Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
válasz
JeneiBence
üzenetére
Lehet hogy arra a traktorra nem tudsz homlokrakodót csatlakoztatni, nem mindre lehet vagy ha a rakodó rész fent van és a lapátot nem veszi fel akkor elképzelhető hogy nem a saját lapátját próbálod rátenni az se mindegy van többféle
-
JeneiBence
friss újonc
Sziasztok új vagyok a játékba és nem tudom hogy mivel kell a FS19ben eltakarítani a koszt az állatoknál . Láttam videókban hogy van ilyen kanalas traktor de azt nem tudom hogy kell megcsinálni . Megvettem egy olyat ami a képen van de nem megy fel a traktorra mit csináljak ?
-
Jhonny
csendes tag
Sziasztok?
Olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy lehet 2 egymás mellett lévő földet egyesíteni? Én elkezdtem össze szántani, de a gépi segítő nem akarja egybe szántani a 2 földet, megáll ott az út menne kettő között.
-
gahen
tag
válasz
NitrousHun
üzenetére
Szerintem ctrl+i -vel próbáld.
-
NitrousHun
friss újonc
Sziasztok
Az miért van hogy, összeszedtem a füvet rakodókocsival de valamilyért nem engedi üríteni a bunker silónál, hiába nyomkodom az i betűt.
Előre is köszi a segítséget. -
Marci112233
addikt
Köszönöm a mod linket.
-
Mike 32
aktív tag
Hát sokat kilodtam mire az összes fenyő fajtára rá birtam rakni a havat. Most majd az utak szerkesztése jön hogy az is havas legyen.

Természetesen itt is van :

[link] -
Marci112233
addikt
Időközben meglett a hiba forrása. Hiába csak egyjátékos módban toltam a maxon menő letöltésem okozta a szaggatást. Amint az végzett, a szaggatás is megszűnt. Nem értem hogy egyjátékos módnál miért okoz szaggatást, mert akkor a játék nem igaz hogy internetet kérne, már csak abból kiindulva, hogy sem Steam és sem Origin mellett, szintén egyjátékos módnál egy játék szaggatását sem okozta letöltés, még ha ugyanígy maxon is ment mellette.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Azt megtudhatom, hogy a most ingyenesen beszerezhető játék nálam miért szaggat időnként mikor a tört platinum verzió simán fut? Akadáskor a VGA kihasználtság 90-98%-ról van hogy 0-ra esik, FPS meg 20 alá egy pillanatra.
VGA driverre gyanakodtam, de az csak 2 hónapos volt. Frissítettem de az esem hozott megoldást. Gépem az aláírásomban.
-
válasz
Marci112233
üzenetére
Kérdezd meg a forgalmazót, csak tőlük kapsz hiteles választ!
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Bezsebeltem én is a az epic jóvoltából a játékot. Bíztam benne hogy a platinum verziót szedi le ugyanis már letöltés felénél a telepítési mappán belül a pdlc mappába leszedte a Claas, John Deere cotton, és Anderson pack DLC-t is. A játékban viszont nem elérhető egyik sem és ki is rakja a főmenüben hogy elérhető a játékhoz, csak vedd meg.
Na most itt azt írja hogy ez Steam rendszerben nem aktiválható. Ez igaz az Epicre is? Ha igaz és az Epic-en sem aktiválható akkor meg nem veszem, hanem be modolom a játékot bőségesen.
-
olivera88
veterán
Az epic games storen most ingyé van az FS 19. Így beszereztem én is.

Eddig nem mertem megvenni mert féltem h az FS 17 sorsára jut h nem játszok vele,
illetve másik játékra költöttem. -
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Van 1 feladat amit elfogadtam. Takaritsam be a cukorrépát. Megvettem hozzá a szárvágót de nem vágja le a szárát. Most ilyenkor mit is kellene még csinálnom? -
-
Jhonny
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha felveszek egy segítőt akkor át tudom rakni egy másik traktorra/munkára ? Vagy ha már nem kell akkor el tudom küldeni ?
Még csak a körbevezetést csináltam meg. Bocsánat ha hülyeséget kérdezek.
Köszi előre is a választ. -
Wildgreen
aktív tag
Az időgyorsítókból ki kell válogatni a jót mert vannak bugosak is!! Az idő pörög a termény meg nem növekedik!! Amit te leszedtél az a bal ctrl nunpad +, - al működik!! A cp-re sokan panaszkodnak!! Próbálj egy régebbi verziót leszedni!! Pl ne az utolsót hanem egy előtte lévőt!! Jah és a letöltött zip file-t azért nyisd meg hátha tömörítve van!!
-
bobz89
friss újonc
Sziasztok
Kicsi segítségre lenne szükségem.
Letöltöttem egy követési egy időgyorsító és egy cp módot, bemásoltam a Mods mappába, de nem működik az egyik sem.
Valamit kellene esetleg szerkeztenem?
Vagy esetleg valamilyen gombkombináció kell hozzá?
Válaszokat előre is köszönöm -
Bomc
aktív tag
Kiraly
-
Kiss70
aktív tag
Ingyenes a játék
Végre ez is meg van. 2011-2019.ig.
-
jzsolt79
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Hál' Istennek! Semmi értelmét nem látom 2 évente új játéknak... azt is rühelltem, hogy 17-ről erre át kellett állni. Az ember nagy nehezen sok idővel megtalálja a neki tetsző modokat, aztán kezdheti elölről... azóta se tudott senki normális gps modot farahni ehhez... elkezdett valaki egyet aztán félkészen odabszta a közönségnek.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Sráck, egész délután kutakodok, de nem találok értelmes vetőt.
Tudtok olyat ajánlani, ami búza, árpa stb vető, vele párhuzamosan műtrágyát is szór, és 18-20 méter széles kb.
-
gyerekarc
friss újonc
Tudnátok segíteni.Farming simulator19 játékban Konzolon( XBOX One) hogyan tudom a traktor vagy bármilyen jármű. Belsö nézetét beállítani .A tárolókból hogy tudok terményt kivenni a pótkocsira. Segítséget előre is köszönöm
-
Wildgreen
aktív tag
A földekre ha akarsz fákat is ültethetsz!! Szerintem vedd meg a játékot és hátha megtetszik a többi is!! Ez a map pl. csak erdészetre való!!
https://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&country=hu&mod_id=133088&title=fs2019 -
nanorambo
őstag
Az Epic store-on a Farming Simulator 19 lesz a következő ingyenes játék.
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Nincs még meg a játék ezért is jöttem kérdezősködni.
Ha én nem szeretnék mondjuk veteményezni, hanem csak fakitermeléssel és annak szállításával szeretnék foglalkozni az mennyire játszható? Vagy itt mindent kell csinálni? Ugyanez a multira is érvényes. Vagy ott másképp mennek a dolgok? Mert ahogy olvasom rengeteg tenni való van a játékban.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Wildgreen
aktív tag
-
Gabzon05
friss újonc
Sziasztok!
próbáltam magyarosítani a game-t, de nem sikerült.
Tudnátok segíteni? -
Wildgreen
aktív tag
válasz
Szöke herceg
üzenetére
Eredeti a játék?
-
Szöke herceg
friss újonc
Sziasztok valaki tudna segiteni ojan gondom van hogy fs 19 be nem tudok modot rakni és az fs 19 modban sem muttat semit ha wifire csatlakozok kilép a játék saját magátol valaki valami tip?
-
Wildgreen
aktív tag
Nézd meg ezt a gépet!! Itt aztán tudsz mindent színezni és alakítható is sokféle képpen!!
http://www.modhub.us/farming-simulator-2019-mods/mtz-pack-1-0-0-2/ -
height
aktív tag
Sziasztok!
[Ennek] a gépnek a kerék felnijeit szeretném szín váltósra csinálni...amúgy maga a gép kasznija az...csak a felnik egy színűek....Na de ez annyira tér el az átlagostól hogy ez egy konvertált mód 17ből..és 17es shadert használ..ki tud segítséget a problémára ?
Köszönöm, ha válaszoltok!
-
jzsolt79
tag
válasz
jzsolt79
üzenetére
Ha valakit még izgat a téma: mod zip -> src -> loader.lus szerkeszt
Van benne egy ilyen rész kb 2/3-nál
local disallowedCategories = {
["TELELOADERS"] = false,
["TELELOADERVEHICLES"] = false,
["FRONTLOADERVEHICLES"] = false,
["FRONTLOADERS"] = false,
["WHEELLOADERS"] = false,
["WHEELLOADERVEHICLES"] = false,
["SKIDSTEERS"] = false,
["SKIDSTEERVEHICLES"] = false,
["ANIMALSVEHICLES"] = false,
["CUTTERS"] = false,
["FORAGEHARVESTERCUTTERS"] = false,
["CORNHEADERS"] = false,
["WOODHARVESTING"] = false,
["ANIMALS"] = false,
["CUTTERTRAILERS"] = false,
["TRAILERS"] = false,
["SLURRYTANKS"] = false,
["MANURESPREADERS"] = false,
["LOADERWAGONS"] = false,
["AUGERWAGONS"] = false,
["WINDROWERS"] = false,
["WEIGHTS"] = false,
["LOWLOADERS"] = false,
["WOOD"] = false,
["BELTS"] = false,
["LEVELER"] = false,
["CARS"] = false,
["DECORATION"] = false,
["PLACEABLEMISC"] = false,
["PLACEABLEMISC"] = false,
["CHAINSAWS"] = false,
["SHEDS"] = false,
["BIGBAGS"] = false,
["BALES"] = false,
["ANIMALPENS"] = false,
["FARMHOUSES"] = false,
["SILOS"] = false,
}Innen törölni azokat a sorokat, amikbe alapból nincs gps vételi lehetőség a boltban (én a cars és a teleloadervehicles sorokat töröltem), és máris megjelenik az opció vásárlásnál és szerkesztésnél is.
