Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Olyat szeretnék kérdezni, hogy az FS 18 hez milyen konfig kellene, hogy menyen max grafikán? Most mindent fel tudok rakni kivéve az élsimítást az 2 nél nagyobra nem lehet mert azonnal akad a játék. 2560x1080 ba játszom de fhd ba is ugyan ez a tünet modok nélkül.
Konfigom:
Gigabyte b 450 m aourus
Amd R5 2600
2x8 gb 3000 Mhz
Vga Saphire Rx 580 + 8Gb
Táp Evga 750 80 + bronz
Ha valki tudna segíteni vagy van ilyenbe tapasztalata kérem segítsen. Küszönöm! -
Wildgreen
aktív tag
Üdv! Valaki nem tudja a Seasons modot magyarosítani?
-
GrooveHero
addikt
Október 22-én jön a platinum edition és benne a....
CLAAS
[link] -
Zsolt1966
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem tudom neked mi lehet a baj, én ha egésznap játszom sem kell szervizelni. Legutóbb 10 órát nyomtam le egyben és nem voltam se tankolni se szervizelni egyik jármüvemmel sem.
-
zsolesz0803
tag
Heló mindenki! Egy olyan kérdésem lenne hogy mit kell ahhoz átírni hogy kevesebb legyen a gépek szervizigénye? az xml fájlban találtam ezt a sort,
<lifetime>6000</lifetime>
ez alapból csak 600, én írtam át 6000-re de semmi nem változott ugyan úgy félóránként kell szervizelni
valami ötlet? a traktorok még nem is annyira,de a munkaeszközök félóránként szervízre szorulnak mert lényegesen csökken a munkasebesség -
őstag
őstag
Seasons mod friss!
-
Zsolt1966
tag
Lenne még egy kérdésem.
Egy térképen összevágtam két földet ekével.
A Giant editorral átszerkesztettem a területet, de akár mikor belépek a játékba ugyan az a térkép fogad. A föld méretét szeretném átírni. A térkép NewWoodshire és a 11-es 13-as földet csináltaam meg.
A kérdés Aktív játékban lehet térképet szerkeszteni, vagy a szerkesztett mapot csak újrakezdve tudom használni.
Még nem vagyok profi szerkesztő így csak a Youtub videókból próbálom gyakorolni. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne z állatok vásárlása és eladással kapcsolatos.
Nos ha veszek egy sertést akkor az ugye 3.000 pénz de ha eladom akkor az csak 1.000 pénz.
Hol lehetne ezt átírni mert ennek így semmi értelme.
Ugyanis etetem itatom és csak egyharmad árat kapok érte, mi ebben a haszon?
De ez van a csirkénél és a Marháknál is. egyedül a ló termel hasznot.
De lehet hogy a tej, tojás, és a birka gyapjú kompenzálná ezt? Így gondolták a készítők?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Kellemes hétvégét. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Létezik már valmilyen talajmódosító eszköz?
Ground Modification - ra gondolok, ahol a talaj tipusát lehet megváltoztatni, mint régen a 17 ben, sáros homokos kavicsos, ilyesmire gondolok.
Köszönöm. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Üdv!
Ha csak a szántás a probléma, akkor az kikapcsolható a menüben. Ill. vannak alternatívái a szántásnak, ha jól emlékszem a Kuhn DC 401 is alkalmas a feladatra és ez alapból benne van a játékban.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
De igen azt!! Kicsomagolod a mapot?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
-
zsolesz0803
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Köszi. ezen a mapon csak a vasút volt kiépítve mint kiderült csak dísznek, vonat nincs rajta

