Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
Köszönöm szépen, ez gond nélkül fog így menni.

Csak azt nem tudtam, hogy melyik sort, sorokat, és mire kell átírni.Régóta szeretem a John Deere traktorokat, és ezért szeretnék legalább egy nagyjából jót. Szerintem már az összeset átnéztem, és mindegyikben van valami olyan dolog,ami nekem nem tetszik. Ezért már letettem arról, hogy egy tökéleteset találjak. De azért mindíg próbálkozom, hátha egyszer összejön. Nekem a virítóan fényes, a mindenfélével telerakott, oldalán csajszival "feldíszített", de főleg a nem, vagy nem jól működő dolgok nem jönnek be.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest