikt
Neked valami hardkór gyom nőhet..

Nincs ennyire túlbonyolítva. Csak egyszer kell kezelni. Csak akkor, amikor már megjelentek a földön. A vegyszeres kezelést bármikor el lehet végezni (az érett növényállapotig), a mechanikusat csak a gyomok első két növekedési fázisában. Ha a termény beérett akkor már nem lehet gyomírtani.
A vegyszeres kezelés után a száraz (szürke) gyomok ottmaradnak a vetésben, de hatásuk nincs. Valószínű ezt látod. A gyomlálók után nem marad semmi.
-
Zsolt1966
tag
-
pokers
senior tag
Valaki rájött már arra, hogy működik a gazosodás?
Hányszor lehet parés egy föld, a kultizás-vetés-aratás ideje alatt?Mert nekem volt már olyan földem, hogy 3x kellett irtanom, de a harmadikat nem tudtam kigyomlálni, mert akkor adta be, mikor már aratható stádiumba került a növény, és ilyenkor már se a gyomlálóval, se a gyomirtóval nem engedi kiirtani. Persze szinte mindig aratásra parésodik be minden földem

-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Egy olyan kérdésem lenne hogy letőltöttem az 1.2 BETA pats-et! Steames a játékom! Amikor kijön elvileg hónap végén a gyári pats a steam magától frissíti vagy így már nem?
-
válasz
Kovszabika
üzenetére
Itt fognak segíteni! Milyen asztali gépet vegyek?
-
Fel
addikt
válasz
Kovszabika
üzenetére
Háát.. Ha FS 19-hez vennéd, akkor egyik se..

Egy "gémer" pc-nek a vga lenne a sarkalatos pontja. Az elsőben az a GT730, minden csak nem játékra alkalmas vga. A másodikban még dedikált vga sincs.. -
Kovszabika
újonc
Szép jó napot kívánok! Segítséget szeretnék kérni! Gép vásárlás előtt állok, és érdeklődnék, hogy a két gép közül melyik volna a jobb, és melyiken futna a farming Simulator 2019?
https://www.pcbolt.eu/spd/pc_257/Kezdo-Gamer-PC-AMD-4-magos-CPU-Nvidia-GT-730-2GB-v
https://www.skynet-computer.hu/termek/skynet-gamer-quad-9-gamer-quad-92
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban hogy a játékban hogyan lehet a csirke ólt kitakarítani?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Tőled (tőletek, Fsh modding) már megszokott profi munka!!!

-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy megbízható-e az alábbi filehosting oldal: modsfile.com ?
Például ezen az oldalon lévő modok mind oda vanna kfeltöltve: http://www.farmingsimulator19mods.com/Szoktam letölteni modokat, vágom, hogy az ilyen ingyenes fájlmegosztó oldalaknál sok a reklám, egy-egy átirányítás is van, de itt egy egész átirányítási hullámot kapok mindig, és teljesen más címről akarna letöltődni a file, mint amire kattintok.
Szóval kicsit gyanús.Akinek van tapasztalata vele, minden rendben van ezekkel a modokkal?
-
Bomc
aktív tag
Ugyanaz a hiba van a magyar verzióba mint a 17-be: ha a kombájn 80%-ba a tele akkor is azt irja hogy megtelt
-
Zsolt1966
tag
-
őstag
őstag
válasz
Szabolcs1984
üzenetére
Alapból ez igaz. De feloldható.
Dokumentumok > My Games > FarmingSimulator2019 > game.xml
<development>
<controls>true</controls>utána játékon belül F3
-
Bomc
aktív tag
Vegre beletettek egy 30 E literes vízhordó tartálykocsit, nem kell a 7500 literessel szorakozni...
Amugy a lovak nem szaporodnak?

-
-
Zsolt1966
tag
Ez a talajformáló egy nagy kalap ...

-
Zsolt1966
tag
Én megnéztem a videót, nekem nagyon tetszik az ötlet, így is próbálok valami normális formát kihizni a farm és környékéről, de így talán egyszerübb lessz és nem kell egy konkrét személyyhez alkalmazkodni, amikor térképet csinál.
-
Fel
addikt
Az 1.2.0.0 javításban valami nagy dolgot terveznek a Giants-nél: Farming Simulator 19 - Landscaping first look.
Gyakorlatilag a Giants Editor mapszerkesztőjét a játékon belül is lehet majd használni a területrendezéshez. Érdekes ötlet.. reméljük jól használható lesz.
Érkezés valamikor a hónap vége felé. -
Bep
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem adja meg. 17-ben sem adta meg. A szaporodott számnak kell annyinak lenni.
-
Bomc
aktív tag
Le akartam menni a folyóhoz vizet tölteni a tartálykocsiba