Másik probléma tud valaki esetleg használható Editort az fs19-hez vagy csak nálam nem működik vagy ezeket a mapokat most nem is tudom szerkesztgetni (Kizárólag magamnak) egy üres Empty mapot akarok magamnak berendezni és hogy ne kellene ekével szántani gondoltam editorral felszántom
de nem akar működni egy sem mindíg lefagy ha megpróbálom (nem csak ennél a mapnál nem a mappal van baj, a játékom eredeti és fent van a legfrissebb patch) illetve tud e valaki ilyen iránytű féle modot [link] fs19-hez ha már szántani kell legalább legyen szép egyenes a szántásom
! Köszi a segítségeteket 
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A két alapmappon van vonat!! A modolt mapokon nem mindegyiken!! Ha a beállításokban be van kapcsolva a váltás szerelvényekre akkor bele tudsz tabolni a mozdonyba!!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy az fs19-be nem lehet a vonatba-mozdonyba beülni és szállítani vele a terményt? Mert az egyik farmon vannak sínek és hely is ahová elvileg letudná üríteni a terményt, csak mozdonyt nem találom sehol
vagy ez most nem úgy működik mint az fs17-be hogy alapból megvolt a vonat? Köszi a segítséget előre is! -
Wildgreen
aktív tag
Kérdeznék én is tőletek mert én nem vagyok nagy PC guru!! Elsőre leírnám a gépem konfigját!
Intel Core i5-6600k 3.50 GHz proci! Msi Nvidia Gforce gaming x 1060 6 GB Videókártya! 24 GB RAM
Problémám az lenne hogy full grafikán 30-40 fps-el fut!! De ami igazán idegesít hogy a proci 95-99%-on dolgozik! Ez a játék hibája vagy kevés a konfig? -
height
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a DASHTIME módot hogy lehet működésre bírni ?
-
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Próbáld meg modok nélkül! Lehet egy hibás mod okozza! Ha akkor is sok lesz a szerviz igény nem tudom mi lehet a baja!! Az 1.4 frissítést szedd le!!
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Modok vannak benne? Géped konfigja elég a játékhoz?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok most vásároltam meg az fs19 játékot, következő a problémám pld mikor közlekedek a traktorral vagy bármivel fordulásnál teljesen elsötétül az egész mintha éjszaka lenne de visszafordulok és újra világos lessz! Mi okozza ezt a problémát és lehet e valahogy orvosolni? Illetve másik probléma hogy a gépek túl hamar szorulnak javításra egy tábla földet nem tudok beművelni hogy ne csökkene le a teljesítménye és menni kell szervízbe, ez egy kicsit bosszantó, lehet ezt javítani valahogy? Köszönöm a segítséget!
-
Wildgreen
aktív tag
Kedden jön az 1.4 patch!!
[link] -
Pista622
tag
Sziasztok!Mivel lehet a gazt ,bokrot levágni,megszüntetni ? nem a földökön a gyomra gondolok hanem ami az utakon,földek szélén van.Fűnyiróval nem lehet.
-
Gepes
újonc
Sziasztok!
-Abban szeretnék segítséget kérni,hogy a Farm simulator 19-ben ha a Giants editorral szerkesztek egy meglévő térképet szigorúan saját használatra,és utána berakom a mods mappába lefagy a játék.
-Ez miért van?
-Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?
-Eredeti gyári a játék.
-Ha valaki tud kérem segítsen.
-Válaszotok előre is köszönöm! -
Fel
addikt
válasz
Wildgreen
üzenetére
Gondolom, ez lenne az: Placeable Refill Tanks
Vityaa: Működnek ezek, csak a vetőgépek trigerei nem jók. Ha olyan vetőgépet használsz, amit lehet műtrágyával is tölteni, akkor először mindig a vetőmagot töltsd újra, és csak utána a műtrágyát.
Az is lehet hibaforrás, ha túl közel rakod le egymáshoz a különböző tartályokat. Biztosan összeakadnak a trigger zónák.. -
Vityaa
tag
Sziasztok,
gyári mapon a játékban lévő letölthető modok közül letöltöttem az újra töltő silókat (műtrágya, vetőmag...), de egyik sem működik. Sikerült már valakinek működésre bírni? -
Bomc
aktív tag
Konzol verziohoz már jott valami update vagy még mindig szar?
-
Zsolt1966
tag
Letöltöttem ujra a CoursePlayt és most megint jól működik. Érdekes lehet hogy minden frissítés után csak rá kell másolni.