Azért egy mentés a modrol nem árt előtte
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
Grincsulás
üzenetére
Sajnos ilyen oldalról nem tudok!! Meg kell nézni a letöltésnél a leírást!! Van ahol oda van írva hogy MP képes! Ha nincs tesztelni kell!!
-
jzsolt79
tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Hát ez a courseplay egy érdekes cucc... 6.1.00330-as verziót használom, de pl flessbrun 10-es mezőjéhez generált útvonalon az északi oldalnál levő fordulókat kivétrl nélkül eldobja... a mező végén elkezdi a fordulást, csinál egy 90 fokost, aztán elkezd egyenesen araszolni az északi oldallal párhuzamosan az elsp akadályig amin nem tud túljutni. Az ürítőkocsi meg amitket művel a pályán, az a kóválygás, hát attól röhögőgörcsöt kaptam
Így elsőre azt kell mondjam, egyszerűbb a gyári segédet a kombájnba pakolni és gps-el követni őt ürítéshez. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
Grincsulás
üzenetére
Nem mindegyik mod működik multiban!!
-
Grincsulás
tag
Halihó!
Akadt egy kis probléma. Haverommal multizunk, viszont, ha telepítve vannak modok nem tud csatlakozni hozzám és ugyan ez a helyzet fordítva is. Megjelenik a betöltő képernyő és azt írja ki, hogy "a csatlakozás sikertelen". Mind a ketten ugyanazokkal a modokkal rendelkezünk! 1-2 modnál sikerül a csatlakozás, viszont ha betöltöm a többit az kb. 30-40 (ezek szintén megvannak neki is, ugyanazzal a verzió számmal), már nem. Mi lehet a probléma?
Platinum Edition. -
jzsolt79
tag
Hello,
Telepítettem a GPS modot, de vannak járművek, amihez nem lehet megvenni (wtf?)
Próbálom féljba beletúrás szinten hozzáadni a legalább már megvett járművekhez, de nem sikerül. Ameddig jutottam, hogy a mentésben a vehicles.xml-nél betettem azt a pár sort ami ehhez kapcsolódik egy másik GPS-es jármű adatai alapján, de ez kevés.Nem tudja valaki, hogy hol kell még túrni? Példa jármú a Lizzard Pickup2014.
Nem feltétlenül az kell, hogy megvételkor opció legyen a megvehető GPS, az is elég, ha a birtokolt gépbe utólag be tudom rakni fájlmódosítással. -
Bomc
aktív tag
Lattam youtubeon a FS 19-be Caterpillar dozert az melyik dlc-be van benne? Vagy az alapjatekba benne van csak en nem talalom sehol?
-
olivera88
veterán
Gondolkodom h megvegyem e az FS 19 et, csak attól félek h arra sorsra jut mint aZ FS 17.
Jó ha játszottam vele 10 órát, a régi multis csapat felbomblott, magam meg mindig elmaradt h játszak, a másik játék mellett valahogy mindig elmaradt. A World of warhshipset tolom már 4 éve keményen, és ezért mindig elmaradt h FS 17 el játszak.
Az FS 19 es vásárlás sokáig nem is volt opció, mivel nem vitte volna már el grafikus kártyám, mivel csak 1 GB os, újat venni meg nem igazán akartam akkor, amit nem is bánok utolag, mert most Augusztusban vettem GTX 1660 at, ami nagyon jó vételnek bizonyult.
Az FS 19 et nem is próbáltam még, így nem is tudom mire számitsak az elöző verziókhoz képest. -
Zsolt1966
tag
Ez lenne az igaz ha így kezdődne a szimulátor. És a későbbiekben lehetne további építéseket javításokat is csinálni.
[link] -
őstag
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én sem, de ez 2019. Az én értelmezésemben ezeknek kéne benne lenniük a 21-ben a video készítője szerint. Korábban is kerültek bele a következő verzióba olyasmik amik előtte modok formájában voltak elérhetőek. Ettől mondjuk nem lesz nagy előrelépés.