[kép] -
mrzed
senior tag
Én raklapos cuccokhoz ezt használom:
https://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&country=hu&mod_id=118906&title=fs2019 -
mrzed
senior tag
Tegnap kukoricabetakarítás után szántottam egy Titan ekével... bosszantóan lassú tempóban haladt a trakesz, néha zizegés volt hallható, mint amikor nyitod/csukod az eszközt. Meguntam a 9Km/h-s tempót, ránéztem az eke állapotára, 3%-volt... gyorsan kiálltam javításra... utána újra 12-vel lehetett dolgozni vele...

-
IntelKiller7
nagyúr
Van 1 olyan achievement boxon, hogy szaporítsd 100-ra a malacokat etc etc. Ezt szerintetek megadja akkor is, ha veszek 100db-ot?

-
Omlas90
újonc
Azt szeretném kèrdezni x box one x- re lessz magyar nyelv mert nem tudok nyelvet vàlasztani ???
-
Bep
őstag
Igen, sőt Win-re már v1.1.3 van. Xbox/Ps/Mac még csak 1.1.0 és karácsonynál előbb nem is lesz patch. Ráadásul a 30fps is csak nyomokban van meg, illetve konzolon minden modellnek van egy értéke (slot helye), és van egy maximális érték amit elérhetsz, így nem vásárolhatsz a végtelenségig, és most azért vannak elég durva nagy értékek egyes modelleknél.
Wildgreen:
Engem ez nem igazán izgat. Eddig se a teljes realizmusért szerettem az FS-t. Viszont ez a 19 nem is emlékeztet se a 15-re, se a 17-re, mintha elfelejtettek volna valamit, mintha nem lenne meg az alázat a játék és a felhasználók iránt... -
Bomc
aktív tag
Kiváncsi lennék a konzolos verzió is ennyire bugos mint a pc-s... alig vettem néhány juhot, máris kiírta hogy Nincs hely a raklapoknak aztán 1 db raklap volt ott azon is 1/4-ed rész gyapjúval
-
őstag
őstag
A bálázás simán kikerülhető, mod sem hozzá.
A széna és a szalma tárolható a gyári széna padláson.
Az összes etetőgép "fill from air", nem kell rakodni.
Szilázst kell csinálni és az önjáró etetőgépet használni teljes takarmányhoz.
Szénához, szalmához jó valamelyik pótkocsi is.Amúgy nálam 40 bálával nem volt észrevehető drop. Lehet, hogy optimalizálták ezt is valahogy.
-
forras2
őstag
A cukorrépát és a burgonyát hol tudom tárolni? Csak a földre kiöntve?

-
Zsolt1966
tag
Eddig csak a lovammal és a tehenészettel foglalkoztam, mert szeretem ha minden tiszta és világos.
És szeretek mindent legyártani hogy ne legyen fennakadás, Pl gépek kipróbálva takarmány előkészítve stb...1 Tehénke van csak hogy lássam hogy működik a dolog.
Jelenleg csináltam egy kis karámot a Teljes takarmány keveréknek, és a másik oldalon meg tárolom a többit. -
Bomc
aktív tag
Direkt olyan vetőgépet vettem ami tud vetni szánás nélkül de gazat nem boronálja be

-
forras2
őstag
Mi kell ahhoz, hogy a disznók szaporodjanak? Elvileg a szaporodásuk gyors, de mégsem szaporodnak egyáltalán.
Van előttük víz, gabona (búza, árpa, szotyi) és szalma alattuk, még sem történik semmi... -
Zsolt1966
tag
Nekem Normál Pc verzió van de 60-70 Fps kényelmesen Füll grafikával
GigaByte X299 AORUS Ultra Gaming, Intel(R)Core(TM)I7-7740X CPU 4,5Ghz, 16GB (2x8GB) Corsair DDR4 Vengeance RGB PRO Black, PC4-24000 (3000) M2 970Pro Evo 500Gb 32GB Intel Optane Memory
GigaByte Gtx 1050 Ti 5Gb, MSI 32inc 165Mhz 1ms. -
Bep
őstag
Na jóóó, fentebb leírtak vannak meg Felsbrunnon. Se épületek, se semmi.
Eljött a betakarítás ideje.
Kis Fergusson 6m vágóasztallal arat. Közben megkezdem az ültetést közepes Valtraval+6m ültetővel. Kicsi Valtraval ürítenék, de ez a két munkafolyamat miatt stabil 15fps környékén van. Annyira f*s, hogy nem tudok az arató mellé menetközbe állni, mert szaggat mint állat (One S).
Nem hiszem el, hogy a konzol verziót tesztelték. Szerintem multiban megmurdel a game....