-
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Letöltöttem ezt a mapot hivatalos verzió ''NewWoodshire''
De azt vettem észre hogy ezen a pályán nem működik a CoursePlay. Vagy a frissitést cseszték el vagy a CoursePlay frissítése nem jó.
A map tetszene.Tudtok esetleg erről a hibárol?
-
Wildgreen
aktív tag
Ezek a modok várhatóak a közel jövőben!! Tesztelés alatt vannak!!
[link] -
Immy
őstag
Sziasztok,
Tudtok segíteni abban, hogy hol lehet előcsalni valamilyen diagnosztikai logot?
Valamiért lefagy random időközönként, de szerintem nem hardveres hibám van...
C2D E8600, 8gb ram, nvidia1030 -
-
baksatg
csendes tag
Megtaláltam a megoldást. A defaultItems fájlban a farmId-t mindenhol 1-re állítottam. Így a gazdaságokat már tudom használni. Viszont újra elakadtam. A garázsban megjelennek az épületeim, de nem lehet eladni. Rákattintok, megkérdezi, hogy el kívánom-e adni. Az igenre nem történik semmi. Illetve a 6 siló teljes kapacitását sem jelzi mindig. Az egyik betöltéskor hozza a 800.000 liter. A következőnél már csak 500.000 liter. Aztán megint a teljes kapacitást.
-
baksatg
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Leszedtem ezt [link] a térképet. 6 tanya van benne,de csak egy használható single playerben. Szeretném használni mindegyiket. Valamelyik fájl átírásával ki lehet kapcsolni ezt a beállítást? -
Zsolt1966
tag
Olyan jó hogy frissítés után lefagy a tereprendezés.

Egyre jobban el van cseszve ez a játék!!! -
Wildgreen
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Elvileg igen!! Bár úgy még nem próbáltam!!
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Ha ki van kapcsolva a többszöri permetelés és kultiválás is, akkor ha egyszer megcsinálom az a föld 100%-os termését adja?
Köszi

-
Immy
őstag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Végül Nvidia 1030 lett és így már elindul. Első indítás során nem volt ideális a gyárilag adott felbontás és grafikus beállítások. Kicsit utána állítottam, így már nagyon szép és nem is szaggat

Ha esetleg valaki keres GT210-et, akkor megveheti tőlem fűrészelt hűtővel
[link] -
Bep
őstag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Igen mapok is hibásak, amiket Modhubról lehet eltölteni, pedig azok átmennek egy ellenőrzésen (de, hát amilyen bugmentesre sikerült a játék ezen nem csodálkozom...)
- Marvell Manorhoz szükség van patchre (konzolnál ezt meg is kell várni), mert akadályozó hibák vannak benne, pl. tej/tojás eladás, stb.
- Mercury Farms-hoz most jött egy javítás, de új mentést kell kezdeni Farm-Mánáger módban.(#623) Wildgreen
[link]Itt írtam, ha azóta nem tettek bele több mindent akkor ez nem patch, csak egy kicsi hotfix... és már több, mint 1 hónapja rajta ülnek. DLC-ig biztos rajta fognak, de akkor kíváncsi vagyok, hogy konzolhoz megint mikor dobják ki a patchet....
Írtam nekik, hogy nálam nem esett az eső egyszer sem. Észrevettem, hogy napos az idő, de előrejelzésben esőt mond. Én viszont nem várom meg, mentem a játékot és kilépek. Betöltésnél már nem hozz az eső előrejelzést, csak napos időt mutat. Mintha, bármilyen játékbetöltésnél alapértelmezett jó idő lenne, ezért nem jutok el sose esőig. De a reakció nulla.... -
Wildgreen
aktív tag
A DLC hozza magával az 1.3-as pats-et!! Kíváncsi leszek mit javítanak a játékban!! Van mit!
-
Zsolt1966
tag
Idáig bármelyik mapot letöltöttem és elkezdtem vele játszani, gyakorlatilag a földek kivétel nélkül hibásak.
Már ott tartok hogy kár volt megvenni ezt a játékot, mert csak a kedvemet rontja el. A 17 után ezzel nem bírok sokat játszani.
A 17-el egész nap tudtam tolni a 19-et kb 2 óra után lekapcsolom, annyi a hiba hogy nem élvezem.
Ezért elkérni 30 fontot?
Na ezért nem vettem eddig soha játékot, inkább mindig vártam és letöltöttem. -
Zsolt1966
tag
Hát ez a hídépítés egy katasztrófa