-
Zsolt1966
tag
Egy kis érdekesség a jövőre nézve. FS21 [link]
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a fórumon van olyan személy, aki komolyan elmerült a Giants Editor nevű szerkesztőbe, és jól boldogul vele? (triggerek) Lenne pár kérdésem hozzá. Légy szíves írjon az aki érintett.
Köszi -
Mike 32
aktív tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Tudom most már müködik megint valamelyik build letiltotta de a legújabba már jó.
Más nem tudom ,de az új frissités valami furcsaságok jelennek meg pl: a VGA kártyám szinvonala és teljesitménye nagyot romlott , a jármüvek hangjai mintha gépiesebb lenne.
Más is tapasztalta vagy csak nállam van ez igy ?? A VGA az persze ATI amit nem igazán támogat ,de erösen vissza kellet vennem hogy ne szaggasson közben meg nem is fút 100% on vagyis oda vissza ugrál a teljesitmény 0-100 % között
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Valaki véletlenül nem tudja hogy ezt a warningot hogy tudnám megszüntetni?
Warning: Configuration name 'folding' is not defined in vehicle xml!
John Deer 9000 i silózóba van 3 ilyen hiba. A cső konfignál van de nem jövök rá hogy mi a baja. -
Mike 32
aktív tag
Az sajnos meg van itt is, de egyébként nagyon jó. Bár az újakkal már nem lehet csak azt a földet müvelni amit meg vettél

Általában orosz vagy magyar pályákon játszom ,de a magyar modderek nem csinálnak 2x vagy 4x es pályákat.
A Seasons moddal sajnos a normál pályák nem adnak annyi termést hogy mindenre elég legyen.
Ezeken szoktam játszani
yagodnoe
4xes map
Varvarovka
2xes map

-
pokers
senior tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
És működik rendesen?
A régebbi cp verziókban előfordult, hogy több kombájnos aratásnál a várakozó elhordók egyszerűen nem indultak el a kombájnhoz, hiába volt beállítva akár a legközelebbi, vagy amibe még a legtöbb fér.
Sorvégi fordulásoknál is sokszor egymást akadályozták, így szinte mindig be kellett manuálisan avatkozni. -
Zsolt1966
tag
Egy hibát találtam a térképben!
A 16-os földet el akartam adni, de nem lehet mert összefügg vagy 4 földdel. -
Zsolt1966
tag
Hú ez a Loesshuegelland térkép hatalmas. Most vállaltam rajta munkát 2 óra egy füld megművelése. Az én földemet is ami kicsinek számít 1 óra alatt végzi el.
A course play új verziója nagyon szépen dolgozik a földeken. Szigetekkel és a terület lekövetésével nincs gondja.
Ami hibádzik ezen a mapon az hogy kevés az eladó hely.
A global Company viszont pótólja majd a sok kieső időt.
Rengeteg új épület és gyártás jött amivel jül lehet szórakozni mikor nem aratunk vagy vetünk.
Ezt az oldalt használom [link] nagyon jók a modok. -
Tibi28
csendes tag
Nincs mit! Nézzétek meg ezt is. Nekem ez a kedvencem 15 óta.
https://www.youtube.com/watch?v=KcQ-p0a30uk -
Tibi28
csendes tag
-
Tibi28
csendes tag
válasz
KisBundi
üzenetére
Szia! Ez nekem bejött. Nézd meg.
https://www.youtube.com/watch?v=DGiZjPBxL5M -
KisBundi
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani pár jól kidolgozott nagy map-ot? Kicsit elvesztem már a rengetek map modban.
Lényeg, hogy nagy földek legyenek rajta, de ne legyen annyira sivár. 
-
Tibi28
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
puhoska76
tag
Játék alatt sem dolgozik mindig a gpu csak amit szükséges, mint a procid.
-
őstag
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Mod térkép? Mert térkép függő.
-
Patrick76496
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet valahogy változtatni, hogy a játék gyakrabban generáljon contract mission-öket? Most 1-2-t rak ki csak max és mind a kettő transport mission. Más mentéseknél normálisan megy, de a mostaniban valamiért nem.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Szeretnék fakitermeléshez egy alap map-ot készíteni, viszont nem ismerem a szerkesztő programot. Valaki szánna rám egy kis időt és megmutatná képernyő megosztással a fontosabb lépéseket? A youtube videókkal nem mentem semmire.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
őstag
őstag
válasz
hhelikopter
üzenetére
Nem hiszem, de ilyet nem próbáltam. A neve alapján azonosítod a beállításoknál, gondolom akkor tesz valami megkülönböztetést mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lényeg, hogy nagy földek legyenek rajta, de ne legyen annyira sivár.