-
Bep
őstag
Kisebb bug...
Gépek hangsávja, mihez van rendelve az jó kérdés...
Kontinál, ha már lehetőség van rá, lehet szépen adagolni a gázt ugye.
Viszont, ha nem húzom be teljesen a ravaszt, hiába érzékeny és ugrik a traki, ca. 30km/h-ig csak alapjárati hang van, majd utána pörög csak fel.

-
forras2
őstag
Srácok, a földet tudom valamivel egyengetni?
Lerakom az istállókat, de mivel a föld nem teljesen egyenes, így az istállók között marha nagy gödrök, egyenletlen talaj van, ami mind a megközelítésben, mind az állatok/termékük elrendezésében nagyon hátráltat... -
-
Bep
őstag
Konzolon ki, hogyan halad a slot helyekkel? Érdekes értékek vannak egyes modelleknek.
Nekem eddig van:
- 1db siló (legkisebb)
- 2db traki (kis és közepes)
- 2db súly
- 1db ültető (6m-es)
- 1db eke
- 1db műtrágyaszóró
- 1db arató vágóasztallal (kicsi)
- 2db pót (mindegyik kicsi)
- 1db gyomlálóÉs így elhasználtam a slot helyek 66%-t!! Dafuq?!?! Se állat, se gazdaság, se nagyobb gépek

-
Bomc
aktív tag
Sajnos itt már nemtudom megcsinálni az 1000 birka 1000 malac kihívást

-
Zsolt1966
tag
Most szembesültem a következő dologgal. idáig tudtam a traktorommal rendesen füvet vágni, de ma reggeltől nem engedi.
Úgy vettem észre hogy megint belenyultak a rendszerbe mert az erő meváltozott.
175Le a traktor. és a fünyiro készlet motor beállítása változott most már 230 kw-os traktor kell minimum.
Úgylátszik a Steam-os verzió folyamatosan változik.Tegnap még elbirtam a bálát is de estétől már azt sem.
-
Bomc
aktív tag
Tényleg működik a pc-s dobozos verzió lemez nélkül is, most akár havernak is lehet adni aztán egy példánnyal ketten játszunk?!

-
Bep
őstag
Konzol verzión (One S) csak nekem bántja a szemem az fps drop, 30fps közelében szerintem szökő évente jár csak, alig van eszközöm még, de a játszhatatlanság határát súrolja nálam.
Sok minden újdonság tetszik 17-hez képest, de megmondom őszintén egy AAA játék árát nem érte meg egyelőre. Ráadásul, ahogy olvastam hivatalos fórumon, karácsonynál előbb konzolokra nem jön patch... -
Zsolt1966
tag
Egy kis érdekesség

-
forras2
őstag
Nem tudom, hogy ez bug-e vagy csak pálya hiba.
Gondoltam rakok 1 kis rendet, és össze takarítom az állatok etető vájuja előtti részt. Disznóknál felmerem a kiszóródott gabonát, a homlok rakodó kanalában 991 egység van. Ahogy neki állom beönteni az etető vájuba a terményt a kanál egyből tele lesz.
-
Zsolt1966
tag
Na most van egy pici gondom.
Teljes takarmány keverék készítése.
Van ez a gép ( [link] )
Régebben használtam már így tudom a keverési dolgokat.Na most. A bálázott sfüvet átalakítom szilázsá majd beleteszem kézzel mert elbírja a munkás, beleteszem a szénát szalmát is, a füvet akartam de sehogyan sem engedi. Ha a siló alá állok akkor nem mutatja csak a széna,szalma opciót.
-Ha traktorral kanállal akarom beletenni akkor azt írja nem támogatott.
-Ha csak szilázs, széna és szalma van benne akkor nagyjából jó a keverék de nem engedi kirakni a teheneknél.
-Ha beöntöm a silóba kiírja hogy abrak de utána nem látszik a siló raktárában.
-Ha a füldre öntöm és kanállal raknám a tehenekhez akkor sem engedi.
-Kis autóval, pótossal sem.Akkor hogy csináljak TTK-t?
Itt ugye nincs mág a takarmánykészítő gép.
A bála kézzel berakása ebben a pillanatban megszünt a rendszer kiírja hogy túl nehéz, idáig kézzel rakodtam a gépbe

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)