-
Fel
addikt
Anderson Group DLC Trailer - az új DLC-hez egy kis kedvcsináló videó.
[FS19]DevBlog - Let’s Bale! - rövid, írásos bemutató az új eszközökhöz. Két eszköz később kerül bemutatásra: a hengeres és szögletes, folyamatos bála csomagoló.
-
Fel
addikt
Az első FS 19 DLC bejelentve: Anderson Group Equipment Pack. Megjelenés március 26-án. Ára: 9,99 euró.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Némi segítséget kérek a darukar beállításához (MAN,Jenz): az eredeti billentyű / egér kiosztás nálam gyakorlatilag használhatatlan, ui. egyszerre működik minden irányba. Kitöröltem a darura vonatkozó egér beállításokat és egyesével kezdtem megadni. A daru forgatása jobbra-balra oké, következő darukar emelése-eresztése beállítás után mind két kar emel/süllyeszt, kitolja/visszahúzza a kart.
Van valakinek ötlete hogyan bírhatnám rá a normális működésre?

-
Fel
addikt
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Megkértem a számítógépet, hogy vegye el a telefonos segítségemet, így már csak a közönségben bízhatok...

Szóval: vettem egy földet, amire építkezni szeretnék. Hiába a beton, a kavics, a szikla, nem felejti el a progi, hogy korábban szántóföld volt, így amint rámegyek egy traktorral meglátszik a keréknyom. Az sem segít a helyzeten, ha lepakolok egy épületet, majd eladom.
Ötlet?
-
MasTer
tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Az FFB hiánya valóban jogos, nem is gondoltam rá, én IRL egy 40 éves traktort vezettem, az mechanikus kormányzású volt (Zetor 5611). Tehát a vezetés szimulálása a hozzászólások szerint nem valami fejlett, csak ezért nem érdemes megvenni egyik játékot sem. Köszönöm szépen!
-
Fel
addikt
A kontrollereket kezeli mind a korábbi 17-es és a mostani 19-es verzió is. A Logitech kormányok támogatottságát folyamatosan javítgatták a 17-ben, nem tudom hol állt meg a dolog.
Az biztos, hogy Force Feedback nincs. (Nincs is sok értelme, mert a mai traktorok kormányzása is "döglött". Nincs mechanikus kapcsolat a kormánykerék és a kormánymű között, csak a hidraulikának adsz "parancsot" a kormánnyal)
Alapból nincs manuális váltás, sem kuplung.. A FS 17-hez készült Manual Gearbox mod, amivel ezt lehet szimulálni. Szóval a modok használatát így nem usznád meg. -
MasTer
tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Megvenném valamelyik évjáratot a játékból, de nem tudom, melyiket. Az elsődleges szempont, hogy mennyire jól lehet az egyes gépeket kormánnyal (G25) terelgetni. Tehát egyfajta "mezőgazdasági gép szimulátorként" gondolok a játékra, a menedzser része a játéknak másodlagos, és modokat sem szándékozom telepíteni. Tehát traktorszimulátorként mennyire működnek az egyes évjáratú játékok az Assetto Corsa - Euro Truck 2 - the Crew (nem röhög, mindegyik tetszik) tengelyen, ha egyáltalán működnek. Manuális váltó, kuplung, belső nézet, erővisszacsatolás, vezethetőség stb ezek érdekelnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azóta már működik. Köszi

2* 3.33 GHz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)